LES BOURREAUX DE CALAIS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LES BOURREAUX DE CALAIS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 836.603.719

Publication

09/06/2011
ÿþOndernemingsnr :

Benaming

(voluit) : LES BOURREAUX DE CALAIS

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Bij Sint Jacobs 13 A - 9000 Gent

Onderwerp akte : Oprichting Vennootschap onder Firma

ARTIKEL 1

Wordt tussen de Heer Bernard Hoste, wonende te Bij Sint Jacobs 13 A, 9000 Gent, Mevrouw Aline Friant, wonende te Bij Sint Jacobs 13 A, 9000 Gent en Mevrouw Ariane Verschaffel, wonende te Bij Sint Jacobs 13 A, 9000 Gent, een vennootschap onder firma opgericht, hebbende als doel :

Zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon :

1.De organisatie van evenementen in de meest ruime zin van het woord en dit zowel voor particulieren als voor bedrijven, met daaraan gekoppelde activiteiten zoals parking- en vestiairediensten, catering en animaties in hun breedste betekenis ;

2.Het organiseren van congressen, seminaries, productlanceringen, beurzen, meetings, optredens, concerten, personeelsfeesten, (sport)evenementen, jubileums, opendeurdagen, disk-jokey-gebeuren, feestelijkheden en vermakelijkheden in de meest brede betekenis van het woord. Hiertoe kan zij allerlei vormen van attracties en vermakelijkheden inhuren of zelf verzorgen ;

3.Het ontwerpen, produceren, afwerken, uitgeven en verspreiden van allerlei vormen van data op om het even welke vorm van techniek en op om het even welke gegevensdrager. Het opzetten van publiciteitscampagnes, het volledig verzorgen van mailings voor derden, het opmaken, het beheren en verhuren van gegevens uit databanken ;

4.Management en boeking van artiesten, sportbeoefenaar en andere ;

5.Het inrichten van vertoningen als promotor ;

6.Het ontwerpen, het aankopen en verkopen van alle vormen van publiciteit, alsmede het ontwerpen, uitgeven, kopen en verkopen van alle boeken, tijdschriften en publiciteit, in het kort, het voeren van een publiciteitsonderneming en een uitgeversbedrijf ;

7.De uitbating van drankgelegenheden, restaurants, dancings, tearooms, hotels, milkbars, kortom alle horecabedrijven

$.De inrichting van feestelijkheden en vermakelijkheden, tentoonstellingen, bals en dergelijke, verhuring van feestzalen ;

9.De bereiding en de verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide vis en vleeswaren, rookwaren, ijsroom en dergelijke.

10.De aan- en verkoop van alle producten en voorwerpen verbonden aan vermelde activiteiten.

Dit alles in de meest ruime zin.

Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij,managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

1.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

2.Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service flats, rusthuizen, winkels horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

Matl2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie V " akte

21 MEI 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDIîI, TE GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

3.De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studie werk, en aile inrichtingen.

4.Ondememing in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verhuring van woningen, appartementen studentenhomes, staanplaatsen garages, ea.; verwerven, bouwen laten bouwen verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

De diensten beschreven in de wet van 13 april 1995 op de handelsagentuur worden uitdrukkelijk uitgesloten evenals deze activiteiten die betrekking hebben op de activiteiten bedoeld in artikel 3 § 2 van de wet van 22 maart 1993 met betrekking tot het statuut van en het toezicht op de kredietinstellingen en of daarmee verbonden activiteiten, alsook activiteiten in de verzekeringssector.

5.Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van aile bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin.

Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten ; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

ARTIKEL 2

De vennootschap wordt opgericht met ingang van heden voor onbepaalde duur.

Nochtans zal elke vennoot een einde mogen maken aan de vennootschap mits drie maanden vooraf zijn medevennoten te verwittigen bij aangetekend schrijven. In dat geval zal het scheidingsaandeel gelden zoals bepaald in artikel 10 van de statuten.

ARTIKEL 3

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Bij Sint Jacobs 13 A.

ARTIKEL 4

De maatschappelijke naam en handtekening is "LES BOURREAUX DE CALAIS".

Ieder van de vennoten welke zaakvoerder is, maakt afzonderlijk gebruik van de maatschappelijke handtekening met de meest uitgebreide bevoegdheden : zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, dadingen aangaan en compromissen, alle afstanden en opheffingen geven, zowel vôôr als na betaling. De maatschappelijke handtekening verbindt slechts de vennootschap wanneer zij zaken als voorwerp heeft die haar aanbelangen. Derhalve zullen alle verbintenissen de oorzaak aanduiden voor dewelke zij zijn aangegaan.

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op de som van 3.000 ¬ (drieduizend euro), vertegenwoordigd door 100 aandelen van 30 ¬ (dertig euro) elk.

De heer Bernard Hoste brengt in de vennootschap: 1.020 ¬ (duizend twintig euro), wat 34 aandelen vertegenwoordigt.

Mevrouw Aline Friant brengt in de vennootschap: 990 ¬ (negenhonderd negentig euro), wat 33 aandelen vertegenwoordigt.

Mevrouw Ariane Verschaffel brengt in de vennootschap : 990 ¬ (negenhonderd negentig euro), wat 33 aandelen vertegenwoordigt.

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

De maatschappelijke inbrengsten brengen geen intrest op.

ARTIKEL 8

De boeken worden gehouden ten maatschappelijke zetel.

Elk jaar op en voor de eerste maal op 30 september 2012 wordt er door de vennoten een resultatenrekening opgesteld met betrekking tot het verstreken boekjaar. De algemene vergadering wordt jaarlijks in de zetel van de vennootschap gehouden de derde donderdag van maart om 9 u.

BENOEMING

De vennoten beslissen unaniem tot aanstelling van de Heer Bernard Haste als zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit, onverminderd latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het mandaat van de andere vennoten is onbezoldigd, onverminderd latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA,Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 elk met recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

Gent, 3 mei 2011

Bernard Hoste

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd : statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
LES BOURREAUX DE CALAIS

Adresse
BIJ SINT JACOBS 13A 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande