LOGSYS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LOGSYS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 870.306.368

Publication

29/07/2013
ÿþ"F" _~_~_ -"et--~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

II i

Ondernemingsnr : 0870.306.368.

Benaming

(voluit) : "LOGSYS"

(verkort)

°Vn~~ ' ~~~11 .PDAENLK

18 JULI 2013

DENDERWeIDE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9130 Kallo, Land Van Waaslaan 5, Kaai 1213

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie door overneming door de naamloze vennootschap "MANUPORT SERVICES" gelijkgestelde verrichting - Ontbinding zonder vereffening - Machtiging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen, op tien juli, tweeduizend dertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "LOGSYS", gevestigd te 9130 Kallo, Land Van Waaslaan 5, Kaai 1213, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0870.306.368 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Tot met fusie gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voorstel, door overneming door de naamloze vennootschap "MANUPORT SERVICES", gevestigd te 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 59 - Haven 182, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0414,345.495 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (ovememende vennootschap), van het volledig actief en passief vermogen zowel aile rechten als allee verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de naamloze vennootschap "LOGSYS", gevestigd te 9130 Kallo, Land Van Waaslaan 5, Kaai 1213, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0870.306.368 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overgenomen vennootschap), op grand van een balans afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de ovememende naamloze vennootschap "MANUPORT SERVICES", onder de voorwaarden gesteld, om de naamloze vennootschap "LOGSYS" te ontbinden zonder invereffeningstelling.

De vennootschap zal ongewijzigd blijven bestaan tot op het ogenblik van de realisatie van de gestelde voorwaarde.

Door de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting houdt de vennootschap op te bestaan, dit onder voorbehoud van het bepaalde in artikel 682, lid 1, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Aile sedert één januari tweeduizend dertien door de overgenomen naamloze vennootschap "LOGSYS gestelde verrichtingen zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "MANUPORT SERVICES", op last voor deze vennootschap al het passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en al haar verbintenissen uit te voeren, aile kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit deze met fusie gelijkgesteld verrichting en de bestuurders van de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen elke vordering.

Aangezien aile aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap "LOGSYS" in bezit zijn van de ovememende naamloze vennootschap "MANUPORT SERVICES" zullen in vergoeding voor de overgang van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden gecreëerd.

2. Te notuleren dat het volledig vermogen van de overgenomen vennootschap "LOGSYS" overgaat onder algemene titel naar de ovememende vennootschap "MANUPORT SERVICES", dit onder dezelfde opschortende voorwaarde alsgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. Machtiging te verlenen aan de heer JANSEN Dirk, geboren te Balen op 21 februari 1956, wonend te 2640 Mortsel, Steenakker 96, om namens de vennootschap op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap

a)verklaring af te leggen betreffende de besluiten nopens de agendapunten;

b)in uitvoering van deze besluiten en te dien einde aile handelingen te stellen, alle verklaringen af te leggen, en alle documenten, akten of bescheiden en de bijlagen daaraan te ondertekenen;

c)in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is in het kader van de totstandkoming van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarvan sprake hierboven;

d)vast te stellen dat, ingevolge overeenstemmende besluiten inzake deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, alsook inzake de statutenwijzigingen en de herformulering van de statuten in hoofde van de ovememende vennootschap, de overgenomen naamloze vennootschap "LOGSYS", overeenkomstig de voorschriften van artikel 682, lid 1, 1° van het Wetboek van vennootschappen, heeft opgehouden te bestaan.

4. Voor zover ais nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de vennootschap onder firma "ADMINISTRATIE, SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Deurne (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne MOYAERT, wanend te 2100 Deurne (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris, -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Hiermede tegelijk neergelegd ; Afschrift van de notulen dd. 10 juli 2013, met in bijlage > bijlage met beschrijving van activa en passiva bestanddelen, één volmacht, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 17.07.2013 13326-0179-038
31/05/2013
ÿþra«+wna n.,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

LI G' FIE RECHTBANK

AN KUCWH Nam_. .

2 2 MEI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0870.306.368.

Benaming

(voluit) : "LOGSYS"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9130 Kallo, Land van Waaslaan 5, Kaal 1213

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

De Raad van Bestuur van Manuport Services NV en Logsys NV ("DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN") hebben op datum van 14 mei 2013 beslist dit gezamenlijk fusievoorstel op te stellen, met het oog op een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in toepassing van artikel 719 ev. Van het Wetboek van Vennootschappen.

1.OMSCHRIJVING VAN DE FUSIE

In dit fusievoorstel stellen de Bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen voor om een wettelijke fusie te bewerkstelligen, in toepassing van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De Bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen hebben gezamenlijk het initiatief genomen om over te gaan tot de opmaak van het fusievoorstel met het oog op een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in toepassing van artikel 719 ev. van het Wetboek van Vennootschappen tussen de over te nemen vennootschappen en de overnemende vennootschap.

Het voorstel voorziet in de overdracht van het gehele vermogen van Logsys NV naar Manuport Services NV, zowel het actief als het passief en alle rechten en verplichtingen, volgens de procedure voorzien in artikel 719 ev. van het Wetboek van Vennootschappen.

2.WETTELIJKE VERMELDINGEN CONFORM ART. 719 ev, VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

A. Algemene inlichtingen betrefffende de bij de fusie betrokken vennootschappen (art 719  1 °)

A.1 Beschrijving van de over te nemen vennootschap

LOGSYS NV

De vennootschap Logsys NV is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met zetel te 9130 Kallo, Land van Waaslaan 5  Kaal 1213 met ondememingsnummer 0870.306.368.

De vennootschap werd opgericht op 30.11.2004, bij akte verleden voor notaris Johan Kiebooms te Antwerpen, bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13.12.2004, onder nummer 04170942.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 1212.2007. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31,12.2007, onder nummer 07187900.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 29.06.2011. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18.07.2011, onder nummer 11109473.

A.2 Beschrijving van de ovememende vennootschap

MANUPORT SERVICES NV

De vennootschap Manuport Services is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met zetel te 2030

Antwerpen, Vosseschijnstraat 59  Haven 182 met ondememingsnummer 0414.345.495.

De vennootschap werd opgericht onder de naam "MANUFERT" op 29.11.1974, bij akte verleden voor

Meester Baudouin Cols te Antwerpen, bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van

13.12.1974, onder nummer 4630-I.

, De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 07.04.2003, De

notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24.042003, onder nummer 03047708.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tF1

r , De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 29.06.2007. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13.07.2007, onder nummer 07102829.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge De naam werd gewijzigd in "MANUPORT SERVICES" en de statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 25.10.2007, De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14,11.2007, onder nummer 07164315.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 9.11.2007, De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Bergisch Staatsblad van 26.11.2007, onder nummer 07169127,

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 30.12.2010. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18,01.2011, onder nummer 11008760.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 28.12.2012. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21.01.2013, onder nummer 13011726.

A.3 Doel van de over te nemen vennootschap

LOGSYS NV

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van of met deelneming van derden :

Alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen aangaande of in verband met het uitvoeren van elke handeling betreffende computers en softwares voor cliënten in België of in het buitenland ; alle verrichtingen aangaande invoer, het uitrusten, het bouwen, de aan- en verkoop, het beheer van agentschappen, het huren en verhuren, het vervoer en het opslaan, het uitbaten en het omvormen van computers en software, van bijhorigheden, van materialen en van aile voorwerpen ermede in rechtstreeks of onrechtstreeks verband of die van aard zijn hun activiteit te begunstigen ; het verlenen van diensten voor het uitvoeren, bij middel van computers en software van aile verrichtingen voor Belgische of buitenlandse cliënten, het opmaken van programma's voor computers en software ; de aan- en verkoop, zowel in België als in het buitenland van zulkdanige programma's ; de studie, de proefnemingen en het herstellen van alle computers en software ; zij zal inlichtingen, informaties en instructies kunnen geven in verband met deze inrichtingen ; zij zal niet alleen in haar naam en voor haar rekening kunnen optreden maar ook als makelaar, tussenpersoon of vertegenwoordiger voor verrichtingen die in haar doel vernield worden, De vennootschap zal eveneens opdracht kunnen ontvangen en mandaten welke haar toelaten de administratieve, financiële, boekhoudkundige en commerciële problemen van andere vennootschappen onder haar controle te stellen en het dagelijks beheer hieraan verbonden, waar te nemen. De vennootschap zal eveneens zich kunnen inlaten met het uitlenen van diensten en personeel van alle andere vennootschappen die haar dat zouden vragen en dit op aile gebied en in de zin van het woord "service". Het leveren van prestaties, al dan niet uitgevoerd door eigen personeel, teneinde private personen, ondernemingen uit publieke en private sector en publieke en parastatale instellingen in de uitvoering van hun opdrachten bij te staan. En in het algemeen, alle handelingen die rechtstreeks verband houden met de hierboven vermelde doeleinden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgisch of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven  wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, zonder onderscheid -- ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden. Zij kan ook deelnemen aan het bestuur van deze vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschap(pen) borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

A.4 Doel van de overnemende vennootschap :

MANUPORT SERVICES NV

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen

rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

1)de handel in het groot, de vertegenwoordiging, de invoer, de uitvoer en transit van diverse artikelen en

menigvuldige goederen, in de breedste betekenis van het woord ;

2)alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot de zee- en binnenvaart en ondermeer omvattend de bouw, de aankoop en verkoop, het huren en verhuren, de exploitatie, uitrusting, het

beheer, het onderhoud en alle andere burgerlijke en commerciële verrichtingen, met betrekking tot schepen en boten, de rederij, het maritiem agentschap, de averij en dergelijke verrichtingen ; aile verrichtingen van bevrachting, consignatie en fading van schepen, welke ook de aard ervan weze en in de breedste betekenis van het woord ;

3)in het algemeen alle welkdanige verrichtingen en verhandelingen met betrekking tot vervoer, behandeling, opslag, douanering, verzending en verzekering van goederen, dieren en personen en in het bijzonder van kaliummeststoffen of andere scheikundige producten ;

4)alle aankoop, verkoop en verhuring van vervoermaterieel, intern transport en goederenvervoermateriaal ; 5)alle tussenverrichtingen en de prestatie van alle financiële of andere diensten en adviesverstrekking met betrekking daartoe.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes' du Moniteur belge

6)de ontwikkeling en de centralisatie van één of meer van de hierna opgesomde activiteiten, ten voordele van bedrijven die in rechtstreekse of onrechtstreekse lijn onder dezelfde directie vallen (hierna genoemd "Bedrijven van de Groep"), zoals onder meer

1.De coördinatie en centralisatie van de financiële verrichtingen en het dekken van de risico's voortspruitend uit de schommelingen van de wisselkoersen ; met name de controle van debiteuren- en crediteurenrekeningen, de berekening van ontvangsten- en uitgavenrekeningen, het innen en betalen van commissielonen, royalties en licenties, de coördinatie en/of centralisatie van financieringsbehoeften, het innen van vorderingen en het verrichten van betalingen, de afsluiting van termijn- en andere contracten voor aan- en verkoop van vreemde valuta evenals het indekken van vreemde valutarisico's en renterisico's, factoring, herfacturatie, leasing.

2.Beheer van juridische zaken voor de Bedrijven van de Groep zoals

-onderhandeling en opstelling van contracten

-oprichting van bedrijven

-interne structureringen en herstructureringen

-genegocieerde of geforceerde inningen van vorderingen

3.Studie en planning voor ontwikkeling

4.Betrekkingen met nationale en internationale activiteiten

5.Centralisatie van de werkzaamheden op het gebied van boekhouding en administratie van de Bedrijven

van de Groep; met name

-de planning en controle van de verkoopsactiviteiten en verkoopsadministratie van de leden van de groep,

evenals coördinatie van de productieplanningen en van de technische bijstand ;

-beheer en centralisatie van het personeelsbeleid van de Bedrijven van de Groep inclusief recrutering, beheer van het personeelsbestand, loon- en salarisadministratie, het vervullen van administratieve formaliteiten inzake personeelsbeheer, centralisatie van zakenreizen ;

-het verlenen van juridische bijstand aan de Bedrijven van de Groep ;

-coordinatie, toezicht en centraal beheer van de financiële en boekhoudkundige administratie van de Bedrijven van de Groep ;

-centraal beheer van administratieve verrichtingen en diensten.

6.Cerdinatie en centralisatie van de werkzaamheden op het gebied van informatica.

7.Cobrdinatie en centralisatie van de publiciteit, met name inzake publiciteitscampagnes, brochures en

reclamedocumenten, organisatie van seminaries, conferenties en vergaderingen, deelname aan beurzen,

steeds in naam en voor rekening van de Bedrijven van de Groep, Coördinatie van organisaties en statistieken. 8.Onderhandelingen voor aankoop en verkoop op naam en voor rekening van de Bedrijven van de Groep. 9.Coërdinatie en centraal beheer van de immobiliën-activiteiten van de Bedrijven van de Groep 10.Werkzaamheden die een voorbereidend of hulpverlenend karakter hebben voor de Bedrijven van de

Groep

7)De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage.

8)1-Iet geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen van gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

De vennootschap mag in het algemeen alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, die van aard zijn dit te begunstigen, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel of dit vergemakkelijken.

De vennootschap kan op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland, De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken,

De vennootschap kan deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Wannneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

B. Wenselijkheid van de fusie vanuit juridisch en economisch standpunt.

De voorgenomen moeder-dochter fusie vormt een onderdeel van een globale herstructurering 1 optimalisering 1 vereenvoudiging van de vennootschapsstructuur van de Euroports groep in België en Frankrijk.

Momenteel bestaat de Euroports groep in België en Frankrijk uit een groot aantal onderscheiden vennootschappen, waarvan een aantal inmiddels hun (in het verleden verantwoord) nut hebben verloren. Dit grote aantal vennootschappen vindt zijn oorsprong in het samen gaan van de groepen Manuport en Westerlund tot wat nu de Euroports groep in België en Frankrijk vormt.

Door de fusie zal het aantal onderscheiden vennootschappen aanzienlijk verminderen, waardoor een grotere transparantie van de groepsstructuur en de betrokken vennootschappen ontstaat. Daarnaast zal de juridische structuur van de groep in overeenstemming gebracht worden met de economische structuur en organisatie van de groep.

Voort

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

De dochteronderneming komt door de fusie in een groter en financiëel sterker geheel terecht. Door de fusie wordt bovendien intragroeps-transacties geëlimineerd en kunnen significante besparingen gerealiseerd worden, ondermeer wat betreft administratiekosten, auditkosten en compliance kosten.

De fusie zal toelaten een eenvoudigere en efficientere juridische structuur te implementeren, waardoor mensen en middelen beter kunnen worden ingezet.

Vanuit deze overwegingen, besluiten de raden van bestuur van zowel de overnemende vennootschap, als van de over te nemen vennootschap, dat het in het belang is van alle betrokken vennootschappen om tot deze fusie over te gaan.

C. Ruilverhouding

Aangezien alle aandelen van de over te nemen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende .

vennootschap, dienen er geen aandelen van de overnemende vennootschap te worden uitgegeven.

D. Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

Het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap wordt opgenomen in het vermogen van de overnemende vennootschap zonder uitgifte van nieuwe aandelen  conform de procedure voorzien In het Wetboek van Vennootschappen.

E. Datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (art. 719 2° W. Venn,)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

F. Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen art. 719 3' W. Venn.)

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten of houders van andere effecten die bijzondere rechten hebben.

G, Bijzondere voordelen (art. 719 4° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap

3.Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap. 4.Neertegging ter griffie

De overnemende vennootschap zal het fusievoorstel neerleggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde, tenminste 6 weken voor de datum waarop de algemene vergaderingen van aandeelhouders zullen beslissen over de fusie.

De over te nemen vennootschap zal het fusievoorstel neerleggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde, tenminste 6 weken voor de datum waarop de algemene vergaderingen van aandeelhouders zullen beslissen over de fusie.

5.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich er onderling en wederzijds toe om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezettte manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften overeenkomstig artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en de statutaire beschikkingen van de vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling aan elkaar evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich er onderling en wederzijds toe het vertrouwelijke karakter te respecteren. 6. Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 31 juli 2013 zou kunnen zijn.

7.Bijzondere volmacht

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Johan KIEBOOMS & Frederik VLAMINCK, geassocieerde Notarissen", te 2000 Antwerpen, Amerikalei 163, teneinde te zorgen voor de neerlegging van dit voorstel en voor de bekendmaking ervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, dit in naam en voor rekening van de betrokken vennootschappen.

De voornoemde bijzondere gevolmachtigde zal hierbij vertegenwoordigd worden door haar zaakvoerder, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frederik VLAMINCK", gevestigd te 9160 Lokeren, Hillarestraat 8, met ondememingsnummer 0859.952.312, op haar beurt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Frederik VLAMINCK, geassocieerd Notaris.

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Bijzonder gevolmachtigde,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

149: ~S D J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHT r ANK VAN KOOPHANDEL

1111111

*13076967*

Ondernemingsnr : 0870306368

Benaming

(voluit) : Logsys

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Land van Waaslaan 5 - Kaai 1213, 9130 Kallo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de Aandeelhouders dd. 07.05.2013 :

'De Aandeelhouders hebben eenparig en schriftelijk besloten om met ingang van heden als nieuwe bestuurder (onbezoldigd) te benoemen :

- Geert Gekiere

dit voor een periode die zal eindigen met de jaarvergadering die zal plaatsvinden in 2015.

Met ingang van heden zal de Raad van Bestuur bijgevolg bestaan uit de volgende bestuurders :

- Filip Persyn

- Charles Menkhorst

- Geert Gekiere'

Filip Persyn

Bestuurder

Geert Gekiere

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/02/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

T 1111 FIE

n3oze9oa" VAN KOO RECHTBANK

0 6 FEB 2013

DEN e.." ~ ~nC7N~.7rE







Ondernemingsnr : 0870306368

Benaming

(voluit) : Logsys

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Land van Waaslaan 5 - Kaai 1213, 9130 Kallo

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de Aandeelhouders dd. 21.01.2013 : De Aandeelhouders hebben eenparig en schriftelijk besloten

- het ontslag op 19/12/2012 van Etienne Leneveu, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder,

te aanvaarden

- het ontslag op 31112/2012 van Julian Walker, als bestuurder, te aanvaarden

De Aandeelhouders aanvaarden het ontslag en geven hen, onder voorbehoud van bevestiging tijdens de eerstvolgende jaarvergadering, kwijting voor de manier waarop zij hun mandaat hebben uitgevoerd tijdens het huidige boekjaar tot heden,

Met ingang van 01/01/2013 wordt als nieuwe bestuurder (onbezoldigd) benoemd

- Charles Menkhorst

dit voor een periode die zal eindigen met de jaarvergadering die zal plaatsvinden in 2015,

Met ingang van 01/01/2013 zal de Raad van Bestuur bijgevolg bestaan uit de volgende bestuurder :

- Filip Persyn

- Charles Menkhorst

Filip Persyn

Bestuurder

Charles Menkhorst

Bestuurder

26/11/2012
ÿþ(rY1 Mod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0870306368

Benaming

(voluit) : Logsys

(verkort)



GREFFEE FtECI-&TBAáV;P~ VAN KOOPHANDEL

1 4 NOV 2017..

DENe iER:Aq~digDE

I~

*12190565*

bel a

BE

Sta

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Land van blaaslaan 5 - Kaai 1213, 9130 Kallo

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Mandaat Commissaris - Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal der gewone algemene vergadering der aandeelhouders van 9 mei 2012 :

'De gewone Algemene Vergadering volgt het advies van de Raad van Bestuur op en verlengt het mandaat

van Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, als commissaris, vast vertegenwoordigd door

Luc Van Coppenolle, dit voor een periode van drie (3) jaar, die zal eindigen met de jaarvergadering

die zal plaatsvinden in 2015.'

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de Aandeelhouders dd. 25 september 2012 :

'De Aandeelhouders hebben eenparig en schriftelijk besloten :

- het ontslag op 20/06/2012 van Cleversolutions BVBA, vast vertegenwoordigd door David Clevers,

als bestuurder, te aanvaarden

- het ontslag op 01/08/2012 van Jogijo BVBA, vast vertegenwoordigd door Ivan Dresselaers, als

bestuurder en gedelegeerd bestuurder, te aanvaarden

De Aandeelhouders aanvaarden het ontslag en geven hen, onder voorbehoud van bevestiging tijdens de eerstvolgende jaarvergadering, kwijting voor de manier waarop zij hun mandaat hebben uitgevoerd tijdens het huidige boekjaar tot heden.

Met ingang van 01/09/2012 wordt als nieuwe bestuurder (onbezoldigd) benoemd :

Filip Persyn

dit voor een periode die zal eindigen met de jaarvergadering die zal plaatsvinden in 2015.

Met ingang van 25/09/2012 wordt als nieuwe gedelegeerd bestuurder (onbezoldigd) benoemd :

- Etienne Leneveu

dit voor een periode die zal eindigen met de jaarvergadering die zal plaatsvinden in 2015.

Met ingang van 25/09/2012 zal de Raad van Bestuur bijgevolg bestaan uit de volgende bestuurders :

- Julien Walker

- Filip Persyn

- Etienne Leneveu'

Filip Persyn

Bestuurder

Etienne Leneveu

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 29.06.2012 12257-0255-036
03/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~e iEFFIEi-,~C-

VAN K0C'~I".~

na neerlegging ter griffie van

lU lU 11111

*12067381*

V beh aa Bel Stat

II

2 2 UT 2012 DENDE tii : n.:,

Griffie

Ondernemingsnr : 0870306368

Benaming

(voluit) : Logsys

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Land van Waaslaan 5 - Kaai 1213, 9130 Kallo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 28.02.2012

'De aandeelhouders hebben eenparig en schriftelijk besloten het ontslag op 17/11/2011 van Marc Paelinck, als bestuurder, te aanvaarden.

De aandeelhouders aanvaarden het ontslag en geven hem, onder voorbehoud van bevestiging tijdens de eerstvolgende jaarvergadering, kwijting voor de manier waarop hij zijn mandaat heeft uitgevoerd tijdens het huidige boekjaar tot heden.

Met ingang van heden wordt als nieuwe bestuurder (onbezoldigd) benoemd

Cleversolutions BVBA, met David Clevers als vaste vertegenwoordiger

dit voor een periode die zal eindigen met de jaarvergadering die zal plaatsvinden in 2015,

Jogijo BVBA,

vertegenwoordigd door Ivan Dresselaers

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2011
ÿþMM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r(WIFFIF RFrar ANK

VAN KOOPHANDEL

DENDERMONDE,

Griffie

' 6. 07. 2011

ll

*11109473"

Ondernemingsnr : 0870.306.368

Benaming

(voluit) : "LOGSYS"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9130 Kalio, Land Van blaaslaan 5, Kaai 1213

Onderwerp akte : Wijziging van de afsluitdatum van het boekjaar - Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering - Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd Notaris te Antwerpen, op negenentwintig juni tweeduizend en elf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "LOGSYS", gevestigd te 9130 Kallo, Land Van Waaslaan 5, Kaai 1213, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0870.306.368 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Om de afsluitdatum van het boekjaar te verplaatsen van thans dertig juni van ieder jaar naar éénendertig december van ieder jaar, dit voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en elf, zodat het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend en tien, een periode van achttien maanden zal omvatten en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf

2. Om de datum van de gewone algemene vergadering, thans voorzien op de tweede woensdag van de maand oktober, om twaalf uur, te verplaatsen naar voortaan de tweede woensdag van mei, om twaalf uur, dit voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en twaalf.

3. - Om de eerste zin van Artikel 41 : Boekjaar - Jaarrekening te wijzigen, als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.";

- Om de eerste zin van Artikel 30 : Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering te

vervangen door de volgende zin:

"De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op tweede woensdag van de

maand mei, om twaalf uur.".

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, geassocieerd Notaris -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen

dd. 29 juni 2011, met in bijlage : twee volmachten,

gecoördineerde statuten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/05/2011
ÿþMod 2.0

ken kopie

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch na neerlegging ter griffie van

I 11 1 hifi~~N~M u Iu III i~u~

11! 111 145"

bet

Ba2

e

Sta

194 9120 Beveren

A

Ondememingsnr : 0870.306.368 Benaming

(voluit) : Logsys

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Gaverlandstraat

la~d-~,betc+~rrd'te~~

tC CL~1 . 1 UMi

ete! KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreksel uit de Eenparige schriftelijke besluitvorming van de bestuurders dd 05/0412011

De maatschappelijke zetel wordt gewijzigd. De nieuwe zetel is met ingang van 5 april 2011 gevestigd te:

9130 KALLO, Land Van Waaslaan 5, Kaai 1213 België.

JOGIJO bvba, vert door Ivan Dresselaers

gedelegeerd bestuurder

Marc Paelinck

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte--------=-_--,

GRIFFIE REG, 2K

-i

r

Luik B



Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbles

17. 01. 2011

flUhIflllIIll IIII if If IIIIII 111f IIIM

" 111.5.."

..

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 0870.306.368 194 9120 Beveren

Benaming

(voluit) : Logsys

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Gaverlandstraat

Onderwerp akte : (Her)benoeming en ontslag bestuurders

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 13/10(2010

Het mandaat van JOGIJO BVBA, vast vertegenwoordigd door Ivan Dresselaers, loopt ten einde op 13 oktober 2010. De gewone Algemene Vergadering volgt het advies van de Raad van Bestuur om het te verlengen voor een periode van vier (4) jaar, die zal eindigen met de jaarvergadering in 2014.

De vergadering neemt kennis van het ontslag van Frederic Beele als bestuurder met ingang vanaf heden.

De vergadering aanvaardt het ontslag en geeft hem, onder voorbehoud van bevestiging tijdens de eerstvolgende jaarvergadering, kwijting voor de manier waarop hij zijn mandaat heeft uitgevoerd.

De vergadering benoemt als nieuwe bestuurder (onbezoldigd):

-Julien Walker, Lavender Mead, Wonston, Winchester N021 31R, United King, dit voor een periode van vier (4) jaar, die zal eindigen met de jaarvergadering in 2014.

JOGIJO BVBA, vast vert. door Ivan Dresselaers

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto, : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.10.2010, NGL 24.12.2010 10648-0585-036
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 14.10.2009, NGL 26.11.2009 09864-0286-036
02/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 08.10.2008, NGL 27.11.2008 08828-0312-035
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 25.07.2007 07478-0400-030
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 10.07.2006 06428-4224-023

Coordonnées
LOGSYS

Adresse
LAND VAN WAASLAAN 5, KAAI 1213 9130 KIELDRECHT (KALLO)

Code postal : 9130
Localité : Kallo
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande