LOU AND FRIENDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOU AND FRIENDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.418.716

Publication

12/11/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELC-GD



V 111

3 0 OKT. 2013

REC UTBAN K VAN

KOOPHANDEL TE GENT

*13170303*



Griffie



Ondernemingsnr : 0891.418.716

Benaming

(voluit) : LOU AND FRIENDS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteellaan 487 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder d.d. 19/07/2013 wordt de zetel van de vennootschap met ingang van 19/07/2013 naar het volgende adres verplaatst:

Overzet 20

9000 Gent

Opgesteld te Gent, op 19/07/2013.

Getekend:

De heer Philippe Vandeven

Zaakvoerder

Op de laatste b¬ z, van Luik B vermeden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.06.2013 13158-0464-013
03/08/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gr}#ie vaarde

NEERGELEGD

t

2 5 JULI 2012

._,~-»....

RECHTBANK ~IAN

KOOPHANDcL. TE GENT .

" áriffie

.;;houden

-in het

r_Ir{inch ..reatshlad

*12137215*

Ondernernrnl-Isnr 8 7

Senaming (voluit) : LOU AND FRIENDS

,,.rkortt

P~?Chts'!orm n s;Qterl v&! oorschap met brverkte nansnr.ike'rykherd

.ai Str :laan -1,j7

,.0(ENT

Onderwerp akte :1. Vaststelling van de overbrenging van de maatschappelijke zetel en de zetel van werkelijke leiding van Luxemburg naar België en verandering van de nationaliteit van de vennootschap - li. Vaststelling van de juridische vorm - III. Vaststelling van het maatschappelijk kapitaal - IV. Vaststelling datum jaarvergadering - V. Aanneming van nieuwe statuten - VI. Bevestiging mandaat van zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig juni tweeduizend en twaalf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOU AND FRtENDS", waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Kasteellaan, 487, vijfde verdieping,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Vaststelling en bevestiging dat de maatschappelijke zetel en de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap verplaatst werden van Luxemburg naar België, meer bepaald te 9000 Gent, Kasteellaan, 487, zoals blijkt uit de buitengewone algemene vergadering van vennoten houdende zetelverplaatsing en omzetting in een Belgische vennootschap, gehouden voor Meester Paul Deckers, Notaris te Luxemburg, op zesentwintig juni tweeduizend en twaalf.

Vaststelling dat de vennootschap bijgevolg onderworpen is aan het Belgisch recht, overeenkomstig artikel 112 van het Wetboek internationaal Privaatrecht en dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft van een vennootschap naar Belgisch recht.

2° Vaststelling en bevestiging dat de vennootschap de rechtsvorm van de "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" heeft aangenomen, zoals ook blijkt uit hogervermelde buitengewone algemene vergadering van vennoten en dat de benaming van de vennootschap "LOU AND FR1ENDS" luidt.

3° Vaststelling en bevestiging dat, ingevolge de kapitaalsverhoging waartoe werd besloten op hogervermelde buitengewone algemene vergadering van vennoten, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap achttienduizend vijthonderdvijftiig euro (¬ 18.550,00) bedraagt en dat dit het minimumkapitaal is voor een Belgische besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4° Vaststelling van de datum van de jaarvergadering op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur, zoals opgenomen in de aangenomen nieuwe tekst van statuten.

5° Aanneming van de nieuwe tekst van de statuten die in overeenstemming is met de vigerende Belgische wetgeving.

Een uittreksel van deze nieuwe tekst van statuten luidt als volgt:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "LOU AND FRiENDS".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Kasteellaan, 487.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel advies- en dienstverlening inzake binnenhuis-decoratie, evenals de verkoop van toebehoren en voorwerpen met betrekking tot binnenhuisinrichting. De vennootschap heeft tevens tot doel de aankoop en de verkoop in het groot en in het klein van geschenk- en decoratleartikelen.

De vennootschap mag deelnames en belangen nemen onder welke vorm ook, in alle commerciële, industriële, financiële of andere Luxemburgse of buitenlandse vennoot-schappen en bedrijven, en door

. 'r . . " " h ".i .~:~ie7 i~ar ..

. , ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

deelname, inbreng, inschrijving, vaste overname of aankoopoptie, verhandeling of op enige andere manier aile waarden en rechten, octrooien en licenties, en andere eigendommen, eigendomsrechten en -belangen verkrijgen die de Vennootschap gepast acht, en deze meer bepaald in bezit houden, beheren, ontwikkelen, ze verkopen of erover beschikken, geheel of gedeeltelijk, onder de voorwaarden die de Vennootschap passend zal achten, en meer in het algemeen als tegenprestatie voor aandelen of waarden, van elke vennootschap die ze verwerft; aan financiële, commerciële of andere transacties meedoen, ze bijwonen of eraan deelnemen, en aan elke holding-vennootschap, dochtermaatschappij of aanverwante dochtervennootschap, of elke andere op een of andere manier met de Vennootschap of voormelde holdings, dochter-maatschappijen of aanverwante dochtervennootschappen verbonden vennootschap waarin de Vennootschap een rechtstreeks of onrechtstreeks financieel belang heeft, elke samenwerking, lening, voorschot of waarborg verlenen; op eender welke manier gelden lenen en opnemen en de terugbetaling waarborgen van elk ontleend bedrag; tot slot alle verrichtingen tot een goed einde te brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met haar maatschappelijk doel, zonder zich echter te beroepen op de wet van 31 juli 1929 op de holdingvennootschappen.

Zij zal alle maatregelen treffen om haar rechten te vrijwaren en zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende maatregelen nemen in het groothertogdom Luxemburg en in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel.

Zij kan haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken in eigen naam of voor rekening van derden, individueel of in verenigingsverband.

De vennootschap kan in het algemeen alle controle- of toezichtmaatregelen nemen en alle handelingen stellen die haar nuttig kunnen lijken in de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en van haar doelstelling.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00),

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslist, met aanduiding van de naam en de vooma(a)m(en) of de maatschappelijke benaming van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegen-woordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen en de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren .

.  e atz .,[ , ,,, .~ , . ~ , i, , [ ~ :.¬ : " an .,' ~.." i - " [r~ .,~

, . ~.~." ...

mGd 11.1

4 j

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen deze colleges eveneens warden

,,,r.biad gehouden bij middel van tele-of videoconferentie.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Onverminderd hetgeen hierna wordt bepaald, vertegenwoordigt iedere zaak-voerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ingeval van meerdere zaakvoerders, is voor de verbintenissen die een bedrag van vijfduizend eura (¬ 5.000,00) overschrijden de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen_ Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen,

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

Onder de door de wet bepaalde voorwaarden, zijn ontbinding en vereffening mogelijk in één akte, in dit geval worden geen vereffenaars aangesteld.

6° Bevestiging van het mandaat van de volgende zaakvoerder: de heer VANDEVEN Philippe, wonende te 9000 Gent, Patijntjestraat, 181.

7° Bijzondere volmacht werd verleend aan Vandelanotte Accountancy BVBA met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemíngsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Onder-nemingen, en, desgevallend, bil de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

. "

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.07.2012, NGL 10.07.2012 12282-0174-007
05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.06.2011, NGL 03.10.2011 11563-0555-005
08/03/2011
ÿþti+"d 2.0

j;1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*iso3esaV" 11

Ondernemingsnr : Benaming

;valui; : LOU AND FRIENDS

Rechtsvorm : vennootschap naar Luxemburgs recht

Zetel ; Rue Guillaume Kroll 5, 1882 Luxemburg (Lux) (hoofdzetel) / Kasteellaan 487, 9000 Gent(zetel bijkantoor)

Onderwerp akte ; Opening bijkantoor - benoeming wettelijk vertegenwoordiger - uittreksel statuten.

Bij besluit van de zaakvoerders dd. 30/09/2010 van de vennootschap naar Luxemburgs recht LOU AND; FRIENDS sari, werd de rechtsgeldige beslissing genomen om in het kader van de ontwikkeling van de

activiteiten van de vennootschap vanaf 01 november 2010, een bijkantoor te openen in Gent, België. "

De naam van het bijkantoor is LOU AND FRIENDS, afgekort "LandF". en de maatschappelijke zetel zal: worden gevestigd te 9000 Gent, Kasteellaan 487. Het bijkantoor heeft als doel in navolging van de° moedervennootschap, handel drijven als een algemene handelsvennootschap en alles te doen wat gepaard; gaat met het uitoefenen van die handel of handelsactiviteiten en meer in het bijzonder voor het Belgische bijkantoor:

- advies- en dienstverlening inzake binnehuisdecoratie, evenals de verkoop van toebehoren en voorwerpen met betrekking tot binnenhuisinrichting.

- aankoop en verkoop in het groot en in het klein van geschenk- en decoratieartikelen.

Er werd eveneens bij besluit van de zaakvoerders dd, 30/09/2010 beslist om de heer Philippe Vandeven, S wonende te 9000 Gent, Patijntjestraat 181, te benoemen tot wettelijke vertegenwoordiger van voormeld: bijkantoor in Gent en de heer Philippe Vandeven alle bevoegdheden te verlenen om het Belgische bijkantoor te vertegenwoordigen en te verbinden.

Uittreksel uit de statuten van de Luxemburgse vennootschap.

BENAMING  ZETEL  VOORWERP  DUUR

Artikel één.  Bij onderhavige akte wordt een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht die: wordt beheerst door onderhavige statuten en door de momenteel van kracht zijnde Luxemburgse wetten, meer: bepaald deze d.d. 10 augustus 1915 op de handelsvennootschappen, hierin begrepen artikel 209, d.d. 18 september 1933 op de vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid en d,d. 28 december 1992 op de' vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, zoals gewijzigd, evenals door onderhavige statuten.

Een enige vennoot kan zich op eender welk ogenblik associëren met één of meerdere partners en evenzo: kunnen de latere vennoten aile gepaste maatregelen nemen om het eenpersoonskarakter van de vennootschap; te herstellen. Zolang de Vennootschap slechts één vennoot telt zal deze laatste de bevoegdheden uitoefenen die worden toegekend aan de Algemene Vergadering der vennoten.

Artikel twee.- De benaming van de vennootschap is "LOU and friends S.à r.i.".

Artikel drie.- De vennootschap heeft tot doel advies- en dienstverlening inzake binnenhuisdecoratie, evenals; de verkoop van toebehoren en voorwerpen met betrekking tot binnenhuisinrichting. De vennootschap heeft: tevens tot doel de aankoop en de verkoop in het groot en in het klein van geschenk- en decoratieartikelen.

De vennootschap mag deelnames en belangen nemen onder welke vorm ook, in alle commerciële,: industriële, financiële of andere Luxemburgse of buitenlandse vennootschappen en bedrijven, en door: deelname, inbreng, inschrijving, vaste overname of aankoopoptie, verhandeling of op enige andere manier alle; waarden en rechten, octrooien en licenties, en andere eigendommen, eigendomsrechten en -belangen: verkrijgen die de Vennootschap gepast acht, en deze meer bepaald in bezit houden, beheren, ontwikkelen, ze verkopen of erover beschikken, geheel of gedeeltelijk, onder de voorwaarden die de Vennootschap passend zal: achten, en meer in het algemeen als tegenprestatie voor aandelen of waarden, van elke vennootschap die ze

verwerft aan financiële, commerciële of andere transacties meedoen, ze bijwonen of eraan deelnemen, en aan: ..................

rt fifil latte blz.. van l..st . var:'rieAt n Reett7 : Naarn an ha danigi eia van de inatriene terende r mis, hatz:l van de per o!:o ri(en) bevoegd de reafltepersoon ten aarixien van rerd; n te ÿertegenwoeidigen

Vvsv : N arn ari hand:= kening.

V!

tien!

Bel! Staa

041,%i4$31,

NEERGELEGD

2 4 FEB, 2011

Rt?C i t>:.Rrliele:,N

KE#[ií`tr1F:t. GENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

elke holdingvennootschap, dochtermaatschappij of aanverwante dochtervennootschap, of elke andere op een of andere manier met de Vennootschap of voormelde holdings, dochtermaatschappijen of aanverwante dochtervennootschappen verbonden vennootschap waarin de Vennootschap een rechtstreeks of onrechtstreeks financieel belang heeft, elke samenwerking, lening, voorschot of waarborg verlenen; op eender welke manier gelden lenen en opnemen en de terugbetaling waarborgen van elk ontleend bedrag; tot slot alle verrichtingen tot een goed einde te brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met haar maatschappelijk doel, zonder zich echter te beroepen op de wet van 31 juli 1929 op de holdingvennootschappen.

Zij zal alle maatregelen treffen om haar rechten te vrijwaren en zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende maatregelen nemen in het groothertogdom Luxemburg en in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel.

Zij kan haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken in eigen naam of voor rekening van derden, individueel of in verenigingsverband.

De vennootschap kan in het algemeen alle controle- of toezichtmaatregelen nemen en alle handelingen stellen die haar nuttig kunnen lijken in de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en van haar doestelling.

Artikel vier.  De maatschappelijke zetel is gevestigd in de stad Luxemburg, in het groothertogdom Luxemburg.

Hij kan worden overgeplaatst naar elke andere plaats in het groothertogdom Luxemburg bij beslissing tot wijziging van de statuten. De maatschappelijke zetel kan worden verplaatst binnen de gemeente bij beslissing van het bestuur.

De vennootschap kan kantoren of dochtermaatschappijen openen in Luxemburg en in het buitenland.

Indien het bestuur van oordeel zou zijn dat er zich buitengewone gebeurtenissen hebben voorgedaan van politieke, economische of sociale aard die de normale bedrijvigheid op de maatschappelijke zetel of de eenvoudige communicatie met deze zetel of van deze zetel met het buitenland in het gedrang kunnen brengen, of nakend zijn, kan zij voorlopig de maatschappelijke zetel overbrengen naar het buitenland tot op het ogenblik waarop deze bijzondere omstandigheden volledig ophouden; deze voorlopige maatregel zal echter geen enkele invloed hebben op de nationaliteit van de Vennootschap die, ondanks deze voorlopige verplaatsing van

de zetel, van Luxemburgse nationaliteit zal blijven. Dergelijke verklaring van overplaatsing van de

maatschappelijke zetel zal door het bestuur worden gedaan en ter kennis worden gebracht van derden.

Artikel vijf.  De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL  MAATSCHAPPELIJKE AANDELEN

Artikel acht.  Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op EUR 12.500 (twaalfduizend vijfhonderd euro), vertegenwoordigd door 500 (vijfhonderd) maatschappelijke aandelen met een waarde van 25 EUR (vijfentwintig) elk.

BESTUU R

Artikel elf.  De Vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Indien meerdere zaakvoerders zijn benoemd, vormen zij een raad van bestuur. De zaakvoerder(s) dient (dienen) niet verplicht de hoedanigheid van vennoot te hebben. De zaakvoerders kunnen op elk ogenblik worden ontslaan met of zonder rechtvaardiging, door een besluit van de vennoten die over de meerderheid der stemmen beschikken.

In de betrekkingen met derden, is (zijn) de zaakvoerder(s) bekleed met alle bevoegdheden om te handelen in naam van de Vennootschap en om alle handelingen en verrichtingen uit te voeren en goed te keuren overeenkomstig het maatschappelijk doel en op voorwaarde dat de bepalingen van onderhavig artikel werden nageleefd.

Alle bevoegdheden die niet uitdrukkelijk door de Wet of door de Staturen worden voorbehouden aan de algemene vergadering der vennoten behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerder en indien er meerdere zaakvoerders zijn tot deze van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt in alle omstandigheden geldig verbonden door de individuele handtekening van een enkele gerant tot beloop van een bedrag van vijfduizend euro (5.000 EUR).

Voor elke verbintenis die het bedrag van vijfduizend euro (5.000 EUR)overschrijdt, zal de vennootschap in alle omstandigheden geldig verbonden worden door de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders.

De zaakvoerder, of indien er meerdere zaakvoerders zijn, de raad van bestuur, kan een deel van haar bevoegdheden voor specifieke taken afstaan aan één of meerdere gemachtigden ad hoc.

De zaakvoerder, of indien er meerdere zaakvoerders zijn, de raad van bestuur, bepaalt de aansprakelijkheden en (in voorkomend geval) de vergoeding van deze gemachtigden, de duur van hun mandaten evenals alle andere voorwaarden van hun mandaat.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn worden de vergaderingen van de raad van bestuur rechtsgeldig gehouden als de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig is.

In dat geval worden de besluiten van de raad van bestuur aangenomen met meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Het gebruik van de videoconferentie en van de telefoonconferentie is toegestaan op voorwaarde dat elke deelnemer kan horen en gehoord worden door alle deelnemende leden van de Raad van Bestuur, die al dan niet dat soort van technologie gebruiken. Deze deelnemer zal worden geacht aanwezig te zijn op de vergadering en zal worden toegelaten tot de stemming via telefoon of via video.

De bevioegdheden'en de vergoedingen van de zaakvoerders die eventueel later bijkomend of ter vervanging van de eerste zaakvoerders worden benoemd, zullen worden bepaald in de benoemingsakte.

Artikel twaalf. - Een zaakvoerder gaat uit hoofde van zijn functie geen enkele persoonlijke verbintenis aan met betrekking tot de regelmatig door hem in naam van de Vennootschap aangegane verbintenissen ; in zijn hoedanigheid van eenvoudige lasthebber is hij slechts aansprakelijk voor de uitvoering van zijn mandaat.

De Vennootschap zal elke zaakvoerder en zijn erfgenamen, uitvoerders van uiterste wilsbeschikkingen en bewindvoerders schadeloos stellen voor alle redelijke kosten, schade, uitgaven en schadeloosstellingen die ze hebben gedragen ten gevolge van hun verschijning als verweerders in rechtsvorderingen, procedures of gerechtelijke vervolgingen die tegen hen zullen zijn ingespannen uit hoofde van hun huidige of voormalige functies van zaakvoerder, of op verzoek van de Vennootschap, van elke andere vennootschap waarvan de Vennootschap aandeelhouder of schuldeiser is en in welk kader zij geen recht hebben op een schadeloosstelling, met uitzondering van de gevallen waarin zij schuldig werden verklaard wegens grove nalatigheid of om hun verplichtingen ten opzichte van de Vennootschap niet te hebben nageleefd; in geval van minnelijke schikking zal de vergoeding slechts betrekking hebben op de zaken die gedekt zijn door de minnelijke schikking en in het geval dat de Vennootschap er door haar raadsman zou worden op gewezen dat de te vergoeden persoon niet heeft verzuimd aan zijn verbintenissen ten opzichte van de Vennootschap. Het voormelde recht op vergoeding sluit voor de voormelde personen niet de andere rechten uit waarop zij aanspraak zouden kunnen maken.

Artikel dertien.  De beslissingen van de zaakvoerders worden genomen in vergaderingen van de raad van bestuur.

Elke zaakvoerder kan deelnemen aan vergaderingen van de raad van bestuur door schriftelijk of per fax, telex, telegram of kabeltelegram een andere zaakvoerder aan te stellen om hem te vertegenwoordigen.

Een schriftelijk genomen besluit, dat werd goedgekeurd en ondertekend door alle zaakvoerders, zal hetzelfde gevolg hebben als een besluit genomen tijdens een vergadering van de raad van bestuur.

In dergelijke gevallen zullen de te nemen besluiten of beslissingen uitdrukkelijk worden genomen hetzij schriftelijk per omzendbrief, per gewone post, elektronische post of telefax, hetzij per telefoon, teleconferentie of een ander telecommunicatiemiddel.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR  JAARREKENING

Artikel zestien.  Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van elk

jaar.

TOEPASSELIJKE WETGEVING

Artikel eenentwintig.  De wetten vermeld onder artikel 1, evenals hun latere wijzigingen, zullen van

toepassing zijn telkens als daar niet door onderhavige statuten van wordt afgeweken.

k

De statuten, de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 31/12/2009 en notulen van de zaakvoerders dd. 30/09/2010 tot oprichting van een Belgisch filiaal in het Frans worden samen met een Nederlandse beëdigde vertaling simultaan neergelegd.

Ten getuige waarvan ik heb ondertekend op heden 01/11/2010,

De heer Philippe Vandeven

wettelijk vertegenwoordiger

, V\%ttA

v1/4qÂrolL

_ PV 3ô i ceSJf lO

_

Qv

~

 00.9.-01-3i /-I 2 W

Op de :aats;e b;;t,. van Luik B vermelden : Recto : Neen en 'i:tedür##;fi':e=.d van de instr.,#r¬ er3terenxe rjvtGsis, hetzij van de pe5r3;r,}r" :,en3 ~?ev.?'rí5:jd de re ;;tEt;iperrí.'XSSE ter] wa¬ 1zEF:r`" yen der-ie" te ve :" ,..g'r:3':b4f.F'?r.1ge3?

Verse : Neem e`2 her,dteE" .eni¬ .tt

' Yflor^ behbucler;

à'arr het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LOU AND FRIENDS

Adresse
KASTEELLAAN 487 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande