LEFIBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEFIBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.310.260

Publication

20/06/2014
ÿþ Mod Worzl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14120386*

Ondernemingsnr 0457.310.260 Benaming

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) (verkort) LEFIBO

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: KARREWEG 42

9870 ZULTE

(volledig adres)

Onderwerp akte: HERBENOEMING COMMISSARIS

Er blijkt uit de notulen van de Jaarvergadering gehouden op 27 mei 2014 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist te herbenoemen als commissaris voor een periode van 3 jaar:

- De BV ow BVBA Figurad Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door haar mevrouw Ann Van Vlaenderen

Goedgekeurd in de notulen van de Jaarvergadering gehouden op 27 mei 2014.

Léon Ide

Statutair Zaakvoerder

_

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 28.06.2013 13226-0022-040
12/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 APR. 2013

RECHTBANgyAN

KOOPHANDEL' CENT



Ondernemingsnr : 0457.310.260

Benaming

(voluit) : LEFIBO

(verkorf) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Karreweg, 42, 9870 Zulte

(volledig adres)

Onderwerp akte BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit de notulen gestoten door Xavier DEWEER, Notaris te Olsene (Zulte), notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer°, met zetel te 9870 Olsene, Kerkstraat 30-32, ingeschreven onder nummer 0478.473.878, op 21 december 2012, dragende de vermelding "Geregistreerd vier bladen, geen verzendingen, te DEINZE op 28 dec. 2012, Boek 509 blad 21 vak 18. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De ea. inspecteur (getekend) De Meulemeester Elke, Administratief assistent", dat de buitengewone algemene vergadering het volgende besluit heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders van de vennootschap, over de inbreng in natura ingevolge de partiële splitsing van de BVBA "LEFIMO".

TWEEDE BESLISSING: VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de Heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoeder van de BV onder de vorm van een BVBA "Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren" te Gent, de data 9 oktober 2012, over de inbreng in natura, de toegepaste schattingswijze en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"Ondergetekende, Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke - Bedrijfsrevisoren, met zetel te Gent, Apostelhuizen 26 VWK, werd aangesteld op 18 februari 2008 om het verslag op te stellen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 730, 731 en 733, verwijzend naar het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, in relatie met het artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de betreffende activa- en passiva-bestanddelen worden ingebracht aan de netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging bij de BVBA "LEFIBO" is gebleken dat:

1, De beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA "LEFIBO" aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2. De toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 31 december 2011 weergegeven netto-boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de in te brengen activa-bestanddelen in "going concern"-optiek.

Ondergetekende kan verklaren dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, doch dat de waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteitsprincipe aan de netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid, niet overeenkomen met het aandeel en met de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, de BVBA "LEFIMO", toe te kennen vierenvijftig (54) aandelen.

Ondergetekende besluit derhalve, dat als tegenprestatie voor de inbreng in natura, groot driehonderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro negenenzestig eurocent (357.775,69 EUR), een werkelijke vergoeding, groot driehonderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro negenenzestig eurocent (357.775,69 EUR), zal verstrekt worden door uitgifte van vierenvijftig (54) aandelen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

de BVBA "LEFIBO" zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/vijfhonderd vierenvijftigste (11554ste) van het kapitaal.

De aan ondergetekende toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de biillijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig controleverslag bevat geen "fairness opinion".

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van ; Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA "LEFIBO" onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de BVBA "LEFIMO" ' en het huidig controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Opgesteld te Gent op 09 oktober 2012,

(getekend :)

Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrisor-Commissaris."

DERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA,

De vergadering beslist om het kapitaal de vennootschap, ten belope van één miljoen vierhonderdduizend euro (1.400.000,00 EUR), te verhogen met honderd zesenzeventigduizend tweehonderd vijftig euro (176.250,00 EUR) en het aldus te brengen op één miljoen vijfhonderd zesenzeventigduizend tweehonderd vijftig euro (1.576.250,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging gebeurt door uitgifte door de vennootschap van vierenvijftig (54) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Deze vierenvijftig (54) nieuwe aandelen, uit te geven door de BVBA "LEFIBO", hebben geen aanduiding van een nominale waarde doch hebben een fractiewaarde van één/vijfhonderd vierenvijftigste (11554ste) van het kapitaal.

Zij worden toegekend worden aan de aandeelhouders van de vennootschap BVBA "LEFIMO" te 9870 Zulte,

Karreweg, 42, die gezamenlijk alle vijfhonderd aandelen bezitten, in verhouding tot hun aandelenbezit, als ,

vergoeding voor de inbreng in natura in het kader van de partiële splitsing van de BVBA "LEFIMO". De aandelen worden aldus rechtstreeks verdeeld onder de aandeelhouders van de partiëel gesplitste BVBA "LEFIMO"Y

VIERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN BESCHIKBARE RESERVES.

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap, na de derde beslissing ten bedrage van één miljoen vijfhonderd zesenzeventigduizend tweehonderd vijftig euro (1.576.250,00 EUR) te verhogen met vierhonderd drieëntwintig-duizend zevenhonderd vijftig euro (423.750,00 EUR), om het te brengen van één miljoen vijfhonderd zesenzeventigduizend tweehonderd vijftig euro (1.576.250,00 EUR) tot twee miljoen euro (2.000.000,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie van beschikbare reserves.

VIJFDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat het kapitaal van de vennootschap, enerzijds door de inbreng in natura, anderzijds door de incorporatie van beschikbare reserves, gebracht werd op twee miljoen euro (2.000.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal.

ZESDE BESLUIT; WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist de tekst van artikel 5 van de statuten volledig te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Het volledig geplaatst kapitaal bedraagt twee miljoen euro (2.000.000,00 EUR).

Het is verdeeld in vijfhonderd (500) volledig volstorte aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal."

ZEVENDE BESLUIT: MACHTIGING VAN DE ZAAKVOERDERS.

De vergadering beslist aile bevoegdheden te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de besluiten, genomen door deze vergadering.

ACHTSTE BESLUIT: VOLMACHT AAN DE ONDERGETEKENDE NOTARIS.

De vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende Notaris om een uitgifte en een uittreksel uit onderhavig proces-verbaal, samen met de tekst van de gecoördineerde statuten, neer te leggen op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

NEGENDE BESLUIT: VOLMACHT VOOR ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN.

De vergadering geeft volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "Accountancy Audit & Tax Group", met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen, 26 H-1-J, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend:) Xavier Deweer, Notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

- gelijkvormige uitgifte van de notulen; verslagen

- gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/10/2012
ÿþ4 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 llII 11111111111111111 1II1 111111111 Il

" 12166652*

Ondernemingsnr : 0457.310.260 Benaming

(voluit) : LEMMB() (verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KARREWEG 42

9870 ZULTE



NEERGELEGD

2 8 SEP. 2U12

RECHTBANK VAN

Koopi`tr~?i[~f#~ CiûNT

,,.~..,...,...~. .~v....



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL PARTIELE SPLITSING DD. 16/07/2012

1. De Heer Leon Ide, statutair zaakvoerder, wonende te 9800 Deinze (Wontergem), Dosweg 17;

2. De Heer Steven ide, zaakvoerder, wonende te 8552 Moen, Keiberg 85;

Zaakvoerders van de BVBA "LEFIBO" met zetel te 9870 Zulte, Karreweg 42, stellen hierbij het voorstel op, tot partiële splitsing door inbreng in een bestaande vennootschap, overeenkomstig de artikelen 677, 728 en 729 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voormelde artikelen bepalen:

Artikel 677

"Worden met fusie of splitsing gelijkgesteld, de verrichtingen omschreven in de artikel 671 tot 675, zonder dat alle overdragen vennootschappen ophouden te bestaan."

Artikel 728

"De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, stellen bij authentieke of onderhandse akte een splitsingsvoorstel op.

In het splitsingsvoorstel worden ten minste vermeld:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen; 2° de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

3° de wijze waarop de aandelen in de nieuwe vennootschappen worden uitgereikt;

4° de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht;

5° de datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van een van de verkrijgende vennootschappen;

6°de rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van àndere effecten dan aandelen of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

7° de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag;

8° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

9° de nauwkeurige beschrijving en -verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen;

10° de verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rectó : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) .bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het splitsingsvoorstel moet door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd."

Artikel 729

"Wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over alle verkrijgende vennootschappen, evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden.

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, zijn alle verkrijgende vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk."

De vennootschap die partieel gesplitst zal worden kan als volgt geidentificeerd worden: 1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LEFIMO"

1. Naam: "LEFIMO"

2. Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3. Zetel: 9870 Zulte, Karreweg 42

4. Akten: Opgericht bij akte verleden voor Notaris Christian Engels te Gent op

29 januari 1996, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 14 maart 1996 onder nummer 960314-160, voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Xavier Deweer te Olsene op 17 juni 2011, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2011 onder nummer 20110713/0106808.

5. Doel: Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, handels, financiële, onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het oordeelkundig beheer van onroerend patrimonium.

Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

-Alle werken van studies, schattingen, van roerende goederen, meer bepaald van machines, installaties en uitrusting in verband met de hout- en aanverwante nijverheid. Het huren, leasen, verhuren en onderverhuren van zelfde machines, installaties en uitrusting, al dan niet bemand met gespecialiseerd personeel.

-Het doen van aile financiële verrichtingen uitgenomen deze voorbehouden aan bankinstellingen, kredietinstellingen en spaarkassen of die door de Wet gereglementeerd zijn en handelsverrichtingen, het stellen van aile raadgevende daden ter uitzondering van beleggingsadvies en beheersdaden, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

-Het zich borg stellen voor derden tegen vergoeding.

-De vorming, de plaatsing of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel. -De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

-De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin kan bijdragen.

6.Ondernemingsnummer: RPR Gent BE 0457.315,111

7. BTW-nummer: BE 0457.315.111

8. Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.500.000,00 EUR. Het is verdeeld in 500 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van 11500ste

" van het kapitaal.

9. Zaakvoerder: De Heer Leon Ide, wonende te 9800 Deinze (Wontergem), Dosweg 17.

' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

10. Jaarvergadering: de laatste maandag van de maand mei om 16 uur.

11. Boekjaar:01 januari  31 december

De bestaande vennootschap is:

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LEFIBO"

De BVBA "LEFIBO" bestaande vennootschap, waarvan de zetel gelegen is te 9870 Zulte, Karreweg 42. Verkrijgende vennootschap.

1. Naam: "LEFIBO"

2. Vorm: Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3. Zetel: 9870 Zulte, Karreweg 42

4. Akten: Opgericht bij akte verleden voor Notaris Christian Engels te Gent op 29 januari 1996, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 maart 1996 onder nummer 960314-159, voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Xavier Deweer te Olsene op 31 maart 2008 bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 april 2008 onder nummer 20080423/0061359.

5, Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten ontwikkelen en beheren van een houtzagerij, houthandel en schaverij in de meest uitgebreide zin van het woord. De aangehaalde opsomming van activiteiten is enkel beschrijvend, doch niet beperkend. De vennootschap mag alle daden stellen die tot het verwezenlijken van haar doel leiden of dit kunnen vergemakkelijken. Zij mag ondermeer kopen, huren, verhuren, bouwen, verkopen en ruilen van alle roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deel-nemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

6. Ondernemingsnummer: RPR Gent BE 0457.310.260

7. BTW-nummer: BE 0457.310.260

8. Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vierhonderdduizend euro (1.400.000,00) EUR. Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van 1/500ste van het kapitaal.

9. Zaakvoerders:

9.1.De Heer Leon Ide, statutair zaakvoerder, wonende te 9800 Deinze (Wontergem), Dosweg 17.

9.2.De Heer Steven Ide, zaakvoerder, wonende te 8552 Moen, Keiberg 85.

10. Jaarvergadering: de laatste dinsdag van de maand mei om 14 uur.

11. Boekjaar: 01 januari  31 december

2. RUILVERHOUDING

De verrichting geeft aanleiding tot de ruilverhouding van de aandelen voor naar de hierna beschreven bestanddelen, tot de uitgifte van 54 nieuwe aandelen door de BVBA "LEFIBO" tegen 500 aandelen van de partieel te splitsen vennootschap , de BVBA "LEFIMO".

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "LEFIBO"

WORDEN UITGEREIKT "

(Artikel 728, 3° van het Wetboek van Vennootschappen)

Het geplaatst kapitaal van de te splitsen BVBA "LEFIMO" bedraagt 1.500.000,00 EUR, volledig volgestort en is vertegenwoordigd door 500 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/500ste van het maatschappelijk kapitaal.

De verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, de BVBA "LEFIMO" van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, de BVBA "LEFIBO" zullen verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan die op het ogenblik van de splitsing met het bestuur belast is.

De kosten hieromtrent zullen gedragen worden door de verkrijgende vennootschap.

4.DATUM VANAF WANNEER DE AANDELEN BVBA "LEFIBO" RECHT GEVEN OM TE DELEN IN DE

WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

(Artikel 728, 4° van het Wetboek van Vennootschappen)

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de BVBA "LEFIBO" geven onmiddellijk recht om te delen in de winst,

inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de BVBA "LEFIMO" sinds

01 januari 2012 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de BVBA "LEFIBO".

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

5.DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN BVBA "LEFIMO" BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "LEFIBO"

(Artikel 728, 5° van het Wetboek van Vennootschappen)

Vanaf 01 januari 2012 worden de verrichtingen van de partieel te splitsen BVBA "LEFIMO" voor wat betreft het gedeelte dat wordt opgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap BVBA "LEFIBO",

6. DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "LEFIBO" TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE TE SPLITSEN BVBA "LEFIMO" DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

(Artikel 728, 6° van het Wetboek van Vennootschappen)

De verkrijgende vennootschap BVBA "LEFIBO" geeft geen aandelen noch effecten uit waaraan bijzondere rechten verbonden zijn andere dan deze voorzien in de statuten.

8.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE

VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN AAN DE SPLITSING

(Artikel 728, 8° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan het bestuursorgaan van de partieel te splitsen BVBA "LEFIMO" en de verkrijgende vennootschap BVBA "LEFIBO" worden geen bijzondere voordelen toegekend,

9.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE

p VENNOOTSCHAP BVBA "LEFIBO" OVER TE DRAGEN DELEN VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN HET

VERMOGEN

(Artikel 728, 9° van het Wetboek van Vennootschappen)

co

Aan de BVBA "LEFIBO" worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA

"LEFIMO" die verband houden met de verhuring van de installaties en de machines en dergelijke toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld op 31 december 2011, waarvan kopij bijgevoegd wordt aan huidig verslag van de zaakvoerder. Zij omvatten ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten.

De schulden en lasten verbonden aan de partieel te splitsen vennootschap BVBA "LEFIMO" die heden nog niet bekend zijn, zullen gedragen en betaald worden door de bestaande BVBA "LEFIBO" inzoverre deze betrekking hebben op het afgesplitste deel.

" pip Alle hangende gerechtelijke procedures, zowel ten voordele als ten nadele, zullen ten bate of ten laste

komen van de bestaande BVBA "LEFIBO" inzoverre deze betrekking hebben op de afgesplitste activiteiten, Zij omvatten tevens het geheel van rechten en verplichtingen met name de splitsingskosten die daarop betrekking hebben.

= Het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd is de substantiële waardering of waardering aan netto-

boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap.

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de BVBA "LEFIMO" ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij. onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de BVBA "LEFIBO" toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de BVBA "LEFIMO" toekomen aan de BVBA "LEFIBO".

De bestaande BVBA "LEFIBO" zal derhalve aile activa bekomen waaromtrent geen duidelijke toescheiding is vast te stellen, alsook alle passiva die niet duidelijk toegescheiden zijn aan de BVBA "LEFIBO" ter gehele aflossing van de BVBA "LEFIMO".

10. VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN BVBA "LEFIMO" VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "LEFIBO" ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

(Artikel 728, 10° van het Wetboek van Vennootschappen)

De aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA "LEFIBO" worden als volgt verdeeld onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen BVBA "LEF1MO".

De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van 54 aandelen van de BVBA "LEFIBO" tegen 500 aandelen van de BVBA "LEFIMO".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

#

De toekenning en de overdracht van de aandelen zal gebeuren door de behoorlijk inschrijving in het aandelenregister.

11, NEERLEGGING VAN HET SPLITSINGSVOORSTEL

Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, moet het splitsingsvoorstel door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken vóór de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Leon IDE Steven IDE

Statutaire Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumeriterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van" derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/03/2012
ÿþf

~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0457.310.260 Benaming

(voluit) : LEFIBO Rechtsvorm : BVBA

"

NEERGELEGD

0 2 MAN 2012

REGHj`i!~~ \iC VANKOOPiI-d;1.~~I TE GENT

*iaoseavi* 81

be

B st;

Zetel : KARREWEG 42

9870 ZULTE

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Er blijkt uit de notulen van de Jaarvergadering gehouden op 31 mei 2011 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist te herbenoemen als commissaris voor een periode van 3 jaar:

- De BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke - Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 VWK, vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrevisor.

Goedgekeurd in de notulen van de Jaarvergadering gehouden op 31 mei 2011.

Léon Ide

Statutair Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 28.06.2011 11199-0175-037
01/04/2011
ÿþ Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Voor- 1111111.11111.1111Jt~i~~~u~i

behouden aan het Belgisch 584*

Staatsblad

~ NEE"3ó. --- L EGI)

i 22feAff2011

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid g id van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0457.310.260

Benaming

(voluit) : LEFIBO

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KARREWEG 42

9870 ZULTE

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 4 januari 2011 dat er' met algemeenheid van stemmen werd beslist te benoemen als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

- de heer Steven IDE, wonende te 8552 Moen, Keiberg 85, en dit met ingang vanaf 01/01/2011. Goedgekeurd in het Proces-Verbaal van de Bijzonder Algemene Vergadering gehouden op 4 januari 2011.

Léon Ide

Statutair Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 22.07.2009 09465-0220-041
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 09.06.2008 08195-0260-038
23/04/2008 : GE181172
24/09/2007 : GE181172
04/07/2007 : GE181172
03/09/2005 : GE181172
20/07/2005 : GE181172
06/06/2005 : GE181172
09/06/2004 : GE181172
07/07/2003 : GE181172
20/07/2002 : GE181172
24/07/2001 : GE181172
03/10/2000 : GE181172
09/06/2000 : GE181172

Coordonnées
LEFIBO

Adresse
KARREWEG 42 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande