LOMINK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOMINK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.822.392

Publication

08/05/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0876.822.392

Benaming

(voluit) : LOMINK

(verkort):

Rechtsvorm

Zetel : Oud Leykensfaat 5A te 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder

De bijzonder algemene vergadering van aandeelhouders van 31 maart 2014 heeft:

- het ontslag aanvaard als zaakvoerder van Dhr. Martens Antoon, wonende te 9880 Aalter, Oud Leykenstraat 5A en dit vanaf heden,

- met unanimiteit wordt benoemd als zaakvoerder Dhr. Marnix Van Laecke, wonende te 98820 Aalter, Oud: Leykenstraat 5 vanaf 01 april 2014

Get. Van Laecke Marnix

Zaakvoerder

NEERGELEC:11)

24 APR. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANIeLp GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111111111)11j11j11111111111

Qp de laatste blz. van jik9 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/09/2014
ÿþà

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERG ELEG D

0 9 SEP. 2014

1111111R1.11.11111111101

RECHTBANK VAN KOOPHANOEtfre GENT

Ondememingsnr : 0876.822.392

Benaming

(voluit) : LOMINK

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9880 Aalter, Oud Leykenstraat 5A

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding met oog op in vereffening stelling - afgifte vennootschapsgoederen- vereffening - sluiting van de vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe te Zulte op 27 augustus 2014, neergelegd ter registratie, dat de vennoten van de BVBA "LOMINK", met zetel te 9880 Aalter, Oud Leykenstraat 5A, met ondememingsnummer 0876.822.392, de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Eerste besluit  Verslagen

De vergadering beslist om geen lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder in datum van 30 juni 2014, en het verslag van revisor, de heer Piet Dujardin, in opdracht van BVBA BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN te Kortrijkstraat 12 I 8560 Wevelgem, de dato 30 juli 2014, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 § 1, derde lid van het wetboek van vennootschappen, over vervroegde ontbinding van de vennootschap, van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LOMINK", voornoemd.

Het besluit van het verslag van de externe accountant luidt als volgt:

"5. BenulT

Het bestuursorgaan van de BVBA LOMINK heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een tussentijdse staat van actief en passief per 30 juni 2014 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 341.270,56 EUR en een netto-actief t.b.v. 339.270,56 EUR.

Un de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Ik dien een voorbehoud te formuleren wegens de niet-geboekte voorziening voor de kosten verbonden aan de beëindiging van de werkzaamheden zoals ereloon bedrijfsrevisor, ereloon vereffenaar, ereloon notaris, die kan geraamd worden op 2.000,00 EUR. ik verkreeg inmiddels een bewijs van betaling m.b.t. voormelde kosten.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

tk dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingcontroles.

Op de liquidatiebonus dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders. Wij willen erop wijzen dat deze' roerende voorheffing, geraamd op een bedrag van 31.927,06 EUR, niet geconsigneerd werd, doch de vennootschap beschikt blijkens de staat van actief en passief d.d. 30 juni 2014 over voldoende liquide middelen om de liquidatiebelasting te betalen.

Voormelde staat geeft dan ook, onder voormelde voorbehouden, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Wevelgem, 30 juli 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin."

Tweede besluit  Vervroegde ontbinding der vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ve egenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap, en haar vereffening wordt uitgesproken, te rekenen vanaf heden. De vennootschap wordt enkel nog geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

De notaris vestigt de aandacht er op dat aile stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is (artikel 183 paragraaf 1 van het Wetboek van vennootschappen).

Derde besluit Afgifte van de goederen van de vennootschap

De vergadering beslist afgifte te doen van alle maatschappelijke goederen van de vennootschap aan de vennoten, de heer Antoon Martens en de heer Marnix Van Laecke, gezamenlijk, hetgeen deze verklaren te aanvaarden.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen gemachtigd het gehele vermogen van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. Overeenkomstig artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen worden de hierna vermelde onroerende goederen en rechten overgedragen vanaf heden, aan de vennoten-natuurlijke personen.

De vennoten verklaren en verbinden zich ertoe eventuele verborgen schulden en verplichtingen, welke na de afsluiting van de vereffening nog eisbaar worden, volledig te dragen en te betalen

Het vermogen van voornoemde vennootschap omvat geen onroerende goederen en rechten, behalve: Beschrijving van de onroerende goederen en rechten

Vierde besluit Ontslag zaakvoerder

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van de zaakvoerder, met ingang van heden, te weten: De Heer Marnix Van Laecke, voornoemd, dewelke alhier is tussengekomen en verklaart zijn ontslag te aanvaarden,

Hem wordt kwijting verleend voor zijn mandaat als zaakvoerder.

Vijfde besluit  Geen benoeming vereffenaar

De vergadering stelt vast:

dat thans aile schulden van de vennootschap jegens derden vereffend zijn. De voornoemde zaakvoerders, verklaren dienaangaande, voor zoveel als nodig, dat er zich nadien geen wijzigingen meer hebben voorgedaan aan de activa en passiva van de vennootschap de dato 30 juni 2014. De vennoten verklaren dat aile schulden werden terugbetaald respectievelijk werden geconsigneerd overeenkomstig artikel 185 Wetboek van Vennootschappen,

- dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit (behoudens de hangaar, die zoals hiervoor uiteengezet) en dat het vermogen van de vennootschap voor het overige uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de voormelde vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen die zij thans bezitten.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen, gezien alle vennoten rechtsgeldig aanwezig zijn en gezien uit voormelde staat van activa en passiva blijkt dat het een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en om de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart door de notaris ingelicht te zijn over de inhoud en de gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, hetwelk bepaalt dat bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerder(s) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden wordt (worden) beschouwd ais vereffenaar(s).

Zesde besluit vereffening de facto

De vergadering beslist om de rekeningen en de verdeling goed te keuren en om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen, zodat de resterende activa, na aanzuivering van kosten en te betalen belastingen, zullen uitgekeerd worden aan voormelde vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tOMINK" opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden bij voornoemde zaakvoerder,

Zevende besluit  bijzondere volmachten

Bijzondere volmacht wordt verleend aan voornoemde zaakvoerder, de Heer Marnix Van Laecke, tot uitvoering van voormelde beslissingen.

De vergadering verleent tevens bijzondere volmacht aan de Heer Toon Eeckhout te Aaiter, boekhouder-fiscalist, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile administratieve formaliteiten te vervullen, Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Xavier Van den Weghe

Notaris

.3,

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: verslag revisor met staat van actief en passief, verslag zaakvoerder. Pe-f-tCke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 12.12.2013 13683-0475-014
19/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.11.2012, NGL 17.12.2012 12666-0287-014
13/06/2012
ÿþ A1od Word 11,1

In de bijlager: bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van j_uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behoudE aan he' Belgisc Staatsb!

j

*12106691"

Ondememingsnr : 0876.822.392

Benaming

(volgit) : LOMINK

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BAARLAARS 8 TE 9880 AALTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijk zetel

De Raad van Bestuur heeft beslist de maatschappelijke zetel vanaf 21 mei 2012 te verplaatsen naar.

OUD LEYKENSTRAAT 5 A te 9880 AALIER,

Get. Martens Antoon Zaakvoerder

21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 26.11.2011, NGL 19.12.2011 11640-0020-014
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.11.2010, NGL 23.12.2010 10641-0400-013
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.11.2009, NGL 11.12.2009 09885-0134-013
05/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 30.12.2008 08878-0249-012
17/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 24.11.2007, NGL 07.12.2007 07824-0253-012

Coordonnées
LOMINK

Adresse
OUD LEYKENSTRAAT 5 A 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande