LENNIE LEEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LENNIE LEEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 555.886.907

Publication

22/07/2014
ÿþMad POF 11.1

ert.f . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GR1l-1-lt 1sc.Ct-t" t Br, 5l.I



KOOPHANDEL GENT

10 JULI 2014

AFDEMpENDERMONDE







Ondernemingsnr : S sS " $ $G, `301r

Benaming (voluit) : Lennie Leen

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel Echel 2 - 9401 Pollare

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst '

Uittreksel uit de notulen van de oprichtingsakte dd 03/06/2014

Er wordt opgericht op 03/06/2014, bij onderhandse akte, tussen:

- Mvr, De Troyer Lennie, Pollarestraat 129 - 9400 Ninove

- Ohr. Cosijn Joost, Pollarestraat 129 - 9400 Ninove

een vennootschap die de rechtsvorm van een vennootschap onder firma heeft aangenomen, met de

maatschappelijke naam V.O.F. LENNIE LEEN.

Artikel 1 : Doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Het maken van concepten, reclamecampagnes en promotionele aanbevelingen voor reclamebureaus en adverteerders.

- Lay-out en vormgeving voor alle sectoren, productontwikkeling, conceptontwikkeling en marketingonderzoek, ter ondersteuning van andere reclamedoeleinden, digitale opnames ter ondersteuning hiervan, digitale fotografie op locatie en studio.

- Alle vormen van copywriting (zakelijke teksten, commerciële teksten, journalistieke teksten, poëzie, enzovoort)

- Het maken van specifiek drukwerk (geboortekaartjes, trouwboeken, fotografie, kunst, theater, enzovoort).

- Het maken van foto's, audio- en video-opnames (radiospots, muziek, gesproken woord, reclamespots, film, muziekclips, enzovoort) .

- Doorverkoop van beeldmateriaal, emailingsystemen en websiteontwikkellng, het uitgeven van nieuwsbrieven, het maken van publicaties.

- Project/Account management van marketing en communicatie projecten (in de meest ruime zin van het wogfd).

- Het ontwerpen van kledij, juwelen, meubels

- Het geven van kleuradvies, het verzorgen van de binnenhuisinrichting, het aankleden van etalages, het aanbrengen van make-up en grime

- Het opstarten, beheren, designen van web shops in eigen beheer of voor derden.

- Het geven van trainingen/workshops/presentaties, het opstellen van PowerPoint documenten, strategische plannen, brochures, enz. Het organiseren van congressen en evenementen, het opbouwen van congres standen.

- Het organiseren van culturele evenementen en concerten, het uitoefenen van het beroep als kunstenaar, verkopen en doorverkopen van crafts, juwelen, scrapbooking cards, online galerij van kunstwerken, allerlei diverse handelingen in verband met kunst en muziek. Handel in knutsel- en hobbymaterialen.

- Het organiseren van recepties, het verzorgen van catering.

- Het uitvoeren van metingen en het maken van berekeningen voor plaatsbepalingen op het vasteland en op zee

- De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle roerende, onroerende, handels- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met aile gelijkaardige of verband houdende doelen.

Op de laatste blz. vin Luik Erver"mëláën :  1:fedtó : Náëm 6rilidedenigheTd van de ineitiiriëntérërïdë iiof s, iètzj van de persdffi)n(dn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

r

uhlu

111

Voor-b¬ houderr aan het Belgisch Staatsblad F rigi:l, - vervolg

e

Maa FDF 11.1

Aankoop van bouwgronden, renoveren van bestaande panden, verbouwen van constructies, in eigen beheer of in opdracht van derden, met als doel het opnieuw leefbaar maken van deze onroerende goederen, zowel om te kunnen verder verkopen als om te verhuren.

- De vennootschap kan zich ook bezighouden met de administratie, het toezicht en de controle van alle gelieerde en andere entiteiten.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen in alle ondernemingen, vennootschappen, associaties of entiteiten die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven.

Deze opsomming is niet limitatief.

Zij mag alle zaken en alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van dergelijke aard zijn om geheel of gedeeltelijk het realiseren van haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken of faciliteren.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen, vennootschappen, associaties of entiteiten die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haarproducten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle hypothecaire en andere leningen afsluiten of ermee instemmen, in pand of borgtocht geven of nemen, hypothecaire en andere garanties toekennen of ermee instemmen, zelfs voor derden, uitgezonderd indien dergelijke activiteiten wettelijk voorbehouden zijn of gereglementeerd zijn om voorbehouden te zijn aan banken of andere financiële instellingen en kredietinstellingen. Deze deelneming kan geschieden door het nemen van een participatie, inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing, fusie of op welke wijze ook.

De vennootschap kan in de ruimste zin, zoals voor eigen rekening, het patrimonium van derden beheren.

De vennootschap mag haar verworven kennis op welk vlak ook waarderen ten opzichte van derden door het verstrekken van adviezen, het maken van studies en het commercialiseren van deze kennis in ruimere kring.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 2 : Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijk zetel is gevestigd te Echel 2 a, 9401 Pollare.

Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3 : Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt op 03 juni 2014 . Alle verrichtingen die gebeurd zijn tussen die datum en de datum van effectieve oprichting, worden geacht door de vennootschap te zijn gedaan.

Artikel 4. Maatschappelijk kapitaal en inbreng

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1.000,00 (duizend) EURO, volledig volstort, vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam en zonder nominale waarde. De aandelen worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Het wordt als volgt onderschreven:

1. Mevrouw De Troyer Lennie, bovenvermelde sub 1, voor 50 aandelen.

2. De Heer Cosijn Joost, bovenvermelde sub 2, voor 50 aandelen.

Inbreng in geld

Mevrouw De Troyer Lennie doet een inbreng in geld van 500,00 EURO in speciën. Ter vergoeding

van deze inbreng ontvangt zij vijftig aandelen.

De heer Cosijn Joost doet een inbreng in geld van 500,00 EURO in speciën. Ter vergoeding van

deze inbreng ontvangt hij vijftig aandelen.

Artikel 7 : Vertegenwoordiging - controle

De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de

vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en vacaties, en van hun vergoeding voor de

geleverde beroepsprestaties die jaarlijks wordt bepaald door de algemene vergadering.

Iedere vennoot afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de

vennootschapsfirma, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of ais

verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring , van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ltitt - vervolg Mod PDF11,t

Artikel 8 : Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand juni om 19u30 op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering worden uitgenodigd.

Artikel 9 - Boekjaar - jaarrekening - resultaat

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Artikel 11 Diverse bepalingen

Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechteli'ke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar de vennootschapswet.

Buitengewone algemene vergadering

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben vastgesteld dat overeenkomstig artikel 7 van deze statuten iedere vennoot tegenover derden ais vertegenwoordiger van de vennootschap kan optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring van beheer en van beschikking kan stellen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 03 juni 2014 tot 31 december 2015.

Ais niet statutaire zaakvoerders worden aangesteld De Heer Cosijn Joost en Mevrouw De Troyer Lennie. De functie van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andere eslissing door de algemene vergadering.

Alle professionele activiteiten en verbintenissen aangegaan door de oprichters van de laatste twee maanden voor de datum van oprichting van de V.O.F. LENNIE LEEN worden geacht te zijn gedaan in naam en voor rekening van de VOF.

Deze oprichtingsakte werd door hen opgemaakt en ondertekend in 5 originelen, waarvan elke partij erkend 1 ontvangen te hebben, 2 exemplaren bestemd zijn voor de registratie en 1 exemplaar op de zetel van de vennootschap blijft.

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 03/06/2014

Joost Cosijn

Zaakvoerer

Voor bt:houder&

aan het

Belgisch Staatsblad

Lennie De Troyer Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/04/2015
ÿþMad POF 11.1

(=i;tí 7 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

(RU E( i ECHT.BÂ }K VAN

KOOPHANDEL GENT

2 0 APR. 2015

AFDELING DCri toEIERMONDE



Ondernemingsnr : 0555.886.907

Benaming (voluit) : Lennie Leen

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Echel 2 - 9401 Ninove

(volledig adres)

Onderwerpfers) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

BESLISSING VAN DE ZAAKVOERDER DE DATO 23 MAART 2015

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar Echel 2 A te 9401 Ninove.

Lennie De Troyer Zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

IlifIlil15u,~uiflsiiA

*06 600*

id

Op de laatste blz. van Luik vermelden : %eto : Naam i er lïáQd"ànïgheidvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LENNIE LEEN

Adresse
ECHEL 2 9401 POLLARE

Code postal : 9401
Localité : Pollare
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande