LMCL

Divers


Dénomination : LMCL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 466.335.022

Publication

22/04/2014
ÿþ Mod word 11.1

rD ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOnPHANDEL GENT

0 9 APR, 2014

AFDELIN 'ile7ERMONDE



1

,

be a Bt Sta

Ondernemingsnr : 0466.335.022

Benaming

(voluit) : LMCL

(verkort)

Rechtsvorm : (,VOfr

Zetel : Stationsstraat 172 te 9260 Wichelen, Schellebelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : geruisloze fusie

Ingevolge akte verleden voor notaris Anne-Marie Kesuters, met standplaats te Wetteren op 31 maart 2014,makende de melding volgen de handtekeningen geregistreerd te Wetteren op 31 maart 2014, boek 451 blad 51 vak 1, zeven bladen, één verzending, ontvangen vijftig euro, getekend De Ontvanger Ilse DE NEEF, adviseur ad interim werd de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap VEAN met zetel te 9260 Wichelen, Schellebelle, Stationsstraat 172 gehouden waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

Alle voormelde besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

EERSTE BESLUIT: FUSIE

1.Principieel besluit tot fusie

a.De voorzitter geeft een korte samenvatting van het verslag van de bestuursorganen naar aanleiding van de geplande fusie door overneming

b.De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap VEAN door fusie overgenomen wordt door de commanditaire vennootschap op aandelen LMCL.

De raden van bestuur hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De vergaderingen keuren het fusievoorstel unaniem goed,

b. De algemene vergadering van naamloze vennootschap VEAN besluit unaniem tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening met het oog op voomoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c De algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen LMCL besluit unaniem tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap VEAN over te gaan,

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de commanditaire vennootschap op aandelen LMCL en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2013. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de naamloze vennootschap VEAN, sedert die datum tot vandaag zijn voor rekening van de commanditaire vennootschap op aandelen LMCL.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

2. Gevolgen

a.Als gevolg van voomoemde fusie gaat gans het vermogen van de naamloze vennootschap VEAN met alle rechten en plichten, over op commanditaire vennootschap op aandelen LMCL. De aandelen van naamloze vennootschap VEAN in het bezit van de commanditaire vennootschap op aandelen LMCL zullen door de raad van bestuur van de commanditaire vennootschap op aandelen LMCL worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2013

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 1 januari 2014 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap de commanditaire vennootschap op aandelen LMCL. De schulden van naamloze vennootschap VEAN gaan over op de ovememende commanditaire vennootschap op aandelen LMCL.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de ovememende vennootschap , de commanditaire vennootschap op aandelen LMCL.

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- enerzijds de fusie door overneming van de naamloze vennootschap VEAN, met zetel te 9260 Wichelen,

Schellebelle Stationsstraat 172 door de commanditaire vennootschap op aandelen LMCL met zetel te 9260

Wichelen, Schellebelle Stationsstraat 172 werd verwezenlijkt.

- anderzijds de naamloze vennootschap VEAN definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen , met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT KWIJTING AAN DE BESTUURDERS VAN de naamloze vennootschap VEAN

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag dat de bestuurders van deze vennootschap hebben

opgemaakt volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen dat zij van deze documenten kennis hebben kunnen nemen op de wijze

bepaald in artikel 720 W.B Venn

De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de raad van bestuur van de overgenomen naamloze

vennootschap VEAN voor de uitoefening van hun mandaat in de periode van één oktober tweeduizend dertien

(1/10/2013) tot heden en dit unaniem

DERDE BESLUIT: verslag van de zaakvoerder tot doelsuitbreiding

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder de dato

negenentwintig januari tweeduizend veertien aangaande de wijziging van het doel, alsmede van de staat van

activa en passiva afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

De aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, vertegenwoordigend het volledig kapitaal en tevens de twee

zaakvoerders erkennen een afschrift van voormeld verslag en staat te hebben ontvangen en er kennis van te

hebben genomen,

Dit verslag en staat blijven aan onderhavige proces-verbaal gehecht.

VIERDE BESLUIT:doelswijziging/uitbreiding

De vergadering beslist unaniem het doel van de commanditaire vennootschap op aandelen te wijzigen/uit te

breiden door artikel 3 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

Artikel drie

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionaris of tussenpersoon:

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, ai dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechterlijk statuut;

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap heeft tevens tot doel in België en in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

3. Markttechnische, commerciële, organisatorische, juridische, fiscale en financiële kennis en kunde, consulting inzake direct marketing, verkoop en ontwikkeling van patenten, licenties, computerprogramma's en marktconcepten in de ruimste betekenis van het woord, van bedrijven, particulieren en andere instellingen of verenigingen op een tijdelijk of semi-permanente basis.

4, De aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende gebouwde en ongebouwde, gemeubileerde en niet-gemeubileerde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken en aanverwante aktiviteiten.

5.De aankoop en verkoop, ruiling, beheer en valorisatie van geld en geldverbeeldende waarden.

6. De aankoop en verkoop, huur en verhuur van allerlei roerende goederen, alsmede binnenhuisinrichting en alle daarmee verband houdende voorwerpen en activiteiten.

7.Het waarnemen van bestuursmandaten.

8.Het nemen van participaties en deelnemingen in andere ondernemingen alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen voor deze derden.

9.Het verstrekken van leningen en kredieten onder welke vorm ook en voor zover wettelijk toegelaten.

10.Het verrichten van alle vertaalwerk voor rekening van derden.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen, Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks, verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken fusioneren,"

VIJFDE BESLUIT: coördinatie van statuten

De algemene vergadering van LMCL beslist om de instrumenterende notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van de gecoördineerde statuten van de commanditaire vennootschap op aandelen LMCL.

Dit besluit wordt genomen met unanimiteit.

~.~

-~~

AVoor-behouden aan het Belgisch S`taatsbtad VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

getekend Anne-Marie Keusters, notaris

Samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,coodrdinatie van de statuten,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2014 : DEA007774
14/02/2014 : DEA007774
05/08/2013 : DEA007774
29/08/2012 : DEA007774
11/01/2012 : DEA007774
23/06/2011 : DEA007774
02/07/2010 : DEA007774
20/07/2009 : DEA007774
11/07/2008 : DEA007774
28/06/2007 : DEA007774
08/02/2007 : DEA007774
10/07/2006 : DEA007774
28/06/2005 : DEA007774
06/07/2004 : DEA007774
03/07/2003 : DEA007774
07/09/2015 : DEA007774
29/06/2002 : DEA007774
24/07/2001 : DEA007774
01/08/2016 : DEA007774

Coordonnées
LMCL

Adresse
STATIONSSTRAAT 172 9260 WICHELEN

Code postal : 9260
Localité : WICHELEN
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande