LUCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LUCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.085.171

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 25.06.2014 14211-0175-013
31/12/2013
ÿþ11

Ini1131!

Mod Word 11.1

Un de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleg ter griffie van de akte

GRIFFIE RECH rBANK

VAN KOOPHANDEL

' ^ DEC. 2013

DEN ÓNDE

Ondernemingsnr

0458J085.171

Benaming

(voluit) LUCO

(verkort):

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Vossestraat 8 te 9220 Hamme

(volledig adres)

Ondoomerpoktm KAPITAALVERHOGING -STATUTENWIJZIGING.

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester As hd De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 11 december 2013, dragende de melding "Geregistreerd 3 bladen 2 verzendirigen te Dendermonde i op 13 december 2013 boek 126 blad 94 vak 9 ontvangen; vijftig euro (ESU) getekend E.A.lnspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "LUC[>" met zetel te 9220 Hamme, Vossestraat 8, opgericht bil akte verleden voor notaris Georges Janssens te Hamme op dertig ai negentienhonderd zesennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes juni daarna onder nummer 307, waarvan de statuten laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Georges Janssens te Hamme op zes februari tweeduizend en zes, bekengemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht maart daarna onder nummer 06046624. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0458.085.171, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Eerste Besluit De algemene vergadering verwijst naar de notulen van de buitengewone algemene vergadering van;~ zevenentwintig november laatstleden houdende de beslissing tot uitkerin van een tussentijds bnxto'diWdnndi ten belope van één miljoen achthonderd tachtig duizend euro ( .88O.0O0.UUEUR waarop tien procent (10%)i roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij honderd achtentachtig duizend euro (188.000,00 EUR), en dit dood onttrekking aan de beschikbare reserves. Het dividend werd volledig toegekend aan de aandeelhouders.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

De aandeelhouders hebben verklaard dit dividend overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk en volledig te willen inbrengen in het kapitaa van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een merende' voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

2. Verslag van de bedrijfsrevisor De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid De Neef & Podnmrs, bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato tien december tweeduizend dertien opgesteld door; de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid De Neef & Partners, te 9100 Sint-Niklaas, August De Boeckstraat 1 bus 5, vertegenwoordigd door de Heer Willy De Neef, luidt letterlijk ais volgt:

"]ndongetekande, de Burgerlijke Vennootschap met als rechtsvorm een Besloten Vennootschap met' Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, b d naWoonmngoveuógdAuguatDeBnonkgnno11bus0Uo! 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrigsrevisor, aangesteld om verslag op te stellen overeenkomstig art 602 W. Venn., verklaart dat:

- De intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de Naamloze Vennootschap ^LUCO^.~ middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten u|tde dividenduitkering ton bedrage van 1.880.O00,00Eonder afhouding van 10Y6 roerende voorheffing conform artikel 537 van het WIB. Het totale netto dividendbedrag zal 1.GQ2.000'0ÓEbedragen;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: 'de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der'

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng {nna~~andu hetvan de is

~--'~-'-'-'------'-'-=' - -' ---_~~--`'.~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor de waardering van de.ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconornisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

-indien de vennoten besluiten om ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 204 nieuwe aandelen van de Naamloze Vennootschap "LUCCP, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 1.692.000,00 ¬ worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

Ceelen Luc 202 aandelen

De Schrijver Isabelle 2 aandelen

-door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met 1.692.000,00 ¬ teneinde het te brengen van 62.000,00 E op 1,754.000,00 ¬ .

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal niet worden verhoogd.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Sint-Niklaas, 10 december 2013.

Getekend W. DE NEEF"

Het verslag van de bedrijfsrevisor, Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid De Neef & Partners, zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

3. verslag van het bestuursorgaan

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voortezing van het verslag de dato zevenentwintig november laatstleden opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffe van de rechtbank van koophandel.

4. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, tot verhoging van het kapitaal door inbreng van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde één miljoen zeshonderd tweeënnegentig duizend euro (¬ 1.692.000,00), om aldus het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), op één miljoen zevenhonderd vierenvijftig duizend euro (E 1.754.000,00), door uitgifte van tweehonderd en vier (204) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

5. Uitgifte van nieuwe aandelen

De algemene vergadering besluit tot uitgifte van tweehonderd en vier (204) aandelen zonder nominale

waarde, met toekenning van deze aandelen aan de inbrengers.

6. Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van in totaal één miljoen zeshonderd tweeënnegentig duizend euro (E 1.692.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht wend op één miljoen zevenhonderd vierenvijftig duizend euro (¬ 1.754.000,00), vertegenwoordigd door vierhonderd vierenvijftig (454) aandelen zonder vermelding van waarde.

7. Wijziging van artikel vijf van de statuten.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het artikel vijf van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing en dienaangaande artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zevenhonderd vierenvijftig duizend euro 1.754.000,00). Het is verdeeld in vierhonderd vierenvijftig (454) gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde."

8. Coördinatie van de statuten.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-expeditie akte

-verslag van de raad van bestuur -verslag van de bedrijfsrevisor -gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 21.06.2013 13198-0156-013
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 16.07.2012 12301-0088-013
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.06.2011, NGL 12.07.2011 11287-0418-012
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 13.06.2010 10176-0064-012
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 01.07.2009 09360-0247-012
11/12/2008 : DE052579
02/07/2008 : DE052579
05/07/2007 : DE052579
30/10/2006 : DE052579
16/08/2006 : DE052579
08/03/2006 : DE052579
21/06/2005 : DE052579
15/06/2004 : DE052579
05/07/2002 : DE052579
24/12/1996 : DE52579
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 19.07.2016 16329-0481-013

Coordonnées
LUCO

Adresse
VOSSESTRAAT 8 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande