LOTERMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOTERMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.922.318

Publication

20/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312367*

Neergelegd

16-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Maandagstraat 37

Ondernemingsnummer :

0633922318

Benaming (voluit) : Loterman

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Michel OLEMANS te Brakel op 14 juli 2015 dat

1. de Heer DECLERCQ Kenny, ongehuwd, geboren te Ronse op vijfentwintig augustus negentienhonderd drieëntachtig, [Identiteitskaart nummer : 592-0184610-03 / Rijksregister nummer : 83.08.25-269.04], wonende te 9660 Brakel, Kasteelstraat 58 bus 401.

2. de Heer DECLERCQ Davy, ongehuwd, geboren te Ronse op drie maart negentienhonderd

achtentachtig, [Identiteitskaart nummer : 591-9710766-04 / Rijksregister nummer : 88.03.03-127.03],

wonende te 9660 Brakel (Everbeek), Bergstraat 1

een vennootschap hebben opgericht

RECHTSVORM BENAMING  ZETEL.

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

be¬perkte aansprakelijkheid en met de naam  Loterman

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9660 Brakel, Maandagstraat 37.

KAPITAAL AANDELEN  VOLSTORTING.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nomi¬nale waarde, die

ieder één tweehonderdste van het kapitaal verte¬genwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt als volgt a pari ingeschreven :

Op alle aandelen wordt in speciën ingeschreven tegen de prijs van honderd euro per aandeel; als

volgt :

1. door de heer Declercq Kenny, comparant sub 1 voornoemd, voor tienduizend euro (¬ 10.000,00), waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend;

2. door de heer Declercq Davy, comparant sub 2 voornoemd, voor tienduizend euro (¬ 10.000,00), waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toe¬gekend;

zodat de totaliteit van het geplaatst kapitaal volstort is.

Deze volstorting ten bedrage van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) werd door de oprichters uitgevoerd op een speciale rekening nummer BE42 3631 4918 7454 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken vanaf heden. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden :

- De uitbating van een onderneming voor algemeen schrijnwerk; het vervaardigen, plaatsen en herstellen van alle binnen- en buitenschrijnwerk, zowel in hout, metaal, kunststof als in alle andere materialen; het vervaardigen, plaatsen en herstellen van onder meer (niet limitatief): keukens, keuken- en badkamermeubelen, kantoormeubelen, maatmeubelen, deuren en ramen, trappen, plafonds, wanden, kasten, veranda s, tuinhuizen, carports, parket en andere vloerbekledingen, garagepoorten, luiken, glaswerk, enz..

9660 Brakel

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitvoeren van dakwerken en isolatiewerken; chapewerken en bevloeringen, stukadoors- en bezettingswerken, het plaatsen van valse scheidingswanden en gipswanden, het uitvoeren van diverse activiteiten in de sector eindafwerking en renovatie; het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden en opruimwerkzaamheden; klusjesdienst; het uitvoeren van elektriciteitswerken; onderneming voor metaalconstructie, smeedwerk; het plaatsen van zonnepanelen en milieuvriendelijke installaties;

- Het uitvoeren van alle activiteiten i.v.m. interieur en decoratie, vormgeving, binnenhuisinrichting, binnenhuisarchitectuur en totaalinrichting, gaande van het ontwerp tot de effectieve realisatie; de coördinatie en begeleiding van totaalprojecten.

- In het algemeen het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sectoren bouw, metaal en elektriciteit, al dan niet in coördinatie met onderaannemers, omvattende (niet-limitatief) alle werkzaamheden en activiteiten gaande van de voorbereidingswerken tot de volledige afwerking en binneninrichting; omvat tevens alle onderhoudswerken, renovatie- en herstellingswerken; het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen, in coördinatie met onderaannemers. - Algemene bouwonderneming in coördinatie met onderaannemer; de coördinatie van werken op de werf; onderneming in onroerende goederen; het bouwen, verbouwen, kopen, renoveren en verkopen van onroerend goed; bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij.

- Consultancy en adviesverlening inzake technische aangelegenheden, tevens inzake management en beheer; consultancy en dienstverlening inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management en diverse technische aangelegenheden; inzake productmanagement, design en vormgeving; inzake PR, publiciteit en marketing; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening.

- Advies- en dienstverlening in de bouwsector, in bouwtechnische aangelegenheden, in het algemeen inzake technische aangelegenheden; het optreden als toezichthoudende instantie, veiligheidscoördinator; de coördinatie van werken en de werfopvolging; het aanbieden van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en aanverwante sectoren.

- Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten. Het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning. Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

- Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen. - Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in bouwmaterialen, schrijnwerk, meubelen, interieurartikelen, bouwmaterialen en aanverwante artike¬len, tevens in fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

- Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

- De uitbouw van een of meerdere verkooporganisaties en verkoopsystemen; verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- Het uitoefenen van de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Het optreden als managementvennootschap en het beheren van vennootschappen, het optreden als holding en het instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. - Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur in de zetel van de vennootschap, of op iedere andere plaats, aangeduid in de oproepingsbrief. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren en vormen zij een college van zaakvoerders, dat een voorzitter aanstelt en handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnen¬landse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave die inherent is met, dan wel oorzake¬lijk verbonden met het waarnemen van de mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

In het geval de vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, dan kan hij alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe¬zenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren en vormen zij een college van zaakvoerders.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, waarvan zij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zullen vaststellen. Indien er meerdere zaak¬voerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Worden aangesteld als statutaire zaakvoerders van de vennootschap de heren Kenny Declercq en Davy Declercq, comparanten in deze, die verklaren hun opdracht te aanvaarden.

In het geval de vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de ven¬nootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en tevens in alle akten waaraan een open¬baar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, zullen zij de vertegenwoordigingsbevoegdheid gezamenlijk uitoefenen. Alleen met hun gezamenlijke handtekening zullen zij de vennootschap kunnen verbinden. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzon¬dere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaar¬rekening op. Deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

boekhoudkundige documenten worden ter goedkeuring aan de jaarvergadering der vennoten voorgelegd. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig de bepalin¬gen hieromtrent voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de crite¬ria van een  kleine vennootschap zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. ONTBINDING.

De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het overlijden van een zaakvoerder of vennoot.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene ver¬gadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennoot¬schap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de ver¬bintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbon¬den, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbin¬tenissen van de ven¬nootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de be¬kendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen bin¬nen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voor¬komend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadsla¬gen en te besluiten over de ontbinding van de ven¬nootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatre¬gelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien (15) da¬gen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uit¬eenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de fi¬nanciële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschap¬pen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden ver¬lies ge¬daald is tot minder dan één vierde (1/4) van het maatschappelijk kapitaal, met dien ver¬stande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde (1/4) ge¬deelte van de ter verga¬dering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het minimumkapitaal voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de ven¬nootschap voor de recht¬bank vorderen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Bekrachtiging verbintenissen.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één juli tweeduizend en vijftien. Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verworven.

2. Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal echter aanvangen op heden om te eindigen op eenendertig december

tweeduizend en zestien.

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zeventien.

4. Volmacht voor administratieve formaliteiten

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB Partners Oudenaarde met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, ondernemingsnummer 0473.997.329, RPR Gent, afdeling Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting, zoals de inschrijving KBO en activering BTW.

Coordonnées
LOTERMAN

Adresse
MAANDAGSTRAAT 37 9660 ST-MARIA-OUD(BRAKEL)

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande