LUC BELLEMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUC BELLEMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.331.186

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14383-0132-011
23/12/2013
ÿþMod word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de,a}cte

GRIFFEL FÎECHTBANK

VAN KC,tOPl-lANt7g-L

~

Ill

*13192828*

I 1 DEC 2013

DENOEMIION©E

Griffie

Ondernemingsar : 0474.331.186

Benaming "

(voluit) : LUC BELLEMANS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9112 Sinaai-Waas, Hooimanstraat 49

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE/Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke-Bottelare, op 9 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van Burgerlijke. Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LUC; BELLEMANS", met zetel te 9112 Sinaai Waas, Hooimanstraat 49, ingeschreven in het rechtspersonenregiister te Denddermonde, met.ondememingsnummer 0474.331.186, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - VASTSTELLING BELASTE BESCHIKBARE RESERVES.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de belaste beschikbare' reserves zoals deze blijken uit de goedgekeurde jaarrekening(en) die ten laatste op 31 maart 2013 werd(en)' goedgekeurd door de Algemene Vergadering en rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het. Wetboek van Vennootschappen, driehonderdzesentachtigduizend achthonderd vijfennegentig euro zevenentachtig eurocent bedragen (¬ 386.895,87), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011, zoals deze jaarrekening werd goedgekeurd op de jaarvergadering van 30 juni 2012.

TWEEDE BESLISSING  UITKERING DIVIDEND.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat wordt overgegaan tot, onmiddellijke uitkering van de belaste beschikbare reserves onder de vorm van een dividend ten belope van driehonderdzesenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 346.500,00) in verhouding tot het aandelenbezit.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze' beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het dividend.

De individuele vennoten verklaren daarop afzonderlijk uit vrije keuze deze schuldvordering overeenkomstig, artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het dividend.

DERDE BESLISSING  VOORLEGGING VERSLAGEN BEDRIJFSREVISOR EN BESTUURSORGAAN.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder de dato 20 november 2013 waarbij het belang van de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt toegelicht.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor de dato 30 november 2013 van bedrijfsrevisor Jacques; STEYAERT, voor BVBA JACQUES STEYAERT, te Poolse Winglaan 98, 9051 Sint-Denijs-Westrem,; overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek.van Vennootschappen.

Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

"De enige vennoot van de BVBA "LUC BELLEMANS" heeft het voornemen geformuleerd om een kapitaalverhoging door te voeren door een inbreng in natura. Het betreft de inbreng van de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de enige vennoot.

Het betreft een bedrag van 385.000,00 EUR onder afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen.

Het netto dividend bedraagt bijgevolg 346.500,00 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren" inzake de inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat de enige vennoot zijn reeds uitgedrukte intentie om over te gaan tot de kapitaalverhoging, ook dáadwerkelijk zal uitvoeren.

Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de enige vennoot niet wenst over te gaan tot de kapitaalverhoging, zal het kapitaal niet verhoogd worden.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, onder voorbehoud van feiten die zich zouden hebben voorgedaan na de laatst neergelegde jaarrekening per 31.12.2012 verklaren wij:

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering is in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord;

- de weerhouden methode van waardering leidt echter niet tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

- de inbreng in natura is niet overgewaardeerd.'

Door de inbreng in natura zal het kapitaal verhoogd worden met 346.500,00 EUR om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 365.100,00 EUR

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De vergadering verklaart voorafgaande aan de beslissing tot kapitaalverhoging kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

VIERDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG iN NATURA.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met driehonderdzesenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 346.500,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op driehonderdvijfenzestigduizend honderd euro (¬ 365.100,00), door inbreng in natura zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend), die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig is beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING - INSCHRIJVING EN INBRENG - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren daarop de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend) ten belope van driehonderdzesenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 346.500,00) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

De vennoten hebben volledig ingeschreven op de kapitaalverhoging die gerealiseerd werd door de inbreng in natura zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Bij gevolg werd de fractiewaarde van de aandelen aangepast,

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is, en, dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans driehon'derdiijtenzestigduizend honderd euro (¬ 365.100,00), volledig volstort en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigend.

ZESDE BESLISSING - AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering besluit het artikel vijf (5) van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en wel als volgt

"Artikel 5: Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdvijfenzestigduizend honderd euro (¬ 365,100,00) euro. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde,"

ZEVENDE BESLISSING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over'te gaan tot de coordinatie van de statuten en de neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

- de verslagen van bedrijfsrevisor en bestuursorgaan;

-de gecoördineerde statuten.

Notaris Anne PEDE.

Merelbeke-Bottelare,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 26.07.2013 13364-0119-011
22/08/2012 : GEA025277
09/07/2012 : GEA025277
06/07/2011 : GEA025277
28/07/2009 : GEA025277
10/07/2008 : GEA025277
13/07/2007 : GEA025277
05/07/2006 : GEA025277
07/07/2005 : GEA025277
13/07/2004 : GEA025277
15/07/2003 : GEA025277

Coordonnées
LUC BELLEMANS

Adresse
HOOIMANSTRAAT 49 9112 SINAAI

Code postal : 9112
Localité : Sinaai-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande