LIEDES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIEDES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.554.220

Publication

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 13.02.2014 14036-0028-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 14.01.2015 15013-0500-010
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 14.02.2013 13036-0544-011
15/07/2011
ÿþ Md 2.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111Mil

b~

E St

Oudenaarde

II 5 SU Lt 2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

LIEDES

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Winkelstraat 2 - 9770 Kruishoutem





Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan VAN CAENEGEM te Kruishoutem op zevenentwintig juni' tweeduizend en elf, dragende het registratierelaas "Geregistreerd zes bladen, geen verzendingen, te Kruishoutem op één juli tweeduizend en elf, boek 473, blad 32, vak 15. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De e.a. inspecteur afi (getekend) S. DE SMET. dat de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "LIEDES", met zetel te 9770 Kruishoutem, Winkelstraat 2, opgericht werd, met als:

Vennoot:

De heer DE SLOOVERE Lieven, geboren te Deinze op dertien augustus negentienhonderd tweeënzestig,; nationaal nummer 62.08.13 151-41, echtgenoot van mevrouw DUMOULIN Dominique, wonende te 9770 Kruishoutem, Winkelstraat 2.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Christian Van Innis, te Zingem op negenentwintig mei negentienhonderd vijfentachtig, ongewijzigd tot op heden,. zo hij verklaart.

Hierna genoemd "de oprichter", "de vennoot" of "de komparant".

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt : LIEDES.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken! uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van. de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9770 Kruishoutem, Winkelstraat 2.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in. het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- aan- en verkoop, import en export, huur en verhuur van machines voor de betonindustrie en aanverwante sectoren

- aan- en verkoop, import en export, huur en verhuur van voertuigen voor de bouw en aanverwante sectoren

- aan- en verkoop, import en export, van bouwmaterialen; verhuur van materialen dienstig voor de bouw en. aanverwante

- aan en verkoop, import en export, het ontwikkelen en produceren en/of laten produceren van prefabefementen, inzonderheid prefab betonelementen en dit voor de opvang en zuivering van regenwater,. waterzuiveringsystemen en vloerelementen;

- aan- en verkoop, import en export, het ontwikkelen en produceren of laten produceren van andere

betonproducten, aan beton gelijkaardige, afgeleide of samengestelde producten, en andere bouwmaterialen

- aannemingen in algemene bouwwerken en installatie van waterzuiveringssystemen.

- alle industriële, commerciële, wetenschappelijke en financiële verrichtingen met betrekking tot het

vervaardigen, de aankoop, de verkoop van beton, alle betonproducten, aan beton gelijkaardige, afgeleide of

samen gestel d e.producte n.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het verstrekken van adviezen en diensten verband houdend met voormelde activiteiten; - het onthaal, de omkadering, de begeleiding van personen en instellingen, het bevorderen van public relations, het opstellen van programma's en de evaluatie van realisaties, het verstrekken van diensten en adviezen ter zake, dit alles in de ruimste zin van het woord; het organiseren van opleidingen, cursussen en seminaries;

- het voeren van marketing via internet en andere media voor eigen rekening en voor rekening van derden

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, en aanverwante immateriële duurzame activa

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap heeft verder tot doel:

- Het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen:

* de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, leasing, de ontwikkeling en het verfraaien van onroerende goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

* het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei, obligaties, staatsfondsen; met dien verstande dat het andere activiteiten betreft dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- Het bevorderen van en deelnemen aan de oprichting, de organisatie, reorganisatie of uitbreiding, bij wijze van inbreng en participatie, investering of anderszins bij vennootschappen en ondernemingen;

- het waarnemen van bestuursopdrachten en- mandaten, de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het optreden als vereffenaar.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, in het algemeen alle handels-en financiële operaties verrichten in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Zij kan zich onder meer ook borg stellen ten gunste van vennootschappen, waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar overige goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag in het algemeen voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénhonderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerder(s) is (zijn) herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

BEVOEGDHEDEN

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste maandag van de maand december om vijftien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven of conform artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen, samen met een afschrift van de stukken die krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

SCHRIFTELIJKE ALGEMENE VERGADERING

§1. De vennoten kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

lift het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vôôr een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vôôr die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

. , -" '

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen, op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op dertig juni tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De oprichter verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één juni tweeduizend en elf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De oprichter heeft bovendien besloten :

a. het aantal zaakvoerders vast te stelten op één.

b. te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder: De Heer De Sloovere Lieven, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Brivan & Co, Sneppestraat 1 te Lendelede, teneinde alle stukken te ondertekenen, alle nodige verklaringen af te leggen en in het algemeen aile nodige handelingen te stellen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge



Johan Van Caenegem

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 27 juni 2011











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIHuii iii~uuuu~i umiui

*15 81962*

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 1' JUNI 2015

9`vmirtr1r"'. 0837.554.220

_ rr I n^ ": , LIEDES

1.:H.5-/Drm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Winkelstraat 2, 9770 Kruishouten, België

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

_ Ontslag en benoeming zaakvoerder

YE`iisf "

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 5 januari 2015:

De heer De Sloovere Lieven, wonende te 9770 Kruishoutem, Winkelstraat 2 is ontslagnemend als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap vanaf 31/12/2014.

Mevr. Bauters Femanda, Waregemsesteenweg 77 bus 1, 9770 Kruishoutem, die haar mandaat aanvaardt, wordt benoemd als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap vanaf 31/12/2014. Haar mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Deze beslissingen worden met eenparige stemmen goedgekeurd.

Bauters Fernanda,

zaakvoerder

3f" i'3ffn;1ldi.rr, C~ie enÎl4e:t" u'i710:i.-q;. lrl4_ i.. il';_ '=EIt1,:cU;>I_eí^-'l..lV

.,79Ct ',]Jr;

~ -_ '" ;-,?.11 _t: 13f11: - ,c



^

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 13.01.2016 16013-0289-010
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 05.12.2016, NGL 30.01.2017 17032-0065-009

Coordonnées
LIEDES

Adresse
WINKELSTRAAT 2 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande