LOHABE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LOHABE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 862.442.341

Publication

27/07/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

rnod 11.1

01

Ondernerningsnr : 0862.442.341

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I 111111 III II I III I II

*12133138*

18 JULI 2812

RECHTBANKyAN

KOOPHANDEL TE CI:. t"

Griffie

Benaming (voluit) : LoHaBe

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Filliersdreef 65

9800 Deinze

Onderwerp akte ;FUSIE DOOR OVERNAME - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit twee akten verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op negenentwintig juni tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

DAT;

- de naamloze vennootschap "LoHaBe", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Filliersdreef 65, rechtspersonenregister Gent 0862.442.341, bij wijze van fusie is overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCU VIKS", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Filliersdreef 65, rechtspersonenregister Gent 0449.341.513;

- het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap;

- vanaf één januari tweeduizend en twaalf de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

- de vennootschap heeft opgehouden te bestaan;

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : mevrouw Virginie FREMAT, de heer Pieter DIELTJENS of enig ander advocaat van het advocatenkantoor CMS Debacker, kantoorhoudend te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 2, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen .ten einde inschrijving van de vennootschap, evenals van de andere aan de fusie deelnemende vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL - GEASSOCIEERD NOTARIS.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge







TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht



R; a i33#Sk~ i~IZ " 7S1'i Luk û 'J? rtleldefi ?ec cci ,u]aC M11 hoed3nicn~+ Ia1l da ií'$':rofiiaritL'f2tlCte 11C`t?.r'ó 'rezlj v:lr1 4i? p:.rs00)f1{en''

be,.108gd dL?. a.anzlen ~~3ri dEr~3ï1 ta 'l~fi-?~ ~~1~;f00i dÎe,rsri

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 05.06.2012 12154-0064-028
25/05/2012
ÿþRechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Filliersdreef 65, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel inzake fusie door overneming

Neerlegging fusievoorstel inzake een fusie door overneming van de Vennootschap LoHaBe NV door Accu Viks BVBA, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen d.d. 19 april 2012 en; goedgekeurd door de raad van bestuur d.d. 19 april 2012:

!Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de betrokken vennootschappen a)De Over Te Nemen Vennootschap

de naamloze vennootschap LoHaBe, met maatschappelijke zetel te Filliersdreef 65, 9800 Deinze, heeft. overeenkomstig artikel 3 van haar statuten" als maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor derden, in België als in het buitenland,_ het deelnemen in en het financieren van ondernemingen van welke aard ook.

De vennootschap mag met name, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving,: deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten, vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag op geen enkele manier aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld, door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig, inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs en alle latere uitvoeringsbesluiten of wetten, die deze wet komen te vervangen.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in hoedanigheid van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over en advies kunnen verschaffen aan verbonden vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed verrichtingen, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling, alsook zekerheden verstrekken voor schulden van vennootschappen of ondernemingen die met haar in een groep verbonden zijn."

b)De Overnemende Vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accu Viks, met maatschappelijke zetel te, Filliersdreef 65, 9800 Deinze, heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten als maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel : handel, in- en uitvoer, distributie, consultancy van auto-onderdelen en batterijen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handeling stellen die van aard zouden zijn de

verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. --------

Op de laatste piz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 't MEI 2012

RECHTBANK VAN

CENT

; Ondernemingsnr: 0862.442.341

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

LoHaBe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, aile zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden."

II.Kapitaal en aandelen

a)Over te Nemen Vennootschap

Het kapitaal van de Over Te Nemen Vennootschap bedraagt 989.000,00 EUR en'is verdeeld over 16.081 aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/16.081e van het kapitaal vertegenwoordigen.

b)Overnemende Vennootschap

Het kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt 1.750.000 BEF (43.381,37 EUR) en is verdeeld over 1750 aandelen elk met een nominale waarde van 1.000 BEF (24,79 EUR).

Het bestuur van de Overnemende Vennootschap zal, naar aanleiding van de goedkeuring van de geplande fusie, voorstellen aan de algemene vergadering om de statuten aan te passen teneinde het kapitaal om te zetten in EUR en de nominale waarde van de aandelen af te schaffen..

Ill.Ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

a)Aandelen van de Over Te Nemen Vennootschap

De fusie van beide vennootschappen zal plaatsvinden door de uitgifte van nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap die zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap. Het aantal nieuwe aandelen wordt bepaald op basis van onderstaande ruilverhouding.

De ruilverhouding van de aandelen is gebaseerd op de waarde van het eigen vermogen van de Over Te Nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap op 31 december 2011.

Over Te Nemen Vennootschap:

Eigen vermogen: EUR 1.067.428,10

Aantal aandelen: 16.081 aandelen

Waarde per aandeel: EUR 66,3782

Overnemende Vennootschap:

Eigen vermogen: EUR 516.932,41

Aantal aandelen: 1.750 aandelen

Waarde per aandeel: EUR 295,3899

Op basis van de waarde van het hierboven vermelde eigen vermogen van de Over Te Nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en op basis van het aantal bestaande aandelen, wordt de volgende ruilverhouding van de aandelen voorgesteld:

Waarde één aandeel van de Over Te Nemen Vennootschap (EUR 66,3782)

--------------------------------____..___------------------------------------- 0,2247

Waarde één aandeel van de Overnemende Vennootschap (EUR 295,3899)

De ruilverhouding ziet er aldus als volgt uit: 1 aandeel van de Over Te Nemen Vennootschap geeft recht op 0,2247 aandelen van de Overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

b)Aandelen gehouden door de Over Te Nemen Vennootschap in de Overnemende Vennootschap

De aandelen gehouden door de Over Te Nemen Vennootschap in de Overnemende Vennootschap worden ingevolge de fusie als eigen aandelen aan de activa van de Overnemende Vennootschap toegevoegd ten gevolge van de overdracht onder algemene titel van aile activa en passiva.

De Overnemende Vennootschap zal, conform de bepalingen van artikel 325, eerste lid W.Venn., een onbeschikbare reserve vormen gelijk aan de waarde waarvoor deze aandelen in de inventaris zijn ingeschreven. Deze eigen aandelen zullen onmiddellijk na de fusie worden vernietigd,

lV,Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt

De 16.081 aandelen van de Over Te Nemen Vennootschap, eigendom van Lohomij BV (16,076) en Oud Clingendaal Management Services BV (5 aandelen), zullen recht geven op aandelen van de Overnemende Vennootschap, zonder aanduiding van nominale waarde, zoals hieronder bepaald:

16.081 aandelen x (0,2247 ruilverhouding) = 3.613 aandelen (hierna `Nieuwe Aandelen').

De Nieuwe Aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 3,612 aandelen toe te kennen aan Lohomij BV

- 1 aandeel aan Oud Clingendaal Management Services BV.

De Nieuwe Aandelen zullen op gelijke wijze behandeld worden als de bestaande aandelen. Het stemrecht verbonden aan de nieuwe aandelen zal identiek zijn aan het stemrecht verbonden aan de bestaande aandelen.

De Nieuwe Aandelen zullen uitgegeven worden onmiddellijk na de buitengewone algemene vergaderingen van de Over Te Nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap die over de fusie zullen beslissen.

V.De datum vanaf welke de Nieuwe Aandelen recht geven te delen in de winst

De Nieuwe Aandelen van de Overnemende Vennootschap geven recht op deelname in de winst van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2012.

VI.Datum vanaf welke de handelingen van de Over Te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Alle verrichtingen van de Over Te Nemen Vennootschap vanaf 1 januari 2012 zullen boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen worden geacht verricht te zijn voor rekening van de . Overnemende Vennootschap.

VII,De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn geen aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen, De Overnemende Vennootschap neemt bijgevolg ook geen bijzondere maatregelen.

Vlll.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris voor het opstellen van het in artikel 313 W.Venn. bedoelde verslag

ingevolge de bepalingen van de Wet van 8 januari 2012 kunnen de vennoten afstand doen van de vereiste tot opstelling van het controleverslag zoals voorzien in artikel 695 W.Venn. ln dat geval dient door de commisaris van de Overnemende Vennootschap, wiens kapitaal wordt verhoogd naar aanleiding van de fusie, een verslag conform artikel 313 W.Venn, te worden opgesteld,

ln overleg met de commissaris van beide vennootschappen zal worden gevraagd aan de vennoten om afstand te doen van het opstellen van het controleverslag voorzien in artikel 695 W.Venn en zal de commisaris van de Overnemende Vennootschap een verslag aangaande de inbreng in natura conform artikel 313 W.Venn. opstellen.

a

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor hef opstellen van het bijzonder verslag aangaande de inbreng in natura voor de Overnemende Vennootschap wordt een bedrag van EUR 4500 toegekend aan de commissaris, zijnde KPMG Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Robert Snijkers.

IX.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de Over Te Nemen Vennootschap of van de Overnemende Vennootschap

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap noch aan de leden van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap.

X.Fiscale bepaling

De bestuursorganen van de Over Te Nemen Vennootschap en van de Overnemende Vennootschap menen dat er afdoende rechtsgeldige economische en financiële motieven voor de fusie bestaan en dat derhalve de fusie kan plaatsvinden met toepassing van de vrijstelling van de artikelen 117 §1 en 120, laatste lid, van het Wetboek Registratierechten, van het vrijstellingsregime van artikel 211 van het Wetboek van de " Inkomstenbelasting 1992 en van het vrijstellingsregime van de artikelen 11 en 18§3 van het BTW-Wetboek,

De zakelijke overwegingen voor de fusie zijn de vereenvoudiging van de groepsstructuur.

De enige deelneming van Lohabe NV is Accu Viks BVBA en er zijn op korte termijn geen plannen voor

andere deelnemingen.

Om het eigen vermogen van Accu Viks BVBA na de verrichting op niveau te houden, werd in december 2011 het kapitaal van Lohabe NV verhoogd.

Er werd gekozen voor een overneming van Lohabe NV door Accu Viks BVBA omdat deze laatste ' vennootschap bekend is in het handelsverkeer (in tegenstelling tot Lohabe NV).

2.Bijzondere volmacht

De raad van bestuur heeft per beslissing d,d. 19 april 2012 Virginie Frémat en/of Carl Leermakers, of enig ," ander advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel te 2000 Antwerpen, Amerikalei 92, elk van hen met de bevoegdheid om alleen te handelen en om te subdelegeren, aangesteld, om al de nodige formaliteiten te verrichten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ter neerlegging en publicatie van het fusievoorstel.

Virginie Frémat

Bijzondere lasthebber

veo.le)Y- ' _ ÉPa% i ,e Uaors U

vn~wNL4.ir

Voor-

behouden" aan het Belgisch

Staatsblad

Op de iaatste blz. van Luik E vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2012
ÿþ4

E S.

b

mod 11.1

T In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u~uiui~iHiuiiu

*12099966'

Ondernemingsnr : 0862.442.341 Benaming (voluit) : LoHaBe

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Filliersdreef 65 9800 Deinze

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN AANPASSING EN COÓRDINATIE DER STATUTEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op dertig december tweeduizend en elf, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op vijf januari tweeduizend en twaalf, boek 229 blad 22 vak 10, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen.. :

BLIJKT dat:

- het kapitaal verhoogd werd met negenhonderd zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 927.800,00) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op negenhonderd negenentachtig duizend euro (¬ 989.000,00) door inbreng in speciën volstort ten belope van honderd procent.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

REMBERT VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoordineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

1

NEERGELEGD

2 1 FE8, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL fiNT

Op de laetste blz. van Lu&k B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

24/02/2012
ÿþOndernemingsnr: 0862.442.341

Benaming {votuit) : LoHaBe

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Filliersdreef 65 , 9800 Deinze

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN  AANPASSING EN COÖRDINATIE DER STATUTEN

: Uit een akte verleden voor Anton Van Ba« geassocieerd notaris te Antwerpen, op dertig december! tweeduizend en elf, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie; op vijf januari tweeduizend en twaalf, boek 229 blad 22 vak 10, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de! ii eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen .%

li BLIJKT dat:;

- het kapitaal verhoogd werd met negenhonderd zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 927.500,00) om

het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op negenhonderd negenentachtig]

duizend euro (¬ 989.000,00) door inbreng in speciën volstort ten belope van honderd procent.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIE=ERD NOTARIS.-

; TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

ii - expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden - Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende, notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l`l .~, ~i ~ 1.T i, # ;"

lila iiii u IIII u7

*1204494+

Rk`Ca-1TB.1Nh VAN KOOPHAPiC FL : firely

27/01/2012
ÿþMod Word 11.1

Ci. t L} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

1 1 l JAN. 2012

*iaozsssi"



REGHTEl,e VAN KOOPHANDMMW GENT







Ondernemingsnr : 0862442341

Benaming

(voluit) : LoHaBe

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Filliersdreef 65, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging mandaat bestuurder

Op 6 juni 2011 heeft de Algemene Vergadering het volgende beslist:

Benoemingen

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de heer Van der Vlugt Johannes, wonende te Nederland, 2911 HD Nieuwerker a/d Yssel, Loire 12 te herbenoemen tot bestuurder voor een periode van 6 jaar tot de algemene vergadering van tweeduizend zestien.

Pieter Dieltjens

Bijzondere lasthebber

et.77-ce eeiei. &ceez,e.eice,-

ap de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 15.07.2011 11295-0096-027
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 15.06.2010 10176-0458-026
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 24.07.2009 09456-0086-027
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 14.07.2008 08409-0166-027
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 09.07.2007 07385-0106-011
03/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.05.2005, NGL 01.06.2005 05194-4246-013

Coordonnées
LOHABE

Adresse
FILLIERSDREEF 65 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande