LST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.949.488

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 16.06.2014, NGL 30.09.2014 14614-0210-009
08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 17.06.2013, NGL 01.10.2013 13616-0238-009
08/03/2012
ÿþIN

I III 11111 1111 II I1I

*12052183*

2 4 FE8 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANDM

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Griffie

III

be a

B,

Sté

Ondernemingsnr Benaming

(voLuit) : LST

(verkort) :

och 3 9 4q ~f~$

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pantserschipstraat 183, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 21 februari 2012, ter registratie aangeboden, dat door 1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WERKHUIZEN LENTZ", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Afrikalaan 238, met RPR Gent 0421.436.492, 2) de naamloze vennootschap "WERKHU1ZEN SOVALEE", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Pantserschipstraat 183, met RPR Gent, 0423.526.150 en 3) de naamloze vennootschap "TAPI METAALKONSTRUKTIES", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Willem Tellstraat 13, met RPR Gent 400.070.560, een BVBA werd opgericht:

naam: LST

zetel: Pantserschipstraat 183, 9000 Gent

vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening als voor rekening van derden:

1. De uitbating van een atelier voor metaalverwerking; fabricatie, montage, plaatsing en herstelling van schroeven, spanschroeven, ringschroeven en diverse onderdelen in ijzer, staal en non-ferrometalen; boutenmakerij; alle draai-, frees-, schaaf-, decolteer- en gelijk welk mechanisch werk; vervaardiging van tandwielen, enzomeer; uitvoeren van diverse opdrachten volgens plan en modellen; kortom alle bewerkingen en aanwendingen van metalen en machines, koop en verkoop van metalen en machines met herstellen en onderhouden van deze machines.

De aanduiding en opsomming zijn niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichting mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

De vennootschap zal door middel van oprichting, inbreng, fusie, splitsing, inschrijving of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, aandeelhouders en bestuurders aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren en van hen leningen en kredieten toestaan, dit alles mits het respecteren van de wettelijke bepalingen terzake.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

duur: onbepaald

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Bijlagen bid 7iétBëlgïsë Stà fsbl á - O8Ia32lj12 - Annexes du Moniteur belge

~

kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 ¬ , en wordt vertegenwoordigd door honderd twintig aandelen zonder

nominale waarde doch met een fractiewaarde van een honderd twintigste (1/120e) van het kapitaal.

De aandelen zijn onderverdeeld in veertig (40) aandelen van categorie A, in veertig (40) aandelen van

categorie B en veertig (40) aandelen van categorie C.

Inschrijving

Alle 120 aandelen vertegenwoordigend het volledige maatschappelijke kapitaal worden tegen geld

ingeschreven door

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WERKHUIZEN LENTZ", voornoemd, ten

belope van 40 aandelen categorie A hetzij 6.200,00 ¬ ;

-De naamloze vennootschap "WERKHUIZEN SOVALEE", voornoemd, ten belope van 40 aandelen

categorie B hetzij 6.200,00 ¬ ;

-De naamloze vennootschap "TAPI METAALKONSTRUKTIES", voornoemd, ten belope van 40 aandelen

categorie C hetzij 6.200,00 ¬ .

Volstorting

volgestort in geld tot beloop van 18.600,00 ¬ hetzij door

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WERKHUIZEN LENTZ", voornoemd, ten

belope van 6.200,00 ¬ ;

-De naamloze vennootschap "WERKHUIZEN SOVALEE", voornoemd, ten belope van 6.200,00 ¬ ,

-De naamloze vennootschap "TAPI METAALKONSTRUKTIES", voornoemd, ten belope van 6.200,00 ¬

aandelen: op naam en ondeelbaar

bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door drie zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaald. Een besluit tot benoeming is slechts geldig genomen met een meerderheid van vier vijfde van de uitgebrachte stemmen. Om geldig te beraadslagen dient ten minste drie vierde van alle categorieën aandelen vertegenwoordigd te zijn (ook in een tweede algemene vergadering na een ontoereikende aanwezigheid bij de eerste algemene vergadering).

Één zaakvoerder wordt verplicht benoemd door de vennoten van categorie A, één zaakvoerder wordt verplicht benoemd door de vennoten van categorie B en één zaakvoerder wordt verplicht benoemd door de vennoten van categorie C.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Niet-statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet, De afzetting is slechts aangenomen mits dezelfde meerderheids- en aanwezigheidsvereisten als bij de benoeming (ook in een tweede algemene vergadering na een ontoereikende aanwezigheid bij de eerste algemene vergadering).

Statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden afgezet om gewichtige redenen door een besluit van de algemene vergadering mits dezelfde meerderheids- en aanwezigheidsvereisten als bij de benoeming (ook in een tweede algemene vergadering na een ontoereikende aanwezigheid bij de eerste algemene vergadering).

Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Zolang er slechts één zaakvoerder is, heeft deze individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen jegens derden en in rechte te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders. Het college van zaakvoerders benoemt onder zijn leden een voorzitter.

Het college van zaakvoerders komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens een zaakvoerder dit aanvraagt, dit na bijeengeroepen te zijn door en onder het voorzitterschap van haar voorzitter.

De vergadering wordt gehouden op de plaats die in de oproepingsbrief wordt bepaald.

Bij weigering van de voorzitter tot oproeping, binnen de acht dagen, zullen de aanvragende zaakvoerders geldig de oproepingen verrichten.

Het college van zaakvoerders kan slechts op geldige wijze beraadslagen en beslissen indien alle zaakvoerders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

Het college van zaakvoerders kan slechts op een geldige wijze bijeenkomen zonder voorafgaande bijeenroeping indien alle zaakvoerders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en akkoord zijn om te beraadslagen en te besluiten over de te behandelen agendapunten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

*.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elke zaakvoerder kan aan een andere zaakvoerder volmacht geven om hem te vertegenwoordigen in het college. Evenwel mag een zaakvoerder ten hoogste één andere zaakvoerder vertegenwoordigen. Deze volmacht kan per brief of per fax worden gegeven en dient door de volmachtdragende zaakvoerder te worden voorgelegd aan de voorzitter, uiterlijk één dag voor de betreffende vergadering van het college.

Beslissingen van het college van zaakvoerder kunnen slechts met unanimiteit genomen worden, behoudens beslissingen waarvan de financiële impact voor de vennootschap lager is dan vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ).

De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd in alle akten alsmede in alle handelingen die het dagelijks bestuur overstijgen door:

- één zaakvoerder voor alle handelingen beneden de waarde van vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ),

- voor alle handelingen van vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ) en meer dient de zaakvoerder het voorafgaandelijk schriftelijk akkoord te hebben van alle zaakvoerders,

Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen), onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het is de algemene vergadering die het bedrag van de bezoldiging bepaalt. De algemene vergadering beraadslaagt en besluit over de bezoldiging en haar bedrag met dezelfde meerderheden als vernield in artikel 13.

worden tot gewone zaakvoerders benoemd

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WERKHUIZEN LENTZ", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Heer MATTHYS Sven, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Absdalestraat 3,

-De naamloze vennootschap "WERKHUIZEN SOVALEE", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Heer VAN LEEUWE Ken Bart Wim,wonende te 9041 Gent (Oostakker) Antwerpsesteenweg 951.

-De naamloze vennootschap "TAPI METAALKONSTRUKTIES", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Heer DE SOMVIELE Dirk Georges Eifrieda, wonende te 9000 Gent, Willem Tellstraat 13.

wordt benoemd tot voorzitter van het college van zaakvoerders:

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WERKHUIZEN LENTZ", voornoemd, met als

vaste vertegenwoordiger de Heer MATTHYS Sven, voornoemd.

algemene vergadering:

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen

en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerder(s) vallen.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni van ieder

jaar om zestien uur

in afwijking hiervan zal de eerste jaarvergadering worden gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één april van ieder jaar en eindigt op éénendertig maart van het

daaropvolgende jaar.

In afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar tot eenendertig maart tweeduizend en dertien.

bestemming van het resultaat

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij de in artikel 26 vereiste meerderheid van stemmen en aanwezigheid besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

ontbinding en aanduiding van de vereffenaars

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de in artikel 26 vereiste meerderheid van stemmen en aanwezigheid, en in de gevallen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen,

De ontbinding en vereffening zal plaatsvinden conform de wettelijke bepalingen terzake.

Na de betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld, zij overhandigen hun goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

" -

stemrecht

leder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

In overeenstemming met artikel 60 Wetboek Vennootschappen neemt de vennootschap alle rechten en verbintenissen over die voortvloeien uit verbintenissen die door de comparanten of hun zaakgefastigde(n) zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte met aangehecht bankattest

Notaris FEVERY Fabienne

Voor-

behouden

aars het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 22.06.2015, NGL 10.10.2015 15647-0162-009

Coordonnées
LST

Adresse
PANTSERSCHIPSTRAAT 183 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande