LT ECOSYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LT ECOSYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.776.530

Publication

27/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0826.776.530

Benaming (voluit) : LT ECOSYSTEMS

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langemunt 18

9850 Nevele

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding-sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor ons, Meester Lucas NEIRINCKX geassocieerd notaris, te Temse, op 27 december 2013, voor registratie voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Blijkt dat :

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LT ECOSYSTEMS", met zetel gevestigd te 9850 Nevele, Langemunt, 18.

Hebbende als ondernemingsnummer 0826.776.530 en hebbende als BTW-nummer BE

826.776.530.

Opgericht onder de benaming LINEA TROVATA ECOSYSTEMS blijkens akte verleden voor Notaris Jean-Luc Peêrs, te Vilvoorde, op 17 juni 2010, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van 30 juni daarna, onder nummer 95143.

De statuten van de vennootschap werden voor de laatste maal gewijzigd blijkens proces-verbaal opgesteld door Notaris Steven Verbist, geassocieerd Notaris te Oostakker, op 30 december 2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2012 onder nummer 27004. Is samengekomen om over hetvoigende te beslissen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de Vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) op 13 december 2013 heeft het bestuursorgaan van de Vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de Vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 17 december 2013 heeft de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Ondergetekende, Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,. kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd; door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrjfsrevisor, aangesteld op 13 december 2013 door de: zaakvoerders van de BVBA LT Ecosystems, met maatschappelijke zetel te 9850 Nevele, Langemunt 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0826.776.530, gekend op de Rechtbank te Brugge, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §9 W. Venn., de zaakvoerders van de BVBA LT Ecosystems, onder hun, verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 13 december 2013 opgesteld hebben, die een; balanstotaal opgeeft van ¬ 1.221,20 en een netto-passief van ¬ 9.278,80.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mul 11.1

V( beter aas Bel, Staa

HhII

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR 13CLGE

20 -01- 2014

II

ELGISCH ST ATSSL

NEERGELEGD \r)i0-01-2014

REC IVAN ROOPHANU~E CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

i

r ,,

De boekhoudkundige staat per 13 december 2013 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

De staat van actief en passief op 13 december 2013 vertoont een negatief eigen vermogen. Dit negatieve eigen vermogen is het gevolg van de te betalen kosten voor de ontbinding en vereffening van de vennootschap, zede de kosten voor de notaris en het verslag van de

" bedrijfsrevisor. De aandeelhouders van de vennootschap hebben zich geëngageerd om in te staan ' voor de betaling van deze schulden waardoor dit negatieve eigen vermogen geen probleem vormt om de vennootschap te vereffenen.

De aandeelhouders van de vennootschap zullen het door hen geinvesteerde kapitaal niet terug krijgen gezien het negatieve eigen vermogen van LT Ecosystems BVBA.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de volledigheid van de onder de handelsschulden en de te ontvangen facturen opgenomen bedragen en onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet " werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen vóér de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn, en mag niet voor andere doeleinden warden aangewend.

Drongen, 17 december 2013

Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

vertegenwoordigd door Mevrouw Wendy Van der Biest

Bedrsrevisor"

Neerlegging

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BESLISSING  verslaggeving.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 13 , december 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING  Ontbinding.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot

ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel iaat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1, er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voue

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten zal worden teruggenomen.

Voor zover nodig zou blijken te zijn, bevestigen de vennoten dat zij bereid zijn om aile eventuele toekomstige rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening van de Vennootschap te vervullen.

DERDE BESLISSING  Stuiting van de vereffening.

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, beslissen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan. VIERDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 9850 Nevele (België), Langemunt 18.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven. De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de Heer VAN HEMELRIJCK Naten Jan, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan zichzelf.

VIJFDE BESLISSING  Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Moore Stephens Verschelden BV CVBA, woonstkeuze doend te 9031 Gent, Deinsesteenweg, 114, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

De notaris (get) Lucas NEIRINCKX, geassocieerd notaris.

Samen neergelegd met dit uittreksel :

- de expeditie van de akte

Voor-

béhc den aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 26.07.2013 13346-0367-008
13/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie ean de akte

GRIFFIE RECHTBANK

-VAN t KOPHANDEL !.

ui

Voorn

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i*12140934"

0 2 AUG. 2012

DENDERVlC7NDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0826776530

Benaming

(voluit) : LT Ecosystems

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spieveldstraat 11 B 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerders dd.11/07/2012 :

De zaakvoerders beslissen om met terugwerkende kracht op 1juli 2012 de maatschappelijke zetel en exploitaitezetel te verplaasten van Spieveldstraat 11 B , 9160 Lokeren naar Langemunt 18, 9850 Nevele.

Deze beslissing werd unaniem genomen.

Bestuurder

Terra Inc.

vast vertegenwoordiger

Naten Van Hemelrijck

Op de la etste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 27.07.2012 12341-0408-009
31/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

~

'J'

rt-le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" 12037004 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

IE RECHTB

VAN KOOPHANDEL

1 8- JAN 2012

DERMOND

Ondernemingsnr : Benaming (voluit): 0826.776430

(verkort): LINEA TROVATA ECOSYSTEMS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9160 Lokeren, Zelebaan 124

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig december tweeduizend en elf door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LINEA TROVATA ECOSYSTEMS", met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Zelebaan 124, ondernemingsnummer 0826.776.53ORPR Dendermonde volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de huidige benaming LINEA

TROVATA ECOSYSTEMS te vervangen door "LT ECOSYSTEMS".

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de zetel van de vennootschap te

verplaatsen van huidig adres 9160 Lokeren, Zelebaan 124 naar 9160 Lokeren,

Spieveldstraat 11/B.

DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de statuten aan te passen aan de hiervoor

genomen besluiten.

Met eenparigheid wordt besloten de artikelen 1 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel I

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

De naam luidt: "LT ECOSYSTEM".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Spieveldstraat 11/B.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van

de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels,

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland

oprichten.

DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist:

- het ontslag van de heer VAN POUCKE Piet, van de heer

BUSSCHAERT Andries en van de heer DOCTERS vAN LEEUWEN Gijsbert, als:

zaakvoerder te aanvaarden en te bevestigen, met ingegaan op 10 oktober 2011 en hen;

kwijting te verlenen, hetgeen door hen wordt aanvaard bij brief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bijhêt lklgisclï Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- het ontslag van de heer VAN HEMELRIJCK Naten, als zaakvoerder, ingaand op heden te aanvaarden en te bevestigen, hetgeen door hem wordt aanvaard.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten te benoemen tot nieuwe zaakvoerders met de machten bepaald in de statuten:

- `TERRA INC.', Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 9000 Gent, Francisco Ferrerlaan 79, ondernemingsnummer 0806.299.038RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN HEMELRIJCK Naten, wonende te 9000 Gent, Francisco Ferrerlaan 79.

- `ELANJO', Besloten Vennootschap, een vennootschap opgericht en georganiseerd naar Nederlands recht, ingeschreven in de KvK onder het nummer 12046164, en met maatschappelijke zetel te Nederland, 6093 PE, Heythuysen, Aan de Heibloem 1, met als vaste vertegenwoordiger de heer DOCTERS vAN LEEUWEN Gijsbert, geboren te Hoogloon (Nederland) op 21 juni 1963, persoonsnummer 141766608, wonende te Nederland, 6093 PE, Heythuysen, Aan de Heibloem 1. VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Varia

Bij de publicatie van de oprichting van deze vennootschap werd per vergissing de beperkingen aan de vertegenwoordigingsbevoegdheid niet opgenomen in de

publicatie.

Dit zal in de publicatie naar aanleiding van deze akte worden rechtgezet.

De clausule betreffende het bestuur en de vertegenwoordiging luidt ingevolgde de oprichtingsakte als volgt:

`De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, alsook uitgezonderd alle rechtshandelingen met een bepaalde of vermoedelijke waarde vanaf tienduizend euro (¬ 10.000, 00), dewelke steeds door ten minste 2 zaakvoerders ondertekend zullen worden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.'

Voorbehouden

aan het

Belgisch 6taatsbfad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W.Reg.)

Steven VERBIST

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV d.d. 30 december 2011

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LT ECOSYSTEMS

Adresse
LANGEMUNT 18 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande