LKR BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LKR BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.186.680

Publication

16/10/2013
ÿþ.. Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ire i NM







Oudenaarde

0 7 044T. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming (voluit): 0840.186.680

(verkort): LKR BELGIUM

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid



Zetel : 9620 Zottegem, Grote Lage 58

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig september tweeduizend en dertien, door Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, stad Gent, ter registratie neergelegd,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `LKR BELGIUM, me zetel te 9620 Zottegem, Grote Lage 58, 0840,186.680 RPR Oudenaarde, volgende beslissingen genomen heeft:

Vaststellingen nouens de vervulling van de wetteii'ke formaliteiten inzake de, overneming

1/ De onderscheiden bestuursorganen van de overgenomen vennootschap, LKR Belgium BVBA, voornoemd en van de overnemende vennootschap, LKR Benelux BVBA, hebben het door de artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste voorstel van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, houdende de gegevens als vermeld in het artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld.

Het voorstel werd door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde op 23 juli 2013, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 augustus 2013 respectievelijk onder het nummer 13120799 en 13120798.

2/ Een afschrift van de stukken bedoeld in artikel 720, §1 van het Wetboek van Vennootschappen werd uiterlijk een maand voor de algemene vergadering toegezonden aan de houders van aandelen op naam. De stukken bedoeld in artikel 720, §2 van het Wetboek van Vennootschappen lagen uiterlijk één maand v66r de datum van de algemene vergadering in de zetel van de vennootschappen ter inzage van de aandeelhouders, welke er tevens kosteloos een afschrift van konden verkrijgen.

3/ Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

4/ Beide algemene vergaderingen bevestigen geen tussentijdse cijfers op te stellen. EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN WIJZIGINGEN IN DE VERMOGENSTOESTAND

De vergaderingen verklaren kennis genomen te hebben van de mededeling van de bestuursorganen van de overgenomen vennootschappen dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschappen hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

fusie door middel van overneming en de datum van de huidige buitengewone algemene vergaderingen, behoudens hetgeen eventueel hierna vermeld.

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VOORSTEL INZAKE FUSIE.

1. De vergaderingen nemen kennis en bespreken het fusievoorstel in het kader de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Zij verklaren te willen over gaan tot de overname door LKR Benelux BVBA van alle activa en passiva, rechten en plichten van LKR Belgium BVBA.

En dit overeenkomstig het door de bestuursorganen van de bij deze operatie betrokken vennootschappen opgesteld fusievoorstel de dato 22 mei 2013.

Het voorstel werd door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde op 23 juli 2013 hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering en gepubliceerd in de bijlage bij tot Belgisch Staatsblad van 1 augustus 2013, respectievelijk onder nummer 13120799 en 13120798.

De vergaderingen verklaren ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

DERDE BESLUIT : BESLUIT TOT FUSIE

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op LKR Benelux BVBA, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van LKR Belgium BVBA, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

1. dat het gehele vermogen -- zowel rechten als verplichtingen  van de overgenomen vennootschap, overgaan naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2012 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 geacht gedaan te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen.

Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

3. aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen

bijzondere voordelen toegekend.

VIERDE BESLUIT: OVERGANG VAN DE VERMOGENS

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van LKR Belgium BVBA ten algemene titel over op de overnemende vennootschap LKR Benelux BVBA.

Volgend onroerend goed behoort tot het vermogen van LKR Belgium BVBA op datum van heden:

Het onroerend goed eigendom van de LKR BELGIUM BVBA, die krachtens de fusie overgaan naar de LKR BENELUX BVBA, alsook de oorsprong van eigendom, de administratieve gegevens en de Lasten en voorwaarden staan vermeld in het op de griffie neergelegde afschrift

VIJFDE BESLUIT

Gelet op het feit dat het doel van de overnemende vennootschap het doel van de overgedragen vennootschap omvat, dringt een doelwijziging zich niet op.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de bestuurders/zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering beslist alle machten, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, te verlenen aan de Heer Jan Van Lancker accountant te Zottegem, Grote Lage 58 en zijn aangestelden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap en zo nodig, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde

I. Eenparigheid van stemmen

De vennoot van de vergadering, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen de algemene vergadering. -

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van LKR Belgium BVBA door LKR Benelux BVBA verwezenlijkt is, en dat de LKR Belgium BVBA ophoudt te bestaan.

2. Wettigheidsverklaring.

Ondergetekende notaris verklaart vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Alex DE WULF

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV de dato 24 september 2013.

01/08/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iH 1II I III Illflll YII III

*13120]98"

Ondernemingsnr : 0840.186.680

Benaming

(voluit) : _ LKR BELGIUM

(verkort) : "

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; GROTE LAGE 58  9620 ZOTTEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Op 22 mei 2013 is, in overeenstemming met artikel 719 Wetboek van vennootschappen, door de zaakvoerder van de BVBA LKR BELGIUM en door de zaakvoerder van de BVBA LKR BENELUX, in gemeen overleg, het voorstel van niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:..

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LKR BELGIUM, met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Grote Lage 58, met als ondernemingsnummer 0840.186.680

De vennootschap zal door de BVBA LKR BENELUX overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP",

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Steven Verbist, te Oostakker, op zeven oktober tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig oktober daarna, onder het nummer 0160818.

De statuten werden sindsdien niet gewijzigd.

Het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap is samengesteld als volgt:

- de heer Freddy De Kerpel, wonende te 9000 Gent, Frère Orbanlaan 451, zaakvoerder

IL De Besloten venr(ootschap met beperkte aansprakelijkheid LKR BENELUX, met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Grote Lage 58, met ondernemingsnummer 0534.623.418.

De vennootschap zal de sub I vermelde betrokken vennootschap bij wijze van fusie overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Luxemburgse naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Georges D'Huart, te Pétange (Luxemburg), op twintig december negentienhonderd zesennegentig, gepubliceerd in het Mémorial, het staatblad van het Groothertogdom Luxemburg, onder de rubriek Vennootschappen en verenigingen (reeks C) van achtentwintig maart negentienhonderd zevenennegentig onder nummer 152.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Blanche Moutrier, te Esch-sur-Alzette (Luxemburg), op achtentwintig februari tweeduizenddertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3I mei 2013 daarna onder nummer 0082589.

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar. statutaire zaakvoerder, te weten:

- de heer Freddy De Kerpel, wonende te 9000 Gent, Frère Orbanlaan 451, zaakvoerder

_:" +at, o~z - an Lurk B Eermeiden : Recto : Naam en hoadanigheld van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II VI

oudenaarde

2 3 JULI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de zaakvoerder van de BVBA LKR $FLGIUM en de zaakvoerder van de BVBA LKR BENELUX op 22 mei 2013 beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen en dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 en volgende Wetboek van vennootschappen " zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zônder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van alle effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIEAAN DE FUSIE DEELNEMEN.

1. De overgenomen vennootschap: LKR BELGIUM BVBA

De overgenomen vennootschap heeft volgens haar statuten het volgende doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen, waaronder doch niet beperkt tot het verwerven van alle mogelijke onroerende zakelijke rechten;

L Voor eigen rekening:

A/ Onroerend: Hett aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, de binnenhuisinrichting en decoratie van die goederen, het onderhouden, het verhuren en huren met of zonder bijkomende diensten, het verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Roerend: Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons óf andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

11. Voor eigen rekening. voor rekening van derden, of in deelneming met derden. bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen. zoals:

Al het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, hi~t stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

131 het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

Fl Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

III. bijzondere bepalingen

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennoôtichappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die ze het best geschikt záu àchten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

2. De overnemende vennootschap: LKR BENELUX BVBA

De overnemende vennootschap heeft volgens artikel 4 van haar statuten het volgende doel:

"Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doei in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden: "

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen,

waaronder doch niet beperkt tot het verwerven van alle mogelijke onroerende zakelijke rechten;

I. Voor eigen rekening:

AI Onroerend: Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen -met._ betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, de binnenhuisinrichting en decoratie van die goederen, het onderhouden, het verhuren en huren met of zonder bijkomende diensten, het verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen dobr derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Roerend: Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhùur, de ruil, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IL Voor eigen rekening. voor rekening van derden. of in deelneming met deren. bijdragen tot de vestiging en de ontwikkelingyan rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

III, Bij zon dere_bepalingen

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennoofsç`happen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die ze het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DATUM VANAF WELKE DEwHANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar

pijp de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2012 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

e

'rá TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE

X OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

ln de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap,

BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

INFORMATIE

Gt Teneinde de voorgènomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de

bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en te'r kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 15 juli 2013 (onder voorbehoud van aflevering van het bodemattest zoals hierna vermeld).

et

I_1.1ii . - vervolg Mod POF 11.t



BODEMSANERINGSDECREET

lln navolging van het Decreet van 22 februari 1995 betreffende de bodemsanering, dient bij met fusie door overneming gelijkgestelde handeling de overgenomen venno itschap, i.e. de BVBA LKR BELGIUM, voor elk in het Vlaams Gewest gelegen perceel een bodemattest voor te leggen.

De BVBA LKR BELGIUM is eigenaar van een onroerend goed.'De fusie kan slechts doorgaan nadat voor dit onroerend goed een bodemattest werd afgeleverd en nadat blijkt dat dit bodemattest inzake bodemsanering geen verplichtingen inhoudt met betrekking tot dit onroerend goed.

Neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel

Er wordt volmacht verleend aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Jan Van Lancker, Grote Lage 58 te 9620 Zottegem, óf aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Jan Van Lancker wonende te Grote Lage 58 te 9620 Zottegem, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen om het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent, waarbij er naar gestreefd wordt het voorstel uiterlijk op 15 juni 2013 neer te leggen.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de fuserende vennootschappen is ten vroegste vastgesteld op 31 juli 2013.

KOSTEN

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen

gedràgen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Onderhavig document bevat 6 bladzijden.

Opgemaakt en getekend te Zottegem, op de zetel van de overnemende vennootschap, op 3 juni 2013, in vier exemplaren waarvan twee exemplaren bestemd zijn voor de neerlegging in het vennootschapsdossier van de over te nemen vennootschap respectievelijk de overnemende vennootschap, en één exemplaar voor de over te nemen vennootschap, respectievelijk de overnemende vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 22/05/2013

BVBA LKR BELGIUM

vertegenwoordigd door

Freddy De Kerpel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

s Voorbehouden aan het Belgisch `taats!blad

Coordonnées
LKR BELGIUM

Adresse
GROTE LAGE 58 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande