LEF INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEF INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.362.443

Publication

04/11/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : LEF INVEST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9052 Gent-Zwijnaarde, Grotesteenweg Zuid 28

Onderwerp akte : Akte oprichting

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom de SAGHER ter standplaats Evergem, op 19 oktober 2013, dat

1° Tussen:

11 De heer DE PAEPE, Geert Alice Gerard, geboren te Deinze op 6 juni 1969 (Nationaal nummer 69.06.06421,17), echtgenoot van mevrouw VAN ACKER Els Christiane;

en zijn echtgenote:

2/ Mevrouw VAN ACKER, Els Christiane, geboren te Roeselare op 02 juli 1970 (Nationaal nummer 70.07.02-354.38), echtgenote van de heer DE PAEPE Geert Alice Gerard;

samenwonend te 9051 Gent-Sint-Denijs-Westrem, Hogeheerweg 22 ;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

2° de naam is LEF INVEST

3° de zetel is gevestigd te 9052 Gent Zwijnaarde, Grotesteenweg Zuid 28.

4° De vennootschap heeft als doel :

I. Voor eigen rekening:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelne-

neming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikke-ling van rechtspersonen en ondernemingen,; zoals:

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen; en/of vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen, waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechts-personen en ondernemingen of particulieren,'; onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, In de meest ruime', zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan deposito's, op korte termijn, spaarkassen, hypotheek-maatschappijen en kapitalisatieondememingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het_korttussenpersoon ia de_ bandes. ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD 2 3 OKT, 2013

RECHTBANK VAN KOQPa-IANi3Elff!'ifx GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

st\\ 1-" 3

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commer-ciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of ver-knocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen, zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsad-vies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werk-zaamheden, die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5° Het volledig maatschappelijk kapitaal bedraagt Honderd duizend euro (100.000,00 EUR) en is volledig volgestort bij de oprichting.

Het is verdeeld in honderd (100) maatschappelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde.

de in speciën onderschreven aandelen zijn volstort voor een bedrag van Honderdduizend euro (100.000,00 EUR) als volgt ;

- door de heer DE PAEPE Geert Alice Gerard, voornoemd : tot beloop van Vijftigduizend euro (50.000,00 EUR);

- door mevrouw VAN ACKER Els Christiane, voornoemd : tot beloop van Vijftigduizend euro (50.000,00 EUR);

6° De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf het ogenblik waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zijn zij ieder individueel bevoegd om de vennootschap te verbinden. Tot (niet-statutaire) zaakvoerders worden aangeduid :

- De heer De Paepe Geert Alice Gerard, wonend te 9051 Gent Sint Denijs-Westrem, Hogeheerweg 22.

- Mevrouw Van Acker Els Christiane, wonend te 9051 Gent-Sint-Denijs-Westrem, Hogeheerweg 22.

Hun mandaat zal eindigen hetzij bij het ontslag, het overlijden of het besluit tot ontslag van de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden, voorzien voor de wijziging van de statuten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij/zij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de sta-tuten niet uitdrukkelijk voor de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd maar kan bij al-gemene vergadering bezoldigd worden.

Alle akten, die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder, die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder behartigd of vervolgd.

8° De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 11 uur.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst-volgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer de vennoten, die samen tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten, dit vragen.

De jaarvergadering of de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Van de jaarvergadering en van de algemene vergadering worden notulen gehouden die in een bijzonder daartoe gehouden register worden opgenomen, zelfs indien er slechts één vennoot is.

9° Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig de-cember van hetzelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening overeenkomstig de wet van 17 juli 1975 op de boek-houding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan onderworpen is, en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die daarop van toepassing zijn.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toe-lichting, en vormt een geheel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een verslag op waarin hij/zij rekenschap geeft (geven) van zijn/haar/hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook informatie omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt de zaakvoer-der de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen, die het in de artikelen 143 en 144 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde verslag moeten opstellen.

10° Jaarlijks wordt, van de netto-winst vermeld in de jaarrekening, een bedrag van vijf ten honderd (5 %) vooraf genomen voor de vorming van een reserve-fonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die hierover bij gewone meerderheid van stemmen beslist.

Het saldo wordt als dividend verdeeld onder de aandeelhouders, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

11° In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder(s), handelend als vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemd. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen'

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tom de Sagher

Notaris

Gelijktijdig hiermee neergelegd :

- afschrift van het proces-verbaal;

- het bankattest

Coordonnées
LEF INVEST

Adresse
GROTESTEENWEG ZUID 28 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande