LIMONA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIMONA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.409.197

Publication

09/10/2013
ÿþ FAod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 0 SEP, 2013

>zEc llT AN«. VAN

KOO 1'tS 1)l~eliff*i?NT

i ni





*13153260*

Ondernemingsnr Benaming

(voruit)

(Verkortr

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres) 0537.409.197

LIMONA

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 9860 Oosterzele, Van Thorenbürghlaan 21

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

C3p de

Onderwerp akte = statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op drieëntwintig september tweeduizend dertien, houdende de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIMONA", met zetel te 9860 Oosterzele, Van Thorenburghlaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondememingsnummer 0537.409.197 en gekend als BTW-plichtige onder het nummer BTW SE 0537.409.197, dat de vergadering met eenparigheid van stemmen als volgt heeft beslist

EERSTE BESLISSING  AANSTELLING LASTHEBBER AD HOC

De voorzitter zet uiteen dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen ten einde te beslissen over de inbreng in natura van de geheelheid volle eigendom door de enige aandeelhouder, de heer Van De Velde Eric, geboren te Zottegem op elf januari negentienhonderd achtenveertig, wonend te 9860 Oosterzele, Gaverse steenweg 102, van de hierna beschreven onroerende goederen in voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIMONA".

De heer Van De Velde Eric doet vaststelling van een vermogensrechtelijk strijdig belang tussen de vennootschap en hemzelf en verzoekt derhalve de vergadering om de aanstelling van een lasthebber "ad hoc".

De vergadering beslist, gezien het belang voor de vennootschap inzake de voorziene inbreng in natura en de gegrondheid van het verzoek van de heer Van De Velde Eric, hiermee in te stemmen en als lasthebber "ad hoc" aan te stellen

de heer Claeys Niko Julien Albert, geboren te Kortrijk op vijftien maart negentienhonderd éénentachtig, met rijksregistemummer 81.03.15-055.53, wonende te 9860 Oosterzele, Van Thorenburghlaan 21, die dit mandaat aanvaardt.

De vergadering verleent de lasthebber "ad hoc" alle nodige machtigingen om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondertekenen van de akte inbreng in natura, waarvan hierna sprake.

TWEEDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

1) VOORLEGGING VERSLAGEN BEDRIJFSREVISOR EN ZAAKVOERDER

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder de dato drieëntwintig september tweeduizend dertien waarbij de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura, zijnde de inbreng van de hierna beschreven onroerende goederen, wordt toegelicht.

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertdgenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslag de dato drieëntwintig september tweeduizend dertien van bedrijfsrevisor Van Ryckeghem Geert (vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Lelieur, Van Ryckeghem & C"" met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Keizerstraat 18), overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2) KAPITAALVERHOGING.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met één miljoen achthonderd vijftigduizend euro (1.850.000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op één miljoen achthonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (1.868.600,00 EUR) door inbreng van de hierna beschreven onroerende goederen.

__ ._ Inbreng in natura

laat-pr; blz, 5ian Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

17~vflr-

"

behouden

aan het

l3elgisch Staatsblad,

~

Voornoemde heer Van De Velde Eric verklaart in te brengen in de vennootschap volgende onroerende

goederen:

Gemeente OOSTERZELE - derde afdeling (Scheldewindeke)

1. Een nijverheidsgebouw op en met grond, toegang gevende aan de Van Thorenburghlaan langs een oprit aan de Van Thorenburghlaan, gekend volgens recent kadaster onder sectie A nummer 90/N, met een oppervlakte van zevenenzeventig aren zesenzeventig centiaren (77a 76ca).

2. Een nijverheidsgebouw op en met grond, toegang gevende aan de Van Thorenburghlaan langs een oprit aan de Van Thorenburghlaan, gekend volgens recent kadaster sectie A nummer 90/P, met een oppervlakte van zesentwintig centiaren (26ca) en meegaande recht van opstal verleend door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIMONA" aan de naamloze vennootschap "EVIDEL".

Voormelde percelen 90/N en 901P samen zijn gekend ten kadaster volgens titel onder nummers 90/L, 105/F en deel van nummer 941B.

De totale oppervlakte van beide percelen bedraagt achtenzeventig aren één centiare drieëntachtig decimilliaren (78a 01 ca 83dm2) volgens meting hierna vermeld.

3. Een perceel grond gelegen aan de Van Thorenburghlaan gekend volgens titel onder sectie A, deel van nummer 94/012 en volgens recent kadaster onder sectie A, nummer 94/F/2 met een oppervlakte volgens vroegere meting in titel van zeven aren vierentachtig centiaren zesennegentig decimilliaren (07a84ca96dma) en volgens recent kadaster een oppervlakte van zeven aren vijfentachtig centiaren (07a85ca),

Zakelijke rechten

Op voormeld onroerend goed met perceelnummer 901P werd door de heer Van De Velde Eric. een recht van opstal toegekend voor een duur van twintig jaar vanaf één maart tweeduizend en acht aan de NV Eviidel (met -ondememingsnummer 0475.997.608), met zetel te 9860 Oosterzele, Van Thorenburghlaan 21, blijkens onderhandse akte, ondertekend in drie exemplaren op achtentwintig februari tweeduizend en acht.

Algemene voorwaarden voor de inbreng van de onroerende goe-deren

1. De hierboven beschreven goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met alle actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaar-heden.

De verkrijger treedt door het enkel feit van deze inbreng in alle rechten en plichten van de overdrager voor wat betreft de bijzondere voor-waarden en/of erf-dienstbaar-heden, vermeld in vorige eigendomstitels.

De verkrijger heeft geen aanspraak op vergoeding of prijsvermindering wegens verschil in maat, al overtrof dit één twintigste, noch wegens het be-staan van zicht- of niet-zichtbare erfdlenstbaarheden of verborgen gebreken, noch wegens ongeschiktheid van de grond of van de ondergrond, en ze verzaakt elke vorde-+ring uit dien hoofde.

2. De inbrenggenietende vennootschap zal vanaf heden de eigendom, het genot en het vrije gebruik be-komen van de bij deze ingebrachte onroerende goederen, behoudens de opstal aan Evidel,

3. De inbrenggenietende vennootschap is gehouden van heden af de onroerende voorheffing en de andere

zakelijke lasten met betrekking tot de ingebrachte goederen te voldoen,

Hypothecaire toestand

De inbrenger verklaart dat de voormelde onroerende goederen worden ingebracht voor vrij, zuiver en niet

belast met enige voorrecht, hypothecaire inschrijving, overschrijving of andere last van welke aard ook.

Vergoeding voor de inbreng

Deze inbreng wordt vergoed door de uitgifte van regenduizend negenhonderd zesenveertig (9.946)

aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan

de inbrenger worden toegekend.

3) VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd

werden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans één miljoen achthonderd achtenzestigduizend zeshonderd

euro (1.868.600,00 EUR), vertegenwoordigd door tienduizend en zesenveertig (10.046) aandelen, zonder

aanduiding van de nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/tienduizend zesenveertigste

(1/10.046ste) van het kapitaal,

DERDE BESLISSING- COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de

neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-het verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura bij kapitaalverhoging inclusief staat van actief

en passief en het verslag van de zaakvoerder;

-de gecoordineerde statuten.

Geassocieerd notaris Paul Henrist.

Merelbeke-Bottelare.

'Op de laatste Olz van Luik B verrnelden : Recto : Naam en hoodanigheíd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2013
ÿþ kbd Ntasd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1101111, 111311,1,11111111

NEERGELEGD

0 9 At16. 2013

K VAN

iCOOE N~N TE GENT

Ondernemingsar Benaming

(voluit) : LIMONA

(verkort)

© 5 nt- 0<3

~

Rechtsvorrn : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9860 Oosterzele, Van Thorenburghlaan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul KENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op zes augustus tweeduizend dertien, dat:

* De heer Van De Velde Eric Gerard Richard, geboren te Zottegem op elf januari negentienhonderd achtenveertig, met rijksregisternummer 48.01,11-281.16, echtgenoot van mevrouw Duytschaever Gina, samenwonende te 9860 Oosterzele, Gaverse steenweg 102,

Gehuwd te Oosterzéle op achtentwintig september negentienhonderd achtenzeventig onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Maurice Charles Chevalier te Sint-Maria-Lierde, thans Lierde op vijftien september negentienhonderd achtenzeventig, ongewijzigd tot op heden, zo hij verklaart.

* een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur heeft opgericht vanaf heden onder de naam van "LIMONA', met zetes te 9860 Oosterzele, Van Thorenburghlaan 21; waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal en waarop is ingeschreven door de heer Van De Velde Eric op honderd (100) aandelen, waarop twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12,400,00) werd volstort.

De inschrijver verklaart dat alle aandelen waarop hij heeft ingeschreven volstort zijn tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), welk bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS op naam van de vennootschap in oprichting LIMONA op twee augustus tweeduizend dertien, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

* De vennootschap heeft de uitoefening van volgende activiteiten tot doel zowel in binnen- ais in buitenland, voor eigen rekening en in eigen naam:

1.1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de buur er verhuur,, onroerende leasing, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

12. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichten met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

1.3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve, en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

1.4. het toestaan.van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en/of natuurlijke personen, onder om het even welke vorm; in welk kader zij zich ook borg kan stellen of haar aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, en in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve" die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaiisatieondememingem

Op de laatste blz, van Luik E vermeiden : Recto ; Naam en hocdsanigheid van de instrumenterende notaris, hetzll van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van aderden te vertegenwoordigen

Verso Nam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

II, " Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis,

111,1. Het beleggen, het intekenen op, overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een publiekrechtelijk statuut;

111,2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

111.3, Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of voor eender welke duur aan alle verbonden ondernemingen, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van verbonden ondernemingen.

Deze vennootschap heeft verder tot doel, zowel in België, ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in samenwerking met derden, voor zover aan de wettelijke voorschriften is voldaan:

- de aan- en verkoop van machines, uitrustingsgoederen installaties;

- de verhuur en/of leasing van voormelde machines, uitrustingsgoederen en installaties;

- productie van mineraal water en frisdranken; het bottelen van water, inclusief de productie van natuurlijk mineraalwater; productie van alcoholvrije frisdranken: gearomatiseerd water, water met toegevoegde suikers of andere zoetstoffen: limonade, sinas, cola, etc.; frisdranken met natuurlijke extracten, tonics, etc.; vruchtendranken; productie van ijsthee, productie van frisdranken in poedervorm;

- groothandel in voedings- en genotsmiddelen;

- goothandel in alcoholische en andere dranken;

- overige niet-gespecialiseerde kleinhandel in wikels in overwegend voeding s- en genotsmiddelen;

- de kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan;

- tussenpersoon in handel, handelsbemiddeling

Voormelde opsommingen zijn niet beperkend.

De vennootschap kan in het algemeen alle verrichten uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient " daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtigingen te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of

onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende activiteit. "

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

Zij kan ook bestuursopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen

waarnemen. "

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen, of te begunstigen,

* De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar de laatste vrijdag van mei om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats te bepalen door de zaakvoerder(s), binnen het grondgebied België,

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Een bijzondere algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst, de goedkeuring van de bezoldiging van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissaris, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissaris, het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen en de benoeming en het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissaris.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van artikel 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van

vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot,

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerders om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, splitsing van de vennootschap, wijziging van het 'doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap niet een andere rechtsvorm.

*De zaakvoerders en in voorkomend geval de " commissaris kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen; zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerders en de commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissarissen en de zaakvoerders tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen; zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De oproeping kan ook door andere middelen gebeuren mits unaniem akkoord van de vennoten.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wórdt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel vierentwintig van deze statuten, zat de zaakvoerder (s), samen met haar rondschrijven, waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de

e stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het

stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die. stortingen niet zijn geschied, geschorst; zolang de

e onverdeelde eigenaars niet door één enkel persoon zijn vertegenwoordigd worden de rechten die aan deze

aandelen verbonden zijn, opgeschort; wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en

vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens ander akkoord tussen de partijen.

Elke vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber; elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen; elke vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen; sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij" wijze van "

rr zaakwaarneming of naamlening is verboden.

co Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke

et et benaming en de statutaire zetel in geval van vennoot-rechtspersoon, van de aandeelhouders en van het aantal

aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

et De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder met de meeste

et

anciënniteit of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn

plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan, die tevens de taak van

" stemopnemer vervult en indien de voorzitter dit nodig acht, duidt de vergadering twee (2) stemopnemers. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken, Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

et Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda of die daarin niet

impliciet zijn vervat, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten wanneer zij die

i,

aan de vergadering deelnemeh ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen; is het genoemde quorum piet bereikt, dan is een nieuwe oproeping nodig en de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige en vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

* Behalve in de bij wet bepaalde gevallen warden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden niet meegeteld.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden als stemmen tegen beschouwd.

* Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek Vennootschappen, en beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag, aan de vennoten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de

e genomen beslissingen.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer ai dan niet bezoldigde zaakvaarders, natuurlijke

" ó personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit

is hun mandaat van onbepaalde duur.

De zaakvoerder of zaakvoerders worden benoemd door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering,

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon; deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

et Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

e De zaakvoerders kunnen alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot

et

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek

van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen en beperken;

" zodanige verdeling enlof beperking van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk doór de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. ledere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als etser of als verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

et De zaakvoerders die bij een beslissing of een verrichting, een belang van vermogensrechtelijke aard

hebben dat strijdig is met dat van de vennootschap, zijn verplicht dit mede te delen aan de andere zaakvoerders en hun verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering, welke wordt opgenomen in het jaarverslag of bij gebreke daaraan in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Deze procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, 3§, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

* iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen

ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen én in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd is zoals bepaald in artikel 130 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

* Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op éénendertig december erna.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening wordt, samen met de andere door de wet vereiste stukken, binnen dertig dagen na goedkeuring door de algemene vergadering en ten laatste zeven maanden na de datum van afsluiting van het boekjaar, neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door de zaakvoerders.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen, waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

* Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

Clàp één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van

ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat

e de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Clà

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Clà

* De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen en daarbuiten kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die

Clà

beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten,

d De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

NWanneer ten gevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee

o (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatre geien.

et Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld; indien

et het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de

et

maatregelen; die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft

" wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Clà . Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank

Clà vorderen.

Bij ontbinding van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering en bepaalt zij de wijze van vereffening de benoeming van de vereffenaars" moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd; de bevoegde rechtbank is die van het arrondissement

Clàp waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

t indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding werd verplaatst, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden, De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de voorwaarden, dan wijst de voorzitter zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat"het verzoekschrift is ingediend.

De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig warden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank wordt bijgevoegd.

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over alle bevoegdheden genoemd in de artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen tenzij de algemene vergadering deze bevoegdheden beperkt.

Bij ontbinding zal het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap en de kristen van de vereffening te dekken,

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting,

* De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de. wettelijke bepalingen, van het Wetboek van Vennootschappen worden enkel vernield ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling; zij zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwe-izen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden ais ongeschreven beschouwd.

* SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer Van De Velde Eric, de heer Claeys Niko (geboren te Kortrijk op vijftien maart negentienhonderd éénentachtig) en mevrouw Van De Velde Evi (geboren te Gent op twintig februari negentienhonderd éénentachtig), die het mandaat verklaren te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering,

' Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt.

COMMISSARIS

De comparanten verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling Van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissarissen wenst te benoemen zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk controleorgaan.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij neerlegging van een uittreksel van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien,

EERSTE JAARVERGADERING

. De eerste jaarvergadering zat gehouden worden op de laatste vrijdag van mei tweeduizend vijftien om tien uur,

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen aangegaan alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap,

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt, hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte.

Geassocieerd notaris Paul KENRIST

Merelbeke-Bottelare,

? ' , et Voor- bebouden aan het Belech Staatsblad





























Op de laatste blz van Luik B vermeiden Resta " Naam en hotdeniçlheid van de instrumenterende notaris het_ij van de persoto'm(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : alaam en handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 01.06.2015 15143-0092-012

Coordonnées
LIMONA

Adresse
VAN THORENBURGHLAAN 21 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande