LORD NIGHTLIFE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LORD NIGHTLIFE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.414.424

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 09.09.2014, NGL 29.09.2014 14602-0523-012
07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 09.09.2013, NGL 01.10.2013 13613-0374-012
03/12/2012
ÿþ mod 11.i

" i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0841.414.424

Ilu I*II II IIIIII RIII III

in9so34*

be a B stt

111

VAN KOOPHANDEL

2 2 NOV 2012

DENDERMONDE

Grïfiie

Benaming (voluit) : LORD NIGHTLIFE

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Vriesenrot 11

9200 Dendermonde

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 30 oktober 2012, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LORD NIGHTLIFE", met zetel te 9200 Dendermonde, Vriesenrot 11, met ondernemingsnummer:841.414.424., waarbij besloten werd:

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de burgerlijke, vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. "Parmentier Guy", met zetel te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, vertegenwoordigd door de' heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura goed te keuren.

De heer Guy Parmentier besluit zijn verslag letterlijk als volgt

`BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W,Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LORD NIGHTLIFE door middel van inbreng van een rekening courant kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele nietgeboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen dat: 1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, We maken voorbehoud m.b.t. het feit of de beschrijving van de inbreng in natura beantwoord aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de rekening-courant is samengesteld, uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oorsprong te controleren.

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering lelden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.919 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LORD NIGHTLIFE, ZONDER vermei-ding van een nominale waarde en de creatie van een uitgiftepremie tbv 12,75 EUR

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 6 september 2012

BV ovv BVBA OUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m od 11.1

bhr, Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van honderdzevenenzeventigduizend negenhonderd zevenentachtig komma vijfentwintig euro (177.987,25¬ ) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00¬ ) op honderdzesennegentigduizend vijfhonderd zevenendertig komma vijfentwintig euro (196.537,25 eur), door uitgifte van duizend negenhonderd negentien (1.919) nieuwe aandelen met dezelfde rechten als de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven aan de prijs van tweeënnegentig komma zeven vijf zes zes vijf euro (92,75665¬ ), en dit door inbreng in natura.

Deze inbreng wordt volledig vergoed in aandelen.

Conventioneel werd overeengekomen om de uitgifteprijs van de nieuwe aandelen vast te stellen op tweeënnegentig komma zeven vijf zes zes vijf euro (92,75665¬ ).

Het verschil tussen de netto-waarde van de inbreng en het nominaal bedrag van de kapitaalverhoging, afgerond groot twaalf komma vijfenzeventig euro (12,75¬ ), wordt geboekt op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

Deze rekening zal ten zelfde titel als het kapitaal de waarborg uitmaken van derden en zal slechts kunnen verminderd worden mits naleving van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparanten verklaren perfect op de hoogte te zijn van de uitgifteprijs van de kapitaalverhoging en van de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders. De intekenaars verklaren zich akkoord met de toegekende vergoeding in aandelen.

De vergadering besluit vervolgens de hierboven vermelde uitgiftepremie groot twaalf komma vijfenzeventig euro (12,75¬ ) te incorporeren in het kapitaal zodat het kapitaal wordt verhoogd tot honderdzesennegentigduizend vijfhonderd vijftig euro (196.550,00 eur) en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Vaststelling van de verwezenlijking van de kaoitaalverhoginq

De algemene vergadering stelt vervolgens vast dat op de kapitaalverhoging integraal werd ingetekend en dat zij bovendien volledig werd volstort door inbreng in natura.

Hierdoor is het kapitaal van de vennootschap werkelijk gebracht op honderdzesennegentigduizend vijfhonderd vijftig euro (196.550,00 eur).

In ruil voor voormelde inbreng in natura wordt bijgevolg aan de inbrenger duizend negenhonderd negentien (1.919) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde toebedeeld.

De vergadering besluit het voorkeurrecht om in te tekenen op de voorgenomen

" kapitaalverhoging in geld op te heffen.

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van

achthonderdduizend euro (800.000,00 eur) om het kapitaal van vennootschap te brengen van

honderdzesennegentigduizend vijfhonderd vijftig euro (196.550,00 eur) op

negenhonderdzesennegentigduizend vijfhonderd vijftig euro (996.550,00 eur), door het creëren van afgerond achtduizend zeshonderd vijfentwintig (8.625) nieuwe aandelen, van dezelfde aard als de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen bieden. Deze nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf heden,

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vervolgens vast dat op de kapitaalverhoging integraal werd ingetekend en dat zij werd volstort ten belope van in totaal vierhonderdduizend euro (400.000,00¬ ) door inbreng in geld.

De vergadering besluit ingevolge de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderdzesennegentigduizend vijfhonderd vijftig euro (996.550,00 eur). Het is verdeeld in tienduizend zevenhonderd vierenveertig (10.744) aandelen met fractiewaarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht."

De vergadering machtigt de zaakvoerder a) tot uitvoering van de genomen besluiten en b) om een gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen.

VOOR EENSLUIDEND AFSCHRIFT

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte, coördinatie der statuten, verslag zaakvoerder, verslag revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

fiVo

$ehóuc n

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij hë1 Belgïscfi StaatsbIacT- 63/1271012 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2011
ÿþ.) mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- III UI imii~iiuiwn

behouden *11186325*

aan het

Belgisch

Staatsblad





Onaernemingsinr : gLiA. LOy. 421

3 ~

......

Benaming (votuit) ; LORD MBGE"OTiL9FE

(verkort)

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Vnesenrot 11

920C) Dendermonde

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 25 november 2011, dat er door 1) De heer KERREMANS Roger Edward Paul, geboren te Bornem op één augustus negentienhonderd zestig, wonende te 9255 Buggenhout, Ravenstraat 156, inbreng doende in geld van twaalfduizend negenhonderd vijfentachtig euro, waarvoor hem honderdveertig aandelen worden toegekend, elk volledig volstort; 2) Mevrouw VAN DEN BROECK Sabine, geboren te Dendermonde op dertien februari negentienhonderd achtenzestig, en wonende te 9255 Buggenhout, Ravenstraat 156, inbreng doende in geld van vijfduizend vijfhonderd vijfenzestig euro, waarvoor haar zestig aandelen toegekend worden, elk volledig volstort; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "LORD NIGHTLIFE", met zetel te 9200 Dendermonde, Vriesenrot 11, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 eur) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, en bij de oprichting volledig volstort.

II. STATUTEN.

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt

A. NAAM " DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de

naam "LORD NIGHTLIFE". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten,

facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de

vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen.

ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Vriesenrot 11. De zetel kan zonder statu-

tenwijziging verplaatst worden in het nederiandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit

van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als het buitenland, hetzij voor eigen rekening

hetzij voor rekening van derden:

- het organiseren van alle mogelijke amusements-, vrije-tijds- en ontspanningsactiviteiten;

- de uitbating van één of meerdere dancings, discotheken, private clubs, feestzalen met

drankgelegenheid, restaurants, fuif-, vergader- en concertzalen, hotels, traiteurdiensten;

- De organisatie van tentoonstellingen, beurzen, modeshows, veilingen, congressen en seminaries.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luits B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heus; van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, gevolmachtigde, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. In dat geval zullen de terzake geldende wettelijke bepalingen dienen nageleefd te worden.

" De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennootschapswetgeving.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 eur). Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen met

fractiewaarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING " ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke

ieder individueel kunnen handelen.

Voor-

behouden

aan het

8elgich

Staatsblad

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

" Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een corn-missaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der . bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand september om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel , van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

F. INVENTARIS - JAARREKENING " RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR " JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april van elk jaar en eindigt op éénendertig

maart van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de

zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met

betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noteris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

" afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de

ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de

ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer

vereffenaars benoemen of ontslaan.

ARTIKEL ZEVENENDERTIG - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de geldende vennootschaps-

wetgeving, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

H. KEUZE VAN WOONPLAATS.

ARTIKEL ACHTENDERTIG - Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun toezicht.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN .

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf vijfentwintig november tweeduizend en elf tot éénendertig maart

tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede

dinsdag van de maand september tweeduizend dertien om negentien uur.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

En terstond komt de algemene vergadering der vennoten bijeen en benoemt met eenparigheid van

stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder : de heer Roger Kerremans voornoemd, die verklaart dit

zaakvoerderschap te aanvaarden.

VOLMACHT.

Er wordt bij deze uitdrukkelijk volmacht verleent aan :

- de heer Nick WALRAEVENS, wonende te 9255 Buggenhout, Kasteelstraat 170:

- mevrouw Lut DEGRANDE, wonende te 9255 Buggenhout, Kasteelstraat 170;

- de heer Filip EVERAERT, wonende te 9200 Mespelare, Singelweg 42;

Met bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden en met macht tot indeplaatsstelling, ten einde

: de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle admini-straties, alle belastingadministraties,

waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbetreffende

ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen,

schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

En bijlage : afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.09.2015, NGL 24.09.2015 15595-0248-013

Coordonnées
LORD NIGHTLIFE

Adresse
VRIESENROT 11 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande