LIVARCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIVARCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.910.352

Publication

09/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ter11331 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1111 GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

E 2 8 MM 2013 DENreal1liONDE

*13055123x









Ondernemingsnr 5c....4 g'i,O 35 ~

Benaming

(voluit) : LIVARCO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9270 Laarne (Kalken), Peperstraat 23

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERGE te Laarne op zevenentwintig maart tweeduizend dertien, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIVARCO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9270 Laame (Kalken), Peperstraat 23,

Oprichters:

1) De heer PRAET, Kurt Jules Julia, geboren te Wetteren op 16 januari 1975, wonende te 9270 Laame

(Kalken), Peperstraat 23, en zijn echtgenote; -

2) Mevrouw LANGENUS, Fanny Maria Frans, geboren te Sint-Amandsberg op 28 januari 1976, wonende te 9270 Laame (Kalken), Peperstraat 23.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming:

"LIVARCO".

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9270 Laame (Kalken), Peperstraat 23.

Doel:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

- alle mogelijke adviesverlening en/of dienstenfuncties voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van ondememingsmanagement en de organisatie van sales activiteiten;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, cafés, tavernes, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden, de bereiding van alle mogelijk koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs- en rookwaren en alle aanverwante artikelen;

- het inrichten en het ontwerpen van interieurs, winkels, kantoren en dergelijke projecten, alsook de uitvoering en de coördinatie ervan;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, met inbegrip van het geheel of gedeeltelijk ter beschikking stellen, al dan niet tegen betaling, van een onroerend goed aan haar zaakvoerders, bedrijfsleiders en werknemers in het kader van een verloningspolitiek;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één

duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en dat alle aandelen in geld zijn volgestort ten belope

van één/derde.

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt:

1) De heer PRAET Kurt, voornoemd onder 1), heeft ingeschreven op negenhonderd negentig (990) aandelen en betaalde hierop zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00).

2) Mevrouw LANGENUS Fanny, voornoemd onder 2), heeft ingeschreven op tien aandelen (10) en betaalde hierop tweeënzestig euro (¬ 62,00),

Ingevolge voormelde stortingen gedeponeerd bij Belfius Bank & Verzekeringen met zetel te Brussel, is in totaal een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

Bestuur,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing

neemt.

De duur van dit mandaat is niet beperkt.

Iedere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van

beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk

doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur op

de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Indien die

dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Boekjaar  reserves - resultaatverdeting:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf procent voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resultaatsbestemming.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding - vereffening:

.i, ,,s'  3

r

niVoork behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer' vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Overgangs- en slotbepalingen

1. Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering:

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffe van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014 zodat de eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar 2015.

2. Benoeming zaakvoerder:

Wordt aangesteld ais zaakvoerder voor onbepaalde tijd: de heer Kurt PRAET, voornoemde comparant onder sub 1/, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Ingeval van overlijden van de heer Kurt Praet, of indien deze laatste zijn mandaat om een of andere reden niet verder kan of wil uitoefenen, zal hij van rechtswege opgevolgd worden door mevrouw Fanny Langenus, wonende te Peperstraat 23, 9270 Laame (Kalken), zonder dat hiertoe een nieuwe beslissing van de algemene vergadering zal vereist zijn. Het in functie treden van de opvolgende zaakvoerder zal worden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Mevrouw Fanny Langenus verklaart haar mandaat van opvolgende zaakvoerder te aanvaarden.

3. Volmacht:

Er wordt volmacht verleend aan de zaakvoerder, de heer PRAET Kurt voornoemd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de administratie van het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

4. Overname van verbintenissen:

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichters en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld sedert 14 maart 2013.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Bernard VAN STEENBERGE,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Eénsluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd voor de formaliteit van de registratie).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIVARCO

Adresse
PEPERSTRAAT 23 9270 KALKEN

Code postal : 9270
Localité : Kalken
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande