LOGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.770.690

Publication

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 28.09.2012 12599-0424-012
16/02/2012
ÿþ1lllflEl~nm~1i~nmu~1u

*iaosss~a

,.,. ,

~---"

DErsCE RPv,O;E)w

Griffie

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0869.770.690

Benaming (voluit) : Greyzon

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moleneindstraat 91

9160 Lokeren

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Maarten DE CLERCQ te Stekene (Kemzeke) op zevenentwintig januari tweeduizend en twaalf, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GREYZON", met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Moleneindstraat 91, waarbij het volgende werd beslist met éénparigheid van stemmen:

A. STATUTAIRE WIJZIGINGEN

-1- Het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen zodat het doel vanaf heden zal luiden als volgt:

"Outsourcing; advies en bijstand aan de bedrijfswereld; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer; het verlenen van adviezen en hulp aan het

,3

bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning, organisatie, efficientie; en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enz; het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficientie enz; engineering, design & adviesbureau in de ruimste zin van het woord geïnterpreteerd; de organisatie van congressen, seminaries enz; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande; gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden enz); de opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat; terbeschikking stellen van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers door middel van listings enz; verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik gemaakt worden van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer; de organisatie van salons, tentoonstellingen en vakbeurzen; het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentieacquisitie); het aanbieden van reclameruimte rond sportvelden, in stationshallen enz; het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkrantjes en dergelijke; het organiseren van reizen en excursies van kortere duur, regelen van "reizen op maat",

onderdak en vervoer van reizigers en toeristen; de verkoop van ` ï;

entreekaarten enz; het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde produkten, de ontvangst en de bekendheid van produkten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~

mod 11.1

van nieuwe produkten; de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek; het aantrekken van eigen personeel om uit te lenen: het, in de regel, tijdelijk, aan derden uitlenen van personeel dat in dienst is van en betaald wordt door het bureau; uitzendbureaus, interimkantoren enz; de gespecialiseerde kleinhandel in geschenken mbt de woninginrichting; handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer; groothandel in textiel; kleinhandel in textiel; de kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkleding, sportkleding en ceremoniekleding) van ongeacht welk materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, bont enz) voor heren, dames en kinderen (algemeen assortiment); de kleinhandel in sportartikelen, kampeerbenodigdheden (inclusief tenten) en artikelen voor overige vormen van vrijetijdsbesteding; groothandel in sport- en kampeerartikelen, fietsen, spellen en speelgoed.

Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment, overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. detailhandel in kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels, kleinhandel ln huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enz; kleinhandel in dekzeilen, hoezen, parasols, zonneschermen enz; overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel, kleinhandel in uurwerken en horloges, kleinhandel in sieraden en edelsmeedwerk, diverse (uurwerken, brillen,speelgoed, sportartikelen, muziekinstrumenten, kleinhandel in huishoudelijke artikelen, n.e.g., verhuur van sport- en kampeerartikelen.

Managementsactiviteiten van holdings, tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz. Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren... Optreden als commissionair en als tussenpersoon in de handel.

Het verwerven, beheren, vervreemden, uitbaten, onderhouden, verhuren, huren, onderverhuren, verkavelen, doen bouwen, verbouwen van onroerende goederen voor eigen rekening en het stellen van elke rechtshandeling welke zij wenselijk acht om dit doel te bereiken.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking . ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake."

-2- De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "L.OGIE". De vennootschap zal tevens in de statuten opnemen dat benevens de maatschappelijke naam als handelsnaam kan worden gebruikt: "DUESPORT".

-3- De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 9190 Stekene, Potaardestraat 74.

-4- Artikelen tien en elf worden geschrapt en vervangen door volgende tekst: Artikel tien: Overdracht van aandelen onder levenden

a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, dan met instemming van alle vennoten. Is er slechts een vennoot dan beslist hij over de overdracht van zijn aandelen.

b) De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hakzij van de perso(o)n(e

cn.,tp

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

en handtekening

Verso

Naam

:

m'A 11.1

c) Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de over-dracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

d) Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep voor de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden na het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hetzij zelf te kopen, hetzij een koper te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen vindt het recht van voorkeur toepassing.

e) ingeval van weigering zal de verkoopprijs berekend worden op basis van het gemiddelde der laatste drie jaarbalansen der vennootschap of indien de vennootschap nog geen drie jaar bestaat op basis van de bestaande gegevens en in ieder geval rekening houdend met de eventuele herwaardering van de roerende en onroerende goederen.

Artikel elf: Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van alle medevennoten.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten bij een aangetekende brief nauwkeurig-op-geven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten op-geven.

indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overgang, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overgang.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep voor de rechter open. Nochtans zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden na het verzoek tot goedkeuring van de overgang, hetzij de aandelen zelf aan te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur toepassing.

e)ln geval van weigering zal de verkoopprijs berekend wor-den zoals bepaald in voorgaand artikel 10, e).

-5- De statuten worden conform de genomen beslissingen aangepast en gecoördineerd. B. NIET-STATUTAIRE WIJZIGINGEN

Als niet-statutaire zaakvoerder wordt tevens aangesteld de heer MELENS Wim, geboren te Vilvoorde op negen juni negentienhonderd zeventig, rijksregisternummer 70.06.09-037.41, wonende te Sint-Gillis-Waas, Puyveldestraat 25.

De vergadering bevestigt het mandaat van de heer Gino Bogaert, voornoemd, als zaakvoerder.

Aangezien de vergadering volledig is afgewerkt wordt de vergadering afgesloten om veertien uur dertig.

Volmacht wordt verleend aan:

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de heer Herwig Smits, accountant en belastingconsulent te Stekene, Molenbergstraat 33A, of zijn afgevaardigden aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de bevoegde Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW- en andere administraties en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigings- en distributieattest, zo vereist.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Expeditie van de akte, inlichtingenblad, formulier I in dubbel, formulier Il, gecoördineerde statuten.

lyl . arten DE CLERCQ, Notaris

!(]eptysté~b z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

i

-aataA anaJivaN np.saxauuV---ZIflZfZIF9T-  fuigsou4S -Itasialeti-tag-FN-fflaniftg

,,e; :7; E..F~

Nvo

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.07.2011 11343-0585-011
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 29.07.2010 10363-0207-011
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 06.07.2009 09365-0050-010
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 08.07.2008 08378-0073-010
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 13.07.2007 07410-0037-010
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.06.2006, NGL 27.06.2006 06335-3097-013
15/07/2015
ÿþ Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii







GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 6 JULI 2015

AFDELING D8 Jtft ERMONDE



Ondernemingsnr : 0869770690

Benaming

(voluit) : LOGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Potaardestraat 74 9190 Stekene

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

De heer Melens Wim, zaakvoerder benoemd bij akte van 27 januari 2012 wenst van zijn mandaat ontheven te worden per 31 december 2013, en geeft hierbij zijn ontslag. Het ontslag wordt aanvaard.

Het adres van de maatschappelijke zetel wordt per 10 juni 2015 verplaatst naar Moleneindstraat 91 te 9160 Lokeren.

Bogaert Gino,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LOGIE

Adresse
POTAARDESTRAAT 74 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande