LESAGE-LAMBINUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LESAGE-LAMBINUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.623.306

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 26.09.2014 14601-0564-009
21/09/2012
ÿþOndernemingsnr -6 6 /3 306

Benaming (voluit) : Lesage-Lambinus

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prinsenstraat 93

9190 Stekene

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Maarten DE CLERCQ te Stekene (Kemzeke) op zeven september tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt:

11 Vennoten:

1. - Mevrouw JANSSENS Marleen Marcel Leonie Henri, geboren te Sint-Niklaas op zesentwintig oktober negentienhonderdvierenzestig, wonende te 9140 Temse, Schauselhoekstraat 26.

2. - De heer VAN ROEY Jozef Philomena Marcel, geboren te Mol op achtentwintig maart negentienhonderdtweeënzestig, wonende te 9140 Temse, Schauselhoekstraat 26.

21 Benaming:

De vennootschap is een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "LESAGE-

;i LAMBINUS"

31 Zetel:

De vennootschap is gevestigd te Stekene, Prinsenstraat 93.

41 Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

-Bemiddeling in aan- en verkoop van onroerende goederen in binnen- en buitenland,

-Bemiddeling in huur, verhuur en onderverhuring van onroerende goederen in binnen- en buitenland,

il -Valoriseren van onroerende goederen in binnen- en buitenland,

-Beheer van onroerende goederen in binnen- en buitenland,

-Verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van onroerende goederen in binnen- en buitenland,

-Het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen in binnen-

i en buitenland,

-Vertegenwoordiging van binnenlandse en buitenlandse bouwpromotoren, makelaardijen en aanverwante firma's,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

arül BI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iaiseass~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r-p,iRlFE ER ~~:->' ;7.i.rn

VAN INOtlrr>,t41 -

21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

,..04-57e-behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

-Het afsluiten en beheren van verzekeringen van alle aard in hoedanigheid van afhankelijk tussenpersoon van verzekeringsmaatschappijen,

-De productie van, de handel in, de vertegenwoordiging of de makelaardij van alle bieren, waters of om het even welke dranken, chocolade, rookgerei en versnaperingen, evenals de grondstoffen en nevenproducten dienend tot of voortvloeiend uit de fabricaties en meer in het algemeen alles wat met die activiteiten te maken heeft.

Deze opsomming is geenszins beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. In dat geval zullen de terzake geldende wettelijke bepalingen dienen.nageleefd te worden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te

vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alie bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

51 Maatschappelijk kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk éénlhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

61 Samenstelling: inbreng in speciën:

De comparant-oprichters verklaren dat het kapitaal geplaatst en volstort is ten belope van één derde.

Het genoemde bedrag werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening 001-6767525-08 bij Fortis agentschap te Stekene, geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op datum van 31 augustus 2012, dat mij, notaris is overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

71 Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, vanaf zeven september tweeduizend en twaalf.

81 Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.17,F Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, dewelke een natuurlijk persoon is, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

91 Benoemingen:

Met eenparigheid van stemmen wordt tot zaakvoerder benoemd:

Mevrouw Marleen Janssens voornoemd.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Oprichters verklaren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen voldoen aan de vrijstellingscriteria van artikel 12 § 2 van de wet op de jaarrekeningen en artikel 93 van het Wetboek Vennootschappen en zij dienvolgens vrijgesteld zijn van de verplichting een commissaris te benoemen.

101 Volmacht:

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Accountantkantoor DDC BVBA te Breendonk, Hoogheide 88 en alle zaakvoerders en aangestelden aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de bevoegde Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW- en andere administraties en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigings- en distributieattest, zo vereist.

111 Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend en veertien

121 Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt met eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ontstaan van de vennootschap tot en met eenendertig december tweeduizend dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Dendermonde

Maarten DE CLERCQ, geassocieerd notaris

~

mai 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LESAGE-LAMBINUS

Adresse
PRINSESTRAAT 93 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande