LMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.288.029

Publication

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 09.07.2012 12280-0407-011
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 27.06.2011 11214-0137-011
22/03/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

n

" 11044086"

b+

E st

Ifl

NEERGELEGD

r ~;~~D

1 0 MO 2011 RËcI:r"-vAti

q~;t1pPl:A` E GEN:f



Ondernemingsnr : 0442.288.029



Benaming : LABO MEDISCHE ANALYSE

(voi uit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karel van de Woestijnestraat 1-3

9000 Gent

Onderwerp akte :BVBA: naamswijziging - doelswijziging - kapitaalsverhoging - afschaffing nominale waarde aandelen - omzetting - benoemingen - vaststelling statuten

1.

e Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg,

" ondergetekend op 4 maart 2011, ter registratie neergelegd, blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone

o algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid LABO MEDISCHE ANALYSE, met zetel te 9000 Gent, Karel van de Woestijnestraat 1-3,

e met ondernemingsnummer 0442.288.029, RPR GENT, opgericht bij akte verleden voor Meester Roland VANDAELE, destijds notaris te Gent-Sint-Amandsberg, op zestien oktober negentienhonderd negentig, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen november negentienhonderd negentig, onder nummer 901109-408, waarvan het kapitaal werd omgezet in euro, blijkens beslissing van de algemene vergadering gehouden op vier mei tweeduizend en een, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig januari tweeduizend en twee, onder nummer 20020122455, waarop met éénparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen:

I. De algemene vergadering beslist, na bespreking en kennisname van de huidige financiële toestand van de

M : vennootschap en na overleg van de mogelijke oplossingen, niet over te gaan tot de ontbinding van de vennootschap doch integendeel over te gaan enerzijds tot kapitaalverhoging en anderzijds tot omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap, waardoor het voorziene resultaat voor de komende boekjaren dermate gunstig zal beïnvloed worden, zodat de geleden verliezen zullen kunnen aangezuiverd worden en er op. korte tot middellange termijn een positief eigen vermogen zal behaald worden. Bovendien benadrukt deze vergadering dat de vennootschap ruimschoots haar financiële verplichtingen kan nakomen, zodat de

C voortzetting van haar activiteiten niet in het gedrang komt.

Il. Alvorens de beslissingen te nemen neemt de algemene vergadering kennis van de verslagen en staat

z ' opgemaakt overeenkomstig de artikelen 423, 774 en volgende en 287 van het Wetboek van Vennootschappen. De verslagen van de zaakvoerder werden afgesloten op acht februari tweeduizend en elf, voor wat betreft de voorgestelde omzetting van de onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en voor wat betreft de voorgestelde wijziging en uitbreiding van het doel van de vennootschap.

Deze verslagen werden samen met de staat met samenvatting van het actief en passief van de vennootschap bestaande op éénendertig december tweeduizend en tien, ter hand gesteld van de aandeelhouders op

" ~ achtentwintig februari tweeduizend en tien.

De verslagen van de bedrijfsrevisor, Grant Thornton, Lippens & Rabaey CVBA, Lievekaai 21, 9000 Gent, vertegenwoordigd door Heer Stefaan Rabaey, bedrijfsrevisor, werden afgesloten op vijfentwintig februari tweeduizend en tien, en de besluiten ervan luiden als volgt :

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2010 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van -24.231,08 euro .! is 85.731,08 euro kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een naamloze vennootschap. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit. Voorafgaand aan de omzetting zal daarom een kapitaalverhoging in speciën '" plaatsvinden."

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto* Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Vodr-4.4ehouden aan het Belgisch Staatsblad

a

mod2.1

De verslagen van de bedrijfsrevisor werden eveneens ter hand gesteld van de vennoten op achtentwintig februari tweeduizend en tien samen met het verslag van de zaakvoerder en de staat met samenvatting van het actief en passief van de vennootschap.

Al de aandeelhouders verklaren en erkennen zoals voormeld de voormelde verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor en de staat met samenvatting van het actief en passief van de vennootschap ontvangen te hebben, zij erkennen tevens dat zij kennis hebben van de recente boekhoudkundige toestand van de vennootschap en zij keuren voormelde verslagen en staat eenparig goed, treden deze bij en verklaren er volledige kennis van te hebben.

III. De algemene vergadering beslist de thans bestaande activiteiten van de vennootschap vanaf heden, te vervangen door volgende activiteiten zodat het doel van de vennootschap zal luiden als volgt :

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam en voor eigen rekening, alle handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het investeren, aanhouden en desinvesteren in (deelnemingen van) ondernemingen. De vennootschap zal hierbij, in België en in het buitenland, alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen en allerlei beheers- en andere mandaten opnemen, alsook managementdiensten en consultancy diensten leveren. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten en hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake en desgevallend mits de wettelijk voorgeschreven goedkeuringen. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

IV. De algemene vergadering beslist dat met ingang van heden de naam van de vennootschap zal luiden als volgt : LMA.

V. De algemene vergadering beslist dat de aanduiding van de nominale waarde van vierentwintig euro en tachtig cent (E 24,80) ieder van de zevenhonderd vijftig (750) thans bestaande aandelen afgeschaft wordt en dat deze aandelen worden omgezet in aandelen zonder vermelding van waarde, dewelke ieder één/zevenhonderdvijftigste deel (11750ste) van het kapitaal en bezit van de vennootschap vertegenwoordigen.

VI. De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van NEGEN MILJOEN NEGENHONDERD EENENTACHTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (£ 9.981.400,00) om het te brengen van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) op TIEN MILJOEN EURO (E 10.000.000,00), door uitgifte tegen contanten van negenduizend tweehonderd vijftig (9.250) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, tegen de prijs van afgerond duizend negenenzeventig euro zeven cent (E 1.079,07) per aandeel.

Uit hoofde van deze kapitaalsverhoging in speciën tot beloop van NEGEN MILJOEN NEGENHONDERD EENENTACHTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (E 9.981.400,00) worden negenduizend tweehonderd vijftig (9.250) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde geschapen.

VOORKEURRECHT

Overeenkomstig de thans vigerende wettelijke beschikkingen worden de ingevolge de huidige kapitaalsverhoging nieuwe aandelen geschapen bij voorkeur ter onderschrijving aangeboden aan de eigenaar van de thans bestaande aandelen. De algemene vergadering stelt vast dat de hier aanwezige aandeelhouders, die hierna niet onderschrijven op de nieuwe aandelen, hierbij verzaken aan hun voorkeurrecht tot onderschrijving en dit voorkeurrecht hierbij uitdrukkelijk overdragen aan en ten gunst van de aandeelhouders. die hierna de nieuwe aandelen wel onderschrijven en dit voornamelijk in de mate dat deze aandeelhouders, die hierna wel onderschijven meer nieuwe aandelen voor hun rekening nemen dan degene waarin ze zouden recht hebben volgens het principe van verhoudingsgewijze (naar evenredigheid) voorkeur.

Dit alles wordt door iedere aandeelhouder uitdrukkelijk bevestigd en aanvaard.

ONDERSCHRIJVING

De negenduizend tweehonderd vijftig (9.250) nieuwe aandelen voor het bedrag der kapitaalsverhoging van NEGEN MILJOEN NEGENHONDERD EENENTACHTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (E 9.981.400,00) worden onderschreven voor afbetaling en volstorting in geld a rato van duizend negenenzeventig euro zeven cent (1.079,07) per aandeel door de Heer Rudi MARIËN, voornoemd, hier aanwezig, die verklaart negenduizend tweehonderd vijftig (9.250) nieuwe aandelen te onderschrijven, en te volstorten met de gelden door hem ter beschikking gesteld

VOLSTORTING

De algemene vergadering erkent dat ieder van de hierboven negenduizend tweehonderd vijftig (9.250) onderschreven aandelen in geld volstort werd en bijgevolg worden negenduizend tweehonderd vijftig (9.250) aandelen, volledig volstort toegekend aan de heer Rudi MARIËN, voornoemd.

Het bedrag van NEGEN MILJOEN NEGENHONDERD EENENTACHTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (E 9.981.400,00), zijnde het bedrag van de kapitaalsverhoging werd door de heer Rudi MARIËN, voornoemd, gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE49 7310 1656 7571 bij KBC-BANK.

" Het bewijs van deponering, dat Ons hierbij overhandigd werd door de heer Rudi MARIËN, werd door de voornoemde bank afgeleverd op drie maart tweeduizend en elf en zal in Ons dossier bewaard worden. VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALSVERHOGING

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.t

Voor-tihouden aan h@t Belgisch

Staatsblad

De leden van de algemene vergadering verklaren en erkennen en verzoeken de ondergetekende werkende notaris te akteren dat alle en elke der nieuwe aandelen aldus onderschreven, volledig volstort werden in kontanten en dat dientengevolge de som van NEGEN MILJOEN NEGENHONDERD EENENTACHTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (£ 9.981.400,00), het bedrag van de inschrijving van de volstorting, zich ter vrije beschikking van de vennootschap bevindt.

De voorzitter en de algemene vergadering stellen vast en verzoeken de ondergetekende werkende notaris er akte van te nemen dat, ingevolgde de hierboven gedane inbreng in speciën, de verhoging van het kapitaal volledig onderschreven en afbetaald werd en dat het kapitaal werkelijk gebracht werd op TIEN MILJOEN euro (¬ 10.000.000,00), vertegenwoordigd door tien duizend (10.000) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/ tien duizendste (1/I0.000ste) deel van het kapitaal en het bezit van de vennootschap vertegenwoordigen.

VII. De algemene vergadering beslist om de heer Rudi MARIËN, voornoemd te ontslaan in zijn hoedanigheid

van zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en verleent hem kwijting.

De heer Rudi MARIËN is hier aanwezig en verklaart dit ontslag te aanvaarden.

VIII. De algemene vergadering beslist om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LMA, voorheen LABO MEDISCHE ANALYSE om te zetten en te wijzigen in een Naamloze vennootschap, en zij verzoekt de ondergetekende werkende notaris deze omzetting vast te stellen.

De omzetting geschiedt volgens de waarde van het patrimonium bestaande op éénendertig december tweeduizend en tien, datum waarop voor het laatst een volledige inventaris en balans werd gemaakt, en met de wijzigingen dewelke zich in deze boekhoudingstoestand hebben voorgedaan ingevolge de sedert éénendertig december tweeduizend en tien door de vennootschap gedane verrichtingen.

De omzetting geschiedt zonder de in- of uittreding van vennoten, behoudens hetgeen voormeld, en de nieuwe vennootschap zal de voortzetting zijn van de vennootschap die voorheen reeds bestond onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zodat uit fiscaal oogpunt gezien de gevormde Naamloze Vennootschap geen nieuwe vennootschap is.

In vervanging van de tien duizend (10.000) aandelen zonder nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die alle volledig onderschreven en volstort zijn, worden tienduizend (10.000) aandelen zonder vermelding van waarde en die elk één/ tienduizendste (1/10.000) deel van het patrimonium van de nieuwe vennootschap vertegenwoordigen, toegekend aan de naamloze vennootschap.

Al de bestanddelen van actief en passief van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden overgenomen door de naamloze vennootschap zonder wijziging en zullen bijgevolg ongewijzigd voorkomen in haar boekhouding. Gans het bezit gaat over naar de naamloze vennootschap, die de baten en lasten overneemt van alle lopende contracten, waarvoor zij in de plaats gesteld wordt.

Al de verrichtingen die werden gedaan door de omgezette Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid sedert éénendertig december tweeduizend en tien zijn voor rekening en risico van de nieuw gevormde Naamloze vennootschap.

De naamloze vennootschap neemt het ondernemingsnummer over van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , namelijk het nummer : 0442.288.029, RPR GENT.

X. Wijzigen en aanpassen van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en de statuten van de onderhavige vennootschap vast te stellen.

XI. Na de beslissing tot omzetting in Naamloze Vennootschap en na het vaststellen van de statuten van de

nieuwgevormde naamloze vennootschap heeft de buitengewone algemene vergadering bij éénparig goedvinden

de volgende beslissingen genomen en de volgende benoemingen gedaan :

De vergadering beslist voor de eerste maal drie bestuurders te benoemen.

Worden tot bestuurders benoemd :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GENGEST, met zetel te Knokke-Heist, Appelzakstraat 5 AB 3, met ondernemingsnummer 0474.926.054 RPR Brugge, met als vast vertegenwoordiger de heer MARIEN Rudi

- De Heer MARIËN, Rudi Maria, geboren te Ronse op elf mei negentienhonderd vijfenveertig, wonende te

9831 Sint-Martens-Latem, Rode Beukendreef, 25.

- De heer MARIËN Stefan Rudi, geboren te Gent op twaalf augustus negentienhonderd tweeënzeventig,

ongehuwd, wonende te Sint-Martens-Latem, Bosstraat, 54.

Die hebben verklaard de hun opdragen opdracht te aanvaarden.

De opdracht van de hierboven benoemde bestuurders zal een einde nemen bij de jaarvergadering van

tweeduizend en zestien.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

En onmiddellijk hierop zijn de hierboven benoemde bestuurders in vergadering van de raad van bestuur

samengekomen en hebben zij bij éénparig goedvinden de volgende beslissing genomen : " De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GENGEST, met zetel te Knokke-Heist, Appelzakstraat 5 AB 3, met ondernemingsnummer 0474.926.054 RPR Brugge, met als vast vertegenwoordiger de heer MARIEN Rudi, voornoemd, wordt aangeduid om de vennootschap in de handelingen en in rechte te vertegenwoordigen en wordt aangeduid als gedelegeerd bestuurder, aan wie al de bevoegdheden toegekend..























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

worden overeenkomstig artikel 21 van de statuten en aan wie de algemene vertegenwoordigingsmacht wordt toegekend.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GENGEST, met als vast vertegenwoordiger de heer MARIEN Rudi verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Voor" behouden aan Nat Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Annick DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) afschrift proces-verbaal dd. 4 maart 2011

2) de gecoördineerde tekst van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 28.10.2010 10597-0403-009
04/08/2008 : GET000413
20/07/2007 : GET000413
05/07/2006 : GET000413
13/07/2005 : GET000413
13/07/2004 : GET000413
03/07/2003 : GET000413
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 31.08.2015 15553-0570-012
22/08/2002 : GET000413
22/01/2002 : GET000413
24/07/2001 : GET000413
10/11/2000 : GET000413
09/11/1990 : GEA10157
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 30.08.2016 16544-0594-012

Coordonnées
LMA

Adresse
WOESTIJNESTRAAT 1-3 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande