LICHTFESTIVAL

Association sans but lucratif


Dénomination : LICHTFESTIVAL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 505.686.833

Publication

04/12/2014
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



NEERGELEGD

25 NOV. 2014

RECHT V

KOOPHA GEAN

NT

*14217847*

IS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: QSCS, 6g6, $33

Benaming

(voluit) : Lichtfestival VEW

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Botermarkt 1 - 9000 Gent

Onderwerp akte : Oprichting en aanduiding bestuurders

Ondergetekenden:

1. Stad Gent, openbaar bestuur, met zetel te 9000 Gent, Stadhuis, Botermarkt 1, hierbij vertegenwoordigd door het college van burgemeester en schepenen van de Stad Gent

2. UGENT, openbare instelling met rechtspersoonlijkheid, met bestuurszetel te 9000 Gent, Sint-

Pietersnieuwstraat 25

3 Havenbedrijf Gent NV van publiek recht ingeschreven onder het KBO-nummer 218843678 met zetel te',

John Kennedylaan 32, Haven 3000A, 9042 Gent

4. EANDIS, CVBA, ingeschreven onder het KBO-nummer 0477445084, Brusselsesteenweg 199, 9090 Melle'

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, hierna de "VZW-wet" genoemd, met de hiernavolgende statuten.

STATUTEN

Titel I Naam  Zetel  Doel  Duur

Artikel 1

De vereniging draagt de naam Lichtfestival vzw.

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 9000 Gent, Botermarkt 1.

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen.

Artikel 3

De vereniging stelt zich tot doel de realisatie en promotie van het Lichtfestival, een artistiek en cultureel evenement van de Stad Gent samenhangend met het Lichtplan, mogelijk te maken. Indien de stad andere' initiatieven zou nemen tot organisatie van culturele evenementen met een focus op licht of vuurwerk, kan de vzw daarin ook als partner optreden.

De vereniging kan meer algemeen alle middelen verwerven en aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.. , C ' MOD 2.2

laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. De vereniging kan in ondergeschikte orde daden van koophandel stellen, waarvan de opbrengst moet worden besteed aan dit doet.

Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur

Titel Il Lidmaatschap

Artikel 5

De vereniging bestaat uit gewone leden,

Het totaal aantal leden van de vereniging is niet gelimiteerd, maar bedraagt nooit minder dan 4 leden. De

eerste leden zijn de stichtende leden.

Artikel 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de Algemene Vergadering, op voorstel van de Raad van Bestuur, als zodanig wordt aanvaard en die er zich toe verbindt de doelstellingen van de vereniging te helpen realiseren.

De Algemene Vergadering beslist autonoom of een kandidaat-lid als lid tot de vzw wordt toegelaten. Uitgangspunt is dat een kandidaat-lid uit hoofde van zijn of haar functie, kennis, bevoegdheid, materiële of financiële steun of als vertegenwoordiger van een organisatie in staat zal zijn bij te dragen tot het welslagen van het doel van de vereniging,

Verzoeken tot toetreding van nieuwe leden worden aan de Raad van Bestuur overgemaakt met vermelding van naam, voornamen en adres of, indien het een rechtspersoon betreft, naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van het kandidaat-lid, alsook met vermelding van de elementen waarom het kandidaat-lid in aanmerking komt voor lidmaatschap van de vereniging. Het verzoek wordt daaropvolgend door de Raad van Bestuur voorgelegd op de eerstvolgende Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering beslist over de af dan niet toelating tot de vereniging nadat het verzoek haar heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan het kandidaat-lid. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk. De beslissing wordt genomen met een meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 7

Er is niet voorzien in de betaling van lidgelden door de leden. De leden onderschrijven de volgende engagementen;

-De Stad Gent, openbaar bestuur, staat in voor inzet van personeel, logistiek en financiën voor de organisatie, promotie en administratie van het lichtfestival.

-Het Havenbedrijf Gent NV van publiek recht ingeschreven onder het KBO-nummer 218.843.678 voorziet in financiële ondersteuning en promotie van het festival.

-Eandis, CVBA, ingeschreven onder het KBO-nummer 0477445084, staat in voor financiële ondersteuning en de logistieke opvolging van het festival als netbeheerder en verantwoordelijke voor alle praktische ondersteuning mbt straatverlichting.

-UGent, openbare instelling met rechtspersoonlijkheid, voorziet faciliteiten en daarbij horende technische en logistieke ondersteuning alsook medewerking aan het technologisch/wetenschappelijk luik van het lichtfestival en lichtfestival conferentie.

Artikel 8

De leden van de vereniging zijn verplicht:

1.de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven;

2.de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 9

§ 1 Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur.

§ 2 Een lid kan slechts worden uitgesloten door de Algemene Vergadering met een meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. De stemming is geheim.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de Raad van Bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon die de verplichtingen, opgelegd in artikel 8, op ernstige wijze schendt.

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid, Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de Algemene Vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de Algemene Vergadering behoudt het betrokken lid ai zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de Algemene Vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

§ 3 Het lidmaatschap van een lid eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon of, in geval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

§ 4 Ontslagnemende of uitgesloten lèden en hun rechtsopvolgers, evenals de rechtsopvolgers van de leden van wie het lidmaatschap werd beëindigd, hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen of prestaties.

Titel III Algemene vergadering

Artikel 10

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden, Alle leden beschikken over 2 stemmen.

De leden-rechtspersonen warden in de Algemene Vergadering elk vertegenwoordigd door twee afgevaardigden met elk één stem, aangeduid door het daartoe bevoegde statutair orgaan, Het bevoegde statutair orgaan van de leden-rechtspersonen kan te allen tijde in de vervanging van zijn stemgerechtigde vertegenwoordiger(s) voorzien,

Zodra een afgevaardigde overlijdt, aftreedt of zijn mandaat herroepen wordt door het lid dat hij vertegenwoordigt in de vereniging, verliest hij de hoedanigheid van afgevaardigde. Hierna duidt het daartoe bevoegde statutair orgaan van het lid tegen de volgende Algemene Vergadering een nieuwe afgevaardigde aan.

Bij het einde van het mandaat of de tewerkstelling van de afgevaardigde bij het lid, dat hij vertegenwoordigt, wordt hij beschouwd ontslagnemend te zijn. Hierna duidt het daartoe bevoegde statutair orgaan van het lid tegen de volgende algemene vergadering een nieuwe afgevaardigde aan.

Een lid kan zich, bij een schriftelijke volmacht, door een ander lid laten vertegenwoordigen. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Deze volmacht kan ook per email gegeven worden,

Een lid-rechtspersoon dat in de Algemene Vergadering wordt vertegenwoordigd door een afgevaardigde, aangeduid door het daartoe bevoegde statutair orgaan, wordt bij verhindering van deze afgevaardigde vertegenwoordigd door zijn vaste plaatsvervanger, eveneens aangeduid door het daartoe bevoegde statutair orgaan,

De Algemene Vergadering kan ermee instemmen dat de vergadering wordt bijgewoond door waarnemers. Waarnemers hebben geen stemrecht.

Artikel 11

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor

a.het wijzigen van de statuten

b.het benoemen en afzetten van de bestuurders

c.desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend

d.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

e.het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen

fhet vrijwillig ontbinden van de vereniging

g.het aanvaarden van nieuwe leden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

h.het uitsluiten van een lid

i.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

j.alle gevallen waarin onderhavige statuten of de VZW-wet dat vereisen.

Artikel 12

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzifter van de Raad van Bestuur, bij diens afwezigheid door (één van) de ondervoorzitter(s) van de Raad van bestuur of ingeval van afwezigheid van voornoemde personen door de oudste aanwezige bestuurder.

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer minstens een vijfde van de leden daartoe een verzoek richt tot de Raad van Bestuur. Zij moet ten minste één maal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar, evenals voor een beslissing inzake kwijting van de bestuurders, op een door de Raad van Bestuur te bepalen plaats en datum, die vóór 30 juni van dat jaar valt.

Alle leden worden minstens acht dagen vôór de Algemene Vergadering bij gewone brief of e-mail uitgenodigd op de Algemene Vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter. De oproeping bevat datum, uur en plaats van de Algemene Vergadering, de agenda en de bijhorende stukken.

Artikel 13

a.Behoudens de gevallen waarbij de VZW-wet of de statuten een quorum oplegt, is de Algemene Vergadering rechtsgeldig samengesteld wanneer de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Bij een wijziging van de statuten, een wijziging van het doel, de ontbinding van de vereniging en de omvorming van de vereniging tot een vennootschap met een sociaal oogmerk wordt een aanwezigheid van 2/3 van de leden vereist.

b.De Algemene Vergadering kan slechts beraadslagen over punten die geagendeerd zijn, De beslissingen worden genomen bij een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

c.lndien alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan op geldige wijze ook een beslissing genomen worden over punten die niet op de agenda vermeld staan, Deze beslissingen hebben evenwel slechts uitwerking voor zover er binnen de termijn van twintig kalenderdagen na de Algemene Vergadering geen verzet komt van de meerderheid van de leden. Dit verzet moet bij aangetekend schrijven worden gericht aan de Raad van Bestuur. Punten buiten agenda waartegen later verzet is gerezen, moet de Raad van Bestuur opnieuw agenderen op de eerstkomende Algemene Vergadering.

d.ln geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten, van een wijziging van doel, van de ontbinding van de vereniging of van de omvorming tot een vennootschap met een sociaal oogmerk, zal de in de VZW-wet voorgeschreven procedure worden nageleefd,

e.Over ben statutenwijziging kan de Algemene Vergadering slechts op een geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer minstens 2/3 van de leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, Indien op de eerste Algemene Vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten en de wijzigingen aannemen met een 2/3-meerderheid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Deze tweede Algemene Vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste Algemene vergadering worden gehouden.

Artikel 14

Van elke Algemene Vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door een bestuurder, en die worden opgenomen in een bijzonder register, Een afschrift van de notulen wordt binnen de maand na de Algemene Vergadering bezorgd aan alle leden bij gewoon schrijven, per fax of per e-mail.

De notulen worden op de eerstvolgende Algemene Vergadering ter goedkeuring voorgelegd,

Voor eensluidend verklaarde afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door een bestuurder,

Titel IV Raad van Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 15

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minimum drie bestuurders. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal leden. Enkel leden van de vereniging, of hun ' vertegenwoordigers, kunnen tot bestuurder worden benoemd.

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering voor onbepaalde duur.

De bestuurders handelen als een college.

Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit.

De bestuurders zijn op elk moment afzetbaar door de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De stemming is geheim.

De bestuurders kunnen op elk moment ontslag nemen. Dit gebeurt per aangetekend schrijven gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Wanneer door ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

De Raad van Bestuur kan ermee instemmen dat de vergadering wordt bijgewoond door waarnemers, Waarnemers hebben geen stemrecht.

Artikel 16

De Raad van Bestuur heeft een algemene bevoegdheid inzake het bestuur en de vertegenwoordiging van de vereniging en is bevoegd voor alle aangelegenheden, die de VZW-wet of de statuten niet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering verlenen.

De Raad van Bestuur kan een huishoudelijk reglement m.b.t, haar werking aannemen met een meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, onthoudingen niet meegerekend.

Om haar doel te verwezenlijken kan de Raad van Bestuur één of meer werkgroepen, stuurgroepen, begeleidingscomités enlof expertengroepen oprichten die omtrent hun werkzaamheden verslag uitbrengen aan de Raad van Bestuur.

Artikel 17

a.De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter.

b.De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of 2 bestuurders, telkens het belang van de vereniging dit vergt.

De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudste aanwezige bestuurder.

c.De bestuurders worden schriftelijk of elektronisch uitgenodigd, minstens acht dagen voor de datum van de Raad van Bestuur, De agenda en de bijhorende stukken worden bij de uitnodiging gevoegd.

d.De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

eiedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op de Raad van Bestuur te vertegenwoordigen. iedere bestuurder kan evenwel slechts één andere bestuurder vertegenwoordigen. Deze volmacht kan ook per email gebeuren.

f.Van elke Raad van Bestuur worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter of zijn plaatsvervanger en ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De notulen worden op de eerstvolgende Raad van Bestuur ter goedkeuring voorgelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

g.De uittreksels uit de notulen worden geldig ondertekend door een bestuurder.

Artikel 18

De VZW wordt vertegenwoordigd in rechte of ten overstaan van derden door 2 gezamenlijke handtekeningen van bestuurders waaronder altijd de voorzitter van de Raad van Bestuur of een andere bestuurder die ook lid is van het Dagelijks Bestuur,

Titel Vliet dagelijks bestuur

Artikel 19

a.De Raad van Bestuur kan, onder zijn verantwoordelijkheid, handelingen nodig voor de dagelijkse werking van de VZW, handelingen die van gering belang zijn en handelingen die dringend zijn overdragen aan een dagelijks bestuur, bestaande uit één of meer bestuurders of zelfs andere personen, al dan niet lid van de vereniging. De benoeming gebeurt bij gewone meerderheid van stemmen, Indien meerdere (rechts)personen worden aangeduid ais dagelijks bestuurder, dan treden zij als college op.

b.De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt wordt door de Raad van Bestuur bepaald en het mandaat kan ten alle tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de Raad van Bestuur,

c.Het mandaat van een lid van het dagelijks bestuur is onbezoldigd.

d.Elk lid van het dagelijks bestuur kan op elk moment ontslag nemen, Het mandaat van dagelijks bestuurder eindigt eveneens door afzetting door de Raad van Bestuur via geheime stemming bij gewone meerderheid, door overlijden voor fysieke personen of in gevat van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing, gerechtelijke reorganisatie of faillissement indien door het ontslag de werking van de VZW in gevaar wordt gebracht, wordt het ontslag van de dagelijks bestuurder opgeschort tot er na redelijke termijn een vervanger is aangesteld.

e.Zodra de afgevaardigde overlijdt, aftreedt of zijn mandaat herroepen wordt door de rechtspersoon  dagelijks bestuurder die hij vertegenwoordigt, verliest hij de hoedanigheid van afgevaardigde. Bij het einde van het mandaat of de tewerkstelling van de afgevaardigde bij de rechtspersoon -- dagelijks bestuurder, die hij vertegenwoordigt, wordt hij beschouwd als ontslagnemend. In al deze gevallen duidt het bevoegde statutair orgaan van de rechtspersoon  dagelijks bestuurder een nieuwe afgevaardigde aan,

Titel VI Aansprakelijkheid

Artikel 20

De bestuurders en de personen die met het dagelijks bestuur zijn belast gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan met betrekking tot de verbintenissen die de vereniging aangaat.

Titel VII Het huishoudelijk reglement

Artikel 21

De Algemene Vergadering kan een huishoudelijk reglement aannemen dat haar eigen werking regelt.

De Raad van Bestuur kan een huishoudelijk reglement aannemen dat haar eigen werking regelt.

Titel VIII Inzagerecht

Artikel 22

~

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

M00 2.2

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden. Enkel de leden hebben recht tot inzage van alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Titel IX Begrotingen -- Rekeningen - Controle

Artikel 23

a.Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar van de vereniging begint op de datum van oprichting en eindigt op 31 december 2014.

b.De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Na goedkeuring van de rekening en begroting spreekt de Algemene Vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, aan de commissarissen,

c.De Raad van Bestuur draagt er zorg voor dat de rekening en de overige in de VZW-wet vernielde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 24

a. Indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is of indien de Algemene Vergadering dit opportuun acht, zal de controle op de financiële toestand, op de rekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de VZW-wet en de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de rekening, worden opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de Algemene Vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De Algemene Vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast, De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

b, De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over aile verrichtingen van de vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vereniging.

Titel XI Ontbinding  Vereffening

Artikel 25

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de VZW-wet,

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden,

Artikel 26

ln geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft. De Algemene Vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het netto-actief wordt overgedragen.

Artikel 27

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de VZW-wet van toepassing.

Opgericht te Gent op de Algemene Vergadering van 12 november 2014 in 4 exemplaren. Elke partij erkent 1 ondertekend exemplaar te hebben ontvangen.

MOD 2.2

Luik B - vervolg

De Algemene Vergadering stelt volgende leden aan tot lid van de Raad van Bestuur:

1. Stad Gent, openbaar bestuur, met zetel te 9000 Gent, Stadhuis, Botermarkt 1, hierbij vertegenwoordigd door mevrouw Annelles Storms en de heer Filip Watteeuw

2. UGENT, openbare instelling met rechtspersoonlijkheid, met bestuurszetel te 9000 Gent, Sint-Pietersnieuwstraat 25 vertegenwoordigd door Kristof De Moor

3. Havenbedrijf Gent NV van publiek recht ingeschreven onder het KBO-nummer 218.843.678 met zetel te John Kennedylaan 32, Haven 3000A, 9042 Gent, vertegenwoordigd door Daan Schalck

Wordt aangeduid als dagelijks bestuurderr de heer Jeroen De Schuyteneer met rijksregistemummer

78082415543.

Deze benoeming geldt voor onbepaalde termijn.

Tegelijk hierbij neergelegd;

- de originele oprichtingsakte

- het proces verbaal van de algemene vergadering.

Voor vzw Lichtfestival

Annelles Storms - vertegenwoordiger Stad Gent

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het 'Belgisch Staatsblad

Coordonnées
LICHTFESTIVAL

Adresse
BOTERMARKT 1 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande