LEROFIN

Société en commandite simple


Dénomination : LEROFIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.142.185

Publication

14/04/2011
ÿþ Moe 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0135À49 4115

Benaming

(voluit) : LEROFIN

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : NAZARETHSTRAAT 25 - 9840 DE PINTE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte d.d. 01/04/2011 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "Gewone Commanditaire Vennootschap".

- Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" ' onder de naam 'LeroFin'.

- Zetel: Nazarethstraat 25 - 9840 De Pinte

- Duur: De vennootschap werd opgericht vanaf 01/04/2011 en voor onbepaalde duur.

- Beherend vennoot: De heer Leroy Jan, wonende te Nazarethstraat 25 - 9840 De Pinte.

- Doel: De vennootschap zal tot doel hebben:

-Studie, onderzoek, consultancy-adviezen van alles wat te maken heeft met financiële en economische markten;

-Adviesverlening op basis van deze studie en onderzoek, in het bijzonder ter ondersteuning van het; portefeuillebeheer van ondermeer professionele beleggers, inclusief instellingen voor collectieve beleggingen;

-Portefeuillebeheer en beleggingen voor rekening van van derden en voor eigen rekening op basis van dit. onderzoek, in zoverre door de wet toegestaan

-Het optreden als tussenpersoon op commissiebasis

-Tussenpersoon in de handel

-Verwerven en beheren van het eigen patrimonium

-Public relations, zowel opdrachten als adviezen

-Organiseren van voordrachten, uiteenzettingen over financiële topics die aanleunen bij alles wat'

beleggingen betreft.

-Het verstrekken van advies inzake kredieten, beleggingen en het beheer van financiële patrimonia van

derden met uitsluiting van alle verrichtingen die door de wetgeving zijn voorbehouden aan banken en private.

spaarkassen;

-Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz;

-Verlenen van managementadviezen. Het adviseren, het begeleiden, het bijstaan van alle soorten bedrijven en ondernemingen voor marketing en management in meest ruime zin.

-Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben.

De hoger vermelde opsommingen zijn exemplatief bedoeld en niet limitatief en dienen steeds in de ruimste: zin te worden geïnterpreteerd.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen of' diensten uitvoeren of stellen, die op enigerlei wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar doel.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I II OI 1III IIIU1IIIfl I N

*11056861*



NEERGELEGD

- 4 APR. um

RPCHTB N VAN

KOOPHAND GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

- Maatschappelijk kapitaal: het geheel geplaatst kapitaal bedraagt 2.500 (tweeduizend vijfhonderd) euro. Het is volledig volstort en verdeeld in 100 (honderd) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

- Boekjaar: het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het jaar daaropvolgend.

- Algemene Vergadering: zal worden gehouden op de tweede zaterdag van de maand december

- Winstverdeling: Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

- Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar: begint vanaf 01/04/2011 en eindigt op 30/06/2012.

2. Eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede zaterdag van december 2012.

3. Zaakvoerder: de heer Leroy Jan. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

4. Er werd geen commissaris benoemd.

- Volmacht:

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan Burgerlijke vennootschap onder vorm van een : Gewone Commanditaire Vennootschap "VL Finco", met zetel te 9840 De Pinte, Oudstrijderslaan 2, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Van Lancker Dieter, wonende te 9840 De Pinte, Oudstrijderslaan 2, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen , en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Tesamen hiermee neergelegd:

- geregistreerd exemplaar oprichtingsakte

De heer Leroy Jan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luilc B vermelden : r2ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEROFIN

Adresse
NAZARETHSTRAAT 25 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande