LE BOUQUETIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LE BOUQUETIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.899.264

Publication

03/07/2013
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik @ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIME l E~ HT3At1K

VAN 19 .00e-' ,r=~ n P tom_

2 3U114 2013

DENDER1):10NDE

Griffie

IN 1 u

*1310 985*

Ondememingsnr : $ $2 2 264 Benaming (voluit) : Le Bouquetin

Onderwerp akte :CVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 19 juni 2013 blijkt onder meer het volgende:

1. De heer VAN DEN BROECK Dimitri, geboren te Gent op 11 december 1967, en zijn echtgenote; mevrouw TIMMERMAN Anja Lea, geboren te Aalst op 23 juli 1967, samenwonende te 9310 Aalst (Meldert), Parijsstraat 5. Gehuwd te Aalst op 30 maart 1993 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan' huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

2, a, De heer VAN DER VEKEN Ken Jan Irène, geboren te Aalst op 7 augustus 1970, ongehuwd,` wonende te 9420 Erpe-Mere, Broekveldstraat 62.

b. Mevrouw MALIN Mireille, geboren te Aalst op 6 februari 1969, ongehuwd, wonende te 9420 Erpe-Mere, Broekveldstraat 62.

3. De heer DE BRABANTER Steven Elide, geboren te Aalst op 7 september 1972, en zijn echtgenote;

mevrouw BERNAERT Hilde Magdalena Paula, geboren te Asse op 7 juli 1969, samenwonende te 9310; Aalst (Meldert), Eeckhoutstraat 2. Gehuwd te Aalst op 22 april 2000 onder het wettelijk stelsel bij: gebrek aan huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

Hebben een vennootschap opgericht als volgt:

Naam en rechtsvorm: een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam is 'Le! Bouquetin'.

Zetel ; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9310 Meldert (Aalst), Eeckhoutstraat 2. "

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in; eigen naam:

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen! met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,; de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het; algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het; productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met: betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en' verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,: obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het: stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin: ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan bun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het! verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussen-: komst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of: bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met; het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn; activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de: secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de: beleggingsadviseurs

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of, onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eeckhoutstraat 2

9310 Aalst (Meldert)

.

"

IL.-~~c~_;

mod 11.1

De vennootschap kan- zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kapitaal: Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt. Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00). Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft. Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in drieduizend (3.000) aandelen met een nominale waarde van elk acht euro (¬ 8,00),

Inschrijving volstorting: Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

door heer en mevrouw VAN DEN BROECK Dimitri -- TIMMERMAN Anja, beiden voornoemd sub 1., ten belope van duizend (1.000) aandelen;

- door de heer VAN DER VEKEN Ken, voornoemd sub 2.a., ten belope van vijfhonderd (500) aandelen;

door mevrouw MALIN Mireille, voornoemd sub 2.b., ten belope van vijfhonderd (500) aandelen;

door de heer en mevrouw DE BRABANTER Steven -- BERNAERT Hilde, beiden voornoemd sub 3., ten belope van duizend (1.000) aandelen.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank naamloze vennootschap zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 13 juni 2013 afgeleverd bankattest dat aan mij, notaris, werd overhandigd. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00). Het kapitaal is volledig volgestort.

Winstverdeling : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur -- vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd, Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die samen optreden of door een gedelegeerd-bestuurder, die alleen handelt.

Boekjaar; Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Jaarvergadering: De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere eerste donderdag van de maand mei om 20.00 uur.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Benoeming van de eerste bestuurders. Onmiddellijk daarop hebben de oprichters besloten het aantal bestuurders vast te stellen op zes (6) en tot die functie te benoemen:

1. de heer VAN DEN BROECK Dimitri, voornoemd;

2. mevrouw TIMMERMAN Anja, voornoemd;

3. de heer VAN DER VEKEN Ken, voornoemd;

4, mevrouw MALIN Mireille, voornoemd;

5, de heer DE BRABANTER Steven, voornoemd;

6. Mevrouw BERNAERT Hilde, voornoemd,

Zij verklaren elk hun opdracht te aanvaarden.

Wordt benoemd tot gedelegeerd-bestuurder: de heer DE BRABANTER Steven, voornoemd.

Hun mandaat verstrijkt na afloop van de jaarvergadering in 2020.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden

en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Eerste jaarvergadering. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de

maand roei 2015.

In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de comparanten qualitate qua

en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan door de

oprichters namens de vennootschap in oprichting over te nemen onder het voorbehoud van het verwerven van

rechtspersoonlijkheid,

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte, afgeleverd vàôr registratie krachtens artikel

173 wetboek registratierechten.

Notaris Danièle Breckpot, te Aalst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden âan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LE BOUQUETIN

Adresse
EECKHOUTSTRAAT 2 9310 MELDERT(O-VL)

Code postal : 9310
Localité : Meldert
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande