LOGISTIC & INDUSTRIAL SERVICE SUPPLIER, AFGEKORT : LISS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOGISTIC & INDUSTRIAL SERVICE SUPPLIER, AFGEKORT : LISS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.875.589

Publication

17/04/2014
ÿþOndememingsnr 0828.875.589

Benaming

(voluit) : LOGIST1C & INDUSTRIAL SERVICE SUPPLIER (verkort) : LISS

Rechtsvorm; BVBA

Zetel: LUXEMBURGSTRAAT 9 9140 TEMSE

(volledig adres)

Onderwerp akte AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De zaakvoerder, BVBA 4AWHILE, met zetel te 1780 Wemmel Romeinsesteenweg 1022 , heeft meegedeeld dat , in navolging van de wet van 02.08.2002, bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 15/03/2014, werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de BVBA 4AWHILE met betrekking tot het zaakvoerdersmandaat bij de BVBA LOGISTIC & INDUSTRIAL SERVICE SUPPLIER, de Heer Carpentier Peter, wonende te 8210 Veldegem Rembertstraat 105, ingevolge het ontslag als zaakvoerder van de Heer Sterckx Fabian.

4AWHILE BVBA, vaste vertegenwoordiger Carpentier Peter

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

ModWord 11.1

îLegEBM

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III III III II IIII

*14083509*

III

II

Vc behc aar Betç Staal

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

0 7 APR. 2014

AFDELING DEND,M4fèNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 25.07.2014 14334-0085-012
03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 29.08.2013 13486-0301-011
28/05/2013
ÿþIGV OIVIIIIIRIIVI~

*13079728*

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvoren :

Zetel (volledig adres) ;

~I

MW Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

1 6 14Eteen

0828.875.589

Building & Construction Logistics

BCL

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Roemeinsesteensweg 1022 --1780 Wemmel

Onderwerp(en) akte ; Wijziging statuten

Bij akte verleden voor notaris Marc VERLINDEN te Westerlo-Tongerlo op 11 april 2013, geregisteerd te Herentals op 22 april daarna boek 5/170 blad 87 vak 5, werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Building & Construction Logistics, afgekort BCL, met zetel te 1780 Wernmel, Romeinsesteenweg 1022.

Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen

Eerste beslissing

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "Logistic & Industrial Service Supplier", afgekort "LISS", zodat artikel 1 van de statuten letterlijk luidt als volgt: "De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Logistic & Industrial Service Supplier", afgekort "LISS". De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt,

Steeds dient de vermelding Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te worden toegevoegd."

Tweede beslissing

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel ter verplaatsen naar 9140 Temse, Luxemburgstraat 9, zodat artikel 2 van de statuten letterlijk luidt als volgt:

"De zetel is gevestigd te 9140 Temse, Luxemburgstraat 9.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van heb Belgisch Staatsblad,

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

Derde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen goedkeuring te verlenen aan het bijzonder verslag van de' raakvoerder tot wijziging van het doel van de vennootschap. De zaakvoerder heeft bij het verslag een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. Het betreft een staat van activa en passiva per' vijftien januari tweeduizend dertien.

Vierde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk doel te wijzigen in die zin dat het. huidig doel volledig geschrapt wordt en vervangen door een nieuw doel met doelomschrijving zoals in de agenda vermeld en als dusdanig artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

- Elektro-groothandel, omvattende de aan- en verkoop van elektronische en elektrische toestellen en materialen, huishoudelijke toestellen en verwarmingsapparatuur, alle soorten buizen in PVC of metalen, computers en benodigdheden. Dit alles in de meest ruime zin.

- Verkoop, verhuur, herstelling van persoonlijke beschermingsmaterialen, gereedschappen, machines.

 Verkoop en verdeling van schoonmaakproducten, smeer en beschermingsmiddelen, bouwmaterialen, ladders en stellingen

- Verkoop/herstelling/verhuur van hogedrukmachines, stofzuigers, reinigingsmachines.

- Ontwikkelen en verkoop van software.

- Optreden als tussenpersoon in verkoop van elektrisch en elektronisch materiaal, support en management. -- Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

 De vennootschap mag op welke wijze dan ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijk kan verdelen,

 Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



oor-ouden n het Igisch Luik B - Vprvnln

Staatsblad mandatgn, , op nachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin,

" Alle installaties, handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties, fabrieksmerken en overige immateriële activa, aankopen, verkopen en ruilen, in huur nemen en verhuren; commercialiseren en exploiteren; in concessie nemen en in concessie geven.

 Consultancy opdrachten

- Algemene audit-activiteiten

 Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten.

 Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

- Verkoop, verhuur en lease van rollend materieel, machines, installaties

-- De vertegenwoordiging van Belgische en buitenlandse ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks

betrekking hebben op de hierboven vermelde activiteiten.

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van eigen roerend en onroerend patrimonium.

 Aan- en verkoop, huur en verhuur, beheer van onroerende goederen, en van alle inrichtingen, studiewerk, engineering en dienstverlening ter zake.

 De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met har doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en daartoe noodzakelijk, nuttig ofzelf allen maar bevorderen zijn.

-- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze

in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkaardig, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, afdie van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

 De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

 De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen

verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of

vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen,

voorschotten en kredieten toestaan, behouden de wettelijke beperkingen ter zake."

Vijfde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder te machtigen om over te gaan tot

uitvoering van de genomen beslissingen en tot coördinatie van de statuten.

Volmacht

Aan Accountantskantoor DRT & Partners, Grote Markt 28 te 3200 Aarschot, of elke andere door hem

aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle

documenten te ondertekennen en aile nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W, en met het oog ,

op de wijzigingen bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen en BTW-Administratie,

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te

gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig

en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Marc Verlinden



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Gelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte statutenwijziging

-verslag zaakvoerder

-gecoördineerde statuten

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2013
ÿþMod Word 77,i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 8 JAhl, 2013

RECH FiReeK VAN

yKOOPH TE GFNT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111 IIIN 1111111 III

*13012229*

SID

Ondernemingsnr : 0828.875.589

Benaming

(voluit) : BUILDING & CONSTRUCTION LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : HEERDWEG 57 - 9800 DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG & BENOEMING ZAAKVOERDER EN VERPLAATSING ZETEL Uittreksel uit de notulen van het Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 1/11/2012

Aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

De Bijzondere Vergadering bespreekt de wens tot ontslagname van Dhr John Hoste als Zaakvoerder.

Na beraadslaging beslist de Vergadering met unanimiteit van stemmen het ontslag van bovenvermelde zaakvoerder met ingang vanaf 1/11/2012 te aanvaarden.

De Voorzitter stelt met onmiddellijke ingang de vervangende Zaakvoerder voor. De Bijzondere Vergadering

benoemt met unanimiteit van stemmen als zaakvoerder:

-Bvba Lassaut-Claeys, met als vaste vertegenwoordiger Dhr Fabian Sterckx.

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Punt 2 der agenda :

De bijzondere algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 1/11/2012 over te brengen van Heerdweg 57 - 9800 Vinkt (Deinze) naar Romeinsesteenweg 1022 -1780 Wemmel.

Tevens zal de Administratieve Zetel verplaatst worden van Heerdweg 57 - 9800 Vinkt (Deinze) naar Romeinsesteenweg 1022 -1780 Wemmel

HOSTE John j

Voorzitter - ~p .%-kvcee er

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2012
ÿþ Mad Ward 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

101

*iai3aese*



NEERGELEGD i

q !t' r .~,.

L ~ JULI 2012 7

RECHT ~ ti ~~ai~ KOOPHANi~~..1~.HT.4

Ondernemingsnr : 0828.875.589

Benaming

(voluit) : BUILDING & CONSTRUCTION LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Tieltsesteenweg 203, 9900 EEKLO

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel

ingevolge artikel 2 van de statuten, die aan de Zaakvoerder de machtiging geeft om de Maatschappelijke Zetel te verplaatsen, heeft de zaakvoerder beslist deze vanaf 2/07/2012 over te brengen van Tieltsesteenweg 203 9900 EEKLO naar Heerdweg 57 9800 DEINZE.

De zaakvoerder meldt dat de Administratieve Zetel tevens zal verplaatst worden van Tieltsesteenweg 203 9900 EEKLO naar Heerdweg 57 9800 DEINZE.

Eeklo, 29106(2012

John HOSTE

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 12.07.2012 12282-0371-008
22/11/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





,,--.._..

Ondernemingsnr : 0828.875.589

NEERGELEGD

0 9 NOV, 2011

RECHT K VAN

KOOPHAMNIEETE GENT

Voc

behot

aan

Beigi

Staats

n



*11175498*

Benaming : BUILDING & CONSTRUCTION LOGISTICS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid =,

Zetel : Tieltsesteenweg 203

9900 Eeklo

Onderwerp akte :BVBA: statutenwijziging ;<

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd;; :Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 4 november 2011, ter registratie neergelegd, blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de !Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BUILDING & CONSTRUCTION LOGISTICS,i afgekort BCL, met zetel te Eeklo, Tieltsesteenweg 203, met ondernemingsnummer 0818.881.027, RPR Gent, opgericht bij akte verleden voor Meester Bernard VANDERPLAETSEN op éénendertig augustus tweeduizend;; en tien, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee <; september tweeduizend en tien onder nummer 10304660, nadien ongewijzigd, waarop met éénparigí; goedvinden volgende beslissing werd genomen:

;É 1. De algemene vergadering beslist de Heer Kristof BONNY te ontslaan;;

als statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 4 november 2011 en dankt hem voor bewezenij diensten. De algemene vergadering beslist de Heer John HOSTE te ontslaan als;; statutair zaakvoerder van de vennootschap en hem te benoemen als gewoon zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van 4 november 2011.

De artikelen 27 en 28 van de statuten worden geschrapt en vervangen;

i; door volgende tekst :

ARTIKEL 27. BESTUURSORGAAN

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door; de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun;! opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene,

E vergadering anders heeft beslist.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of;i verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingeni :; aan de statuten te moeten in acht nemen.

'< ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen?

alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering

die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. ;.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens; ;; derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door dei; zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ; aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikeli, 161 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt:; benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t.

mod 2,1

ARTIKEL 28. INTERNE BESTUURSBEVOEGHEID

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 4 november 2011

2) de gecoördineerde tekst van de statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

B ~`Tágën bij hel Belgisch StWelhiád - 22/II/2OI1 Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LOGISTIC & INDUSTRIAL SERVICE SUPPLIER, AFGE…

Adresse
LUXEMBURGSTRAAT 9 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande