LEONORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEONORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.542.062

Publication

24/06/2014
ÿþF-M Let

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie

" " " -

Hill MEN Il

Md Word 11.1

k

..m.immaiiimiiimm

1 3 JUNI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHAND T GENT

Ondernemingsnr ; 0501542062

Benaming

(voluit) Leonore

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel Stationsstraat 27 te 9860 Scheldewindeke

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

De aandeelhouders keuren met éénparigheid van stemmen de verplaatsing van de maatschappelijke zetel goed, van Stationsstraat 27 te 9860 Scheldewindeke naar Stationsstraat 6 te 9860 Scheldewindeke, met ingang vanaf 01/05/2014.

Mevr. Evelyne Minnaert

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoudt

aan he

Belgisc Staatsba

*iaiseeo).*

1 1111

ERGELEGD

2 s NOV. 2012

RECHTBANK VAN

KOOP)iíAN]aE TE CENT

Ondernemingsnr : 0501 54 2.. - 062.

Benaming

(voluit) : LEON ORE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 27, 9860 Oosterzele (Scheldewindeke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Letterlijk uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op 20 november 2012 vóór registratie,

Vennoot:

Mevrouw MINNAERT Evelyn Marie-Josée, geboren te Gent op zeven juni negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer 79.06.07-382.42, echtgenote van de heer SAX Steve, geboren te Gent op achttien juni negen-tienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 78.06.18-251.16, wonende te 9860 Oosterzele (Gijzenzele), Sint-Lievensstraat 16 A.

Naam en rechtsvorm:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: LEONORE.

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9860 Oosterzele (Scheldewindeke), Stationsstraat 27,

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Doel:

De vennootschap heeft in België en in het buitenland tot doel:

-Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

-Managementadvies en opleidingscentrum in de breedste zin, inzake begelei-ding, opleiding en training van

gespecialiseerd technisch en commercieel personeel;

-Het ontwikkelen, uitbaten, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van merken, octrooien en patenten;

-Het optreden als tussenpersoon in de handel, als zelfstandig vertegenwoordi-ger, commissionair, agent of andere tussenpersoon voor alle producten en diensten die wettelijk toegestaan zijn, met uitsluiting van deze waarvoor beperkende overheidsmaatregelen zijn uitgevaardigd;

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en vennootschappen waarin zij a! of niet een participatie aanhoudt;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen en alle handels - en financiële operaties verrich-ten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de instandhouding, de uitbreiding, de verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium. De vennoot-schap kan aldus:

a) onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwik-kelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) beschikbare middelen beleggen in aile roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industri-ele, burgerlijke, handels, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het bereiken van het maatschappelijk doel.

-Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen die een zelfde gelijkaardig of samen-hangend doei nastreven of eenvoudig nuttig zou zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Alle handelingen en activiteiten die voorafgaandelijk een goedkeu-ring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstantie vereisen, zijn uitdrukkelijk uitgesloten.

-De vennootschap kan deelnemen in, of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

-Zij mag tevens een functie van bestuurder of vereffenaar In andere vennoot-schappen uitoefenen.

-De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsver-richtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Dit alles in de meest ruime zin,

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde,

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ingeschreven in speciën als volgt:

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00

EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen, volledig onderschreven is a pari en in geld door haar.

Comparant verklaart en bevestigt dat het kapitaal en ieder aandeel volgestort is vccr het in het wetboek van

vennootschappen bepaalde minimum,

Aldus werd een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) gestort op een bijzondere

rekening nummer 143-0851474-12 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Fintro.

Tijdstip waarop de vennootschap begint te werken:

De vennootschap begint te werken vanaf haar oprichting.

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen:

De vennootschap wordt beheerd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering zal altijd nieuwe zaakvoerders mogen benoemen zonder hierom de voorgeschreven vormen en vereisten voor de wijzigingen aan de statuten te moeten naleven.

ln geval van benoeming van nieuwe zaakvoerders door de algemene vergade-ring zal deze hun bevoegdheid, bezoldiging en de duur van hun mandaat vaststellen.

Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) en de wijze waarop hij deze uitoefent:

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, alleen handelend, alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in recht als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de hande-ling de grenzen ervan overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Winstverdeling:

uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en voorzie-ningen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit

Van deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij moet evenwel worden hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt aangesproken.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoering, over zijn aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien geen enkel voorstel tot aanwending der winsten de eenvoudige meer-derheid der geldig uitgebrachte stemmen bekomt, dan worden deze geboekt als reserves.

Ontbinding en vereffening:

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkom-stig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algeme-ne vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerder-heid van stemmen.

Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbe-taald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden, naar rato hunner respectieve maatschappelijke aandelen, dewelke ieder gelijke recht zullen geven.

Jaarvergadering vennoten:

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks van rechtswege plaats hebben in de gemeente der

zetelplaats van de vennootschap, in de maatschappelijke zetel of in gelijk welk lokaal in de bijeenroepingbrief

aangeduid de eerste vrijdag van de maand december om 17.00 uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Begin en einde van het boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni van daaropvolgende

kalenderjaar.

Het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend veertien.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder:

Mevrouw MINNAERT Evelyn Marie-Josée, geboren te Gent op zeven juni negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer 79.06.07-382.42, wonende te 9860 Oosterzele (Gijzenzele), Sint-Lievensstraat 16 A, voornoemd, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Deze benoeming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan de naamloze vennootschap 'Fiscovan', met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2, en met onderne-mingsnummer 449.881,446, om aile formaliteiten te vervullen en aile docu-menten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te laten inschrijven in het handelsregister en bij de BTW-administratie en om aile wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en ten dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte

Notaris Angélique Vandaele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 14.01.2016 16012-0038-012

Coordonnées
LEONORE

Adresse
STATIONSSTRAAT 5 9860 SCHELDEWINDEKE

Code postal : 9860
Localité : Scheldewindeke
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande