LES FEMMES OUDENAARDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LES FEMMES OUDENAARDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.739.510

Publication

17/10/2012
ÿþMotl 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0.8 OKL 2012

Gri%

PH I INN II!

*12171649*

Ondernemingsnr : 0837739510

Bouarning

cyotu,tE . LES FEMMES OUDENAARDE

Rechtsvorm . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nederstraat 70, 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 5 oktober 2012,

De algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen beslist mevr Meulenijser Severine

te ontslaan als zaakvoerder. Haar mandaat wordt met onmiddellijke ingang beéindigd.

Lowie Elsje

zaakvoerder

fsatsie b1z. van Luit< Ç~ ve" rrtakJen : Recto ; Naam en hoedanigheid van de :r5trumanterarde notaris, rp-dtzlS van de pic2soii)f^(en)

bevoegd do recntsraersoar, ten aanzien lran cicKien f2 ver;egen.voordiger

Verso " Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

imuni~iroiui~~d~uAdm

*iiiiaeoa~

bi

E St

~

\L J `~i~,neeG

JULI 2011

Griffie

; Ondernemingsnr : O ó~~ n9 fi)lo

Benaming : LES FEMMES OUDENAARDE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nederstraat 70

9700 Oudenaarde

" Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH Horebeke (Sint-Maria-

Horebeke) op 7 juli 2011

Blijkt dat nagenoemden:

1. Mevrouw MEULENIJSER Severine, geboren te Oudenaarde op 12 juni 1983, wonende te 9630 Zwalm, Steenstraat 16.

2. Mevrouw LOWIE Elsje Anaïs Maria Valère, geboren te Waregem op 8 december':

1974, wonende te 9700 Oudenaarde, Wortegemstraat 110.

Een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM

De naam luidt: "LES FEMMES OUDENAARDE".

ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde,

Nederstraat 70.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1. - De aan- en verkoop, de klein- en groothandel, de handelsbemiddeling, de in- en uitvoer, de verhuring, ontwerp en fabricatie, het vervaardigen van textiel, bovenkleding, lingerie, strand- en badkleding, ceremoniekleding, beroepskleding, sportkleding, breigoed, bontwerk, lederwaren, schoeisel, kousen, hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu's, fantasiejuwelen en alle mogelijke kledingaccessoires en modeartikelen en dit zowel voor dames, heren en kinderen;

- Het herstellen of laten herstellen en aanpassen van de bovenvermelde goederen;

- De organisatie van en deelname aan manifestaties, modeshows, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande;

2. - Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudeh

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Zij kan de functie of het mandaat van zaakvoerder/bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van managementadviezen, het optreden als consultant voor diverse technische, administratieve, commerciële en logistieke aangelegenheden in , ondernemingen.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om " het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het , aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde persoon aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het beheer van alle roerende goederen voor eigen rekening en onroerende goederen en van welkdanige rechten daarop betrekking hebbende, evenals van alle immateriële vaste activa en/of rechten;

- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

- Het in stand houden, onderhouden, verbeteren van roerende en onroerende goederen, in eigendom, huur of vruchtgebruik aangehouden, en meer in het algemeen van alle goederen die de vennootschap in haar activa heeft.

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

- De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin.

Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie, inbreng of participatie, deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag in het algemeen alle beheers-, industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3.

mad 2.1

Voor-

behoûden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL - AANDELEN  VOLSTORTING.

' Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend

zeshonderd euro).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

1/100ste (één honderdste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren en erkennen dat op de 100 aandelen werd ingeschreven door

comparanten tegen de prijs van ¬ 186,00 per aandeel, als volgt:

1. door Severine MEULENIJSER, de comparante sub 1 voornoemd, voor ¬ 9.300,00, waarvoor haar 50 aandelen worden toegekend;

2. door Elsje LOWIE, de comparante sub 2 voornoemd, voor ¬ 9.300,00, waarvoor haar 50 aandelen worden toegekend.

Op voormelde aandelen werd door de oprichters een storting gedaan ten bedrage van ¬ 6.200, 00.

Deze gedeeltelijke volstorting werd door de oprichters uitgevoerd op een speciale rekening nummer 123-6800927-02, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij OBK Bank te Gent, Graaf van Vlaanderenplein 19, derwijze dat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van ¬ 6.200,00.

Het bewijs van deponering werd door de bank afgeleverd op 5 juli 2011 en werd door de oprichters aan de instrumenterende notaris overhandigd, overeenkomstig artikel 224 van i het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

i De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd waargenomen, tenzij de algemene verga' dering daar anders over beslist.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de ven-; nootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder, en tevens in alle akten waaraan een openbaar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op derde vrijdag van de maand mei, om 20 u., in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of via een ander communicatiemiddel volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers ver, plicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding_ van de naam, de voorna(a)m(eny en de

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-Cehoudeit aan het Belgisch Staatsblad

woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders

" en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. BOEKJAAR

" Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

" WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afge

nomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht

" van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de bevoegde rechtbank weigert om over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke

betalingen te doen. "

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

Zaakvoerder

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot warden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Worden als niet-statutaire zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: de voornoemde oprichters, mevrouw Severine MEULENIJSER en mevrouw Elsje

LOWIE, die aanvaarden, elk met de individuele bestuurs- en '

vertegenwoordigingsbevoegdheid zoals voorzien in de statuten.

De zaakvoerders zullen hun bezoldigd waarnemen, tenzij de algemene vergadering daar anders zou over beslissen.

" 2. Commissaris-revisor

De comparanten stellen vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar de bij de wet gestelde criteria niet overschreden werden. Er wordt bijgevolg besloten geen commissaris aan te stellen.

'3. Begin en afsluiting van het eerste boekjaar "

Het eerste boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

matl 2.1

4. Eerste jaarver iaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

5. Volmacht voor administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een BVBA "Accountantskantoor Van den Daele", met zetel te 9660 Brakel, Kouterstraat 22, ondernemingsnummer 0440.249.841, RPR Oudenaarde, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Hans Van den Daele, wonende te 9660 Brakel, Kouterstraat 22, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), Ondernemingsloketten, BTW, boekhouding en andere.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Voor-

tsehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LES FEMMES OUDENAARDE

Adresse
NEDERSTRAAT 70 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande