LIPS TEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIPS TEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.758.762

Publication

08/10/2014
ÿþMord Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ib

i

*14183343*



NEERGELEGD

2 :, SEP. ca%

%:.:C IMMUN N. VAN

KOOPHANDEL TE GENT



Ondernemingsnr : BE0465.758.762

Benaming (voluit) : Lips Tec

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) ; Florastraat 35 - 9820 Merelbeke

Onderwerpten) akte : Invereffeningstelling en sluiting vereffening

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lips Tec", met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Florastraat 35, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nr. 0465.758.762, verleden voor geassocieerd notaris Marc Sobrie te Zwalm op 24 september 2014 dat er onder meer beslist werd:

EERSTE BESLISSING - verslagen

De vergadering stelt vast dat er op het verslag van de zaakvoerder, waarbij een, verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven en op het verslag van de bedrijfsrevisor, Van Cauter-Saeys & Co, over de staat van actief en passief, waarvan het besluit luidt als volgt:

""VII. CONCLUSIES

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen van de BVBA LIPS TEC afgesloten per 9 september 2014, aan een, nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming. Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de, zaakvoerder van de BVBA LIPS TEC de boekhoudkundige staat afgesloten op 9 september 2014 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een: balanstotaal opgeeft van E 344.005,43 en een netto actief van e 193.728,10.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben; wij vastgesteld dat alle vaststaande schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit' controleverslag werden betaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Gedaan te Aalst, op 16/09/2014

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co - Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door de Burg BVBA L Saeys - Bedrijfsrevisor

met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Inge Saeys - bedr~srevisor ", geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders en zij beslist zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING - ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de; Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid; geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan :

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. De vergadering bevestigt alsook het voorstel uitgewerkt door de enige zaakvoerder betreffende de terugname van het resterend actief door de vennoten.

De vergadering beslist eveneens dat de heer Litjens Pieter en Mevrouw Devriendt Leen, in de plaats zullen worden gesteld van alle rechten en verplichtingen van de Vennootschap die eventueel zouden bestaan of ontstaan na de sluiting van de vereffening.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

DERDE BESLISSING - ontslag

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, de heer Litjens Pieter, voornoemd.

De vergadering beslist kwijting te geven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat te rekenen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met heden.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen

VIERDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

De vennoten beslissen gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten, naar aanleiding waarvan het resterend actief van rechtswege overgaat op de vennoten, in dezelfde verhouding als hun aandelenverhouding.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan: VASTSTELLING OVERGANG ONROEREND GOED

De vergadering stelt tevens vast dat, ingevolge het voorgaande honderd procent (100%) in volle eigendom van volgend onroerend goed, eigendom van de vennootschap, van rechtswege is overgegaan op de vennoten:

Gemeente Merelbeke  eerste afdeling

Een woonhuis met werkplaats op en met grond gelegen aan Florastraat 35 en +35, gekadastreerd volgens titel sectie A nummers 198 C 4, 198 H 4 en 198 G 4 en volgens recent kadaster sectie A nummers 198 G 4 en 198 K 4, voor een totale oppervlakte van acht are negen centiare. (Kadastraal inkomen: 1860¬ ).

Oorsprong van eigendom

Het goed behoort de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lips Tec" in volle eigendom toe om het te hebben verkregen ingevolge akte aankoop jegens de Heer Dult Jozef, en zijn echtgenote destijds te Merelbeke en Melle, verleden voor ondergetekende notaris Marc Sobrie met tussenkomst van notaris Benoît Vanpeteghem te Merelbeke op 23 augustus 2000, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Gent Il op 31 augustus daarna, boek 8093 nummer 11.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De overgang heeft plaats onder de volgende lasten en voorwaarden,

1. De vennoten zullen vanaf vandaag eigenaar zijn van het hiervoor beschreven onroerend goed

voor de geheelheid in volle eigendom.

De vennoten verklaren het genot van het goed reeds te hebben, gezien zij het reeds zelf gebruiken.

2. Voormelde zakelijke rechten in voormeld onroerend goed gaan over:

- met alle rechten en vorderingen die kunnen voortvloeien uit de tienjarige aansprakelijkheid van architecten en aannemers

- met de hypothecaire inschrijving genomen in het voordeel van KBC Bank voor een bedrag van 7.750.000 BEF in hoofdsom en 775.000 BEF in bijhorigheden ingevolge een akte verleden voor ondergetekende notaris Marc Sobrie op 23 augustus 2000, ingeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent boek 2545 nummer 58 op 31 augustus erna.

3, Het goed gaat over in de staat waarin het zich op heden bevindt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. De vennoten zullen vanaf vandaag voor honderd procent (100%) zelf instaan voor de verzekering van het goed.

5. De vennoten zullen vanaf vandaag voor honderd procent (100%) alle belastingen en taksen die het toebedeelde goed bezwaart, betalen en dragen,

6. De vennoten zullen de bestaande abonnementen inzake water, gas en elektriciteit voortzetten, en er de vergoedingen van betalen vanaf ingenottreding.

7. De kadastrale gegevens worden enkel ten titel van eenvoudige inlichting verstrekt. BODEMDECREET

De vennootschap verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij haar weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 6 van het bodemdecreet. De vennootschap verklaart dat er geen bovengrondse noch ondergrondse stookolietank aanwezig is. De vennootschap verklaart vóór onderhavige akte op de hoogte zijn gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door OVAM op 22 september 2014 voor het perceel 198 G 4

De inhoud van dit bodemattest luidt als volgt:

"2. Inhoud van dit bodemattest.

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd. 2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 26.11.1999, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 26.1 1.1999

TYPE: Oriënterend Bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek, Terrein gelegen aan de Florastraat 35 te Merelbeke

(99/A4351) + Fax (Dd. 20.01.2000)

AUTEUR: Laboratorium Van Voren NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts worden overgedragen als er vooraf een oriënterend onderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,

4, De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.avam.be/inzage."

De vennootschap verklaart vóór onderhavige akte op de hoogte zijn gebracht van de inhoud van het

bodemattest afgeleverd door OVAM op 17 september 2014 voor het perceel 198 K 4

De inhoud van dit bodemattest luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1, Risicogronden kunnen slechts worden overgedragen als er vooraf een oriënterend onderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage."

De vennootschap verklaart met betrekking tot bovengemelde goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemers of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de overdrager te goeder trouw afgelegd werd, nemen de overnemers de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaren zij dat de vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

OVERHEIDSVOORSCHRIFTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien besluiten, voorschriften, verordeningen en reglementen van stedenbouwkundige aard het bouwen of het verbouwen van het onroerend goed verbiedt of op dwingende wijze regelt door onder meer de wijze van bouwen of verbouwen voor te schrijven, moeten de overnemers de bepalingen ervan in acht nemen.

De vennootschap verklaart niet op de hoogte te zijn van eventuele erfdienstbaarheden noch er zelf te hebben gevestigd op desbetreffend goed,

Terzake bevestigt de vennootschap dat met betrekking tot het onroerend goed haar geen onteigeningsbesluit werd betekend, noch enig voorontwerp of ontwerp van lijst van voor bescherming vatbare monumenten en stads- en dorpsgezichten, noch een Koninklijk Besluit houdende de definitieve bescherming van monumenten en gezichten.

De vennootschap erkent hierbij door mij, ondergetekende notaris, in kennis te zijn gesteld van het Decreet van de Cultuurraad voor de Nederlandse Cultuurgemeenschap tot bescherming van monumenten en stads en dorpsgezichten, van 3 maart 1976, verschenen in het Belgisch Staatsblad van 22 april 1976, zoals het gewijzigd werd door het decreet van 22 februari 1995, en van het Decreet van het Vlaams Parlement van 16 april 1996, houdende bescherming van landschappen, verschenen in het Belgisch Staatsblad van 21 mei 1996.

STEDENBOUWKUNDIGE VERKLARINGEN

De vennootschap verklaart dat geen verzekering kan gegeven worden omtrent de mogelijkheid om op voormeld onroerend goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.

Geen bouwwerk noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning kan worden gebruikt mag worden opgericht op zelfde goed zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen.

De vennootschap verklaart voor alle door haar opgerichte constructies de nodige bouwtoelatingen te hebben verkregen en ze conform deze toelatingen te hebben doen oprichten. De vennootschap verklaart dat er geen geschillen hangende zijn met betrekking tot hogervermelde eigendom,

De vennootschap erkent door ondergetekende notaris te zijn ingelicht over het feit dat het instandhouden van eventuele bouwovertredingen eveneens een inbreuk uitmaakt op de wettelijke bepalingen inzake stedenbouw, behoudens eventuele verjaring.

Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening (Vlaamse Codex RO).

De informatieverplichtingen van de notaris zoals bepaald in de artikelen 5.2.1, 5.2.5 en 5.2.6 moeten slechts worden toegepast met betrekking tot de onroerende goederen gelegen in de gemeenten die beschikken over een goedgekeurd plannen- en vergunningenregister, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

De gemeente Merelbeke beschikt over een goedgekeurd plannen- en vergunningenregister, waarvan een uittreksel hieraan juridisch wordt toegevoegd, maar niet fysiek wordt aangehecht. Uit het uittreksel uit dit register wordt ondermeer overgenomen wat volgt:

- dat het goed volgens het gewestplan de dato 14 september 1977 gelegen is in woongebied; - dat voor het onroerend goed volgende inrichting is vergund: klasse 3: kantoor en magazijn;

- dat het goed volgens het ministerieel besluit de dato 9 juni 2008 gelegen is in zuiveringszone centraal gebied,

- dat er voor het goed geen stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd, behoudens

1. De vergunning uitgereikt door de gemeente Merelbeke op 7 januari 1985 voor het bouwen van een werkplaats en 2. De vergunning uitgereikt door de gemeente Merelbeke op 15 april 2010 voor het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen.

De vennoten erkennen voor het verlijden van onderhavige akte een kopie van gezegd schrijven en het uittreksel uit het plannen- en vergunningenregister te hebben ontvangen, kennis te hebben genomen van de inhoud daarvan en daarbij voldoende toelichting te hebben bekomen van ondergetekende notaris.

Verder vermeldt en informeert de notaris, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex Ruimtelijke ordening, zoals eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel van 26 augustus 2014 dienaangaande en de hypothecaire staat:

- dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed is: woongebied;

- dat dat er voor het goed geen stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd, behoudens

1. De vergunning uitgereikt door de gemeente Merelbeke op 7 januari 1985 voor het bouwen van

een werkplaats en 2. De vergunning uitgereikt door de gemeente Merelbeke op 15 april 2010 voor

het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen.

- Dat constructies opgericht voor 29 maart 1962 of voor de definitieve vaststelling van het

gewestplan worden vermoed vergund te zijn;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge 1 - dat er voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

- dat hen geen voorkooprecht werd betekend zoals bedoeld in artikel 2.4.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

- dat er voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

- dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

De minuuthoudende notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 van de Vlaamse codex RO, waarin een opsomming wordt gegeven van de handelingen waarvoor een stedenbouwkundige vergunning vereist is. De notaris informeert partijen dat de vergunningsplicht in bepaalde gevallen wordt vervangen door een meldingsplicht.

Partijen verklaren kopie van dit artikel te hebben ontvangen.

Aan de comparanten wordt meegedeeld dat de raadpleging van de tekst van voormeld artikel 4.2.1 niet volstaat om te bepalen of voor een bepaald werk, handeling of wijziging, al dan niet een stedenbouwkundige vergunning vereist is. Met name wordt een vrijstelling voorzien van de verplichting om een stedenbouwkundige vergunning te bekomen voor bepaalde kleine werken, handelingen en wijzigingen in het besluit van de Vlaamse regering van 14 april 2000 tot bepaling van vergunningsplichtige functiewijzigingen en van de werken, handelingen en wijzigingen waarvoor geen stedenbouwkundige vergunning nodig is, Anderzijds kunnen de gemeenten en de provincies de vergunningsplicht uitbreiden tot andere werken, handelingen en wijzigingen dan deze die vermeld zijn in voormeld artikel 4.2.1. Om die reden is het aangeraden, indien men wil weten of al dan niet een stedenbouwkundige vergunning vereist is voor een bepaald werk, handeling of wijziging, inlichtingen in te winnen bij de gemeente van de ligging van de onroerende goederen of bij een deskundige, zoals een architect.

De aandacht van de comparanten wordt in het bijzonder gevestigd op het feit dat voor bepaalde wijzigingen van de functie, het gebruik of de bestemming van een onroerend goed een voorafgaande stedenbouwkundige vergunning vereist is en dat deze stedenbouwkundige vergunning niet steeds kan worden bekomen. De comparanten verklaren dat zij kennis hebben van de bestaande functie en bestemming en het huidige gebruik van de onroerende goederen en dat zij na de aankoop geen wijziging willen aanbrengen in de functie, het gebruik of de bestemming van de aangekochte onroerende goederen.

De optredende notaris wijst partijen, op de artikelen 5.2.1 § 1 (informatieplicht van de instrumenterende ambtenaar), 5.2,5 (informatieplicht met betrekking tot overeenkomsten), 6.1.1, eerste lid 4° (strafsancties) en 6.3.1 (vernietiging van de titel) van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Verder wijst hij op de bepalingen van artikel 6.3.1 lid 2 van zelfde Codex, luidend als volgt: "De vordering tot vernietiging kan niet meer worden ingeroepen indien de inbreuk op de informatieplicht met betrekking tot de publiciteit en de onderhandse overeenkomst is rechtgezet bij authentieke akteverlening en de informatiegerechtigde in deze akte verzaakt aan de vordering tot nietigverklaring op basis van een inbreuk op de informatieplicht.".

Gelet op de rechtzetting bij onderhavige akte, verzaken de comparanten aan hun vorderingsrecht tot nietigverklaring op basis van de inbreuk op de informatieplicht.

Postinterventiedossier

De instrumenterende notaris heeft de aandacht gevestigd op de bepalingen van het koninklijk besluit van vijfentwintig januari tweeduizend één betreffende de tijdelijke of mobiele werkplaatsen, en meer bepaald op de verplichting een postinterventiedossier op te stellen bij de uitvoering van werken waarbij de tussenkomst van meer dan één aannemer vereist is of van werken die betrekking hebben op de structuur, op de essentiële elementen van het bouwwerk of op toestanden die een aantoonbaar gevaar inhouden.

Na door ondergetekende Notaris te zijn ondervraagd over het bestaan van een postinterventiedossier, hebben de comparanten verklaard dat ontkennend, en bevestigen zij dat er aan dit eigendom sinds 1 mei 2001 geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld..

Risicozone voor overstromingsgebieden

ln toepassing van artikel 68-7 § 4 van de Wet op de Landverzekeringsovereenkomst van 25 juni 1992 (ingevoegd bij Wet de dato 21 mei 2003), verklaart de instrumenterende notaris dat, volgens zijn opzoekingen, het verkochte goed niet gelegen is in een risicozone voor overstroming, zoals afgebakend door het Koninklijk Besluit de dato 28 februari 2007,

Waterparagraaf

Overeenkomstig artikel 1Ibis van het decreet van 19 juli 2013 tot wijziging van diverse bepalingen van het decreet van 18 juli 2003 betreffende het integraal waterbeleid verklaart de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Verunfi

instrumenterende notaris, op basis van de raadpleging van de door de overheid ter beschikking

gestelde digitale kaarten, dat het hierbij verkochte goed:

- niet gelegen is in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de

Vlaamse regering;

- niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone zoals

vastgesteld door de Vlaamse regering;

Zonnepanelen  groenestroomcertificaten:

De aandeelhouders verklaren dat er zonnepanelen op of aan deze woning zijn aangebracht.

Deze maken deel uit van onroerend goed. De groenestroomcertificaten zijn bijgevolg inbegrepen

en de opbrengst komt toe aan de aandeelhouders vanaf heden,

VIJFDE BESLISSING  bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen

worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgend adres: 9820

Merelbeke, Florastraat 35.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie

van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de -heer

Lintjes Pieter en zijn echtgenote Mevrouw Devriendt Leen, beiden voornoemd, teneinde het

vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

ZESDE BESLISSING  volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid " SBB Accountants Adviseurs", kantoor houdende te Poolse W inglaan 2 9051 Sint- ;

Denijs-Westrem, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de schrapping

van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de

Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie, en te

dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten

en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel,

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte  verslag van revisor  verslag zaakvoerder

Voor-` behouden "aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2014 : GE192456
23/08/2012 : GE192456
06/09/2011 : GE192456
25/08/2010 : GE192456
05/08/2009 : GE192456
27/08/2008 : GE192456
02/07/2007 : GE192456
22/01/2007 : GE192456
01/07/2005 : GE192456
29/06/2004 : GE192456
04/07/2003 : GE192456
21/06/2002 : GE192456
04/07/2001 : GE192456
20/12/2000 : GE192456
20/12/2000 : GE192456

Coordonnées
LIPS TEC

Adresse
FLORASTRAAT 35 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande