LEFIMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEFIMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.315.111

Publication

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 28.06.2013 13226-0023-030
12/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RE&Irtffieti.K VAN

Knopt-i ti " ynr r -rr

Ondernemingsnr : 0457.315.111 Benaming

(vota) : LEFIMO

(verkort) :

I~~uuuu~ifli~i~u~uu

1305 716

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Karreweg, 42, 9870 Zulte

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING.

Er blijkt uit de notulen gesloten door Xavier DEWEER, Notaris te Olsene (Zulte), notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870 Olsene, Kerkstraat 30-32, ingeschreven onder nummer 0478.473.878, op 21 december 2012, dragende de vermelding "Geregistreerd vier bladen, geen verzendingen, te DEINZE op 28 dec. 2012. Boek 509 blad 21 vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De ea. inspecteur (getekend) De Meulemeester Elke, Administratief assistent", dat de buitengewone algemene vergadering het volgende besluit heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de hierna vermelde verslagen,

1. Het voorstel tot partiële splitsing door overneming, opgesteld overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders van de vennootschap en van de BVBA "LEFIBO" (met zetel te 9870 Zulte, Karreweg, 42, ondernemingsnummer 0457.310.260) de dato 16 juli 2012: deze splitsingsvoorstellen werden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent 28 september 2012; ze werden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 oktober 2012, respectievelijk onder de referte 12166652 (voor de BVBA "LEFIBO") en 12166653 (voor de BVBA "LEFIMO").

2, Het bijzonder verslag van de zaakvoerders van de BVBA "LEFIBO" en van de BVBA "LEFIMO", opgemaakt overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen de dato 16 juli 2012,

3. Het controleverslag over het splitsingsvoorstel-partiële splitsing van de zaakvoerders, opgesteld door de Heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van de BVBA "Van Wemmel-Kaekebeke - Bedrijfsrevisoren", te Gent, de dato 8 oktober 2012, overeenkomstig artikels 731 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. Het verslag uitgebracht door de Heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, voornoemd, met betrekking tot de inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de BVBA "LEFIBO" de dato 8 oktober 2012, overeenkomstig artikels 313 en 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"Ondergetekende, Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV ow BVBA Van Wemmel-Kaekebeke - Bedrijfsrevisoren, met zetel te Gent, Apostelhuizen 26 VWK, brengt overeenkomstig de bepaling van het artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen verslag uit over de voorgenomen partiële splitsing van de BVBA "LEFIMO", door de inbreng in de bestaande BVBA "LEFIBO" en met he behoud van de BVBA "LEFIMO",

Ondergetekende verklaart op basis van de door ondergetekende uitgevoerde en de in het overhavig controleverslag beschreven controlewerkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrïchtingen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat:

8.1. Voor de inbreng in de bestaande BVBA "LEFIBO"

Door de zaakvoerders van de BVBA "LEFIBO" wordt gesteld dat de voorgenomen verrichting van de partiële splitsing aanleiding geeft tot het toekennen aan de aandeelhouders van de BVBA "LEFIMO" van 54 aandelen van de BVBA "LEFIBO" voor 500 aandelen van de BVBA "LEFIMO",

8.2. Er geen bijzondere moeilijkheden zijn geweest bij de waardering ter bepaling van de ruilverhouding.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van het artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van het partiëel splitsingsvoorstel omtrent de partiële splitsing van de BVBA "LEFIMO" door inbreng in de bestaande vennootschap, de BVBA "LEFIBO" en met behoud van de BVBA "LEFIMO",

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondergetekende wenst er tenslotte de nadruk op te leggen dat huidig verslag voor geen andere doeleinden mag gebruikt worden.

Gent, 08 oktober 2012

(getekend: )

Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrevisor-Commissaris."

TWEEDE BESLISSING.

Overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 732 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de vergadering dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de partiëel te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschap, sinds de opstelling van het hiervoor vermelde splitsingsvoorstel.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de partiële splitsing goed te keuren, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel de dato 16 juli 2012 en in toepassing van artikels 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de vennootschap BVBA "LEFIBO" (met zetel te 9870 Zulte, Karreweg, 42, ondernemingsnummer 0457.310.260) van "de bestanddelen van het vermogen die betrekking hebben op en verband houden met de verhuring van de installaties en machines, volgens de splitsingsbalans afgesloten op 31 december 2011, met inbegrip van de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen die noodzakelijk zijn voor de uitoefening van deze aotiviteiten van de inbrengende vennootschap; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

De handelingen van de inbrengende vennootschap BVBA "LEFIMO" zullen sinds 1 januari 2012 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap BVBA "LEFIBO".

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar, voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

De overdracht van het afgesplitste vermogen wordt uitsluitend vergoed door de toekenning aan de vennoten van de BVBA "LEFIMO" van vierenvijftig (54) nieuwe aandelen in de BVBA LEFIBO" voor vijfhonderd (500) aandelen in de BVBA "LEF1M0", zoals deze ruilverhouding berekend werd volgens de gegevens van het voormelde controleverslag van de Bedrijfsrevisor de dato 8 oktober 2012.

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de BVBA "LEFIBO", geven recht om te delen in de winsten sinds 1 januari 2012. Voor wat betreft het gedeelte dat werd opgesplitst, worden de verrichtingen van de partiëel gesplitste BVBA "LEFIMO" geacht gedaan te zijn voor rekening van de verkrijgende BVBA "LEFIBO" vanaf 1 januari 2012.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootsohap, met een netto-waarde na splitsing van één miljoen driehonderd drieëntwintigduizend zevenhonderd vijftig euro (1.323.750,00 EUR), te verhogen tot één miljoen vijfhonderdduizend euro (1.500.000,00 EUR), door incorporatie van de beschikbare reserves ten bedrage van honderd zesenzeventigduizend tweehonderd vijftig euro (176.250,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

 aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

- aan de Notaris, tot neerlegging van dit proces-verbaal op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel alsmede van een uittreksel ervan ter bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad;

 aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "Accountancy Audit & Tax Group", met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen, 26 H-i-J, om aile noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de Griffe van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat alle hiervoor genomen besluiten slechts uitwerking zullen hebben onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng in de verkrijgende vennootschap BVBA "LEFIBO", ten gevolge van de partiële splitsing van de inbrengende vennootschap BVBA "LEFSMO" door de algemene vergadering van voormelde vennootschap BVBA "LEFIBO".

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend;) Xavier Deweer, Notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

- gelijkvormige uitgifte van de notulen; verslagen

- gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

09/10/2012
ÿþ1 Mod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12166653'

Ondernemingsar : 0457.315.111

Benaming

(voluit) : LEFIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KARREWEG 42

9870 ZULTE

NEERGELEGD

2 8 SEP, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE CENT

Grl ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL PARTIELE SPLITSING DD. 1610712012

1, De Heer Leon Ide, statutair zaakvoerder, wonende te 9800 Deinze (Wontergem), Dosweg 17;

Zaakvoerder van de BVBA "LEFIMO" met zetel te 9870 Zulte, Karreweg 42, stelt hierbij het voorstel op tot; partiële splitsing door inbreng in een bestaande vennootschap, overeenkomstig de artikelen 677, 728 en 729i van het Wetboek van Vennootschappen.

De voormelde artikelen bepalen:

Artikel 677

"Worden met fusie of splitsing gelijkgesteld, de verrichtingen omschreven in de artikel 671 tot 675, zonder' dat alle overdragen vennootschappen ophouden te bestaan."

Artikel 728

"De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, stellen bij authentieke of bij; onderhandse akte een splitsingsvoorstel op.

In het splitsingsvoorstel worden ten minste vermeld:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen; 2° de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

3° de wijze waarop de aandelen in de nieuwe vennootschappen worden uitgereikt;

4° de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling; betreffende dit recht;

5° de datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden; te zijn verricht voor rekening van een van de verkrijgende vennootschappen;

6°de rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

7° de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag;

8° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

8° de nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen. delen van de activa en passiva van het vermogen;

10° de verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende, vennootschappen alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :" blaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het splitsingsvoorstel moet door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk 'zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd."

Artikel 729

"Wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over alle verkrijgende vennootschappen, evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden.

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, zijn alle verkrijgende vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk."

De vennootschap die partieel gesplitst za! worden kan ais volgt geïdentificeerd worden: 1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LEFIMO"

1. Naam: "LEFIMO"

2. Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3. Zetel: 9870 Zulte, Karreweg 42

4. Akten: Opgericht bij akte verleden voor Notaris Christian Engels te Gent op

29 januari 1996, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 14 maart 1996 onder nummer 960314160, voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Xavier Deweer te Olsene op 17 juni 2011, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2011 onder nummer 20110713/0106806.

5. Doel: Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, handels, financiële, onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het oordeelkundig beheer van onroerend patrimonium.

Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

-Alle werken van studies, schattingen, van roerende goederen, meer bepaald van machines, installaties en uitrusting in verband met de hout- en aanverwante nijverheid. Het huren, leasen, verhuren en onderverhuren van zelfde machines, installaties en uitrusting, al dan niet bemand met gespecialiseerd personeel.

-Het doen van alle financiële verrichtingen uitgenomen deze voorbehouden aan bankinstellingen, kredietinstellingen en spaarkassen of die door de Wet gereglementeerd zijn en handelsverrichtingen, het stellen van alle raadgevende daden ter uitzondering van beleggingsadvies en beheersdaden, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

-Het zich borg stellen voor derden tegen vergoeding.

-De vorming, de plaatsing of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

-De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere

ondernemingen. _

-De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-De vennootschap kan ailes doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin kan bijdragen.

6. Ondernemingsnummer: RPR Gent BE 0457.315.111

7. BTW-nummer: BE 0457,315.111

8. Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.500.000,00 EUR. Het is verdeeld in 500 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van 11500ste van het kapitaal. '

9. Zaakvoerder: De Heer Leon ide, wonende te 9800 Deinze (Wontergem), Dosweg 17.

10. Jaarvergadering: de laatste maandag van de maand mei om 16 uur.

11. Boekjaar: 01 januari -- 31 december

De bestaande vennootschap is:

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LEFIBO"

De BVBA "LEFIBO" bestaande vennootschap, waarvan de zetel gelegen is te 9870 Zulte, Karreweg 42. Verkrijgende vennootschap.

1. Naam: "LEFIBO"

2. Vorm: Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3. Zetel: 9870 Zulte, Karreweg 42

4. Akten: Opgericht bij akte verleden voor Notaris Christian Engels te Gent op 29 januari 1996, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 maart 1996 onder nummer 960314-159, voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Xavier Deweer te Olsene op 31 maart 2008 bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 april 2008 onder nummer 20080423/0061359.

5. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten ontwikkelen en beheren van een houtzagerij, houthandel en schaverij in de meest uitgebreide zin van het woord. De aangehaalde opsomming van activiteiten is enkel beschrijvend, doch niet beperkend. De vennootschap mag alle daden stellen die tot het verwezenlijken van haar doel leiden of dit kunnen vergemakkelijken. Zij mag ondermeer kopen, huren, verhuren, bouwen, verkopen en ruilen van aile roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deel-nemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of

e gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

6. Ondernemingsnummer: RPR Gent BE 0457.310260

7. BTW-nummer: BE 0457.310.260

8. Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vierhonderdduizend euro

ó (1.400.000,00) EUR. Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, doch met een fractiewaarde van 1/500ste van het kapitaal,

9. Zaakvoerders:

co

9.1.De Heer Leon Ide, statutair zaakvoerder, wonende te 9800 Deinze (Wontergem), Dosweg 17.

9.2.De Heer Steven Ide, zaakvoerder, wonende te 8552 Moen, Keiberg 85.

10. Jaarvergadering: de laatste dinsdag van de maand mei om 14 uur.

11. Boekjaar: 01 januari  31 december

2. RUILVERHOUDING

pq De verrichting geeft aanleiding tot de ruilverhouding van de aandelen voor naar de hierna beschreven

bestanddelen, tot de uitgifte van 54 nieuwe aandelen door de BVBA "LEFIBO" tegen 500 aandelen van de partieel te splitsen vennootschap , de BVBA "LEFIMO",

. 3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "LEFIBO"

WORDEN UITGEREIKT

(Artikel 728, 3° van het Wetboek van Vennootschappen)

P: Het geplaatst kapitaal van de te splitsen BVBA "LEFIMO" bedraagt 1.500.000,00 EUR, volledig volgestort en

is vertegenwoordigd door 500 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/500ste van het maatschappelijk kapitaal,

De verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, de BVBA "LEFIMO" van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, de BVBA "LEFIBO" zullen verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan die op het ogenblik van de splitsing met het bestuur belast is.

â/ G

0 r }

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De kosten hieromtrent zullen gedragen worden door de verkrijgende vennootschap.

4.DATUM VANAF WANNEER DE AANDELEN BVBA "LEFIBO" RECHT GEVEN OM TE DELEN IN DE

WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

(Artikel 728, 4° van het Wetboek van Vennootschappen)

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de BVBA "LEFIBO" geven onmiddellijk recht om te delen in de winst,

inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de BVBA "LEFIMO" sinds

01 januari 2012 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de BVBA "LEFIBO".

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

5.DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN BVBA "LEFIMO" BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "LEFIBO"

(Artikel 728, 5° van het Wetboek van Vennootschappen)

Vanaf 01 januari 2012 worden de verrichtingen van de partieel te splitsen BVBA "LEFIMO" voor wat betreft het gedeelte dat wordt opgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap BVBA "LEFIBO".

6. DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "LEFIBO" TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE TE SPLITSEN BVBA "LEFIMO" DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

(Artikel 728, 6° van het Wetboek van Vennootschappen)

De verkrijgende vennootschap BVBA "LEFIBO" geeft geen aandelen noch effecten uit waaraan bijzondere rechten verbonden zijn andere dan deze voorzien in de statuten.

8.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE

VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN AAN DE SPLITSING

(Artikel 728, 8° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan het bestuursorgaan van de partieel te splitsen BVBA "LEFIMO" en de verkrijgende vennootschap BVBA "LEFIBO" worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "LEFIBO" OVER TE DRAGEN DELEN VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

(Artikel 728, 9° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan de BVBA "LEFIBO" worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA "LEFIMO" die verband houden met de verhuring van de installaties en de machines en dergelijke toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld op 31 december 2011, waarvan kopij bijgevoegd wordt aan huidig verslag van de zaakvoerder. Zij omvatten ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten.

De schulden en lasten verbonden aan de partieel te splitsen vennootschap BVBA "LEFIMO" die heden nog niet bekend zijn, zullen gedragen en betaald worden door de bestaande BVBA "LEFIBO" inzoverre deze betrekking hebben op het afgesplitste deel.

Alle hangende gerechtelijke procedures, zowel ten voordele als ten nadele, zullen ten bate of ten faste komen van de bestaande BVBA "LEFIBO" inzoverre deze betrekking hebben op de afgesplitste activiteiten.

Zij omvatten tevens het geheel van rechten en verplichtingen met name de splitsingskosten die daarop betrekking hebben.

Het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd is de substantiële waardering of waardering aan nettoboekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap.

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de BVBA "LEFIMO" ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de BVBA "LEFIBO" toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de BVBA "LEFIMO" toekomen aan de BVBA "LEFIMO".

De bestaande BVBA "LEFIBO" zal derhalve alle activa bekomen waaromtrent geen duidelijke toescheiding is vast te stellen, alsook aile passiva die niet duidelijk toegescheiden zijn aan de BVBA "LEFIBO" ter gehele aflossing van de BVBA "LEFIMO".

i

r ,

" 10. VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN BVBA "LEFIMO" VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "LEFIBO" ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

(Artikel 728, 10° van het Wetboek van Vennootschappen)

De aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA "LEFIBO" worden als volgt verdeeld onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen BVBA "LEFIMO".

De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van 54 aandelen van de BVBA "LEFIBO" tegen 500 aandelen van de BVBA "LEFIMO".

De toekenning en de overdracht van de aandelen zal gebeuren door de behoorlijk inschrijving in het aandelenregister.

11. NEERLEGGING VAN HET SPLITSINGSVOORSTEL

Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, moet het splitsingsvoorstel door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Leon IDE

Statutaire Zaakvoerder

, .s

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bij-Tiet Bélgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

. bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 12.04.2012 12084-0186-030
13/07/2011
ÿþ Motl 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilhll IIIIAINVIIIIII9108" O6111SV

"111068

Vo beha aan Beiç Staat

, ,.

~ ~

~

Rl=C}" crime : "

Ondernemingsar Benaming 0457315111

(voluit) : LEFIMO

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID 9870 ZULTE, KARREWEG 42

Zetel : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN: VERLENGING VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING VAN DE BEGIN- EN DE EINDDATUM VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Onderwerp akte :







Uit het proces-verbaal opgemaakt en gesloten door Xavier DEWEER, notaris met standplaats te Olsene; (deelgemeente van Zulte), nota-ris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechts-vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870 ' Olsene, Kerk-straat 30-32, ingeschreven onder nummer 0478.473.878 in het rechtspersonenregister te Gent, op. 17 juni 2011, met volgend regi-stratierelaas: "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te DEINZE OP 23 juni 2011 Boek 503 Blad 81 Vak 4. Ontvangen: vijfen-twintig euro (¬ 25,00) Vr de ea. Inspecteur (ondertekend); Colombie Koen Adj.-Financieel assistent." blijkt dat de buitengewone algeme-ne vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LEFIMO te 9870 Zulte, Karreweg 42. BTW BE' 0457.315.111 RPR Gent, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

" - het lopend boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 juli 2010 te verlengen, om dit af te sluiten op 31 december 2011 in plaats van op 30 juni 2011, zodat voortaan het boekjaar zal lopen vanaf 1 januari tot en met: 31 december van elk jaar.

- het huidig artikel 34 van de statuten te wijzigen door eervan-ging van de zin "Het boekjaar van de. vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het jaar daarop." door de vol-gende zin "Het: boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar."

- de datum van de jaarvergadering te wijzigen, die voortaan vast-gelegd wordt op de laatste maandag van: de maand mei om 16 uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg plaatsvinden op de laatste maandag. van de maand mei in het jaar 2012.

- huidig artikel 20 van de statuten te wijzigen door vervanging in de vierde alinea van de zin "De gewone: algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de eerste dinsdag van de maand december, te veertien uur (14.00u)" door de volgende tekst: "De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de

" laatste maandag van de maand mei om 16 uur".

- alle bevoegdheden te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoe-ring van de genomen besluiten.

- opdracht te geven aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten neer te leggen op de:

griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(ondertekend) Xavier Deweer, notaris.

' Tevens neergelegd: gelijkvormige uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene

vergadering van 17 juni 2011, met een volmacht hieraan gehecht; coördinatie van de statuten; analytisch uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2011
ÿþVo beho

aan

Belg Staat

~ N

N

Mod x. ~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rt LEGD

2 6 JAN. 2011

; Griffi;d\M_~N

K`" ' f= C

.__......__,.._ UN7

Ondernemingsnr : 0457.315.111

Benaming

(voluit) : LEFIMO

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KARREWEG 42

9870 ZULTE

Onderwerp akté : BENOEMING COMMISSARIS

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 5 november 2010 dat er met. algemeenheid van stemmen werd beslist te benoemen als commissaris voor een periode van drie jaar:

de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent,: Apostelhuizen 26 VWK, vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel,:

Bedrijfsrevisor.

Goedgekeurd in de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 5 november 2010.

Léon Ide

Statutair Zaakvoerder

dIIIII~I~NIYml~l~l~

*11022569*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 21.01.2011 11011-0438-035
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 01.12.2009, NGL 08.12.2009 09878-0070-013
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 02.12.2008, NGL 12.01.2009 09008-0018-012
23/04/2008 : GE181173
12/12/2007 : GE181173
20/09/2007 : GE181173
22/12/2006 : GE181173
14/12/2005 : GE181173
17/12/2004 : GE181173
08/12/2003 : GE181173
10/12/2002 : GE181173
20/07/2002 : GE181173
04/01/2002 : GE181173
01/01/1997 : GE181173

Coordonnées
LEFIMO

Adresse
KARREWEG 42 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande