LOTTO CENTER II

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LOTTO CENTER II
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 422.547.242

Publication

28/01/2014
ÿþ1111111111111111111

*14027347*

jLuik:-E3>,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 ,F

,pp

\-" á1-lÁNDÉLK

17 JAN, 2014 ~

-DENDEMMONIE

mod 11.1

Ondememingsnr: 0422.547.242

iE Benaming (voluit) : Lotto Center II

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oostjachtpark 7

9100 Sint-Niklaas

1;

Onderwerp akte : NV: vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre MOULIN, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op éénendertig december tweeduizenddertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lotto Center Il" volgende beslissingen heeft genomen

vergadering beslist, gezien het feit dat de vennootschap geen activiteiten meer heeft, over te gaan IE tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar definitieve ontbinding uit te rekenen ij vanaf heden.

De huidige aandeelhouders bepalen en komen overeen dat aile tegoeden van de vennootschap uitsluitend ten bate of ten laste komen van de vennoten, voornoemd, ieder voor hun aandeel.

De huidige vennoot verklaart tevens dat het vermogen van de vennootschap geen onroerende

goederen omvat.

2) De vergadering onderzoekt het verslag van de raad van bestuur dat een toelichting geeft omtrent het besluit om tot de ontbinding van deze vennootschap over te gaan.

3i De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van dit verslag védr het verlijden dezer, en keurt thans; iE dit verslag goed.

De vergadering onderzoekt vervolgens de staat van activa en passiva die gevoegd is bij het verslag van j iE de raad van bestuur en keurt deze staat eveneens goed.

Door de raad van bestuur werd de commanditaire vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Buro & Design Center,

Esplanade 1 box 96, 1020 Brussel benoemd als commissaris, en aangewezen om verslag uitte j

brengen over de voormelde staat van activa en passiva.

;i De conclusies van dit verslag worden alhier letterlijk overgenomen als volgt:

"7 CONCLUSIES:

Ondergetekende, Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Gent, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453 925.059), vertegenwoordigd door de heer Peter Verscheiden en mevrouw Wendy Van der Biest commissaris van de NV Lotto Center II, met maatschappelijke zetel te

!I 9100 Sint-Niklaas, Oostjachtpark 7, ingeschreven in het rechtspersonenregistermet ondernemingsnummer 0422.547.242, gekend op de Rechtbank te Dendermonde, verklaart dat in het

jj kadervan de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn. (verwijzend naar de opdrachtbrief van 10/12/2013), de Raad van Bestuur van de NV Lotto Center I!, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 11 december 2013 opgesteld heeft, die, rekening

;; houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van

;j ¬ 10.947, 51 en een nettoactief van ¬ 8.947, 51.

De boekhoudkundige staat per 11 december 2013 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kasten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke nonnen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van de volledigheid van de onder de handelsschulden en de te ontvangen facturen opgenomen bedrag(en) en onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen vóór de buitengewone algemene vergadering. Deze laateigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. en mag niet voor andere

doeleinden worden aangewend.

Drongen, 23 december 2013

Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, commissaris

vertegenwoordigd door De heer Peter Verschelden, bednjfsrevisor, Mevrouw Wendy Van der Biest,

bednjfsrevisor."

De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van het verslag van de comissaris vóór het verlijden

dezer.

3)De vergadering stelt vast dat voldaan wordt aan de voorwaarden tot ontbinding met onmiddellijke

sluiting der vereffening conform artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen, met name:

- Dat alle aandeelhouders op onderhavige vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn;

- Dat uit de staat van activa en passiva, het verslag van de Raad van Bestuur en het verslag van de commissaris, blijkt dat de passiva volledig voldaan zijn en er aldus geen passiva in de vennootschap meer bestaan;

- Dat de aandeelhouder verklaart aile nakomende fiscale passiva en BTW in eigen naam over te nemen en te voldoen;

- Dat eveneens uit het verslag der raad van bestuur waarvan hierboven sprake blijkt dat alle schulden

voldaan zijn, er geen hangende geschillen zijn, en de terugname van het resterende actief zal gebeuren

onder de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit;

-- Dat er dienvolgens geen vereffenaar wordt benoemd

4)1) De vergadering stelt het ontslag vast van de vijf bestuurders, allen voornoemd, met name:

- de naamloze vennootschap Lambefimmo,(0425.568.791); - de besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid Lambefran (0426.231.361);

- de naamloze vennootschap Lambedir (0455.414.901);

- de naamloze vennootschap Lambemar (0455.413.119);

- de naamloze vennootschap Lambelaur (0455.413.317);

en verleent hierbij kwijting en volledige ontlasting aan de raad van bestuur van de vennootschap voor de door hem uitgeoefende opdracht.

2) De vergadering stelt eveneens het ontslag vast van de commissaris, de commanditaire

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden, voornoemd.

5)Alvorens over te gaan tot de sluiting der vereffening, verklaren de bestuurders uitdrukkelijk dat ondergetekende notaris hen heeft gewezen op het feit dat, gezien er in onderhavige vereffening geen vereffenaar werd benoemd, zij zelf als vereffenaar zullen worden beschouwd en in die hoedanigheid aansprakelijk kunnen worden gesteld en aangesproken kunnen worden door eventuele benadeelde schuldeisers indien mocht blijken dat er na de sluiting van onderhavige vereffening toch nog passiva zouden zijn of deze passiva nog zouden opduiken.

De algemene vergadering spreekt thans de afsluiting der vereffening uit en stelt vast dat de naamloze vennootschap Lotto Center il definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist tenslotte dat alle documenten en stukken van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard op het adres van de naamloze vennootschap Lambefimmo, met maatschappelijke zetel te Oosteindeken 47 te 9160 Eksaarde (Lokeren).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

me

Tegelilk hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- verslag commissaris

-verslag raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vopr

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/11/2013
ÿþf Mod POF tt,t

I~S In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE BL.OSTLiANl{

VAN KOOPHANDEL

15 110V, 2013

DENDaRNONDE

MI

'flh'

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

Ondernemingsnr : 0422.547.242

Benaming (voluit) : Lotto Center Il

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oostjachtpark 7 - 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Herbenoeming Commissaris

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 15/02/2013

De algemene vergadering herbenoemt burg. CVBA Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren, ' met maatschappelijke zetel te Buro & Design Center, Esplanade 1 box 96, 1020 Brussel, als commissaris van de vennootschap voor een periode van drie jaar, boekjaren 2011, 2012 en 2013, eindigend op de jaarvergadering te houden in 2014. De revisorenvennootschap duidt de heer Peter Verschelden en mevrouw Wendy Van der Biest aan ais vaste vertegenwoordigers.

Lambefimmo NV, vast vert. door Lambrecht Roger

Bestuurder

Lambefran BVBA, vast vert. door Lambrecht Frank

Bestuurder

Op de laatste blz. van?=ütktl vérméldsri ..-116át i iïáëriïéril ôedanighëid vÿÿn-delnsiniméniérërïdé notaris, hétzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.02.2013, NGL 20.06.2013 13213-0040-029
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.02.2013, NGL 20.06.2013 13213-0032-028
19/07/2011 : BL440373
06/12/2010 : BL440373
09/08/2010 : BL440373
29/10/2009 : BL440373
14/01/2008 : BL440373
30/10/2006 : BL440373
27/07/2006 : BL440373
05/11/2004 : BL440373
20/10/2003 : BL440373
09/09/2002 : BL440373
23/09/1999 : BL440373
15/05/1997 : BL440373
13/10/1992 : BL440373
02/04/1992 : BL440373
01/01/1990 : BL440373

Coordonnées
LOTTO CENTER II

Adresse
OOSTJACHPARK 7 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande