LKR BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LKR BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.623.418

Publication

16/10/2013
ÿþMod POF 11.1

l ~ 1i~~_._.~~ .... In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

n 7 OKT. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming (voluit): 0534.623.418

(verkort): LKR BENELUX

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid



Zetel " 9620 Zottegem, Grote Lage 58

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig september tweeduizend en dertien, door Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, stad Gent, ter registratie neergelegd,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `LKR BELGIUM, me zetel te 9620 Zottegem, Grote Lage 58, 0840.186.680 RPR Oudenaarde, volgende beslissingen genomen heeft:

Vaststellingen nopens de vervulling van de wettelijke formaliteiten inzake de overneming

1/ De onderscheiden bestuursorganen van de overgenomen vennootschap, LKR Belgium BVBA, voornoemd en van de overnemende vennootschap, LKR Benelux BVBA, hebben het door de artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste voorstel van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, houdende de gegevens als vermeld in het artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld.

Het voorstel werd door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde op 23 juli 2013, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 augustus 2013 respectievelijk onder het nummer 13120799 en 13120798.

2/ Een afschrift van de stukken bedoeld in artikel 720, §1 van het Wetboek van Vennootschappen werd uiterlijk een maand voor de algemene vergadering toegezonden aan de houders van aandelen op naam. De stukken bedoeld in artikel 720, §2 van het Wetboek van Vennootschappen lagen uiterlijk één maand vd6r de datum van de algemene vergadering in de zetel van de vennootschappen ter inzage van de aandeelhouders, welke er tevens kosteloos een afschrift van konden verkrijgen.

3/ Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

4/ Beide algemene vergaderingen bevestigen geen tussentijdse cijfers op te stellen. EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN WIJZIGINGEN IN DE VERMOGENSTOESTAND

De vergaderingen verklaren kennis genomen te hebben van de mededeling van de bestuursorganen van de overgenomen vennootschappen dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschappen hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

fusie door middel van overneming en de datum van de huidige buitengewone algemene vergaderingen, behoudens hetgeen eventueel hierna vermeld.

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VOORSTEL INZAKE FUSIE.

L De vergaderingen nemen kennis en bespreken het fusievoorstel in het kader de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Zij verklaren te willen over gaan tot de overname door LKR Benelux BVBA van alle activa en passiva, rechten en plichten van LKR Belgium BVBA.

En dit overeenkomstig het door de bestuursorganen van de bij deze operatie betrokken vennootschappen opgesteld fusievoorstel de dato 22 mei 2013.

Het voorstel werd door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde op 23 juli 2013 hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering en gepubliceerd in de bijlage bij tot Belgisch Staatsblad van 1. augustus 2013, respectievelijk onder nummer 13120799 en 13120798.

De vergaderingen verklaren ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

DERDE BESLUIT : BESLUIT TOT FUSIE

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op LKR Benelux BVBA, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van LKR Belgium BVBA, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

1. dat het gehele vermogen  zowel rechten als verplichtingen  van de overgenomen vennootschap, overgaan naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2012 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 geacht gedaan te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

in de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen.

Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

3. aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen

bijzondere voordelen toegekend.

VIERDE BESLUIT: OVERGANG VAN DE VERMOGENS

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van LKR Belgium BVBA ten algemene titel over op de overnemende vennootschap LKR Benelux BVBA.

Volgend onroerend goed behoort tot het vermogen van LKR Belgium BVBA op datum van heden:

Het onroerend goed eigendom van de LKR BELGIUM BVBA, die krachtens de fusie overgaan naar de LKR BENELUX BVBA, alsook de oorsprong van eigendom, de administratieve gegevens en de lasten en voorwaarden staan vermeld in het op de griffie neergelegde afschrift

VIJFDE BESLUIT

Gelet op het feit dat het doel van de overnemende vennootschap het doel van de overgedragen vennootschap omvat, dringt een doelwijziging zich niet op.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de bestuurderslzaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering beslist alle machten, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, te verlenen aan de Heer Jan Van Lancker accountant te Zottegem, Grote Lage 58 en zijn aangestelden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap en zo nodig, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde

1. Eenparigheid van stemmen

De vennoot van de vergadering, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van LKR Belgium BVBA door LKR Benelux BVBA verwezenlijkt is, en dat de LKR Belgium BVBA ophoudt te bestaan.

2. Wettigheidsverklaring.

Ondergetekende notaris verklaart vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

VOOR GELITKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Alex DE WULF

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV de dato 24 september 2013.

08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.11.2014, NGL 30.12.2014 14712-0313-010
01/08/2013
ÿþMod Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan de akte

1111111 9*u~iu~u

*1

ux

Oudenaarde

23 JULI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0534.623.418

Benaming

(vofuit)a LKR BENELUX

(verkorti:

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GROTE LAGE 58 -- 9620 ZOTTEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

, Op 22 mei 2013 is, in overeenstemming met artikel 719 Wetboek van vennootschappen, door de zaakvoerder;

van de BVBA LKR BELGIUM en door de zaakvoerder van de BVBA LKR BENELUX, in gemeen overleg, het voorstel van -met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekstvolgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LKR BELGIUM, met maatschappelijke zetel te 9620.Zottegem, Grote Lage 58; met als ondernemingsnummer 0840.186.680

De vennootschap zal door de BVBA LKR BENELUX overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Steven Verbist, te Oostakker, op zeven oktober tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig oktober daarna, onder het nummer 0160818,

De statuten werdensindsdien niet gewijzigd.

Het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap is samengesteld als volgt:

- de heer Freddy De Kerpel, wonende te 9000 Gent, Frère Orbanlaan 451, zaakvoerder

IL De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LKR BENELUX, met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Grote Lage 58, met ondernemingsnummer 0534.623.418.

De vennootschap zal de sub I vermelde betrokken vennootschap bij wijze van fusie overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Luxemburgse naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Georges D'Huart, te Pétange (Luxemburg), op twintig december negentienhonderd. zesennegentig,' gepubliceerd in het Mémorial, het staatblad van het Groothertogdom Luxemburg, onder de rubriek Vennootschappen en verenigingen (reeks C) van achtentwintig maart negentienhonderd zevenennegentig onder nummer 152.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Blanche Moutrier, te Esch-sur-Alzette (Luxemburg), op achtentwintig februari tweeduizenddertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei 2013 daarna onder nummer 0082589.

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, te weten:

- de heer Freddy De Kerpel, wonende te 9000 Gent, Frère Orbanlaan 451, zaakvoerder

r+ ~. niz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$~ t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de zaakvoerder van de BVBA LKR BELGIUM en de zaakvoerder van de BVBA LKR BENELUX op 22 mei 2013 beslist hebben tot het aanvatten et uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen en dat'eitoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 en volgende Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is yan alle effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgeriomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

DE RECHTSVORM, DE NAAM. DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIB'AAN DE FUSIE DEELNEMEN.

l . De overgenomen vennootschap: LKR BELGIUM BVBA

De overgenomen vennootschap heeft volgens haar statuten het volgende doel:

-'De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen, waaronder doch niet beperkt tot het verwerven van alle mogelijke onroerende zakelijke rechten;

L Voor eigen rekening:

A/ Onroerend:--Het, aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, de binnenhuisinrichting en decoratie van die goederen, het onderhouden, het verhuren en huren met of Zonder bijkomende diensten, het verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en" onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Roerend: Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met'betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

II. Voor eigen rekening. voor rekening van derden. of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, liet stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn a in deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

dL a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennoótsihappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die ze het best geschikt zoiz achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

2. De overnemend&`vennootschap: 1-KR-BENELUX BVBA

De overnemende vennootschap heeft Volgens artikel 4 van haar statuten het volgende doel:

"Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden:

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen,

waaronder doch niet beperkt tot het verwerven van alle mogelijke onroerende zakelijke rechten;

I. Voor eigen rekening:

A/ Onroerend: Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwèn en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met  betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, de binnenhuisinrichting en decoratie van die goederen, het onderhouden, het verhuren en huren met of zonder bijkomende diensten, het verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Roerend: Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Voor eigen rekening. voor rekening van derden, of in deelneming met deren. bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten, verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

7 ~ é

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbrengsamensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootsappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die ze het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2012 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf I januari 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

INFORMATIE,

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en han de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 15 je 2013 (onder voorbehoud van aflevering van het bodemattest zoals hierna vermeld).

-i

~

. r,./.

, " ~.

f

Voorbehouden

aan het r,.Bblgiseh Staatsbiad Ltrïf." E- vervolg

Mod POF N.1

BODEMSANERINGSDECREET

In navolging van het Decreet van 22 februari 1995 betreffende de bodemsanering, dient bij met fusie door overneming gelijkgestelde handeling de overgenomen vennootschap, Le, de BVBA LKR BELGIUM, voor elk in het Vlaams Gewest gelegen perceel een bodemattest voor te leggen.

De BVBA LKR BELGIUM is'éigenaar van een onroerend goed. De fusie kan slechts doorgaan nadat voor dit onroerend goed een bodemattest werd afgeleverd en nadat blijkt dat dit bodemattest inzake bodemsanering geen verplichtingen inhoudt met betrekking tot dit onroerend goed.

Neerlegging ter grife van de Rechtbank van koophandel

Er wordt volmacht verleend aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Jan Van Lancker, Grote Lage 58 te 9620 Zottegeirn, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Jan Van Lancker wonende te Grote Lage 58 te 9620 Zottegem, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen om het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent, waarbij er naar gestreefd wordt het voorstel uiterlijk op 15 juni 2013 neer te leggen.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de fuserende vennootschappen is ten vroegste vastgesteld op 31 juli 2013.

KOSTEN

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen

gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Onderhavig document bevat 6 bladzijden.

Opgemaakt en getekend te Zottegem, op de zetel van de overnemende vennootschap, op 3 juni 2013, in vier exemplaren waarvan twee exemplaren bestemd zijn voor de neerlegging in het vennootschapsdossier van de over te nemen vennootschap respectievelijk de overnemende vennootschap, en één exemplaar voor de over te nemen vennootschap, respectievelijk de overnemende vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 22/05/2013

LKR BENELUX

vertegenwoordigd door

Freddy De Kerpel

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening. .

31/05/2013
ÿþfi

Mod word tul

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111,118111111

Oudenaarc f

2 2 4E12013

Griffie

Ondernemingsnr : 0531j 6/.3 / pe

Benaming

{voluit) : LKR BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9620 Zottegem, Grote Lage 58

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 26 april 2013, door Meester Alex DE WULF, geassocieerd

notaris te Oostakker, Stad Gent, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

Naamloze Vennootschap "LKR BENELUX", met zetel te 9620 Zottegem, Grote Lage 58, volgende beslissingen

genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

De voorzitter stelt de vergadering in kennis van de staat van actief en passief van de Vennootschap

afgesloten per 28 februari 2013, waarvan een exemplaar samen met de uitgifte van onderhavige akte zal

worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en bevestigt dat de maatschappelijke zetel, de zetel van de werkelijke

leiding, het bestuur en de leiding van de vennootschap werden overgebracht van L-2530 Luxemburg, rue Henri

M, Schnadt 10 (Groothertogdom Luxemburg) naar 9620 Zottegem, Grote Lage 58, ingevolge beslissing van de.

buitengewone algemene vergadering van 28 februari 2013. De algemene vergadering bevestigt op heden deze

beslissing.

De algemene vergadering stelt vast dat de vennootschap bijgevolg is onderworpen aan het Belgisch recht,

conform artikel 56 van het Wetboek van Vennootschappen en een vennootschap is naar Belgisch recht.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en bevestigt dat, in de hiervoor vermelde buitengewone algemene

vergadering, de vennootschap de vorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte',

Aansprakelijk en haar naam luidt:'I_KR BENELUX.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en bevestigt de aanneming van de nieuwe tekst van de statuten om

deze volledig in overeenstemming te brengen met de Belgisch Wetgeving:

"Artikel 1: NAAM

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met handelsaard, luidt als volgt:

"LKR BENELUX".

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Artikel 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd 9620 Zottegem, Grote Lage 58.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

ledere verplaatsing van de vennootschapszetel zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch,

Staatsblad, door de zorgen van de zaakvoerder(s),

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en'

i agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf de datum heden.

Behoudens een rechterlijke beslissing, kan zij niet worden ontbonden dan door een besluit van de algemene

vergadering genomen met inachtneming van de vorm en de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Artikel 4, DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotc n(enJ bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen, waaronder doch niet beperkt, tot het verwerven van aile mogelijke onroerende zakelijke rechten;

I. Voor eigen rekening:

AI Onroerend: Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, de binnenhuisinrichting en decoratie van die goederen, het onderhouden, het verhuren en huren met of zonder bijkomende diensten, het verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Roerend: Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met

derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

AI het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

EI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van cm het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die ze het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. KAPITAAL-AANDELEN-OVERDRAAGBAARHEID VAN DE AANDELEN

Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd achtenveertig duizend zevenhonderd zesendertig euro elf cent (¬ 148.736,11) vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van éénlzeshonclerste (1/600ste) van het kapitaal. Elk aandeel heeft recht op één stem.

BESTUUR-VERTEGENWOORDIGING

Artikel 10: BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

Artikel 11: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerder is bevoegd om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verboden zijn of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de be-voegdheid van de zaakvoerder,

Elke zaakvoerder beschikt alleen over de meest uitgebreide bestuurs en beschikkingsmachten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lastheb-iber ad hoc aandui-den die voor rekening van de vennoot-schap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

Artikel 14: VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16: BEVOEGDHEID

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap wanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen, Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

Artikel 17: JAARVERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de tweede donderdag van de maand november om 11 uur, op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

Artikel 21: BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van het boekjaar maakt / maken de zaakvoerder(s) een inventaris op alsmede de jaarrekening

(balans, resultatenrekening en toelichting). Voor het opmaken van deze stukken zal / zullen de zaakvoerder(s)

zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 22: BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het

wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende

van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere

resultaatsbestemming.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het

netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet

uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten

van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING-VEREFFENING

Artikel 23: ONTBINDING

Bij vervroegde ontbinding heeft de Algemene Vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer

vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. De benoeming moet

wel nog bevestigd worden door de rechtbank van koophandel. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan

beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Artikel 24: VEREFFENING

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar

verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering bevestigt de benoeming van de heer DE KERPEL Freddy, wonende te 9000

Gent, Frère Orbanlaan 451, als zaakvoerder die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en bevestigt niet

getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder(s) word(t)(en) benoemd voor onbepaalde duur en is/zijn bekleed met de machten voorzien

in de voormelde statuten.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten opdracht en volmacht te geven aan zaakvoerder tot

uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan de heer VAN LANCKER Jan, accountant, kantoor houdende te Zottegern, Grote Lage 58, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Alex DE WULF

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W. Reg.)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV d.d. 26 april 2013.

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.11.2015, NGL 19.12.2015 15700-0339-010

Coordonnées
LKR BENELUX

Adresse
GROTE LAGE 58 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande