LOWATAG EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOWATAG EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.896.490

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0506-012
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13107-0088-012
28/07/2011
ÿþ mod 2.1

eUe. á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



lU 11H 11H Il lII I II UI U

*11116411*

V beh aa Bel Stag

ui

GRIFFIE

VAN KOOPHANDIL

1 5. 07. 2011

DENUeiONDE

iF____.._. _........

Ondernemingsnr :

'2 31-. V96.

Benaming : LOWATAG EUROPE

(votuit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Herenstraat 2 bus 6

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

?; j Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op vijf juli j

; tweeduizend en elf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1.De vennootschap LOWATAG Limited, met zetel te Hong Kong, Flat C,121F, BLK. 3, Banyan

:; Garden, 863 Lai Chi Kok Road, alhier vertegenwoordigd door de heer Tsz i

i; Fung Chan, die alhier vertegenwoordigd wordt door de heer Van Duyse '

:; Andy, wonende te Sint-Gillis-Waas, Raymond Smetstraat 7, ingevolge

volmacht de dato drieëntwintig juni tweeduizend en elf. ;

:! 2.De heer TSZ FUNG Chan, geboren te Hong Kong op zeventien januari negentienhonderd negentig, ongehuwd, wonende te Hong Kong, Flat C, 121F, BLK. 3, Banyan Garden, 863, Lai Chi Kok Road, die alhier vertegenwoordigd wordt door de heer Van Duyse Andy, voormeld, ingevolge volmacht de dato drieëntwintig

:; juni tweeduizend en elf.

2. Benaming: Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder

de benaming "LOWATAG EUROPE"

;;

3. Zetel: te Sint-Gillis-Waas, Herenstraat 2 bus 6

4. Doel:

;; De vennootschap heeft tot doel:

;; I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A/Het aan- en verkopen, produceren van etikettering-oplossingen voor de wereldwijde retail en kledingindustrie

BIHet verlenen van advies, service, know-how omtrent etiketterings-oplossingen

C/Het geven van freelance consultancy aan nationale en internationale textielbedrijven, stoffenleveranciers, industriële wasserijen, modeontwerpers,

e. ontwikkelingscentra in de textiel, textielfabrikanten

DJHet verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve financiën, verkoop,

productie en algemeen bestuur

Il. Voor eigen rekening:

AIHet aanleggen, het oordeelkundige uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle_yerrichtingen.met.betrekking. tot onroerende_,goederen._en.onroerende_ __1:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

ee

mod 2.1

"

zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, oordeelkundige uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden: Bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

AIHet verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt

BIHet toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

C/Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

DIHet ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

EJHet verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

FIDe aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het

even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

GIHet onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland , op alle wijzen en manieren, die het best geschikt zou achten.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIJFTIGDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/vijfhonderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De vennootschap Lowatag Limited, voor vijfentwintigduizend euro, waarvoor hem tweehonderd vijftig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën vijfentwintigduizend euro

2. De heer Tsz Fung Chan, voor vijfentwintigduizend euro, waarvoor hem tweehonderd vijftig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : vijfentwintigduizend euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van vijftigduizend euro en is elk aandeel volstort voor minimum eenivijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Argenta met nummer 973-0304207-49.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op twintig juni tweeduizend en elf.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf vijf juli tweeduizend en elf.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoeming:

Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters éénparig benoemd , de heer Van Duyse Andy, voornoemd, die alhier aanvaardt. Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan de heer Vereecken Bert, wonende te Sint-Gillis-Waas, Spaanskwartier 7a, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand maart om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en twaalf.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LOWATAG EUROPE

Adresse
HERENSTRAAT 2, BUS 6 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande