LOGIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOGIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.554.963

Publication

09/05/2014
ÿþTe Mod Word t t.1

x's 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 8 APR. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPH,GIti:FfjleTE GENT

1

1

III





Ondernemingsnr : 0465.554.963

Benaming

(voluit) : LOGIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9820 Merelbeke, Gontrode Heirweg 162

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op 26 maart 2014, geregistreerd te Kortrijk 1, drie bladen, geen verzending, op vier april tweeduizend en veertien, boek 975, blad 33, vak 09, Ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ), De adviseur ai  ontvanger ai, (handtekening), Christelle De Graeve, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft tot ;

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderd en tienduizend honderd vijftig euro (210.150,00¬ ) om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (20.000,00¬ ) naar tweehonderd dertigduizend honderd vijftig euro (230.150,00¬ ).

De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in geld afkomstig van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek inkomsten Belasting, ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013, en uitgekeerd bij beslissing van de algemene vergadering van 25 maart 2014, zonder creatie van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, te onderschrijven door de bestaande vennoten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

TWEEDE BESLUIT.

Inschrijving en volstorting door de bestaande vennoten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

Vaststelling van deponering

De vergadering stelt vast dat het kapitaal van de vennootschap tweehonderd dertigduizend honderd vijftig euro (230.150,00¬ ) bedraagt.

De verschijners verklaren dat de inbreng in geld gebeurt overeenkomstig voormelde Programmawet van 28 juni 2013 in het kader van de verlaagde roerende voorheffing op de corresponderende dividenden.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap BVBA LOGIS bij de KBC bank met het nummer BE69 7430 5449 1378.

Het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd op 25 maart 2014. Dit attest zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen,

De vergadering stelt vast dat de verhouding in het aandelenbezit van de aandeelhouders ingevolge deze kapitaalverhoging ongewijzigd gebleven is alsmede de verhouding in het kapitaal van de vennootschap.

DERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd en tienduizend honderd vijftig euro (210.150,00¬ ) effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd dertigduizend honderd vijftig euro (230.150,00¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door tachtig (80) kapitaalaandelen op naam zonder nominale waarde die ieder éénitachtigste (1180ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit artikel 4 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt :

"ARTIKEL 4.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd dertigduizend honderd vijftig euro (230.150,00¬ ), Het is verdeeld in tachtig (80) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tachtigste (1/80ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- schrapping van de woorden "artikel 120 van de wetten op de handelsvennootschappen" in artikel 8 van de statuten en vervanging door de woorden "het Wetboek van Vennootschappen";

- schrapping van de woorden " artikel 127 van de wet op de handelsvennootschap" in artikel 9 van de statuten en vervanging door de woorden "de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen";

- toevoeging van de woorden "of rechtspersonen" onmiddellijk na de woorden "natuurlijke personen" in artikel 12 van de statuten;

- schrapping van de tekst van artikel 14 van de statuten en vervanging als volgt:

"De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie Jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2 ° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria, Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap."

- schrapping van de tekst van artikel 27 van de statuten en vervanging als volgt

"ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is ingediend,

Een akte houdende de benoeming van een vereffenaar, alsook een akte houdende de aanwijzing of wijziging van de aanwijzing van de natuurlijke persoon die, ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, deze vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift wordt bijgevoegd van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank, behoudens het geval er geen uitspraak is.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door het Wetboek van Vennootschappen omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De ontbinding en vereffening In één akte zijn slechts mogelijk mits naleving van de voorwaarden gesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,"

- schrapping van de woorden "de wetten op de handelsvennootschappen" en vervanging door "het Wetboek

van Vennootschappen".

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit aan de zaakvoerders de nodige machten te verlenen tot uitvoering van de genomen

besluiten en tot coordinatie van de statuten.

P

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken ;

- eensluidend afschrift;

- coördinatie van de statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2013 : GE192471
05/11/2012 : GE192471
04/10/2011 : GE192471
28/10/2010 : GE192471
03/11/2009 : GE192471
04/11/2008 : GE192471
22/10/2007 : GE192471
16/10/2006 : GE192471
24/02/2006 : GE192471
20/10/2004 : GE192471
24/10/2003 : GE192471
28/10/2002 : GE192471
09/10/2015 : GE192471
10/01/2002 : GE192471
06/10/2001 : GE192471
31/10/2000 : GE192471
09/03/1999 : GEA021634

Coordonnées
LOGIS

Adresse
GONTRODE HEIRWEG 162 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande