L'HOMARD BIZARRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L'HOMARD BIZARRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.123.703

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 31.03.2014 14083-0112-016
08/02/2012
ÿþ:el

Mod Word ~u

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beho

aan

Belg

Staat

hl





f__NEERGELEGD

~__ __

2 6 JAN. 2012

nnnpnl \. nv rroF- xr

Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Qndernemingsnr : ei41'-4 10.1

Benaming

(voluit) : L'HOMARD BIZARRE

(verkort)~

Rechbyvorm: besloten ven met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leenweg 51, 9800 Deinze

adres)h~~U~ed~

` Onderwerp akte ' oprichting - statuten

'

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 18 januari 2012, welke akte ter registratie is neergelegd, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "L'HOMARD BIZARRE" met zetel te 9800 Oeinza, Leenweg 51 en met een kapitaal van vijfenveertigduizend euro(45.0OU.00E)|snpgmd~ódoor

1)de heer VAN STEENBERGE Stefaan Marcel A|ice, rijksregisternummer 721128 331-30. idantiteKahaodnummer591-O0517?O'2O. geboren te Zottegem op achtentwintig november negentienhonderd tweeënzeventig, en

2)zijn echtgenote, mevrouw VANDER MEEREN Uoæ. rijksregistemummer 780510 100'41. identiteitskaartnummer 591-0432104-71, geboren te Deinze op tien mei negentienhonderd drieënzeventig,

nomanwmnmndmtoQQUUOelnze' Leenweg 51.

Doord wordt onmiddellijk op aile aandelen ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (100

¬ ) per aandeel in speciën, als volgt :

1.De heer VAN STEENBERGE Stefaan voornoemd, op tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen, hetzij tweeëntwintigduizend vijfhonderd muno(22.0UUE"). volledig vo|gedoit

2.Mevrouw VANDER MEEREN Umo voornoemd, op tweehonderd vijfentwintig (225) oonde|en, hotcir' tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (22.500 ¬ ), volledig volgestort.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (45.000,00 E). Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Het geheel van de inbrengen In speciën, tot beloop van in totaal

vijfenveertigduizend ---`_-. werd gedeponeerd -, een bijzondere rekening met nummer -_--71-

8466 0986 geopend namens de vennootschap in oprichting L'HOMARD BIZARRE' bij Europabank. Een bankattest, gedateerd. op zeventien januari 2012, werd als bewijs van de storting aan Ons, |natrumenten*ndo!

notaris, overhandigd. Dit stuk zal door Ons, notaris, worden bewaard. !

11. STATUTEN TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR ARTIKEL 1- VORM EN NAAM De vennootscha heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt

de naam L'HOMRD BIZARRE".

De naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden ~oodété privée à responsabilité limitée" of de afkorting "SPRL" worden voorafgegaan of ge-voigd.

ARTIKEL 2- ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Leenweg 51.

De zetel van de vennootschap nd overgebracht naar iedere andere plaats in Belg|ë, bij beslissing

van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bemtuun:orgaon, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

ARTIKEL 3- DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als

in het buitenland '

~

De uitbating van allerhande drank- en eetgsVogenhæden,zoais tavenme, bar, café, brasserie, sandwichbar

snackbar, spijshuis, verbruikerssalon, feestzaal, restaurant en traiteurdienst in de ruimste zin van het woord,

Op de laatste biz. van i,j,ijj vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris perso(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

~" De aankoop, de verkoop, de groot- en kleinhandel, import en export van alle dranken (alcoholische en niet-alcoholische dranken) en voedingswaren en alles wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt, inclusief de thuisbezorging daarvan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor aile bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van aile technieken en in alle stadia van afwerking.

Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren

en tot waarde brengen van aile participaties, aandelen van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders, zaakvoerder(s) en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il - KAPITAAL

ARTIKEL 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenveertigduizend euro (45.000,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd vijftig (450) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde, die elk één vierhonderd vijftigste (1/450ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. TITEL III - BESTUUR EN CONTROLE

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

ARTIKEL 12 - ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

" vënnoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder Zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Niet-statutaire zaalçvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet. Statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van alle vennoten. Hun opdracht kan echter wel om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd voor onbepaalde duur: de heer Van Steenberge Stefean, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich daartegen verzet.

ARTIKEL 13 - BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER - VERTEGENWOORDIGING

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoer-ders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de sta-tuten aan de algemene vergadering voorbehouden. De zaakvoerders, indien er meerdere zijn, kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen; Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 14 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechts-handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 19  JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart om negen uur (9.00 uur). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 31 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

ARTIKEL 22 - TOELATING

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen voor de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De obligatiehouders mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toetatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

ARTIKEL 23 - VERTEGENWOORDIGING

Iedere vennoot kan per brief, telegram, telex, telefax een volmacht geven om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen. De lasthebber moet een vennoot zijn.

De zaakvoerder mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering op de in de oproeping aangeduide plaats worden neergelegd. ARTIKEL 26 - STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 28 - BERAADSLAGING

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld staan, tenzij alle vennoten persoonlijk op de vergadering aanwezig zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

ARTIKEL 29 - MEERDERHEID

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

ARTIKEL 31  SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in kader van toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend, terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

TITEL V  BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDELING

ARTIKEL 32  BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar.

ARTIKEL 33 - WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 35 - VEREFFENING

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. Vóór de afsluiting van de

~~~ , . .~

Voor-behoggen : "aan het Belgisch Staatsblad

Bíjragen bi] het Bèlgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

vereffening, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Na betaling van de schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de 3 vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten,

OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTBEPALINGEN

" 1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op dertig september van het jaar tweeduizend en dertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De oprichter verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedepo-neerd zijn.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van ; Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en tan name van de vennootschap in ; oprichting zijn aangegaan sedert 1 januari 2012.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoon-lijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de, vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

4. Volmachten

" De oprichter geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

" griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Het

Accountantskantoor, Soenen & Partners" met zetel te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 55 en haar

zaakvoerders om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen

in verband met onderhavige oprichting, zoals de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de :

Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondememingslaket en hl] de fiscale administraties.

. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte de dato 18 januari 2012

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
L'HOMARD BIZARRE

Adresse
LEENWEG 51 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande