LIGOCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIGOCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.220.722

Publication

31/07/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 2 JULI 2013

Griffie

IIIIIIIIIIVIAIIIVV

>13120058*

lI 1

i





Ondernemingsnr : 0884.220.722

Benaming

(voluit) : LIGOCON

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9550 Herzele (Woubrechtegem) - Kasteelstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Kapitaalverhoging -wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris te Aalst, op tien juli 2013, met vermelding « Geregistreerd te Aalst, op 16 juli 2013 drie bladen twee verzendingen. Boek 940, blad 26, vak 1. Ontvangen : vijftig euro. De ontvanger (getekend) », dat er door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIGOCON", met maatschappelijke zetel te 9550 Herzele (Woubrechtegem), Kasteelstraat 20, na beraadslaging, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT: splitsing aantal aandelen

De vergadering besluit de honderd (100) aandelen te splitsen in honderd zesentachtig (186) aandelen. Ten gevolge van deze splitsing wordt de fractiewaarde van ieder aandeel gebracht van één/honderdste op één/honderd zesenentachtigste. Deze aandelen komen integraal toe aan de enige vennoot, de heer Rik Lievens, voornoemd.

De vergadering gelast de zaakvoerder met uitvoering van deze beslissing door de aanpassingen door te voeren in het aandelenregister.

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME VERSLAGEN.

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de nagenoemde bedrijfsrevisor over de voorgenomen inbreng in natura, over de wijze van de aangenomen schatting en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie, beide opgesteld in uitvoering van artikel driehonderd dertien van het Wetboek van Vennootschappen, Dit aangezien alle leden van de vergadering erkennen hiervan een exemplaar te hebben ontvangen en er volledige kennis van te hebben genomen.

De conclusie van het verslag van BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Wevelgem van drie juli tweeduizend dertien, luidt als volgt: "6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA LIGOCON kan ik besluiten dat:

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. De zaakvoerder van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen zonder nominale waarde,

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet. 3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord onder voorbehoud van navolgende:

a,De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van vennootschappen. Blijkens artikel 333 kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook als een herstructureringsmaatregel beschouwd te worden. De continuïteit van de onderneming op middellange termijn is afhankelijk van het welslagen van de lopende vastgoedprojecten en de verdere financiële ondersteuning van de aandeelhouders.

b.Rekening houdende met de opgestapelde verliezen uit het verleden en het negatief eigen vermogen van de vennootschap is de inning van de vordering in hoofde van de schuldeiser, met name voormelde inbrenger, onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeiser de reële waarde van de vordering wellicht lager is dan de nominale waarde. Voor zover de onderneming er evenwel in slaagt om de geraamde winstverwachting uit de lopende vastgoedprojecten ook effectief te realiseren, Is het evenwel aanvaardbaar dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden. Vanuit het standpunt van de vennootschap, schuldenaar, betekent de Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

voorgenomen kapitaalverhoging een even grote schuldvermindering zodat voor haar de reële waarde van de schuld gelijk is aan haar nominale waarde. Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen dezelfde onderneming en de continuïteit van de onderneming op korte termijn niet in gevaar is, achten wij het redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden onder voorbehoud van het welslagen van de lopende vastgoedprojecten en de verdere financiële ondersteuning van de aandeelhouders,

c.lk dien daarenboven een principieel voorbehoud te formuleren nopens de bodemgesteldheid van de onroerende goederen, opgenomen onder de voorraad in de balans van de inbrenggenietende vennootschap per 31 maart 2013, bij gebrek aan gegevens hieromtrent.

4.De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, komt tenminste overeen met de fractiewaarde en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De inbrengwaarde is slechts gerechtvaardigd voor zover de vordering tot op datum van de akte niet daalt beneden de inbrengwaarde ten belope van 45.000,00 EUR.

5.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 450 nieuw uit te geven aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, en wordt toegekend aan de heer Rik LIEVENS. Deze toekenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze blijken uit het huidige huwelijksvermogensstelsel van de inbrenger. Alle bij de verrichting betrokken partijen verklaren zich expliciet akkoord met voormelde vergoeding.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Beide voormelde verslagen worden alhier voorgebracht, doch worden niet aan onderhavig proces-verbaal gehecht. Een exemplaar van elk verslag zal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een eensluidend verklaard afschrift van onderhavige akte.-

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (45.000,00-EUR), om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00-EUR) op DRIE,ENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (63.600,00-EUR), door incorporatie in het kapitaal van de rekening-courantvordering van de heer Rik Lievens ten belope van vijfenveertigduizend euro (45.000,00-EUR) zoals blijkt op de jaarrekeningen afgesloten op éénendertig maart tweeduizend dertien, mits de creatie van vierhonderd vijftig (450) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die zullen delen in de resultaten van de vennootschap van het lopende boekjaar.

Deze vierhonderd vijftig (450) nieuwe aandelen, volledig volstort, worden aangeboden aan de heer Lieven Rik, voornoemd, ter vergoeding van zijn inbreng.

Het aantal aandelen wordt aldus gebracht van honderd zesentachtig (186) op zeshonderd zesendertig (636) gelijke aandelen.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE INBRENG.

-De heer Lievens Rik voornoemd, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en van de financiële en economische toestand van de vennootschap.

De heer Lievens Rik, voornoemd, is houder van zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen ten laste van onderhavige vennootschap voor een totaal bedrag van VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (45.000,00-EUR) voorkomend in de boekhouding als volgt:

*op rekeningpost 484100: Rekening/courant Lievens Rik voor vijfenveertigduizend euro (45.000,00-EUR)

Vervolgens verklaart de heer Lievers Rik, voornoemd, inbreng te doen in de vennootschap van zijn schuldvordering (Rekening/courant Lievens Rik) tot beloop van een bedrag van vijfenveertigduizend euro (45.000,00-EUR).

VIERDE BESLUIT: VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris, te akteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op DRIEENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (63.600,00-EUR).

VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING STATUTEN.

De vergadering besluit vijf van de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en aan het Wetboek

van vennootschappen.

1/ Artikel vijf zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DRIEENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (63.600,-

EUR) vertegenwoordigd door zeshonderd zesendertig (636) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde.(...)"

2/ Toevoeging van een tweede paragraaf aan artikel twintig: "De aanstelling of benoeming van (een)

vereffenaar(s) vindt evenwel steeds plaats onder voorbehoud van de homologatie van de vereffenaar(s) door

voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel."

Voor beredeneerd uittreksel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Notaris P, VAN DEN BOSSCHE

Tegelijk hiermee neergelegd

- een uitgifte van het proces-verbaal,

- gecoördineerde statuten

- verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

Voor-eh ouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 12.10.2012, NGL 30.10.2012 12627-0349-012
14/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 07.10.2011, NGL 07.11.2011 11602-0552-012
05/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 08.10.2010, NGL 29.10.2010 10596-0420-011
06/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 09.10.2009, NGL 30.10.2009 09837-0142-012
24/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 19.09.2008, NGL 17.10.2008 08787-0209-013
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 21.09.2015 15592-0424-012

Coordonnées
LIGOCON

Adresse
KASTEELSTRAAT 20 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande