LUCER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUCER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.048.673

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 22.08.2014 14463-0332-014
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 24.08.2011 11436-0321-014
30/03/2011
ÿþ D Mud 2. f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou I I

aan

Belgi: Staatst



I~





~iioaaioe*

Gkeeegezd Per 0% vu de ItEd1 ~-~s, mal beeeeti kewt±FpeA

op 1 E MAPl7;11

Griffie

De affilier,

Ondernemingsnr : BE 0466.048.673

Benaming :

(voluit): LUCER

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 2000 Antwerpen, Oude Koornmarkt 41-43

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  OMVORMING BVBA IN CVBA  ONTSLAG ZAAKVOERDER/BENOEMING BESTUURDERS

Voor mij, Fabienne Hendrickx, notaris met standplaats te Beringen, op vier maart tweeduizend en elf, is bijeengekomen:

de buitengewone algemene vergadering van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LUCER", gevestigd te 2000 Antwerpen, Oude Koornmarkt 41-43, gekend onder het ondernemingsnummer 0466.048.673, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen. De vennootschap werd opgericht onder de benaming "ACACIA CONSULTING" bij akte verleden voor notaris Dubuisson Olivier te Elsene op 26 mei 1999, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 juni daarna onder nummer 1999-06-11/367, waarvan de statuten een laatste maal werden gewijzigd bij akte verleden door notaris Dirk Stoop te Antwerpen op 22 juli 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 16 augustus daarna onder nummer 2010-0816/121671, houdende onder meer een wijziging van maatschappelijke benaming van de vennootschap in "LUCER", een vertaling van de statuten naar het Nederlands en een aanpassing van de statuten aan het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0466.048.673 en ressorteert onder het rechtsgebied Antwerpen

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 10.45 uur onder het voorzitterschap van MUTU Vehbi hierna genoemd sub 1/, die aanstelt tot secretaris MUSTAFA Erol Yusuf hierna genoemd sub 2/.

Gezien het beperkt aantal vennoten wordt er geen stemopnemer aangesteld.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten:

1. De heer MUTU Vehbi, van Noorse nationaliteit, geboren te Drammen (Noorwegen) op 19 november 1984,

echtgenoot van mevrouw MUTU Meryem, wonende te 2050 Antwerpen, Halewijnlaan 53 bus 21.

Houder van zeshonderd (600) aandelen, welke hem in volle eigendom toebehoren, zoals hij verklaart.

2. De heer MUSTAFA Erol Yusuf, van Bulgaarse nationaliteit, geboren te Harmanli (Bulgarije) op 2 mei 1974, partner van mevrouw GALYA Angelova Ganeva, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Maalbootstraat 12, die een verklaring van wettelijk samenwonen heeft afgelegd te Antwerpen op 12 maart 2009.

Zaakvoerder van de vennootschap en houder van vijfenzeventig (75) aandelen, welke hem in volle eigendom toebehoren, zoals hij verklaart.

3. De heer MUTU Kadir Rifat, van Noorse nationaliteit, geboren te Drammen (Noorwegen) op 14 mei 1988, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2050 Antwerpen, Halewijnlaan 53 bus 2I.

Houder van vijfenzeventig (75) aandelen, welke hem in volle eigendom toebehoren, zoals hij verklaart.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

1. De voorzitter deelt mee dat er thans zevenhonderd vijftig (750) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden Luik B - vervolg

het Belgisc

Staatsfdad

2. De voorzitter stelt vast dat er op heden zevenhonderd vijftig (750) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

3. De voorzitter deelt mee dat de heer MUSTAFA Erol Yusuf, voornoemd sub 2/, als zaakvoerder van de vennootschap en alhier aanwezig, verklaart kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van de agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen en het toezenden van de stukken overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge AGENDA

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende

agendapunten te beslissen:

1. Omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUCER" in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

a) bespreking en goedkeuring van het verslag van de bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van de zaakvoerder over de voorgenomen omzetting van de vennootschap.

b) beslissing tot omzetting.

2. Benoeming van 1/ de heer MUTU Vehbi, voornoemd sub 1/, 2/ de heer MUSTAFA Erol Yusuf, voornoemd sub 2/ en 3/ de heer MUTU Kadir Rifat, vooroemd sub 3/, als bestuurders in de omgezette vennootschap, met ingang van heden voor onbepaalde tijd met eenparigheid van stemmen.

3. Goedkeuring van de nieuwe statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. Ontslag van de heer MUSTAFA Erol Yusuf, voornoemd sub 2/, als zaakvoerder van de oorspronkelijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden en het verlenen van kwijting over zijn mandaat.

BIJEENROEPING EN TOELATINGSFORMALITEITEN TOT DE VERGADERING

De voorzitter deelt mee dat alle vennoten aanwezig zijn, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worder voorgelegd. De aandeelhouders doen ieder afzonderlijk afstand van de formaliteiten tot oproeping en verzending var stukken voorzien in het wetboek van vennootschappen.

De voorzitter deelt mee dat er geen bijzondere formaliteiten in de statuten vermeld staan om toegelaten te worden to de algemene vergadering.

VERSLAGEN  DOCUMENTEN

De voorzitter deelt mee dat de volgende verslagen en documenten voorhanden zijn:

- bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 31 december 2010;

- staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2010;

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 3 maart 2011.

BESLISSINGEN

Nadat de vergadering al het voorgaande juist bevonden heeft, vat zij de dagorde aan en na beraadslaging neemt zij achtereenvolgens de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING - OMZETTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID IN EEN COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

a)De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het revisoraal verslag opgemaakt op 3 maart 2011 door de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, zaakvoerder, en waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

" Het onderzoek dat wij uitvoerden naar aanleiding van de geplande omzetting van de BVBA "LUCER", Oude Koornmarkt 41-43, in een CVBA heeft betrekking op de staat van activa en passiva per 31/12/2010. Dit onderzoek werd uitgevoerd in overeenstemming met de ter zake geldende normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en laat de volgende conclusies toe:

1. Voor de toestand van de openstaande vorderingen en schulden kon geen aansluiting worden gemaakt met de onderliggende verantwoordingsstukken. Voor het overige is niet gebleken dat enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad

2. Het netto-actief dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31/12/2010 van E 3.953,53 is lager dan het huidig maatschappelijk kapitaal (E 20.000,00). Het is eveneens lager dan het wettelijk vereiste minimum voor een CVBA (ê 18.550, 00). Ingevolge art. 785 W Venn. zijn de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten

Luik B - vervolg

vennootschap hoofdelijk gehouden tot het betalen van het verschil, zijnde E 14.596, 47.

Brugge, 3 maart 2011

BVBA CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS, bedrijfsrevisoren

PETER VANDEWALLE, zaakvoerder".

De vergadering verklaart tevens kennis te hebben genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 31 december 2010 over de voorgenoemd omzetting van de vennootschap, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd die afgesloten werd op 31 december 2010.

Alle aanwezigen erkennen een afschrift van beide verslagen ontvangen te hebben en er kennis van de hebben genomen en ontslaan de voorzitter van de voorlezing ervan.

Zij verklaren dat de formaliteiten voorzien door de artikelen zevenhonderd zesenzeventig en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zijn vervuld.

De vergadering verklaart zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud van de verslagen en met de erin opgenomen conclusies.

Beide voormelde verslagen worden door de vergadering met eenparigheid van de aanwezige stemmen goedgekeurd en zullen samen met de van onderhavige akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

b) Omzetting van de vennootschap

Nadat de vergadering vastgesteld heeft dat de huidige statuten niet bepalen dat de vennootschap geen andere rechtsvorm mag aannemen, beslist zij de rechtsvorm van de een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Deze omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld op 31 december 2010.

Alle verrichtingen die sedert voormelde datum van 31 december 2010 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gedaan, worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam, de zetel en het maatschappelijk doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

Het maatschappelijk kapitaal, het aandeelhouderschap alsmede de aandeelhouderstructuur blijven ongewijzigd. Zo doende zal in de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid het bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (£ 20.000,00) vertegenwoordigd blijven door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Blijven in bezit:

1. van de heer MUTU Vehbi, voornoemd sub 1/, zeshonderd (600) aandelen.

2. van de heer MUSTAFA Erol Yusuf, voornoemd sub 2/, vijfenzeventig (75) aandelen.

3. van de heer MUTU Kadir Rifat, voornoemd sub 3/ vijfenzeventig (75) aandelen.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en geschriften die door de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden voortzetten.

TWEEDE BESLISSING  BENOEMING RAAD VAN BESTUURDER OMGEZETTE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist als bestuurders in de omgezette vennootschap, met ingang van 4 maart 2011 en voor

onbeperkte duur, te benoemen, 1/ de heer MUTU Vehbi, voornoemd sub 1/, de heer MUSTAFA Erol Yusuf,

voornoemd sub 2/ en 3/ de heer MUTU Kadir Rifat. Zij aanvaarden hierbij hun mandaat met bevestiging dat zij

niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De bestuurders, onmiddellijk hierna in raad van bestuur verenigd, verklaren te benoemen met ingang van heden, ais

voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder: de heer MUTU Vehbi voornoemd.

DERDE BESLISSING  STATUTEN COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP:

Rekening houdende met de beslissingen die voorafgaan, worden de statuten van de coöperatieve vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "LUCER" vastgesteld als volgt:

Naam - zetel - doel

De vennootschap is een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam "LUCER",

met zetel te 2000 Antwerpen, Oude Koornmarkt 41-43, en met als doei:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks

betrekking hebben op:

1) - Uitbating van cafe's, bars, kantines, herbergen, koffiehuizen, danszalen, discotheken, privé-clubs en

andere drankslijterijen (bierhallen inbegrepen), in de ruimste zin;

- Uitbating van restaurants van het traditionele type, café-restaurants (tavernes);

- Uitbating van eetgelegenheden met beperkte bediening zoals fastfoodzaken, snackbars, frituren en dergelijke;

- Catering; _~

Vpor-behouden het Belgisc Staatsblad Luik B - vervolg

- Uitzendkoks en het verzorgen van feesten en recepties: het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren

van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches,

recepties enzovoort;

- Hotels en motels;

- Organisatie van seminaries, cursussen, conferenties, salons, tentoonstellingen en beurzen enzovoort;

- Promotie, organisatie, uitvoering en inrichting van allerhande evenementen, optredens en

amusementsprogramma's;

- Beheer en exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen;

2) - Het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, informaticabeleid, het marketingbeleid, het productie- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en verkoopsbeleid, het financieel, administratief en personeelsbeleid. Het verrichten van studiewerk ter zake en het verlenen van alle diensten;

- Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficientie enzovoort;

- De (re)organisatie van vennootschappen en ondernemingen en het verlenen van alle advies met betrekking tot de verhoudingen (intern en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen;

3) Het beheer, de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat:

- Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen;

- Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren.

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen be-schikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

Zij mag optreden als zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriele, commerciéle en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en ultbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsomtningen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in. De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden het Belgisc Staatsblad Luik B - vervolg

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénzevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één bestuurder voor onbepaalde tijd benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering kan echter ook een raad van bestuur aanduiden, waarvan de leden door haarzelf worden vastgesteld.

De bestuurder of de raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders, gedelegeerd-bestuurder genoemd. Aan hem wordt het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opgedragen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de bestuurder, in geval er slechts één bestuurder is.

In geval er meerdere bestuurders zijn, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder. De bestuurder kan een gedeelte of de totaliteit van zijn bevoegdheden overdragen aan een andere persoon voor een bepaalde of een onbepaalde duur.

Jaarvergadering

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op de tweede maandag van de maand juni om 11 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Bestemming winst en liquidatiesaldo

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst.

Een eventuel verlies dient door de vennoten te worden ten laste genomen volgens de beslissing van de algemene vergadering.

De eventuele toe te kennen ristorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd naar rato van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

VIERDE BESLISSING  ONTSLAG ZAAKVOERDER OORSPRONKELIJKE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist het ontslag van de heer MUSTAFA Erol Yusuf, voornoemd sub 2/, als zaakvoerder van de oorspronkelijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden te aanvaarden en hem kwijting te verlenen over zijn mandaat.

De vergadering beslist dat de kwijting die zal worden gegeven aan de bestuurder van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, betreffende het maatschappelijk boekjaar afgesloten op 31 december 2011, ook zal gelden voor de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor de periode van één januari tot heden.

Tot slot wijst ondergetekende notaris op het van toepassing zijn van de artikels 785 en 786 van het Wetboek van Vennootschappen, die letterlijk luiden als volgt:

" 785. De vennoten van een vennootschap onder firma en de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap zijn, niettegenstaande enig andersluidend beding, jegens de betrokkenen hoofdelijk gehouden: I° tot betaling van het eventuele verschil tussen het nettoactief van de vennootschap na omzetting en het bij dit wetboek voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal;

2° (..). "



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

STEMMING

Alle beslissingen worden achtereenvolgens en afzonderlijk genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Fabienne Hendrickx

Tegelijkertijd neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder dd. 31/12/2010

- staat van actief en passief per 31/12/2010

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 03/03/2011

12/08/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 08.06.2009, DPT 05.08.2010 10397-0518-011
10/08/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 07.06.2010, DPT 02.08.2010 10388-0101-010
24/03/2015
ÿþ/Mg\ Mod Word 11.1

MAM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behouc

aan h,

Belgis

Staatsti

RIN 90111I

11





P,r,aaerdèd

1 2 14AMT 2015 afdelinewfwp@n

Ondernemingsnr : 0466.048.673

Benaming

(voluit) : LUCER

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Oude Koornmarkt 41-43

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

In een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op veertien januari tweeduizend vijftien, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de coöperatieve vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid "LUCER", met maatschappelijke zetel gevestigd te 2000 Antwerpen, Oude Koommarkt 4143, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0466.048.673, opge-'richt onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "ACACIA CONSULTING" bij akte verleden voor notaris Olivier Dubuisson te Elsene op zesentwintig mei negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 1999.06-111367, waarvan de statuten werden gewijzigd waarbij de benaming werd omgezet in huidige naam blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Dirk Stoop te Antwerpen op tweeëntwintig juli tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2010-08-16/0121671, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd waarbij de vennootschap werd omgezet in een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Fabienne Hendrickx te Beringen op vier maart tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2011-03-30/0048108.

De voorzitter stelt vast dat er op heden zevenhonderd vijftig (750) aandelen aanwezig zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

3/ Wijziging van het maatschappelijk doel als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-Industriële reiniging

-Industriële reiniging (reiniging gebouwen; ruitenwassers; schoorsteenvegers; ongedierte bestrijding)

-Diverse dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven

-Overige zakelijke dienstverlening

-Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen,

appartementsgebouwen, enzovoort

-Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

-Overige reparaties van consumentenartikelen

" Management en consultancy

" Flet lappen van ramen

.1-let reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, schepen, enz. inclusief olietankers

" Voor huishoudelijke taken tewerkgesteld personeel

" Leggen van tegelvloeren, wandtegels en mozaïek, warmte en geluidsisolering

-plafonneer-, cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloer en het

plaatsen van alle houten wand-, vloer-, en plafondbekleding

-Timmer- en schrijnwerk voor gebouwen

" Flet leggen van klinkers en kasseien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

*Leggen van kabels en diverse leidingen

" Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, aanleggen van parkings en inritten; leggen van stoepdallen en betonklinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van de aanplantingen; plaatsen van afsluitingen en omheiningen en vangrails en veiligheidsinrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen

" Grondwerken; rioleringswerken; draineringswerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen; speciale bekledingen voor sportvelden; plaatsen van sport- en speelpleinaccommodatie verkeerssignalisatie. Metaalconstructies en metalen kunstwerken.

" Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen onder de kap brengen alsmede de coordinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltoolingswerken van gebouwen

" i estauratiewerken van gebouwen en monumenten

*slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen

van gevels; het bouwen van niet-metalen kunstwerken

" Het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken

" Waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer

*Het droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt

" Vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken

" plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof

" Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters

*Onderneming voor het schilderen van gebouwen; voor het behangen en garneren; plaatsen van tuiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal

" Qndememing voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen

" Groot en kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement en betonprodukten

" lndustriële pijpleidingen en kanalisaties. Elektro-technische installaties. Speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, aanleggen van moerriolen. Industriële schilderwerken

. glektriciteitswerken

.Elektriciteitswerken aan huizen, bedrijfsgebouwen, fabrieken,..

*Net slopen van gebouwen; het slopen van gebouwen en andere bouwwerken; het ruimen van bouwterreinen; bouwen van individuele huizen; het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen; de bouw van individuele huizen volgens de formule sleutel op de deur; het optrekken van andere residentiële gebouwen en kantoorgebouwen

" Dakbedekking en bouw van dakconstructies; de bouw van daken; het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal; het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen; het waterdicht maken van daken en dakterrassen

" Onderneming voor het uitvoeren van metselwerken

" Qndememing voor het boren en aanleggen van waterputten

" Qndememing voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens; het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen

" Qndememing voor het uitvoeren van voegwerken

" Stukadoorswerken; het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerken aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken; het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten

" Schrijnwerk van hout of van kunststof; de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichting, enzovoort

" De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, in hout of kunststof

" Plaatsen van vloer- en wandtegels

" De handel in eigen onroerend goed; flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond

" De verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen

" De verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten, enzovoort

" Diensten verwant aan de landbouw

" Diensten verwant aan de veeteelt

*Verhuur van overige transportmiddelen voor vervoer te land

" Kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in tweedehandse onderdelen

" Overige groothandel

" Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden In snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgers

*Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in drive-in restaurants

*Superette

" Verhuisdiensten

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge " Goederenvervoer over de weg: vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens, autovervoer

" Verhuur van vrachtwagens met bestuurder

" Overige vrachtbehandeling

" Opslag in koelpakhuizen

" Overige opslag

" De verhuur of operationele leasing van personenwagens en lichte bestelwagens (max. 3,5 T) zonder chauffeur

" Koerierdienst.

En ai wat met deze activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de ruimst mogelijke zin.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbeiangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven; zowel rechtstreeks als onrechtstreeks; zowel voor eigen rekening als voor rekening en risico van derden."

Overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan, in het kader van deze doeiswijziging een bijzonder verslag opgemaakt. In dit verslag wordt de doelswijziging omstandig verantwoord. Bij dit verslag is gevoegd, een staat van activa en passiva, opgemaakt binnen de wettelijke termijn, zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3290 Diest, Schotlandstraat 13.

Tweede besluit.

De algemene vergadering beslist om vanaf heden te ontslaan ais bestuurders van de vennootschap, en kwijting te verlenen aan:

1/ De heer MUSTAFA Erol Yusuf, rijksregistemummer 74.05.02-585.71, wonend te 2660 Antwerpen (Hoboken), Maalbootstraat 12,

2/ De heer MUTU Vehbi, rijksregistemummer 84.11.19-455.40, wonend te 2050 Antwerpen, Halewijnlaan 53/21.

3/ De heer MUTU Kadir Rifat, rijksregistemummer 88.05.14-383.13, wonend te 2050 Antwerpen, Halewijnlaan 53/21.

De algemene vergadering beslist vervolgens om te benoemen tot nieuwe bestuurders van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden:

1/ de heer ERBABOV Levant, voornoemd, die verklaart te aanvaarden;

2/ de heer ZYULKYAR Zyulkyar, voornoemd, die verklaart te aanvaarden;

3/ de heer AZIZOV Erkant, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

De bezoldiging van de bestuurders zal worden bepaald door de algemene vergadering.

Derde besluit.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk doel te wijzigen zoals voormeld in de agenda.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan in het kader van deze doelwijziging het bijzon-'der verslag opgemaakt. ln dit verslag wordt de doelwijziging omstandig verantwoord. Bij dit verslag is gevoegd, een staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2014, en dus opgemaakt binnen de wettelijke termijn zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan. De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag en de staat van actief en passief te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Een origineel van dit verslag en staat van actief en passief zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vierde besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de voormelde besluiten.

Vijfde besluit.

De algemene vergadering beslist bij deze om bijzondere volmacht te geven aan de naamloze vennootschap STIMAA te 3583 Beringen, Paalsesteenweg 154, evenals aan haar vennoten, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij een ondememingsloket en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten, evenals voor de coördinatie van de statuten en neerlegging van de nieuwe statuten ter griffie van de rechtbank van koophandel,

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk hierna is de raad van bestuur bijeengekomen om over te gaan tot de benoeming van de gedelegeerd bestuurder(s).

Met eenparigheid van stemmen wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder : de heer ERBABOV Levent, voornoemd, die het mandaat verklaart te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel.

1 " " 1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de zaakvoerder, staat van'

actief en passief, en gecoördineerde statuten.

Notaris Véronique Despiegelaere.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 09.06.2008, DPT 02.06.2009 09194-0386-010
07/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande-akte

II1J1flh1I1llU1llh1HI15061*i4wiNi

*1

ICI

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.048.673

Benaming

(voluit) : LUGER

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schotlandstraat 13, 3290 Diest

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en aanstelling Bestuurder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 31/03/2015 blijkt dat:

- Dhr Türktas Faruk, NN 83.11.20-405.39 en wonende Gebrs. Van Raemdonckstraat 57 te 9140 Temse

aangesteld wordt als bestuurder met ingang van 01/04/2015.

- Dhr Azizov Erkant, NN 75.41.06-245.79 en wonende Van Kerckhovenstraat 57 te 2060 Antwerpen, ontslag

krijgt als bestuurder met ingang van 3110312015.

Erbabov Levent

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij hëfirel scfi Staatsblï - 0'7T65/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/08/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 11.06.2007, DPT 24.08.2007 07617-0145-013
12/07/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 12.06.2006, DPT 07.07.2006 06436-1102-016
07/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schotlandstraat 13, 3290 Diest

(volledig adres)

Qnderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 31/05/2015 blijkt dat:

- De maatschappelijke zetel verplaatst wordt van Schotlandstraat 13 te 3290 Diest naar Prins Boudewijnlaan

97 te 9100 Sint-Niklaas, met ingang van 0110612015.

Erbabov Levent

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITE JR BELGEn NEERGELEGD  7

Ondernemingsnr : 0466.048. (;

Benaming

(voluit) : LUCER

(verkort) :

30-

BELGISCH

0

6- 2015 2 ; it:z1 ;"..,i STAATSBLeliffie Reclefilan Koophandel

f~" I rapverj,

07/07/2005 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2004, APP 13.06.2005, DPT 06.07.2005 05417-2785-016
01/02/2005 : BL635224
12/07/2004 : BL635224
27/02/2004 : BL635224
09/07/2003 : BL635224
07/11/2001 : BL635224
11/06/1999 : BLA101271
24/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LUCER

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 97 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande