LUC DAENENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUC DAENENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.720.653

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.03.2014, NGL 25.03.2014 14073-0122-009
16/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

" -" ii/v< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij lièt Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0864.720.653

Benaming

(voluit) : Luc Daenens bvba

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: ljzerbergstraat 10, 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 22

september 2014, ter registratie neergelegd, dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van

stemmen door de buitengewone algemene vergadering van vennoten van BVBA 'Luc Daenens bvba', met zetel

te 9770 Kruishoutem, ljzerbergstraat 10;

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen op te heffen en te vervangen door

een fractiewaarde.

TWEEDE BESLISSING

Kennisname genomen beslissingen  verklaringen - vaststelling

1. De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 15 september 2014, om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van in totaal tweehonderd eenenveertigduizend honderd en elf euro elf cent (241.111,11 EUR), toekomend aan alle aandelen pro rata hun aandelenbezit, gevolgd door een kapitaalverhoging middels inbreng van de netto-dividenduitkering.

2. De beide vennoten hebben bij voormelde algemene vergadering de dato 15 september 2014 de intentie verklaard om de netto schuldvordering op de vennootschap ingevolge de uitgekeerde dividenden onmiddellijk, volledig en onvoorwaardelijk in te brengen in het kapitaal van de Vennootschap door kapitaalverhoging, dit is na inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het bruto toegekende tussentijdse dividend

3. De vergadering stelt vast dat, ingevolge voormelde beslissing van de bijzondere algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend 5en de onmiddellijke betaalbaarstelling van de dividenden en overschrijving op de lopende rekeningen van de respectievelijke vennoten in de boekhouding van de vennootschap, 'de actuele vennoten een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben op de vennootschap LUC DAENENS BVBA:

-de heer Daenens Luc: ten belope van het netto tussentijdse dividend hem toekomend, te weten honderd eenenvijftigduizend negenhonderd euro (151.900,00¬ ).

-Mevrouw Vercruysse Christine: ten belope van het netto tussentijds dividend haar toekomend, te weten vijfenzestigduizend honderd euro (65.100,00 E).

DERDE BESLISSING

Kennisname verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De bijzondere algemene vergadering verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. De vergadering verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR" met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, de dato 16 september 2014, luiden letterlijk als volgt

"BESLUIT

In verband met de geplande kapitaalverhoging bij LUC DAENENS BVBA met zetel te 9770 Kruishoutem, ljzerbergstraatl 0,_werdhet 5dossier van de inbreng In nature, bestaande uit netto-dividendvorderingen voor een Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

1111

1!1 1,113

III

Gent

Afdeling Oudenaarde

7 04«. ZUVI

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedrag van 217.000,00 EUR, welke ontstaan zijn ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 15 september 2014, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bil het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen

bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden

bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 217,000,00 EUR. De waardering is

gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vorderingen;

-er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie De fractiewaarde van de 100 bestaande

aandelen zef evenwel stijgen van 186,00 EUR per aandeel tot 2.356,00 EUR per aandeel,

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 16 september 2014

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR

NICOLA.) Ira,

bedrijfsrevisor."

Neerlegging

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het

onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VIERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging - voorwaarden

1. De vergadering beslist om het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met tweehonderd zeventienduizend euro (217.000,00 q om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E) te brengen op tweehonderd vijfendertigduizend zeshonderd euro (235.600,00 ¬ ) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

2. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door elk van de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die elk van hen heeft jegens de vennootschap, zijnde negentig procent (90 %) van het hen uitgekeerde tussentijds dividend, waaromtrent elk van de vennoten bij voormelde beslissing tot dividenduitkering 'verklaard heeft de (netto) dividenduitkering onmiddellijk in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te willen inbrengen,

VIJFDE BESLISSING

Inschrijving op de kapitaalverhoging

Elk van de vennoten verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap.

Vervolgens verklaren elk van de vennoten in te brengen in de vennootschap:

.de heer Daenens Luc: zijn zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering ten leste van de vennootschap, zoals beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, bedragende honderd eenenvijftigduizend negenhonderd euro (151.900,00 E),

" Mevrouw Vercruysse Christine haar zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering ten leste van de vennootschap, zoals beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, bedragende vijfenzestigduizend honderd euro (65.100,00 ¬ )

Het betreft de vorderingen van een netto dividend (90%) dat aan eik van hen, pro rata hun aandelenbezit, is toegekomen; de dividenduitkeringen bedragende voor de totaliteit bruto tweehonderd eenenveertigduizend honderd en elf komma elf euro (241.111,11 E), de resterende tien procent (10%) zijnde als roerende voorheffing ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de respectievelijke vennoten géén nieuwe aandelen toegekend, maar wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd. Gezien alle bestaande vennoten op de geplande kapitaalverhoging in zelfde verhouding inschrijven als hun actuele aandelenbezit, verklaart de vergadering van vennoten zich akkoord dat geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, en dat de vergoeding bestaat uit een verhoging van de fractiewaarde van aile bestaande aandelen,

ZESDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd zeventienduizend euro (217.000,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd vijfendertigduizend zeshonderd euro (235.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De voorzitter laat vaststellen en akteren dat de inbrengen in nature van voormelde schuldvorderingen die de actuele vennoten op de vennootschap hebben, heden volledig volstort

ZEVENDE BESLISSING Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen en tot de kapitaalverhoging, beslist de vergadering de inhoud van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst;

"Met maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijfendertigduizend zeshonderd euro (235.600,00 E"), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.'

ACHTSTE BESLISSING Machten aan het bestuursorgaan - Volmacht tot coördinatie

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Johan Van Caenegem alle machten om de

gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op

de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Johan Van Caenegem

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van 22 september 2014

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- revisoraal verslag

- gecoördineerde tekst van de statuten.

"

y

. Veor-behouden aan het glelgisch Staatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 02.04.2013 13079-0121-009
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 24.03.2012, NGL 27.03.2012 12074-0454-011
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.03.2012, NGL 27.03.2012 12074-0438-010
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 08.03.2010, NGL 31.05.2010 10154-0087-012
28/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 08.03.2009, NGL 22.04.2009 09117-0003-012
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 08.03.2008, NGL 01.04.2008 08096-0393-010
17/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 03.04.2007, NGL 03.12.2007 07824-0091-010
12/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 04.03.2006, NGL 03.12.2007 07824-0089-010
20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 11.03.2017, NGL 15.03.2017 17063-0442-009

Coordonnées
LUC DAENENS

Adresse
IJZERBERGSTRAAT 10 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande