LESIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LESIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.966.264

Publication

06/08/2013
ÿþMod Word 11.1

immun

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

J~ nr~ 1-r Ei , , J RECHTBANK VAN i(OOFHIOA1}]EL T

BRUGGE (Afda~i:7g Brupge)

3 " i- 01

ELGISI op: 2 2 Ju " 2Ü13

lZe rc

H STAATSBLAD

sir

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : LESIA

(verkort)

6-966

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kooldreef 11 - 8200 Brugge (Sint-Michiels

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Philippe FLAMANT, notaris met standplaats te Ronse, zaakvoerder van de BVBA "Notaris, FLAMANT Philippe, Notaire", met zetel te 9600 Ronse, Charles Vandendoorenstraat 12, BTW BE 0476.868.232 RPR Oudenaarde op 18 juli 2013, neergelegd vóór registratie, blijkt dat:

De heer SIAU Gauthier Philippe Françoise Léopold Paul Bernard, geboren te Ronse op 24 december 1985 (nationaal nummer 85.12.24-089.90), en zijn echtgenote mevrouw LEMAHIEU Claire Pierrette Philippe, geboren te Brugge op 11 oktober 1986, gedomicilieerd en wonende te 10110 Bangkok (Thailand), Raintree Village 3C n 21 Sukhumvit road, Soi 41, Wattana.

Gehuwd te Brugge op 21 april 2012 onder stelsel der zuivere scheiding van goederen krachtens de bepalingen van hun huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Philippe Flamant te Ronse op 27 februari 2012 tot op heden ongewijzigd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "LESIA" hebben opgericht. De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Kooidreef 11.

Het maatschappelijk kapitaal ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) is volledig geplaatst en volgestort ten belope van één/derde of zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR)

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder vermelding van een waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De Heer Siau Gauthier, voornoemd, schrijft in op 50% van de aandelen, hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

Mevrouw Lemahieu Claire, voornoemd, schrijft in op 50% van de aandelen, hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE12 7310 3315 6692 bij de naamloze vennootschap "KBC BANK", te Brussel, agentschap te Brugge Zilverpand., De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

- de groot- en kleinhandel, advies, handelsbemiddeling, verkoop op commissie en verhuur van interieurartikelen en meer in het bijzonder van poef- en zitzakken.

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en

instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, consulting, dit alles

op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

in de meest ruime betekenis.

het verlenen van managementadvies inzake het beleid, beheer en het bestuur van

organisaties en vennootschappen. Dit impliceert ook het geven van opleidingen, het uitvoeren van studies, strategische analyses, het begeleiden en de organisatie van projecten, het evalueren van managementteams en het coachen van bedrijfsleiders; hierbij kunnen eveneens interim- opdrachten worden aangenomen, hetzij rechtstreeks, hetzij

onrechtstreeks.

- het verstrekken van adviezen op vlak van administratieve organisatie en recht;

- het begeleiden van financiële transacties.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten in

directiecomités;

-- het uitoefenen van opdrachten en functies.

Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te

treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), onder meer met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld of in natura.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991.

-De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van

De gewone algemene vergadering van vennoten (hierna: "jaarvergadering") zal gehouden worden de 3de zaterdag van de maand juni om 11.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, zelfde plaats en uur. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemgerechtigd vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennoot-

schap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikelen 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan (zaakvoerder) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan-delijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.



{ Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur.

mits opzegging.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 28 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de derde zaterdag van de maand juni 2015.

BIJZONDERE VERGADERINGEN

1. Algemene vergadering  benoeming niet statutaire zaakvoerders

In aansluiting met de oprichting van de vennootschap, zijn alle voornoemde vennoten samengekomen in buitengewone algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

4

Tot deze functie wordt benoemd:

Mevrouw DE SOMER Anne-Marie Albert, geboren te Aalst op 16 september 1958

(nationaal nummer 580916-280-36), gedomicilieerd en wonende te 8200 Brugge (Sint-

Michiels), Kooidreef 11, die haar mandaat uitdrukkelijk aanvaardt.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Hierbij neergelegd:

-- de uitgifte van de akte

- de onderhandse volmacht.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

e

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2015
ÿþs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vo beho

aan Belg staat;

Mod Word 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dtrukte :1EERGELE D

1111101

5020076

Griffi:l Rechtbank Koophandel

MONITEUR BELGE 15 JAN 2015

2 7 `01- 2015 Gent Afdeling Brugge

B,ELGISCH S AATSRI_,4P §g>fifEer

Ondernemingsnr : 0536.966.264

Benaming

(voluit) : LESIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kooidreef 11, 8200 Brugge, Belgie

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD. 9 JANUARI 2015

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van mevrouw Anne-Marie De Somer,, zaakvoerder. Mevrouw Claire Lemahieu wordt aangeduid als secretaris.

Beraadslaging en besluiten:

Aangezien alle vennoten aanwezig zijn die het volledige kapitaal vertegenwoordigen wordt de zaakvoerder

ontslagen van elke verdere formaliteit inzake bijeenroeping van de vergadering.

De vennootschap voldoet aan de criteria van artikel 15, § 1, Wetboek van vennootschappen.

Na bespreking van alle punten van de dagorde wordt overgegaan tot volgende stemming per punt van de; dagorde, aangezien de vergadering geldig kan beraadslagen.

1. Wijziging maatschappelijke zetel

De Algemene Vergadering besluit met algemeenheid van stemmen voor en geen stemmen tegen de' maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Elsegemplein 35, 9790 Elsegem, België met ingang van 1 januari; 2015.

2.Ontslag en kwijting zaakvoerder

De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van Mevrouw Anne-Marie De Somer als zaakvoerder van; de Vennootschap. De ontslagbrief zoals op heden ontvangen zal aan deze notulen gehecht worden. Per afzonderlijke stemming wordt door de Algemene Vergadering volledige kwijting verleend aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat.

3. Benoeming zaakvoerders

De Algemene Vergadering besluit de heer Gauthier Siau en mevrouw Claire Lemahieu tot zaakvoerders te benoemen met ingang van 1 januari 2015. Hun mandaat zal onbezoldigd zijn tenzij de Algemene Vergadering; anders beslist.

4. Formaliteiten

De Algemene Vergadering geeft volmacht aan Claire Lemahieu voor wat betreft de publicatie in het Belgisch; Staatsblad van voormelde beslissingen.

Op de laatste blz. van L e B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 28.06.2016 16245-0523-010

Coordonnées
LESIA

Adresse
ELSEGEMPLEIN 35 9790 ELSEGEM

Code postal : 9790
Localité : Elsegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande