L'ENFANT S'AMUSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L'ENFANT S'AMUSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.484.727

Publication

25/02/2015
ÿþOndernemingsnr : 0838,484,727

Benaming

(voluit} : L' ENFANT S' AMUSE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Industriepark 24 bus 14 - 2220 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte : Zetelwijziging en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 28 juni 2013 blijkt dat de algemene vergadering unaniem heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Begijnenwegel 1 te 9090, Melle:

De algemene vergadering gaat unaniem akkoord met het vaststellen van het aantal zaakvoerders van de; bvba op twee, en met de benoeming van de heer Verbrugghe Koen als zaakvoerder van L' Enfant S' Amuse, en dit met onmiddellijke ingang, De heer Verbrugghe Koen verklaart deze benoeming te aanvaarden en bevestigt, dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet. De benoeming is voor onbepaalde duur.

Uit de notulen van de algemene vergadering van 27 juni 2014 blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Finland straat 7A te 9940 Evergem.

Conclusie : op heden is de maatschappelijke zetel gevestigd in de Finlandstraat 7A te 9940 Evergem en zijn de; zaakvoerders dhr, Vermeiren Dirk en Verbrugghe Koen.

Volmacht

Teneinde deze zaken tegenstelbaar te maken aan derden, geeft de buitengewone algemene vergadering, opdracht en volmacht aan mevrouw Lieve Van Cauwenberghe, Accountant, Houtkantlaan 47 te 9800 Deinze,; in te staan voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Getekend,

Van Cauwenberghe Lieve

zaakvoerder Accountantskantoor Van Cauwenberghe Lieve bvba

gevolmachtigd accountant.

Tegelijk hiermee neergelegd

- Notulen BAV 28 juni 2013 en 27 juni 2014, voor volmacht

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Matl 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E ~

~-r-:..,Î~¬ -~~

.~.~,,~ _ ,a P.- ...'

12 FEB, 2015

Fi EC HTBAN i(,Yif#WO O PH AN D E L

ANTUVFRPFN_ aíri N1FCHFI gr.1

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/08/2011
ÿþ MM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor behouc aan h Belgis Staatst: HIII 11 11n12Nlll~l9715glll*ll

"





~~ ~~~;; ,ro .-f. ~ ~

i; iC~ t~ á~' í~ ~L k-- ~.' D

1 1 -08- 2011

GRIFFIE RECHTZiANK van L KOOPHAN DE~3rei4iiii01-IELEN



Ondernemingsnr : Benaming 2 3 P . 484.144

(voluit) : L'ENFANT S'AMUSE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2220 Heist-op-den-Berg, Industriepark B 24/14

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 8 augustus 2011 blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken:

Oprichter :

De heer VERMEIREN Dirk Kamiel Elisabeth, zaakvoerder, geboren te Gent op éénentwintig januari negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.01.21 019-23, identiteitskaartnummer 591-1176036-13, echtgenoot van mevrouw ANTHONIS Godelieve Jules Clothilde, geboren te Heist-op-den-Berg op elf februari negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Zonderschotsesteenweg 9.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Jan Jansen te Heist-op-den-Berg op zeven december negentienhonderd negenennegentig, niet gewijzigd tot op. heden.

De oprichter heeft zijn inbreng volstort ten belope van honderd procent (100 %) door inbreng in speciën.

Maatschappeliike naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt : "L'ENFANT S'AMUSE".

Maatschappeliike zetel :

Bij de oprichting is de zetel van de vennootschap gevestigd 2220 Heist-op-den-Berg, Industriepark B

24/14.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest

gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s).

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen:

1. Het stellen van elke handeling omtrent de studie en de realisatie van multimediale projecten, onder meer in de radio- en televisiewereld, mode-industrie, museum- en uitgeverswereld, eventsector en standenbouw. Elke handeling is afzonderlijk en niet bindend voor de andere facetten. Ontwikkeling en productie, concept en vormgeving voor decor, video, beeld, licht en geluid, multimediatoepassingen en grafische toepassingen.

2. Het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van vormgevingsconcepten, lichtconcepten en scenografieën voor tv-producties, musea, tentoonsteilingen, beurzen en interieurs. Alsook het ontwerpen van grafische concepten, huisstijlen, drukwerk, logo's. Het realiseren van alle grafische toepassingen in functie van deze vormgevingsconcepten en scenografieën. Ze zal in de breedste zin fungeren als uitgeverij. Hierin zal zij alle vormen van beschikbare en nog te ontwikkelen middelen mogen aanwenden.

3. Studie-, advies- en realisatiebureau voor tentoonstellingen, culturele evenementen en folkloristische manifestaties. Ze zal ook mogen optreden als raadgever voor culturele organisaties en overheden.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

4. Set commercialiseren van alle materialen en goederen ter uitvoering van deze vormgevingsconcepten en ontwerpen. Dit zowel in aankoop of als verhuur. Zowel voor eigen projecten, als externe ontwerpen.

5. Het ter beschikking stellen van het personeel ter uitvoering van al de realisaties en doelen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Dit kan zowel door middel van eigen personeel, freelancers, uitzendkrachten als tijdelijke werkkrachten.

6. De fabricage, groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop van alle meubelen, verlichtingsarmaturen en interieurinrichting in de ruimste zin. Ontwerp en realisatie van alle maatwerk voor zowel binnen als buiten, met uitzondering van werkzaamheden waarvoor een machtiging zou ontbreken. Het commercialiseren van lichtstudies en vormgevingsadvies aan bedrijven, overheden, organisaties en particulieren.

7. Productdesign en productpresentatie in de breedste zin. Realisatie en commercialisering van deze ontwerpen en presentaties.

8. Het transporteren van alle goederen, materialen en gereedschappen die nodig zijn ter uitvoering van de door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gestelde doelen.

9. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

10. Het uibaten van magazijnen en stockageruimte aan derden.

11. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

12. Het toestaan van voorschotten of leningen aan haar aandeelhouders of bestuurders, of aan derden in het kader van het maatschappelijk doel.

13. Het uitoefenen van bestuurdersmandaten en mandaten van vereffenaar in andere vennootschappen.

14. Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Ze kan samenwerken met of deelnemen aan andere ondernemingen die al dan niet een zelfde of gelijkaardige doel nastreven. Deze aanneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie opslorping, splitsing of welke wijze dan ook. De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 80.000).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in vierhonderd acht (408) aandelen zonder vermelding van een

nominale waarde.

Bestuur :

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders

luidende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel

beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Jaa~liikse algemene vergadering_

1. Bevoegheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de

jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

Bestemming van het resultaat :

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het

resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften.

Ontbinding - Vereffening :

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurelijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Overgang bepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op acht augustus tweeduizend en elf en zal afgesloten worden op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

éénèndertig december tweeduizend twaalf.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

3. BENOEMING ZAAKVOERDER  VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in

algemene vergadering bijeen te komen.

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie : de heer Dirk Vermeiren, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Zonderschotsesteenweg 9, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Van Cauwenberghe Lieve, gevestigd te 9800 Deinze, Houtkantlaan 47, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

9/8/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte;

--._. -...- - ----- - -- ---- ---- -------- . - - -- ----

OpGlledeáésàtstá2blaa ua'nrllaa e uerftedenReibetddaldaa snernbdedáJiig ld?kénaiedestrstnenharrtteadectotaz6ariáeheiPaaiediEepuremenajlere n? betaeegdgedeaethdepeirrsodsnemateieranated#ædde tEertagegesmaooóigdgen

VeVesssofdaldaasndta h dteketaárg ng

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 30.09.2015 15626-0342-014

Coordonnées
L'ENFANT S'AMUSE

Adresse
FINLANDSTRAAT 7A 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande