LT PLANNING & ADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LT PLANNING & ADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.025.462

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 24.06.2014 14219-0141-014
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 24.06.2013 13199-0313-014
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12383-0005-014
05/02/2015
ÿþMoa Wood 11.1

r -----s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~' ~. ~ ~ 3

11111111111.1j,111111,1*11 ~Y

~._

NEERGELEGD

2 3 11- 2015

RECHTBANK VAN

TE GENT

Ondernemingsnr : 0881.025.462

Benaming

(voluit) LT PLANNING & ADVIES

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Charles de Kerchovefaan 85 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING-STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Cecile Vandercruyssen te Gent op 17 december 2014 neergelegd ter

registratie Gent 1, blijkt, dat de algemene vergadering besfsit heeft met algemene stemmen:

EERSTE BESLISSING:KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering beslist met algemene stemmen tot de kapitaalverhoging met 100.000E, om het te

brengen van 18.600 ¬ tot 118.600 ¬ , door inbreng in geld, zonder aanmaak van nieuwe aandelen, maar met

behoud van hetzelfde aantal aandelen.

TWEEDE BESLISSING: INSCHRIJVING-VOLSTORTING:

Inschrijving:

En onmiddellijk zijn alhier verschenen de twee voornoemde vennoten, die verklaren in te schrijven op de

inbreng in speciën van elk vijftig duizend euro (50.000 ¬ ) en deze te volstorten als volgt:

- Mevrouw Lambrechts Deborah : vijftig duizend euro.

- De Heer Tutélaire Jean-Noël : vijftig duizend euro.

Een bankattest zal aan deze akte gehecht blijven.

DERDE BESLISSING:

De algemene vergadering beslist met algemene stemmen artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in

overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal.

Artikel 5 zal voortaan luiden als volgt: "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap

bedraagt honderd achttien duizend zeshonderd euro (118.600,00 EURO). Het is verdeeld in honderd gelijke

aandelen zonder nominale waarde."

VIERDE BESLISSING:

De algemene vergadering beslist met algemene stemmen tot de toevoeging van de lichtgekleurde/grijze

tekst zoals hierna aangegeven in artikel 2 van de statuten;

Artikel 2. - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De artikelen 39 en

43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een

vennootschapscontract zijn niet van toepassing. In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap

worden verdergezet door de overblijvende vennoten en dus met uitsluiting van de erfgenamen, legatarissen of

rechthebbenden van de overleden vennoot, tot de overdracht van de aandelen van de overleden vennoot tot

stand gekomen is overeenkomstig de bepalingen van deze statuten.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIJFDE BESLISSING:

De algemene vergadering beslist met algemene stemmen tot de vervanging van artikelen 9 en 10 van de

statuten door volgende artikels :

Artikel 9. - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN  OVEREENKOMSTEN INZAKE DE

AANDELEN

a) De volle eigendom, de blote eigendom of het vruchtgebruik van aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, noch om bezwarende titel, noch om kosteloze titel worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van de vennoten die ten minste drievierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot.

b) De vennoot die de voile eigendom, de blote eigendom of het vruchtgebruik van een of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de overige vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de wconplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

, y Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs (in geval van overdracht onder bezwarende titel).

De overige vennoten geven binnen de maand na ontvangst van de aangetekende brief van de overdragende vennoot bij aangetekende brief te kennen of zij de overdracht goedkeuren, dan wel weigeren. tndtien de yenneten tin gebreke bttiÿvaes btinnen deze tesmtln te antvaaasdesti op het verzoek tot geedtçeusing van de overdracht, zullen zij geacht worden de overdracht goed te keuren.

c) In geval van weigering, zijn de weigerende vennoten ertoe gehouden aan de overdrager mede te delen of zijzelf de aandelen overkopen, dan wel of zij er een koper voor hebben gevonden. Deze mededeling moet gebeuren binnen twee maanden te rekenen vanaf de ontvangst van de aangetekende brief van de overdragende vennoot houdende het verzoek tot goedkeuring van de overdracht. Bij gebrek aan tijdige mededeling, worden de weigerende vennoten geacht de aandelen zelf over te nemen in verhouding tot het aantal aandelen die zij bezitten.

d) In geval de aandelen door de weigerende vennoten dan wel door de door hen aangeduide derde worden overgenomen, is de verkoopprijs gelijk aan hun werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door een bedrijfsrevisor die met instemming van de overdrager en de ovememer wordt aangesteld.

De bedrijfsrevisor houdt rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

In geval de overdrager en overnemer geen instemming bereiken over de aanstelling van een bedrijfsrevisor, zal een bedrijfsrevisor worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.

De bedui fsrevtisos maakt een waardestingsverstag op en betekent dtt aan de overdrager en overnemer, binnen de twee maanden na datum van de aangetekende brief houdende zijn aanstelling verzonden door de overdrager en overnemer, of binnen de twee maanden na datum van de beslissing van de voorzitter van de rechtbank van koophandel. Tegen de waardering door de bedrijfsrevisor staat geen rechtsmiddel open.

Eén maand na datum van het waarderingsverslag van de bedrijfsrevisor wordt de overdrachtsovereenkomst ondertekend en wordt de overdrachtsprijs betaald, Indien uitstel van betaling wordt toegekend, mag de afbetalingstermijn niet meer dan vijf Jaar bedragen te rekenen vanaf de datum van de overdrachtsovereenkomst. Zolang de aandelen niet zijn afbetaald, zijn zij niet vatbaar voor wederoverdracht.

Na het verstrijken van de betalingstermijn kunnen de rechthebbenden de overnemers tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn ook van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

e) Het is een vennoot niet toegestaan zijn aandelen in pand te geven of met enige zakelijke rechten of zakelijke zekerheden te bezwaren, dan met instemming van alle vennoten.

f) Het is een vennoot evenmin toegestaan een overeenkomst af te sluiten aangaande zijn aandelen of een deelgenoot op te nemen. Dergelijke croupierverhouding wordt geacht afbreuk te doen aan het intuitu personae karakter van de vennootschap.

Artikel 10: OVERGANG VAN AANDELEN El,l OVERLUDEN

a) De volle eigendom, de blote eigendom of het vruchtgebruik van aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang bij overlijden geschiedt. Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot.

b) De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten bij aangetekend schrijven binnen de drie maand te rekenen vanaf het overlijden van de vennoot, aan de zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd, Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke (erf-)rechten opgeven en meedelen hoe de aandelen tussen hen zullen worden verdeeld. De zaakvoerder aan wie die kennisgeving wordt gedaan, is verplicht binnen de veertien dagen de andere vennoten daarvan op de hoogte te brengen.

De andere vennoten geven binnen de maand na ontvangst van de aangetekende brief van de zaakvoerder, aan de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, bij aangetekende brief te kennen of zij de overdracht goedkeuren dan wel weigeren. Indien de vennoten in gebreke blijven binnen deze termijn te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overgang, zullen zij geacht worden de overgang goed te keuren.

c) In geval van weigering, zijn de weigerende vennoten ertoe gehouden aan de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden mede te delen of zijzelf de aandelen overkopen, dan wel of zij er een derde-koper voor hebben gevonden. Deze mededeling moet gebeuren binnen twee maanden te rekenen vanaf de datum van ontvangst van de aangetekende brief van de zaakvoerder. Bij gebrek aan tijdige mededeling, worden de weigerende vennoten geacht de aandelen zelf over te nemen in verhouding tot het aantal aandelen die zij bezitten.

d) De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 9 van deze statuten is bepaald en zonder rekening te houden met de schatting in het testament of de waardering opgenomen in de aangifte van nalatenschap of van overgang bij overlijden,

ZESDE BESLISSING:

De algemene vergadering beslist met algemene stemmen tot de aanpassing van artikel 11 van de statuten als volgt:

- woord "kan" in de eerste zin vervangen door "zal";

- laatste alinea weglaten.

ZEVENDE BESLISSING: COORDINATIE

De algemene vergadering beslist met algemene stemmen opdracht te geven aan de ondergetekende

notaris de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Gent.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Cécile Vandercruyssen, notaris.

Tegelijk hiermee neergelgd: -afschrift PV-coördinatie van de statuten,

 IE

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 16.06.2011 11164-0066-014
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 21.06.2010 10190-0312-014
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 10.07.2009 09389-0091-014
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 27.06.2008 08338-0230-014
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 30.07.2007 07501-0386-013
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.06.2016, NGL 13.07.2016 16325-0050-014

Coordonnées
LT PLANNING & ADVIES

Adresse
CHARLES DE KERCHOVELAAN 85 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande