LEIROVINS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEIROVINS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.774.658

Publication

07/06/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

...-,.~

l5 1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

tilM~iuu~iiu~u~wi~

1 8609

GRIFFIE

F000PNÁrr~~L

2 9 MEI 2013

DEblef ~i~'~ONDE

Ondememingsnr : S2-1. -q3 6 S á

Benaming (voluit) : Leirovins

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude heerbaan 9

9230 Wetteren

Onderwerp akte : BVBA - Oprichting

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 28 mei 2013, neergelegd véér, registratie, blijkt dat er door

1. De heer LEIRENS Peter Octaaf Ceciel [IK 591-5484371-93] [RR 66.05.28-175.18], wljnhandelaar, geboren .. te Wetteren op achtentwintig mei negentienhonderd zesenzestig, echtgenoot van mevrouw POELMAN Sabine Suzanne Noël [RR 64.12.02-372.261, zonder beroep, geboren te Gent op twee december negentienhonderd,; vierenzestig, wonende te 9070 Destelbergen (Neusden), Hovenakker 5,

2. Mevrouw LEIRENS Dorine Angèle Marcel [IK 591-0293561-44] [RR 71,11.14-108.70], zeifstandigej

geboren te Zele op veertien november negentienhonderd eenenzeventig, echtgenote van de heer OST Henri,

Frans Maria [RR 63.06.15-443.84], beheerder, geboren te Wetteren op vijftien juni negentienhonderd,

drieënzestig, wonende te 9230 Wetteren, Felix Beernaertsplein 53.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht.

Naam : Leirovins

Zetel : 9230 Wetteren, Oude Heerbaan 9

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor;;

rekening van derden

1. De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de import en export van

- aile soorten wijnen, en zelfs gehele wijnvoorraden bij wijnbouwers. ;3

- aile alcoholische en niet-alcoholische dranken,

'; 2. Het inrichten van wijnproeverijen en dergelijke.

3. Het uitbaten van een traiteurdienst en van een feestzaal.

4. Het inrichten van allerlei feesten, artistieke, culturele, pedagogische, wetenschappelijke of sportieve!: := manifestaties.

5. Het zelf verbouwen of laten verbouwen van wijnen, met het oog op de commercialisering daarvan.

6, Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in; hotels, motels en pensions (met hotel-service), conferentieoorden, hotels en motels met;; restaurant en zonder restaurant, hotels en motels waar uitsluitend een ontbijt wordt geserveerd, overige;; accommodaties voor kortstondig verblijf, onder andere in jeugdherbergen en berghutten. Kampeerterreinen.;, Overige verblijfsaccommodaties in vakantiecentra en vakantiedorpen, waarbij inbegrepen de vakantiecentra eni, -dorpen (inclusief bungalow- en chaletparken) met of zonder restaurant en sportinfrastructuur ten behoeve van,; de toeristen, de vakantiekolonies voor kinderen en volwassenen.

7. Verschaffen van overig logies voor kortstondig verblijf; het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf vakantiehuisjes en -appartementen; de verhuur van kamers door particulieren (al dan niet in combinatie met het;; ji verschaffen van maaltijden), kortstondig verblijf op hoeven; de exploitatie van slaapwagens; overige;; accommodaties voor kortstondig verblijf.

8. Verschaffen van collectief logies, exclusief logies voor toeristen; het verschaffen van collectief logies aan studenten, seizoenarbeiders, migrantenwerknemers; de leerlingeninternaten die niet afhankelijk zijn van eenti schoolinstelling.

9. De uitbating en inrichting van restaurants; restaurants van het traditionele type; de verkoop van maaltijden;, aan boord van schepen en restauratiewagens, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van;: ; gastronomische weekends, exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten, behoeve van de eigen cliënteel; de cafés restaurants (tavernes).

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

l;

mod 11.1

10. De uitbating en inrichting van fastfood-zaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburger-restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in croissanteries, crêperies en warmewafelkramen; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in tearooms, ijssalons en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen ln een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafetaria's; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in drive-in restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen ; in een wegwerpverpakking aangeboden worden in pizzeria's.

11. De uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés; de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door; cafés, bars, nachtclubs, bierhallen, enzovoort.

i 12. De uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van i discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

' 13. De uitbating en inrichting van kantines. Het verzorgen van catering en uitzendkoks; het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor: luchtvaartmaatschappijen, kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cccktails, lunches, recepties, enzovoort,

14. De aan- en/of verkoop van onroerende goederen zowel in voile eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik,

15. Het huren en verhuren van onroerende goederen, het vestigen van een recht van opstal en/of een erfpacht.

16. Het beheer van roerende en onroerende goederen die toebehoren aan de vennootschap of die de vennootschap zal verwerven gedurende haar activiteit in de ruimste zin van het woord.

Deze lijst geldt ais voorbeeld en is niet beperkend zodat de vennootschap bevoegd zal zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn, Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

i De vennootschap mag zich tevens borg stellen voor derden.

Tevens kan zij het mandaat van bestuurder en/of vereffenaar van vennootschappen uitvoeren.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd duro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde,

Inbreng in geld:

1. Mevrouw LEIRENS Dorine voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,001 waarvoor haar viiftiq (50) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde, als wederbelegging van gelden welke haar eigen zijn ingevolge handgifte haar gedaan door haar ouders, waardoor deze aandelen tot haar persoonlijk vermogen zullen behoren,

2.. De heer LEIRENS Peter voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem viiftiq (50) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde, als wederbelegging van gelden welke hem eigen zijn ingevolge handgifte hem gedaan door zijn ouders, waardoor de aandelen tot zijn persoonlijk vermogen zullen behoren.

De oprichter verklaart dat een storting werd gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6200,00) zodat aile aandelen voor éénlderde deel volstort zijn.

E3estuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor tijdsduur door hen vast te stelten.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot _verwezenlijking van .het.doel_van-de-vennootschap,,_met-uitzondering van-die handelingen. die volgens de wet..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

mod 11.1

toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

1, indien er slechts een zaakvoerder is, zal de vennootschap vertegenwoordigd worden door één zaakvoerder die alleen kan optreden.

2. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn :

a, Voor aile handelingen die de vijfduizend euro niet overtreffen wordt de vennootschap vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden.

b. Voor aile handelingen die de vijfduizend euro overtreffen wordt de vennootschap vertegenwoordigd door' twee zaakvoerders, die gezamenlijk moeten optreden.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand november om achttien (18) uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om achttien (18) uur of op het uur vermeld in de oproeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand november tweeduizend en veertien om achttien (18) uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juni en eindigt op eenendertig mei van het van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar begint op achtentwintig mei tweeduizend dertien om te eindigen op eenendertig mei tweeduizend veertien.

Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste éénftwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één(tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Met eenparigheid van stemmen worden door de oprichters als eerste niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur mevrouw LEIRENS Dorine voornoemd en de heer LEIRENS Peter voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De werkende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt. ln toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER,

Met eenparigheid van stemmen wordt er aan mevrouw LEIRENS Dorine de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij de "ING België', agentschap Wetteren.

Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte vóór registratie.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

j Voor-Behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LEIROVINS

Adresse
OUDE HEERBAAN 9 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande