LINDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LINDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.740.493

Publication

15/04/2013
ÿþmod 17.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de lagtste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111111/111011111111/11111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

-- il APR. 2013

RECHTEattiffie/AN

KOOPHANDEL TE GENT

J

Ondememingsnr : É83 `C ci 3

Benaming (voluit) : LINDA BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 6 A4

9180 Moerbeke Waas

Onderwerp akte : Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op negenentwintig maart tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

- Mevrouw MAES Linda, geboren te Sint-Gillis-Waas, op twaalf november negentienhonderd zesenzestig, wonende te 9194-Stekene, Klein Sinaai, Kasteelstraat 64/A,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke naam, "LINDA BVBA", met zetel te 9180 Moerbeke, Markt 64/A, met kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort in geld ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend eik één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal, werd opgericht.

Inschrijvinc:

Comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen, hetzij op

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Volstorting:

De intekenaar verklaart en erkent dat elk van de honderd zesentachtig (186)

aandelen, waarop werd ingeschreven, volledig volstort werden.

Het bewijs van deponering de dato zesentwintig maart tweeduizend dertien werd

aan ondergetekende notaris overhandigd om in diens dossier bewaard te blijven.

De statuten luiden ais volgt:

Naam: De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming: "LINDA BVBA".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9180 Moerbeke, met als eerste adres Markt 6 A4  9180 Moerbeke.

Doel: De vennootschap heeft als doel en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en / of in het buitenland, alleen of ln samenwerking met derden of als tussenpersoon:

 % De uitbating van een broodjeszaak, hetgeen onder meer inhoudt: de verkoop van belegde en onbelegde broodjes, koffiekoeken, muffins, cakes, snacks, bereide maaltijden, koude en warme dranken al dan niet alcoholisch, soepen, snoepgoed, etc.. Dit zowel om ter plaatse te verbruiken als om mee te nemen.

 % Het beheer van onroerend vermogen: beheer, kopen, huren verhuren, verpanden en hypothekeren van roerende en onroerende goederen, waaronder het onderhoud, de,. o[ttwikkeling,_de-verlraaiïng=en d~.verhu~ ng_van deze_g-oedere ,__-_____

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

«4; >A Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



" Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin zij een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen

 % Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen

Deze opsomming is aanwijzend en geenszins in beperkte zin te beschouwen.

Het spreekt voor zich dat de vennootschap alle verrichtingen kan en mag uitvoeren die nodig zijn of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

De vennootschap kan al haar beschikbare middelen beleggen, zowel in onroerend als in roerende waarden,

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere vertegenwoordiger die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken

De vennootschap kan ook de functie van vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van haar rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdzesentachtigste (1/186e) van het maatschappelijk kapitaal.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Van het nettoresultaat dat blijkt uit de, volgens wettelijke normen opgestelde resultatenrekening, en dit na aanrekening van de overgedragen verliezen, wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen en toegekend aan een wettelijke reserve, dit totdat tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Wanneer de algemene vergadering heeft beslist een dividend uit te keren, bepaalt zij tevens het tijdstip en de wijze waarop het zal worden uitbetaald, tenzij zij verkiest dit over te laten aan de zorgen van de zaakvoerdersraad.

Jaarlijkse algemene vergadering: Ieder jaar, de laatste maandag van de maand mei om negentien uur komt de jaarvergadering samen. Zij moet plaatshebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht. Ingeval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door de zaakvoerder, hetzij door de commissaris, zo er een benoemd wordt. De bijeenroeping is verplichtend op aanvraag van de vennoten die minstens een/vijfde van het', maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

De algemene vergaderingen, zo jaarlijkse als buitengewone, worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke plaats in België daartoe in de oproepingsbrieven'. aangeduid.

Bestuur - Vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding en door haar steeds herroepbaar.

De zaakvoerders van de vennootschap hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders mogen bepaalde bevoegdheden van dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan elke persoon die zij daartoe bekwaam achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder of andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden vooraf gegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De algemene vergadering heeft ten allen tijde het recht één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door één zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont, dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreden of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Vereffening: Na aflossing van alle schulden en verbintenissen en na betaling van de liquidatiekosten of na deponering dezer bedragen, worden de netto-vermogensbestanddelen in geld of in natura over alle aandelen verdeeld.

Overc[anosbepalingen

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de enige vennoot, handelend als vergadering de volgende beslissingen genomen:

1) Eerste algemene vergadering: de laatste maandag van de maand mei 2015.

2) Afsluiten van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar, te beginnen bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zal afgesloten worden op 31 december 2014.

3) Aanvang van bedrijvigheid van de vennootschap: De vennootschap vangt haar bedrijvigheid aan bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

4) Benoeming niet statutaire zaakvoerder: tot zaakvoerder wordt benoemd mevrouw MAES Linda, voornoemd, hier aanwezig die verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

De comparante verklaart overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting sedert één maart 2013.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A ,r r

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOLMACHT:

De zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan de hierna genoemde persoon teneinde alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde Waarde en directe belastingen, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor ondernemingen, te verzekeren: VM Consult, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een VOF, Edgard Tinelstraat 41A/3, 9112 Sinaal, vertegenwoordigd door de heer Evert Van Mele, erkend accountant - belastingconsulent, met recht van substitutie.

Voor, analytisch uittreksel

,'Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

mod 11.1

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LINDA

Adresse
MARKT 6 A4 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande