LOCACEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LOCACEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.843.152

Publication

26/06/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgi - - . + - . bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie y

------j\>--4

Ondememingsnr : 0437.843,152

1 3k Benaming (voluit) : LOCACEL ii

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 23/4 9830 Sint-Martens-Late.

Onderwerp akte : statutenwijziging  ontslag bestuurder

A) Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem,; Ertvelde, neergelegd ter registratie, blijkt dat is samengekomen op 02/06/2014 ; de Buitengewone Algemene; Vergadering der vennoten van NV LOCACEL met maatschappelijke zetel te 9830 SINT-MARTENS-LATEM,,

;l Kortrijksesteenweg 23/4, RPR Gent BE0437,843.152 dat geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat, met eenparigheid van stemmen onder meer volgende beslissingen werden genomen:

1. De vergadering beslist tot verlenging van het huidig boekjaar tot en met éénendertig december tweeduizend veertien (31/12/2014).

2. De vergadering beslist dat het boekjaar van de vennootschap voortaan begint op één januari en eindigt; ,i op eenendertig december.

3. Bepaling dat de eerstvolgende jaarvergadering zal worden gehouden op één juni tweeduizend en vijftien! om 18 uur (1/06/2015).

4. Beslissing dat de jaarlijkse algemene vergadering voortaan zal worden gehouden op één juni om 18 uur.

;; 5. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de thans vigerende wetgeving inzake

vennootschappen en aan de codificatie van het Wetboek van Vennootschappen.

Zodoende wordt elke verwijzing naar de artikels onder de oude Wet op de handelsvennootschappen

;, vervangen door een verwijzing naar de desbetreffende artikels in het nieuwe Wetboek van Vennootschappen.

6. Gezien al de voorgaande beslissingen, beslist de vergadering om, gemakkelijkheidshalve, de tekst van de;

statuten te vervangen door een volledig nieuwe versie van de statuten (zonder dat evenwel een wijziging wordt!

gebracht aan de essentiële bestanddelen ervan), dewelke luidt als volgt:

NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap, opgericht onder de vorm van een Naamloze vennootschap,

naar Belgisch recht onder de naam: "Locacel".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9830 Sint Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 2314.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Alle mogelijke bewerkingen in onroerende goederen, zoals het aankopen, verkopen in huur nemen en

verhuren van onroerende goederen; het bouwen, verbouwen, herstellen, onderhouden, huren en verhuren van,

onroerende goederen en roerende goederen alsmede de verzekering ervan, met uitzondering van alle

handelingen van een vastgoedmakelaar en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Deze

opsomming is verklaren en niet beperkend en moet verstaan worden in de ruimst mogelijke zin.

ln het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende;

handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aasbelangen of die de;

verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven; zowel;

rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfendertigduizend vierhonderd;

achtennegentig euro vijfentachtig cent (¬ 235.498, 85).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*MME

be a B, st~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd negenentwintig (1.329) gelijke aandelen met' stemrecht, zonder aanduiding van de nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één/ duizend driehonderd negenentwintigste (1/1.329sfe) van het maatschappelijk kapitaal.

BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders van de vennootschap, die worden benoemd door de algemene vergadering en door deze te allen tijde kunnen worden ontslagen. De Raad van Bestuur kan echter uit twee leden bestaan in de gevallen daartoe voorzien in de wet.

Zolang artikel 518 §3 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

BESTUURSBEVOEGDHEID -- TAAKVERDELING

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Dageliiks bestuur

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, die geen aandeelhouder moeten zijn.

ln geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de Raad van Bestuur de bevoegdheden en de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden. Wanneer meerdere personen belast zijn met het dagelijks bestuur, bepaalt de Raad van Bestuur of zij alleen dan wel gezamenlijk optreden.

De persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis Wetboek Vennootschappen is de Raad van Bestuur gemachtigd zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité,

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn, De instelling van een directiecomité kan aan derden worden tegengeworpen onder de voorwaarden bepaald in artikel 76 Wetboek van Vennootschappen,

De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door de Raad van Bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend of door één gedelegeerd bestuurder, De gedelegeerd bestuurder wordt daartoe benoemd door de Raad van Bestuur.

Dagelijks bestuur

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur die alleen kan handelen.

Directiecomité

Wanneer een direcfiecomifé wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigddoor twee leden van het directiecomité samen optredend of door de voorzitter van het directiecomité, welk alleen kan handelen. De voorzitter van het directiecomité wordt daartoe benoemd door het directiecomité.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders In geval van overdreven volmacht,

TOEZICHT

Voor zover de vennootschap, met toepassing van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

gehouden aan het Belgisch

Staatsblad

instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke' beslissing. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een of meer commissarissen, die door de algemene vergadering worden benoemd onder de leden van het instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd zijn zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging van de commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht door de algemene vergadering wordt vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 134 van het Wetboek van Vennootschappen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op één juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag. OPROEPING

De oproepingen voor iedere algemene vergadering geschieden overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten, indien dit in de oproeping wordt vereist, - de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur bij aangetekend schrijven inlichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen, of de certificaten van hun aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de oproeping worden vermeld,

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De aandeelhouders mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek), De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

De houders van obligaties, warrants en certificaten mogen de algemene vergadering bijwonen maar slechts met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

STEMRECHT

leder aandeel geeft recht op één stem,

BOEKJAAR  BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar

Elk jaar op het eind van het boekjaar, maakt de Raad van Bestuur een inventaris op en de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

WINSTVERDELING

Van het batig saldo der balansrekening wordt jaarlijks vijf procent voor het wettelijk reservefonds afgenomen, tot dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overige winst zal aangewend worden volgens beslissing der algemene vergadering, onverminderd hetgeen van dwingend recht bepaald ïn het Wetboek van Vennootschappen.

DIVIDEND EN INTERIMDIVIDEND

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

De Raad van Bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid besluiten op het resultaat van het lopende boekjaar interimdividenden en op het overgedragen resultaat interimdividenden uit te keren en de datum van hun betaling te bepalen. Deze uitkeringen mogen alleen geschieden overeenkomstig de bij de wet gestelde voorwaarden.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijfjaar.

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerders) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij wet. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

VERDELING BIJ VEREFFENING



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

GEMEEN RECHT

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en de andere bijkomende wetten terzake.

KEUZE VAN WOONPLAATS

ledere niet in België wonende aandeelhouder, bestuurder, vereffenaar, commissaris, is ertoe gehouden in België woonst te kiezen, zoniet zal hij geacht worden deze keuze in de maatschappelijke zetel gedaan te hebben, waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig aan hem zullen gedaan worden.

7. Het bestuursorgaan wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

8. De vergadering verleent aan kantoor "Vandermander  Vanden Broecke, geassocieerde notarissen, te Evergem, Ertvelde, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge B) De bijzondere algemene vergadering de dato 1/10/2013 heeft beslist tot ontslag van de heer René Celis, Parkstraat 2, 3560 Lummen als bestuurder van de vennootschap met ingang van heden /01/10/2013)

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal dd. 2106/2014

- historiek der vennootschap en coördinatie der statuten

- bijzondere algemene vergadering de dato 1/10/2013



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.11.2013, NGL 30.01.2014 14023-0055-013
22/01/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V bah aa Bel Stal ins 11

r

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 -01- 2013

Her

Ondernemingsnr : 0437.843.152

Benaming

(voluit) : LOCACEL

(verkort) ;

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel-: Parkstraat 2, 3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDERS EN WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 14 DECEMBER 2012

De bijzondere algemene vergadering van 14/12/2012 beslist volgende bestuurders te ontslaan met

ingang Van heden :

- mevrouw Marie-Claire Hermans, Parkstraat 2, 3560 Lummen

- NV Celfis Invest, Parkstraat 2, 3560 Lümmen met als vaste vertegenwoordiger de heer René Celfis

De bijzondere algemene vergadering van 14/12/2012 beslist volgende bestuurder te herbenoemen met

ingang van heden tot en met de algemene vergadering van 2018 :

- de heer René Celfis

De bijzondere algemene vergadering beslist volgende bestuurders te benoemen met ingang van heden

tot 'en met de algemene vergadering van 2018:

- de heer Theo Van Canneyt, Zuylenveld 5, 9830 Sint-Martens-Latem

- BVBA BDVC, Langelede 105, 9185 Wachtebeke met als vaste vertegenwoordiger de heer Bart Dierick

Vervolgens komt de raad van bestuur samen 'en beslist het ontslag als gedelegeerd bestuurder te aanvaarden van de heer René Celis (hij blijft wel bestuurder) en volgende bestuurder te benoemen tot gedelegeerd bestuurder met ingang van heden tot en met de algemene vergadering van 2018 : - de heer Theo Van Canneyt

Tenslotte beslist de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen met ingang van heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Parkstraat 2, 3560 Lummen naar Kortrijksesteenweg 2314, 9830 Sint-Martens-Latem.

Theo Van Canneyt

Gedelegeerd bestuurder

Op dg laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

28/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.11.2012, NGL 22.11.2012 12644-0470-016
24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.11.2011, NGL 15.11.2011 11611-0579-016
25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.11.2010, NGL 18.02.2011 11041-0011-016
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.11.2009, NGL 30.11.2009 09871-0337-019
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.01.2009, NGL 12.02.2009 09048-0302-016
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.01.2008, NGL 24.01.2008 08024-0188-016
03/08/2007 : LE090150
30/04/2007 : LE090150
02/01/2007 : LE090150
30/12/2005 : LE090150
04/02/2005 : LE090150
05/08/2015
ÿþ.',L411034,

4'4

Mod Word Mi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Kortrijksesteenweg 23 bus 4, 9830 Sint-Martens-Latem (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 1 JULI 2015

De Raad van Bestuur beslist om de bestuurder BDVC BVBA, met ais vaste vertegenwoordiger Bart Dierick te benoemen als Gedelegeerd Bestuurder en dit met ingang van heden en tot en met de algemene vergadering van 2018.

Theo Van Canneyt

Gedelegeerd bestuurder

11111111.1.1,1.11.11!1,1111111111

Ondernemingsnr 0437.843.152 Benaming

(voluit) (verkort):

LOCACEL

NEE-RGELEGB

2 7 -07- 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

co

DL

To'

1-1

DL

e

e

«

sl

z



ot

P:

P:

. . _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2004 : LE090150
16/12/2002 : LE090150
22/01/2002 : LE090150
26/07/2001 : LE090150
10/02/2001 : LE090150
16/02/2000 : LE090150
06/01/1999 : LE090150
14/11/1995 : LE90150
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 19.07.2016 16344-0435-020

Coordonnées
LOCACEL

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 23, BUS 4 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande