LP CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LP CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.096.079

Publication

17/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 14.03.2014 14063-0260-011
14/02/2014
ÿþRijlagen bij het Belgisch Staatsblacï -14/62/2014 - Annexes du Moniteur belge

Med weed 11.1

man ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var' de akte

i

A

BE

MONITEUR

0 7 -02-

_GISCH S

I J1,1,1101,1,1131191,!II

BELGE ." . .......1 I %A F.w fL_ LA LJ

2014 AATSB

2 tiJAN. 201h

~D RECHTBANK VAN KOOPHAtileb TE GENT



Ondernemingsnr : 0833.096.079

Benaming

(voluit) : LP CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel BAGATTENSTRAAT 8 -- 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 30/12/2013, blijkt dat werd beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Sparrestraat 49/007, 9000 Gent met Ingang vanaf heden.

De zaakvoerders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, met zetel te -- 9051, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de bestuurder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds en een Sociaal Secretariaat.

De heer Peter Libbrecht

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 19.04.2013, NGL 14.05.2013 13118-0219-011
03/02/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 4 JAN. 2011

R r" .c. I-i TIiA:V K VA N

K¬ Zt.rl't,'rA?y 4>1ÿ . (.},?VT



Vo beha 1111110111111111110101 W

aan *11018862*

Belt Staal





Ondernemingsnr : Y Vt~ J7 oT 1

Benaming : LP CONSULTING

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bagattenstraat 8

9000 Gent

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de ;; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P. MOULIN & N. ;; VAN DER STRAETEN, geassocieerde notarissen", met zetel te Destelbergen, Dendermondesteenweg 432, op zeventien januari tweeduizend en elf, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt : Naam : LP CONSULTING

Zetel : 9000 Gent, Bagattenstraat 8

Duur : Onbepaald.

Vennoot:

De Heer Libbrecht, Peter Bert, [Identiteitskaart nummer. 590-6807703-75 1 Rijksregister nummer : 76.O3.29-365.91],1 wonende te L-4140 ESCH-SUR-ALZETTE (Groot Hertogdom Luxemburg), 49 rue Victor Hugo.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de oprichter, genoemde heer Libbrecht Peter.

,, De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volgestort is ten belope;;

van zesenzestig komma vijfentachtig procent (66,85 %). ,,

Kapitaal : Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en wordt vertegenwoordigd ;j door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen zonder vermelding van waarde. Gestort bedrag : twaalfduizend; vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Samenstelling van het kapitaal : Het kapitaal is volledig onderschreven door volstorting in geld. ;F

Boekjaar : van één oktober van elk jaar tot en met dertig september van zelk daaropvolgend jaar.

Reserves - winstverdeling - vereffening : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf: ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de;l ;; wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de;: netto-winst.

Bij ontbinding / vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering;;

l; anders beslist. ;

,j Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door;;

;; bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

; Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

;; Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders,;

;É bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering;: :: van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

; Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van::

;; openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. ..

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden i1 en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde;: ;; vertegenwoordiger.

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt : Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot; van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot;; ;; zaakvoerder benoemd worden. Doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland: ;<

;; 1) Groot- en kleinhandel, import en export van aile multimedia produkten zoals computer, hard- en software enli ;;

aanverwante diensten, CD-Rom, CDI, Internet en alle interactieve mediaprodukten en toebehoren, T-shirts en aanverwante, literatuur met betrekking tot multimedia, nieuwe computer-en communicatietechnologie

;12) Reproductie vanaf een origineel van grammofoonplaten, compactdiscs, banden en cassettes met muziek- of andere;

geluidsopnamen

;; 3) Groot- en kleinhandel in muziekinstrumenten en -partituren;

4) Uitgeverij van muziekopnamen, van grammofoonplaten, compactdiscs en banden met muziek of andere;

geluidsopnamen; en van muziekboeken en -partituren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

=d 2.1

5) Verhuur van muziekinstrumenten;

6) Het ontwikkelen, begeleiden en uitwerken van allerlei projecten in verband met promotionele, muzikale en/of animatieve activiteiten, zowel in eigen beheer als in opdracht van anderen.

Dat betekent zowel het zelf verzorgen en/of activeren bij de planning van: promotie-acties, shows, optredens, geluids-, video- of filmpromoties, radio- en televisieprogramma's en reclame-acties, als de realisatie, de productie, de uitgave en het beheer ervan, het verhuren of verkopen van het eindproduct of gedeelte ervan.

In functie daarvan kan de vennootschap op nationaal of internationaal vlak materiaal, personen en/of know-how huren of kopen en verhuren of verkopen en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De studie, de verwerking, de verspreiding, de terbeschikkingstelling .van alle muziekwerken en -programma's; het uitgeven van alle muziekwerken; persen en uitgeven en verkopen van platen en/of andere geluidsdragers, of toekenning aan anderen; alle contracten afsluiten voor publicitaire doeleinden onder alle vormen;

7) Domotica

8) het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen en projecten, teneinde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen waarin zij participeert bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving.

Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

9) het beheren van haar roerend en onroerend patrimonium.

10) het verlenen van financiële, administratieve, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

11) het optreden als tussenpersoon bij de aankoop en verkoop van onroerende goederen, gelegen zowel in België als in het buitenland.

12) het uitoefenen van alle verrichtingen met betrekking tot de onroerend goed sector, zoals :

- de aankoop en verkoop van onroerende goederen en onroerende rechten

- het in huur nemen en geven, ook onder de vorm van leasing

- het in erfpacht of in opstal geven en nemen

- het uitbaten en beheren

- het in waarde brengen en het verhandelen

- het verkavelen

- de uitoefening van toezicht

- het uitvoeren van alle studies betreffende onroerend goed

- het optreden als verhurings- of verkoopsagent

- het laten oprichten van alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken

- het onderhouden

- het afbreken

- het aanvaarden en uitvoeren van alle aannemingen van werken

- het instaan voor de coordinatie van alle aannemingen en onderaannemingen

- de ontwikkeling en de promotie van vastgoedprojecten

Voorafgaande opsomming is niet beperkend doch aanwijzend.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel kunnen bevorderen, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld.

Zo mag zij onder andere bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële

tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in

België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is

de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij kan met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel alle commerciële, industriële, technische,

juridische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen acht, zowel

direct als indirect, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en

industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag tevens onroerende en rcerende goederen verwerven met het oog op de

terbeschikkingstelling ervan aan derden, ongeacht de juridische vorm van deze terbeschikkingstelling.

De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij rekening

houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

Zij mag de genoemde en bedoelde verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening uitvoeren, alsook in naam

en/of voor rekening van derden.

De vennootschap mag de genoemde en bedoelde verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag echter op geen enkele manier aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld

door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op

de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadvizeurs en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van

deze wetgeving, of elke latere wet en/of uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of

uitvoeringsbesluiten die deze wet en/of uitvoeringsbesluiten zouden komen te vervangen.

Verder heeft zij tot doel:

I. Voor eisen rekening:

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met

betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan

derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en

uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen

die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en

onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde

personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met

betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

DI het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

EI de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Dit alles voor zover de vereiste toelatingen, vergunningen of bewijs van ondernemingsvaardigheden kunnen worden voorgelegd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschap en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Jaarvergadering : de eerste vrijdag van de maand maart, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoord igen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar : Aanvang op zeventien januari tweeduizend en elf, om af te sluiten op dertig september tweeduizend en twaalf.

Eerste jaarvergadering : in het jaar tweeduizend en dertien.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek vennootschappen - aile handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01 oktober 2010 tot op heden.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur.

De Heer Libbrecht. Peter Bert ongehuwd, geboren te Kortrijk op 29 maart 1976, [Rijksregister nummer. 76.03.29365.91], wonende te L-4140 ESCH-SUR-ALZETTE (Groot Hertogdom Luxemburg), 49 rue Victor Hugo; die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden.

Deze opdracht is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT FORMALITEITEN KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN  ONDERNEMINGSLOKET  SOCIALE EN FISCALE ADMINISTRATIES.

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Bofidi-Revac, met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervuiling van alle formaliteiten bij het rechtspersonenregister, desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij een sociaal verzekeringsfonds, alsook bij een ondemerningsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch' Staatsblad

mad 2.1

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL

Tedelitk hiermede neeraelead:

- expeditie akte oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan, h,et, Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 06.03.2015, NGL 10.03.2015 15059-0186-012

Coordonnées
LP CONSULTING

Adresse
SPARRESTRAAT 49/007 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande