LIVING2GETHER

Société en commandite simple


Dénomination : LIVING2GETHER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 550.769.463

Publication

23/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1

Naam, vestiging, doel

De heer Kris Van Bellinghen is alleen beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoten zijn stille vennoten die slechts aansprakelijk zijn ten belope van hun inbreng.

3. De vennootschap heeft ten doel financieel gewin te halen middels:

-Klein- en groothandel, import en export, de verhuur en de handel in het algemeen van hard- en software en alle aanverwante producten rond informatisering, automatisering, computers, communicatietechnieken en elektronisch materiaal en uitrusting.

-Klein- en groothandel, import en export in kantoormeubilair, papierwaren, kantoormateriaal en burotica toepassingen en computertoepassingen in het algemeen.

-Het onderhoud en herstelling, het verlenen van technisch advies, de ontwikkeling van hard- en sofware en alle aanverwante producten rond informatisering, automatisering, computers en communicatietechnieken en elektrisch en elektronisch materiaal en uitrusting.

-Alle activiteiten van een softwarehuis, dit wil zeggen analyse, ontwikkeling, commercialisering en exploitatie van

OPRICHTERS:

1. De heer Kris Van Bellinghen , geboren op 5 juli 1986, wonende te Welle als beherende vennoot en

2. Een stille vennoot

1. De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en draagt de naam "LIVING2GETHER".

2. De vennootschap is gevestigd te Welle en houdt aldaar kantoor op het adres:

Broekstraat 181 bus 21

9473 Welle

Partijen met onmiddellijke ingang een gewone commanditaire vennootschap zijn aangegaan onder de navolgende bepalingen:

In aanmerking nemende dat:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Living2Gether

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Broekstraat 181 21

*14303886*

Luik B

9473

België

0550769463

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Denderleeuw (Welle)

Griffie

Neergelegd

19-04-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 2

Duur

Artikel 3

Inbreng

Zij mag op om het even welke manier alle aktiviteiten uitoefenen - zowel in belgië als in het buitenland die de verwezelijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen of op enigerlei wijze aan zo'n aktiviteit deelnemen.

Daartoe mag de vennootschap alle industiële, commerciële, financiële, burgelijke, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met het doel van de vennootschap verband houden of van aard zijn de verwezelijking van het doel te bevorderen of te vergemakkelijken, en onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen en fabrieksmerken aankopen, verkopen of ruilen.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door het nemen van belangen bij middel van associatie, inschrijving, inbreng, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst, of op andere wijzen, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, aanverwante of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezelijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, begunstigen of vergemakkelijken

software, evenals alle handelingen omtrent de in- en verkoop en de verhuur van ondersteunend materiaal. -Het uitvoeren van studies, het verstrekken van advies en consulting in het algemeen betreffende organisatie, informatisering, automatisering, informaticasystemen, e-commerce, e-business en alle aanverwante zaken en e-activiteiten evenals communicatietechnieken en benodigdheden.

-Opleiding in programmeertaal, het verlenen van advies, consultancy, diensten en voorlichting van natuurlijke en rechtspersonen zowel in de privé als in de openbare sector, zowel in binnen- en buitenland met betrekking tot diverse informatiesystemen en het internet.

-Aankoop-verkoop, imort-export, verhuur, leasing en installatie van computerhardware- en software en alle randapparatuur en toebehoren, alsmede het onderhoud ervan.

-De onderneming in elektronische handel, de verkoop van alle goederen of diensten via het internet of andere gegevensdragers; het opmaken van websites en het verlenen van alle diensten diepaangaande.

-De productie, ontwikkeling en realisatie van interactieve multimedia toepassingen en elke vorm van interactieve handel of levering van diensten.

-Het organiseren van cursussen, opleidingen, seminaries enzovoort met betrekking tot de voormelde activiteiten evenals het ontwerpen van richtlijnen en het voeren van marktstudies.

-Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. -Groothandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de groothandel in tweedehands onderdelen. -Kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in tweedehands onderdelen. -Groothandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden. -Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden.

- In de breedste zin advies, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, in verband met onder andere alle voormelde activiteiten.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. De vennootschap krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, van een uittreksel der oprichtingsakte.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op tweeduizend euro (2.000 ~), vertegenwoordigd door 100 aandelen. Elk aandeel vertegenwoordigt 1/100 ste van het maatschappelijk kapitaal.

De comparanten verklaren op het maatschappelijk kapitaal in te tekenen als volgt :

1. De heer Kris Van Bellinghen verklaart in te schrijven op 90 aandelen aan twintig euro (20 Q') per aandeel, hetzij samen duizend achthonderd euro (1.800 Q').

2. De stille vennoot verklaart in te schrijven op 10 aandelen aan twintig euro (20 Q') per aandeel, hetzij samen tweehonderd euro (200 Q').

Het maatschappelijk kapitaal van tweeduizend euro (2.000 ~) zal worden volstort in onderling overleg tussen de comparanten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 4

Mod PDF 11.1

Beheer en vertegenwoordiging

De heer Kris Van Bellinghen treedt op als statutair zaakvoerder en heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om

alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De Stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht en dit

overeenkomstig met Art 207 der Wetboek van Vennootschappen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 5

Jaarstukken

Artikel 6

Artikel 8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks zullen per 31 december de boeken worden afgesloten en daaruit zullen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk zes maanden na afloop van ieder boekjaar een Balans- en Winst- en Verliesrekening over het afgelopen jaar worden opgemaakt, welke ten kantore van de vennootschap zullen worden gedeponeerd ter vaststelling door de vennoten.

Aandeel in winst en verlies

De vennootschap mag geen winsten uitkeren zolang er overgedragen verlies is.

Artikel 7

Overlijden

Onder winst dan wel verlies wordt in deze overeenkomst verstaan de ontvangen bruto inkomsten van de vennootschap verminderd met alle op de vennootschap in het desbetreffende boekjaar drukkende exploitatiekosten en lasten, waaronder mede begrepen de gebruikelijke afschrijvingen op de bedrijfsinventaris, alsmede de aan elk van de vennoten te betalen onkostenvergoeding. Geen winst zal worden geacht te zijn gemaakt zolang enig verlies over de voorgaande jaren niet is ingehaald.

De verliezen van de vennootschap zullen, behouden het in lid 5 van dit artikel bepaalde, gelijkelijk door de vennoten worden overgedragen. De bijdrage in de verliezen van de stille vennoten zal nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst.

Deze mag geheel of gedeeltelijk geboekt worden op een reservefonds. Bij uitkering van winst wordt deze

verdeeld onder al de vennoten in verhouding tot ieders aandeel in het vennootschapsvermogen.

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap te belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel het recht het deel op te eisen dat volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan de rechtsvoorganger.

Op iedere balans moet worden opgenomen het bedrag waarvoor ieder van de vennoten op zijn kapitaalrekening staat gecrediteerd.

Datum jaarlijkse algemene vergadering

De algemene (jaar)vergadering wordt gehouden op de 1ste vrijdag van de maand juni om 20u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt deze vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

Artikel 9

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

boekjaar

Mod PDF 11.1

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénéndertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten, en maakt de beherende vennoot de rekeningen en stukken op die voorgeschreven zijn door de wet.

Het eerste boekjaar loopt van heden tot eindigt op éénéndertig december 2014.

Artikel 10

Ontbinding, vereffening en de verdeling bij vereffening.

De vennootschap wordt ontbonden door de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding wordt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege

vereffenaar.

Op de netto opbrengst van de vereffening zullen de vennoten of hun rechtsopvolgers hun inbreng terugnemen.

Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aldus in drievoud opgemaakt en ondertekend te Welle op 07/04/2014

Zaakvoerder

Kris Van Bellinghen

Coordonnées
LIVING2GETHER

Adresse
BROEKSTRAAT 181, BUS 21 9473 WELLE

Code postal : 9473
Localité : Welle
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande