LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR, AFGEKORT : L.B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR, AFGEKORT : L.B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.823.704

Publication

02/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-12-2014

Griffie

*15300060*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507823704

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR

(verkort) :

L.B.V.

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Cédric ROEGIERS, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 30 december 2014, dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) De Naamloze Vennootschap  CONTAINER & MACHINE REPAIR , afgekort  C.M.R. , gevestigd te 9140 Temse, Jan de Malschelaan 8 en 2) De Naamloze Vennootschap  LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR , afgekort  L.B.V. , gevestigd te 9140 Temse, Jan de Malschelaan 8.

2. Naam en rechtsvorm:  LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR , afgekort  L.B.V. , Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. Zetel: 9140 Temse, Jan de Malschelaan 8.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het verhuren van: werfwagens, bureelcontainers, machines, tractoren en toebehoren voor de bouwnijverheid, landbouwmachines en toebehoren voor de landbouw.

Verhuur van machines met bediening door personeel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland. De vennootschap met haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle ander verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris alsmede het waarnemen van de functie van vereffenaar van vennootschappen. En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwart is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

5. Kapitaal: Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend

Onderwerp akte :

Jan de Malschelaan 8 9140 Temse

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, met nominale

waarde.

Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van de

totaliteit of achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2015.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de eerste vrijdag van de maand juni, om elf (11) uur en voor de eerste maal in 2016.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

9. Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

10. Benoemingen: Werden tot zaakvoerders benoemd:

- De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  L.A3 , voornoemd, vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de Heer LENAERTS Adriaan, wonende te 9112 Sinaai, stad Sint-Niklaas, Leestraat 24.

- De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  A.L. MANAGEMENT , voornoemd, vertegenwoordigd door haar niet-statutair zaakvoerder, Mevrouw LENAERTS Annette, wonende te 9140 Temse, Heistraat 22.

- De Naamloze Vennootschap  LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR , voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw BLOMMAERT Maria, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Beeldstraat 53.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Mod PDF 11.1

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

11. Overname verbintenissen:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 december 2014 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

12. Volmacht: Accountants- en belastingsconsulenten  VAN DEN WIJNGAERT & PARTNERS , of elke andere door hem aangewezen persoon, werd aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

23/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0507.823.704

Benaming

(voluit) Lenaerts-Blommaert Verhuur

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9140 Temse, Jan de Malschelaan 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel van inbreng van een bedrijfstak

Op 2 april 2015 is, overeenkomstig artikel 679 en 759 van het Wetboek van vennootschappen, een voorstel van inbreng van een bedrijfstak opgesteld waarin wordt voorgesteld dat LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA de verhuuractiviteit toebehorend aan LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR NV overneemt. Een uittreksel hiervan luidt als volgt:

Voorstel van inbreng van een bedrijfstak, opgesteld overeenkomstig de artikelen 679 en 759 van het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de inbreng van een bedrijfstak door Lenaerts-Blommaert-Verhuur NV in Lenaerts-Blommaert-Verhuur BVBA

Overeenkomstig de artikelen 679 en 759 van het Wetboek van vennootschappen hebben de Raad van Bestuur van LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Jan de Malschelaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het ondememingsnummer BTW BE 421.561.505, en het college van zaakvoerders van LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR, een besloten vennootschap met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Jan de Malschelaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het ondernemingsnummer 0507.823.704, in gezamenlijk overleg een voorstel van inbreng van een bedrijfstak opgesteld waarin wordt voorgesteld dat LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA bij wijze van inbreng een bedrijfstak, zijnde de verhuuractiviteit, toebehorend aan LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR NV, overneemt.

De wenselijkheid van de vooropgestelde inbreng van een bedrijfstak, verhuuractiviteit, is gebaseerd op onderstaande zakelijke overwegingen:

Op 4 november 2014 werd een positieve beslissing van de Dienst Voorafgaandelijke Beslissingen in Fiscale zaken bekomen omtrent het belastingneutraal karakter van de verrichting (dossiernummer P 2013.1027). In het betreffende document worden de zakelijke overwegingen toegelicht.

De Raad van Bestuur van LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV en het college van zaakvoerders van LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA stellen daarom het volgende voor:

BETROKKEN PARTIJEN

1)"LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR", een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Jan de Malschelaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het ondernemingsnummer BTW BE 0421.561.505.

2)"LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR", een besloten vennootschap met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Jan de Malschelaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het ondememingsnummer 0507.823.704.

1.Rechtsvorm, naam, doel en maatschappelijke zetel van de inbrengende vennootschap en van de verkrijgende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

!Md Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

13 APR. 2015

AFDELING MONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

, t, a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

1.1.De inbrengende vennootschap: LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR NV

LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR is een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Jan de Malschelaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het ondememingsnummer BTW BE 0421.561.505.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Hubert Verbist te Antwerpen op 7 mei 1981, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 3 juni 1981, onder nummer 1-069-10.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Cédric Roegiers te Vrasene, gemeente Beveren op 30 december 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 21 januari 2015, onder nummer 0010420.

Overeenkomstig artikel 4 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

"het verhuren van ; werfwagens, bureelcontainers, machines, tractoren en toebehoren voor de bouwnijverheid, landbouwmachines en toebehoren voor de landbouw.

Verhuur van machines met bediening door personeel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als buitenland.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris alsmede het waarnemen van de functie van vereffenaar van vennootschappen. En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin."

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt é 3,026.773,74 en is verdeeld in 1.204 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk 1/1.204 van het maatschappelijk kapitaal.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 17.00 uur.

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld;

-Lenimmo NV, bestuurder, vertegenwoordigd door Maria Blommaert, vaste vertegenwoordiger,

-L.A3 BVBA, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door Adriaan Lenaerts, vaste vertegenwoordiger;

-A.L. Management BVBA, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door Annette Lenaerts, vaste

vertegenwoordiger;

-Maria Blommeert, voorzitter van de raad van bestuur;

De commissaris van de vennootschap is de vennootschap BV o.v.v. CVBA ERNST & YOUNG BEDRIJFSREVISOREN met kantoor te Moutstraat 54, 9000 Gent, vertegenwoordigd door Leen Defoer, bedrijfsrevisor,

1.2.De verkrijgende vennootschap: LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA

LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het ondememingsnummer 0507.823.704.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht op 30 december 2014 bij akte verleden voor notaris Cédric Roegiers te Vrasene, gemeente Beveren, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 januari 2015 onder het nummer 0300060.

De statuten werden op heden nog niet gewijzigd.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het verhuren van: weefwagens, bureelcontainers, machines, tractoren en toebehoren voor de bouwnijverheid, landbouwmachines en toebehoren voor de landbouw.

Verhuur van machines met bediening door personeel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger. In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris alsmede het waarnemen van de functie van vereffenaar van vennootschappen. En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare,

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen (1I100ste deel van het kapitaal).

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op 31 december van het jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 11.00 uur.

Het College van zaakvoerders is als volgt samengesteld:

-L.A3 BVBA, zaakvoerder, vertegenwoordigd door Adriaan Lenaerts, vaste vertegenwoordiger;

-Ai. Management BVBA, zaakvoerder, vertegenwoordigd door Annette Lenaerts, vaste vertegenwoordiger,

-Lenaerts-Blommaert-Verhuur NV, vertegenwoordigd door Maria Blommaert, vaste vertegenwoordiger.

2, Vergoeding

Teneinde de vergoeding te kunnen bepalen voor de inbreng van de bedrijfstak, verhuuractiviteit, door LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV in LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA wordt uitgegaan van het waarderingsverslag opgesteld door KPMG & Partners Audit dd. 8 januari 2014. Op basis van deze waardering blijkt dat de weerhouden waarde van de activiteit, ¬ 11.732.944,00 bedraagt. De waarde van de activiteit dient vervolgens nog te worden verhoogd met het eigen vermogen van de in te brengen bedrijfsactiviteit, zijnde een bedrag van ¬ 2.296.157,75. De totale waarde van de in te brengen bedrijfstak bedraagt aldus ¬ 14.029.101,75,

LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA wordt, gezien ze de vennootschap pas opgericht is op 30 december 2014 gewaardeerd op grond van de waarde van het eigen vermogen, zijnde enkel het kapitaal, per 31 december 2014.

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt het aantal uit te geven aandelen naar aanleiding van de inbreng van een bedrijfstak, verhuuractiviteit, door LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV in LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA als volgt berekend:

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA

Waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen 14.029.101,75 -

Waarde vennootschap - 18.600,00

Aantal aandelen - 100

Intrinsieke waarde aandeel LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA - 186,00

Het aantal uit te geven aandelen wordt bijgevolg bepaald op 14.029,101,75 ¬ 1186,00¬ of 75.425 aandelen.

Dit betekent dat als vergoeding voor de inbreng van de bedrijfstak, verhuuractiviteit, van LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR NV in LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA 75.425 aandelen zullen uitgereikt worden aan LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR NV.

3.Wijze waarop de aandelen in LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA worden uitgereikt.

De nieuwe 75.425 aandelen LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA die worden uitgereikt ter vergoeding van de inbreng van een bedrijfstak, verhuuractiviteit, van LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV in LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA.

Ze zullen worden uitgereikt door de zaakvoerders van LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA aan LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR NV.

De zaakvoerders van LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA zullen hiertoe onmiddellijk na de beslissing inbreng van een bedrijfstak de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA.

4.Datum van winstdeelname  Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA vanaf 1 januari 2015. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

5.Boekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA.

De datum vanaf welke de handelingen van de inbrengende vennootschap LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV, voor wat betreft de ingebrachte bedrijfstak, verhuuractiviteit, boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA is 1 januari 2015.

6.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR NV en LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA.

Aan de leden van de bestuursorganen van LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR NV en LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA worden geen bijzondere voordelen toegekend.

7.Opmaak bijzondere verslagen in het kader van de inbreng van een bedrijfstak

Voor het overige wensen de Raad van Bestuur van LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV en het college van zaakvoerders van LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA er op te wijzen dat overeenkomstig artikel 761 § 1 van het Wetboek van vennootschappen, artikel 313 § 1 van het Wetboek van vennootschappen dient te worden toegepast door LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA.

8.Beschrijving van de activa- en passivabestanddelen behorende tot de bedrijfstak, verhuuractiviteit, die door LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR NV zal worden ingebracht bij LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA.

De inbreng van de bedrijfstak, verhuuractiviteit, door LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV in LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA betreft de volledige operationele activiteit van LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV, zijnde alle personeelsleden die instaan voor deze activiteit alsook alle activa en

n

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

passiva en alle rechten en verplichtingen die eraan verbonden zijn, waaronder cliënteel en de lopende klantencontracten en overige contracten met externen. Meer in het bijzonder omvat de inbreng alle installaties, machines en uitrusting, al het meubilair en rollend materieel, alle overige materiële vaste activa, alle handelsvorderingen, aile overige vorderingen, alle leveranciers, alle schulden mbt bezoldigingen en belastingen en alle overlopende rekeningen. De inbreng omvat ook alle werknemers. De zes werknemers die LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV momenteel tewerkstelt, werken namelijk allen voor de verhuuractiviteit. De werkzaamheden van deze zes personen omvatten facturatie verhuur, facturatie bestekken, opvolging toelating facturatie, ingave facturatie in facturatiesystemen, opvolgen verhuur van units, offertes maken, commerciële luik, opvolgen afhalen units, verkoop occasie units uit de verhuurafdeling, opmaken van technische tekeningen, aansturen werk monteurs, opvolgen werkuren, etc.

Het onroerend goed, de aanwezige liquide middelen en de participaties alsook de schulden die daarop betrekking hebben, worden niet ingebracht omdat deze bestanddelen niet onlosmakelijk verbonden zijn met de verhuuractiviteit.

De inbreng van de bedrijfstak, verhuuractiviteit, door LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV in LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR BVBA zal gebeuren op basis van de situatie per 31 december 2014, zoals opgenomen in bijlage 1.

De activabestanddelen die deeluitmaken van de bedrijfstak, verhuuractiviteit, kunnen als volgt nader worden gespecifieerd :

Machines en installaties 2.269.327,22

Meubilair en rollend materieel 143.212,84

Overige materiële vaste activa 94.442,23

Handelsvorderingen 1.717.670,54

Overlopende rekening actief 202,57

TOTAAL ACTIVA 4224.855,40

De machines en installaties betreffen de machines en installaties die werden aangekocht om te warden verhuurd. Ze hebben een aanschaffingswaarde per 31 december 2014 van ¬ 23.899.112,95 en zijn afgeschreven ten belope van een bedrag van ¬ 21.629.785,73.

Het meubilair en rollend materieel heeft betrekking op kantoormachines en rollend materieel met een aanschaffingswaarde van ¬ 348.449,95, afgeschreven voor een bedrag van E 205.237,11,

De overige materiële vaste activa heeft betrekking op materiaal met een huur/koopcontract met een totale aanschaffingswaarde per 31 december2014 van ¬ 1.221.891,88 en afgeschreven voor een bedrag van ¬ 1.127.449,65.

De handelsvorderingen omvatten de openstaande vorderingen op de klanten per 31 december 2014 evenals het saldo op de rekening 'te innen opbrengsten', dubieuze debiteuren en geboekte waardevermindering op dubieuze debiteuren.

De passivabestanddelen die deeluitmaken van de bedrijfstak, verhuuractiviteit, kunnen als volgt nader worden gespecifieerd :

Handelsschulden 1.515.948,83

Schulden mbt belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 412.748,82

TOTAAL PASSIVA 1.928.697,65

De handelsschulden omvatten het openstaand saldo op 31 december 2014 op de leveranciers evenals het openstaand saldo per 31 december 2014 op de rekening 'Te ontvangen facturen'

De schulden mbt de belastingen, bezoldigingen en sociale lasten omvatten het saldo per 31 december 2014 aan te betalen BTW, de te betalen vennootschapsbelasting mbt het aj 2014, de geraamde vennootschapsbelasting mbt het aj 2015, de te betalen roerende voorheffing, bedrijfsvoorheffing en RSZ en de voorziening voor vakantiegeld.

De totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2014 van het netto-actief dat zal worden ingebracht bedraagt ¬ 2.296.157,75; Het kapitaal ven LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA zal naar aanleiding van de inbreng aldus verhoogd worden met een bedrag van ¬ 2.296.157,75.

Wij verwijzen naar bijlage 1 van dit voorstel voor een gedetailleerde bespreking van de in te brengen activa en passiva. Bijlage 1 maakt integraal deel uit van dit voorstel van inbreng van een bedrijfstak.

Voorzover de in bijlage beschreven verdeling van de in te brengen bedrijfstak, verhuuractiviteit, niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende activa en passiva-bestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie. ze werden toegekend, toekomen aan LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA, voor zover deze vermogensbestanddelen direct of indirect betrekking hebben op de verhuuractiviteit.

O- ! t' t

9.Verdeling van de nieuwe aandelen en verantwoording

De 75.425 nieuwe aandelen van LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA die ten gevolge van de inbreng van de bedrijfstak, verhuuractiviteit, zullen worden gecreëerd, worden toebedeeld aan LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV.

40.Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen en neerlegging ter griffie  Kosten.

Dit voorstel tot inbreng van een bedrijfstak, verhuuractiviteit, zal door de Raad van Bestuur van LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV en door het college van zaakvoerders van LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde.

De buitengewone algemene vergaderingen van LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV en LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR BVBA, waarop dit voorstel tot inbreng van een bedrijfstak ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na deze neerlegging worden gehouden.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR NV.

Gedaan te Temse op 2 april 2045.

A.L. Management BVBA,

gedelegeerd bestuurder,

vast vertegenwoordigd door mevrouw Annette Lenaerts,

zaakvoerder

Op de laatste bfz. von Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

16/06/2015
ÿþMod Word 11.1

lu < (-i 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0507.823.704

Benaming

(voluit) Lenaerts-Blommaert-Verhuur

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9140 Temse, Jan de Malschelaan 8

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging addendum voorstel van inbreng van een bedrijfstak

Addendum aan het voorste! van inbreng van een bedrijfstak overeenkomstig artikel 679 en 759 van het Wetboek van vennootschappen

Omdat het voorstel van inbreng gebaseerd was op de ontwerp-jaarrekening van Lenaerts-Blommaert-Verhuur NV afgesloten per 31 december 2014 en de definitieve jaarrekening van Lenaerts-Blommaert Verhuur NV per 31 december 2014 beperkte wijzigingen bevat en omdat er een dubbeltelling werd vastgesteld in de waardering van de bedrijfstak heeft het college van zaakvoerders van Lenaerts-Blommaert Verhuur BVBA en de raad van bestuur van Lenaerts-Blommaert-Verhuur NV een addendum opgemaakt aan het voorstel van inbreng van een bedrijfstak overeenkomstig artikel 679 en 759 van het Wetboek van Vennootschappen (BS 23104.2015). De volgende paragrafen dienen als volgt te worden gewijzigd

1)"2. Vergoeding

De vergoeding voor de inbreng van de bedrijfstak, verhuuractiviteit, door Lenaerts-Blommaert-Verhuur NV in Lenaerts-Blommaert-Verhuur BVBA wordt uitgegaan van het waarderingsverslag opgesteld door KPMG & Partners Audit dd 8 januari 2014. De weerhouden waarde van de in te brengen bedrijfstak bedraagt op basis van dit verslag ¬ 11.732.944,00.

Lenaerts-Blommaert-Verhuur BVBA wordt, gezien de vennootschap pas opgericht is op 30 december 2014 gewaardeerd op grond van de waarde van het eigen vermogen, zijnde enkel het kapitaal , per 31 december 2014.

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt het aantal uit te geven aandelen naar aanleiding van

de inbreng van de bedrijfstak, verhuuractiviteit, door Lenaerts-Blommaert-Verhuur NV in Lenaerts-Blommaert-

Verhuur BVBA als volgt berekend :

Waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen : ¬ 11.732.944,00

Waarde vennootschap : ¬ 18.600,00

Aantal aandelen ; 100

Intrinsieke waarde aandeel Lenaerts-Blommaert Verhuur BVBA : ¬ 186,00

Het aantal uit te geven aandelen wordt bijgevolg bepaald op ¬ 11.732.944,001¬ 186,00 of 63.080 aandelen.

Dit betekent dat ais vergoeding voor de inbreng van een bedrijfstak, verhuuractiviteit, van Lenaerts-Blommaert-Verhuur NV in Lenaerts-Blommaert Verhuur BVBA 63.080 aandelen zullen uitgereikt worden aan Lenaerts-Blommaert-Verhuur NV"

2)"3. Wijze waarop de aandelen in Lenaerts-Blommaert Verhuur BVBA worden uitgereikt De nieuwe 63.080 aandelen Lenaerts-Blommaert-Verhuur BVBA zullen worden [...j"

3}"8. Beschrijving van de activa- en passivabestanddelen behorende tot de bedrijfstak [...1

De machines en installaties betreffen de machines en installaties die werden aangekocht om te worden verhuurd. Ze hebben een aanschaffingswaarde per 31 december 2014 van ¬ 23.889.112,95 en zijn afgeschreven ten belope van ¬ 21.61 9.785,73. [.,.}

i 8

IM

5 BA922*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

-5 JUNI 2015

AFDELING D MONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De passivabestanddelen die deel uitmaken van een bedrijfstak, verhuuractiviteit, kunnen als volgt nader' gespecifieerd worden :

Handelsschulden 1.515.948,83

Schulden mbt belastingen, bezoldigingen en sociale tasten 412.601,44

TOTAAL PASSIVA 1.928.550,27

De totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2014 van het netto-actief dat za! worden ingebracht bedraagt ¬ 2.296.305,13. Het kapitaal van Lenaerts-Blommaert-Verhuur BVBA zal naar aanleiding van de inbreng verhoogd worden met een bedrag van ¬ 2.296.305,13

E...1

4)"9. Verdeling van de nieuwe aandelen en verantwoording

De 63.080 nieuwe aandelen van Lenaerts-Blommaert-Verhuur BVBA die ten gevolge van de inbreng van de bedrijfstak, verhuuractiviteit, zullen worden gecreëerd, worden toebedeeld aan Lenaerts-Blommaert-Verhuur NV.

Temse, 29 mei 2015

Raad van Bestuur,

Lenaerts-Blommaert-Verhuur NV

A.L. Management BVBA L.A3 BVBA

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Vast vertegenwoordigd door

Annette Lenaerts Adriaan Lenaerts

ZaaKvoerder Zaakvoerder

Maria Blommaert Lenimmo NV

Voorzitter van de Raad van Bestuur Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Maria Blommaert

Bestuurder

j * Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2015
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~~

GRIFFIE RECHTBANK VAN \..

KOOPHANDEL GENT

15 JUNI 2015

AFDELING teitifûâRMONDE

1111111)

5089936*

Ondernerningsnr : 0507.823.704

Benaming

(voluit) : LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse, Jan de Malschelaan 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE:INBRENG BEDRIJFSTAK - AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Cédric Roegiers, geassocieerd notaris met standplaats te Vrasene, gemeente Beveren op één juni tweeduizend en vijftien, houdende de buitengewone algemene vergadering van :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Jan de Malschelaan 8.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder nummer 0507,823.704, BTW- plichtig onder nummer BE0507.823.704.

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Cédric Roegiers te Vrasene, gemeente Beveren, op 30 december 2014, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 januari 2015, onder nummer 15300060.

Waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd zijn.

Er werd akte genomen van het feit dat de inbrengende vennootschap, de naamloze vennootschap "LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR" en de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR", aan aile vereisten hebben voldaan die voorschreven worden door artikelen 760 tot en met 762 van het Wetboek van Vennootschappen met het oog op de inbreng door deze vennootschap van de bedrijfstak "Verhuuractiviteiten" in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR", tegen een vergoeding die uitsluitend bestaat in aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR".

Dat met dit oogmerk:

- Een voorstel van de inbreng van de bedrijfstak werd opgesteld door het bestuursorgaan van de inbrengende vennootschap, de naamloze vennootschap "LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR" op 2 april 2015;

- Een voorstel van de inbreng van de bedrijfstak werd opgesteld door het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR" op 2 april 2015;

- Deze voorstellen van inbreng van een bedrijfstak door de betrokken vennootschappen werden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde op 13 april 2015, en dit tenminste 6 weken voor de inbreng werd gedaan.

- Deze voorstellen werden bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 april 2015, onder nummers 15059280 (verkrijgende vennootschap) en 15059281 (inbrengende vennootschap).

Derhalve zijn de rechtsgevolgen van artikel 763 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing op de voorgestelde inbreng van bedrijfstak.

- Omdat het voorstel van inbreng gebaseerd was op de ontwerp-jaarrekening van Lenaerts-Blommaert-Verhuur NV afgesloten per 31 december 2014 en de definitieve jaarrekening van Lenaerts-Blommaert Verhuur NV per 31 december 2014 beperkte wijzigingen bevat en omdat er een dubbeltelling werd vastgesteld in de waardering van de bedrijfstak heeft het college van zaakvoerders een addendum opgemaakt aan het voorstel van inbreng van een bedrijfstak overeenkomstig artikel 679 en 759 van het Wetboek van Vennootschappen op, 29 mei 2015. Dit verslag werd eerstdaags ter publicatie neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde.

Dat de volgende besluiten werden genomen:

Eerste besluit- goedkeuring van het addendum bij het voorstel tot inbreng van een bedrijfstak

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft besloten het Addendum aan het voorstel van inbreng van een bedrijfstak overeenkomstig artikel 679 en 759 van het Wetboek van Vennootschappen, opgemaakt door het college van zaakvoerders op 29 mei 2015 met eenparigheid van stemmen goed te keuren.

Tweede besluit- Voorgaande verslagen

- De vergadering heeft de voorzitter unaniem ontslaan van de voorlezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerders, opgemaakt op 29 mei 2015, betreffende de voorgenomen kaphtaalver-'ho-iging, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen;

Het verslag wordt unaniem goedgekeurd.

- De vergadering heeft de voorzitter unaniem ontslaan van de voorlezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerders, opgemaakte op 29 mei 2015 bij toepassing van artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de voorgenomen uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

Het verslag wordt unaniem goedgekeurd.

- De vergadering heeft de voorzitter unaniem ontslaan van de voorlezing van het bijzonder verslag opgemaakt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EY", kantoor houdend te 9000 Gent, Moutstraat 54, op 1 juni 2015, betreffende (1) de kapitaalverhoging ten gevolge van de inbreng van bedrijfstak en (2) de uitgifte van aandelen benden de fractiewaarde door een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De conclusie van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"Besluiten

De in het voorstel van inbreng van een bedrijfstak omschreven inbreng in natura, omvat de in te brengen bedrijfstak, verhuuractiviteit, van Lenaerts-Blommaert-Verhuur NV, die onder het principe van boekhoudkundige continuiteit, per 1 januari 2015, zal worden ingebracht bij Lenaerts-Blommaert Verhuur BVBA, op basis van een marktwaarde van ¬ 11.732.944,00, zij het een netto boekwaarde van ¬ 2.296.305,13.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden in het kader van artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de Vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord is door het continuïteitsbeginsel en leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Deze inbreng in natura leidt tot een verhoging van het geplaatst kapitaal met eenzelfde bedrag van ¬ 2.296.305,13 om het te brengen van ¬ 18.600,00 op ¬ 2.314.905,13 door uitgifte van 63.080 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Deze nieuw uit te geven aandelen zijn van hetzelfde type en genieten van dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, en dit vanaf 1 januari 2015.

Met betrekking tot de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, kunnen we, op basis van onze werkzaamheden uitgevoerd in overeenstemming met de van toepassing zijnde normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, concluderen dat de financiële en boekhoudkundige informatie, opgenomen in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van 29 mei 2015, getrouw en voldoende is om de buitengewone algemene vergadering, die over het voorstel tot kapitaalverhoging door uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde moet stemmen, voor te lichten.

Wij willen er tenslotte specifiek aan herinneren dat onze controleopdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gent, 1 juni 2015

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

(get) Leen Defoer Vennoot"

3) Kapitaalverhoging met twee miljoen tweehonderd zesennegentigduizend driehonderd en vijf euro dertien cent (¬ 2.296.305,13) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot twee miljoen driehonderd veertienduizend negenhonderd en vijf euro dertien cent (¬ 2.314.905,13) door inbreng van de bedrijfstak "verhuuractiviteir door de naamloze vennootschap "LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR".

Derde besluit Kapitaalverhoging

Kapitaalverhoging met twee miljoen tweehonderd zesennegentigduizend driehonderd en vijf euro dertien cent (¬ 2.296.305,13) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) tot twee miljoen driehonderd veertienduizend negenhonderd en vijf euro dertien cent (E 2.314.905,13) door de inbreng van de bedrijfstak "Verhuuractiviteit" door de naamloze vennootschap "LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR".

De activabestanddelen die deel uitmaken van de bedrijfstak verhuuractiviteit kunnen ais volgt nader worden geepecifieerd:

Machines en installaties, meubilair en rollend materieel, overige materiële vaste activa, handelsvorderingen, overlopende rekeningen actief.

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge De machines en installaties betreffen de machines en installaties die werden aangekocht om te worden verhuurd.

~ De passivabestanddelen die deel uitmaken van de bedrijfstak verhuuractiviteit kunnen als volgt nader worden gespecifieerd:

Handelsschulden en schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten.

Zoals deze bedrijfstak ook nader omschreven staat in voormelde voorstellen (alsook bijlage 1 bij deze voorstellen), het voormelde addendum bij het voorstel en de verslagen van de zaakvoerder en de revisor.

Voor zover de in het voorstel tot inbreng van een bedrijfstak en de Bijlage 1 beschreven verdeling van de in te brengen bedrijfstak, verhuuractiviteit, niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen die ten gevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende activa- en passiva- bestanddelen zijn vermeld, of en de rechten en verplichtingen onder meer tegenover het over te dragen personeelsbestand, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passive alsmede alle rechten en verbintenissen van de bedrijfstak "verhuur", zonder ontbinding, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de verkrijgende vennootschap, voor zover deze vermogensbestanddelen direct of indirect betrekking hebben op de verhuuractiviteit.

Is hier tussengekomen:

De algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR", afgekort "L.B.V.", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Jan de Malschelaan 8.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdaling Dendermonde onder nummer 0421.561.505, B.T.W. plichtig,

Opgericht in de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Hubert Verbist te Antwerpen op 7 mei 1981, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 juni 1981, onder nummer 1069-1.

De naamloze vennootschap "LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR" heeft verklaard bij wijze van kapitaalverhoging inbreng te doen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS-

BLOMMAERT-VERHUUR" van haar bedrijfstak verhuuractiviteit, voormeld, zowel de activa als de

passive, zonder ontbinding, tegen een vergoeding die uitsluitend bestaat uit aandelen van de verkrijgende vennootschap.

De door de naamloze vennootschap "LENAERTS-BLOMMAERT VERHUUR" ingebrachte activa en

passive zijn uitvoerig beschreven in het voorstel tot inbreng van een bedrijfstak (alsook de Bijlage 1, daarbij),

voormeld addendum en voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Uit dit verslag blijkt dat de netto-inbreng beloopt tot een bedrag van twee miljoen tweehonderd

zesennegentigduizend driehonderd en vijf euro dertien cent (¬ 2.296.305,13).

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat de beschrijving ervan beantwoordt aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid, wordt gestaafd door voormeld revisoraal verslag.

Vierde besluit Uitgifte van aandelen

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng werden drieënzestigduizend tachtig (63.080), elk met een fractiewaarde van één/drieënzestig duizend honderd tachtigste (1163.180ste) toegekend aan de naamloze vennootschap "LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR".

De nieuw uit te geven aandelen zuilen recht geven te delen in de winst vanaf 1 januari 2015.

Vijfde besluit: Aanpassing van de statuten

Volgende wijzigingen werden doorgevoerd in de statuten om ze aan te passen aan voormelde besluiten:

1) De vergadering heeft unaniem beslist om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen

beslissingen en te vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen driehonderd veertienduizend negenhonderd en

vijf euro dertien cent (¬ 2.314.905,13), vertegenwoordigd door drieënzestigduizend honderd tachtig (63.180)

gelijke aandelen, zonder aandui-ding van nominale waarde, met een fractie-waarde van elk één/drieënzestig

duizend honderd tachtigste (1163.1 80ste) van het kapitaal."

Zede besluit: Coördinatie van de statuten

De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen beslist om over te gaan tot het opstellen van de

coördinatie van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen,

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- uittreksel

- coordinatie der statuten

- verslag van het college van zaakvoerders overeenkomstig art 313 W. Venn

- verslag van het college van zaakvoerderd overeenkomstig art 582 W. Venn

- verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura en de uitgifte van aandelen beneden de

fractiewaarde

Verstrap 1m & Roegiers

Geassocieerde notarissen

Burg. veen. O.V.V. BVBA

Kerkstraat 78

9120 VRASENE (Beveren)

BTVV BE 0843 049 269

Tel 03-750 97 50 - Fax 03-755 15 53

infn~~r ", -.a..renvrasene.be

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LENAERTS-BLOMMAERT-VERHUUR, AFGEKORT : L.B.V.

Adresse
JAN DE MALSCHELAAN 8 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande