LUCRIN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LUCRIN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.283.351

Publication

18/12/2012
ÿþ mad 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

-- 7 -12- 2012

KOOPHMKGENT

Voor- MHZ1 0325

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1 m



Ondernemingsar : 0434.283.351

Benaming (voluit) " LUCR1N

(verkort) ;

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MERGELPUT 1 bus 3A

9880 AALTER

Onderwerp akte :ONTBINDING - VEREFFENING.

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Thibault Van Belle, Notaris te Zomergem, opi ;; 27 november 2012, afgeleverd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der; aandeelhouders van de naamloze vennootschap LUCRIN, waarvan de zetel gevestigd is te 9880; Aalter, Mergelput 1 bus 3A, RPR Gent, BTW-nummer BE0434.283.351, opgericht bij akte verledens ;voor notaris Ignace Van Belle, destijds te Zomergem, op negentien mei negentienhonderd; achtentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen juni nadien, onder; I! het nummer 19880609-196, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal; ;! van buitengewone algemene vergadering gehouden en verleden voor notaris Thibault Van Belle te; Zomergem op achtentwintig november tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het; Belgisch Staatsblad van dertig december nadien, onder het nummer 05192011, onder andere; i volgende beslissingen heeft genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten -- bespreking.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelde de; ;; voorzitter het volgende vast:

a)Op twintig november tweeduizend en twaalf heeft de raad van bestuur van de vennootschap een; verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel; 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dit verslag werd een staat van activa en passiva; ;, van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

b)Op drieëntwintig november tweeduizend en twaalf heeft WF&Co Bedrijfsrevisoren BVBA,; ;: Kortrijksesteenweg 1126, 9051 Sint-Denijs-Westrem, vertegenwoordigd door de heer Stefaan, Beirens, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen eens verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het artikel 181 van het Wetboek va& ;; vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de naamloze vennootschap LUCRIN, met; maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Mergelput 1 bus 3A, een staat van activa en passiva; r opgesteld per 15 november 2012, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening! van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 0,00 EUR en een netto actief van minus: 4.464, 67 EUR. De staat van activa en passiva op datum van 15 november 2012 werd opgesteld; overeenkomstig artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001.

Uit de controlewerkzaamheden die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en; juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen; worden door de vereffenaar.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint Denijs-Westrem, 23 november 2012.

WF&CO Bedrijfsrevisoren BVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ae

,I.

,

vertegenwoordigd door

STEFAAN BEIRENS

Vennoot."

De voorzitter verklaarde vervolgens:

Dat de naamloze vennootschap "Lucrin" sinds jaren niet meer actief is en ook in de toekomst geen

activiteiten meer zal hebben. Dat de vroegtijdige ontbinding ervan derhalve wenselijk is.

Dat de vereffening van gemelde vennootschap "de facto" bewerkstelligd werd en dat gemelde

vennootschap thans als volledig vereffend beschouwd moet worden.

Dat de vervroegde laatste jaarrekening op heden werd voorgelegd aan de algemene vergadering en

werd goedgekeurd.

1.Eerste beslissing.

De vergadering stelde vast dat er op voormelde verslagen geen opmerkingen werden gemaakt

door de vergadering; zij besloot zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

De vergadering besliste dat de naamloze vennootschap "Lucrin", gevestigd te 9880 Aalter,

Mergelput 1 bus 3A, wordt ontbonden en dit vanaf heden.

De vennootschap bezit op heden geen onroerende goederen.

2.Tweede beslissing.

De vergadering verklaarde dat de naamloze vennootschap "Lucrin" reeds vóór haar ontbinding feitelijk vereffend werd onder voorbehoud van de eventueel nog uit te voeren fiscale controles en de gevolgen daarvan,

De vergadering besliste geen vereffenaar te benoemen.

Bijgevolg werd overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, de raad van bestuur, zijnde de heer Harold Van Acker en mevrouw Françoise Verhaeghe, beiden voornoemd, van de vennootschap aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding van de vennootschap.

De raad van bestuur verklaarde deze opdracht te aanvaarden.

De raad van bestuur zal de meest uitgebreide machten hebben, zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Zij mag de handelingen verrichten zoals vcorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De raad van bestuur wordt ontslagen inventaris op te maken en mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan zij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van hun bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Hun opdracht is kosteloos.

3.Derde beslissing.

De raad van bestuur stelde vast, conform het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, dat de vennootschap een balanstotaal opgeeft van 0,00 ¬ en een netto-actief van minus 4.464,67 ¬ .

De aandeelhouders verklaarden reeds in het bezit te zijn gesteld van de activa van de ontbonden vennootschap en zij verbinden zich ertoe alle eventuele passiva te hunnen laste te nemen en persoonlijk te zullen instaan voor de betaling ervan en ze verklaarden dat ze alle activiteiten van de vennootschap definitief wensten stop te zetten.

De aandeelhouders bevestigden tevens dat er geen sommen en waarden zijn die door de schuldeisers kunnen worden opgeëist zodat er niets gedeponeerd dient te worden bij de Deposito-en Consignatiekas.

De aandeelhouders verzochten om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de naamloze vennootschap Lucrin ontbonden werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendolnsbezit van alle aandelen van onderhavige vennootschap, de aandeelhouders het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen hebben en bekleed worden met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen.

4Nierde beslissing.

Er werd verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en alle aandeelhouders bevestigden voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

Na aanvaarding van het besluit van het mondelinge verslag van de controlerende vennoten keurde de algemene vergadering de rekening goed en geeft de volledige décharge, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de raad van bestuur voor hun beheer en uitoefening van hun opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Vijfde beslissing.

De vergadering stelde vast dat de vereffening, op basis van alle voorgaande besluiten, als

beëindigd wordt beschouwd en wordt hierbij afgesloten.

Zesde beslissing.

De vergadering besliste dat de boeken en bescheiden van gemelde naamloze vennootschap Lucrin ten minste vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden, overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen door de echtgenoten Harold Van Acker-Verhaeghe Françoise, te 9880 Aalter, Mergelput 1/003A.



VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL. (Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Gelijktijdige neerlegging: een afschrift van het proces-verbaal dd 27.11,2012.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2012
ÿþtygRollo

Ondernemingsar : 0434.283.35:

" Benaming (voluit) : LUCRIN

~ ~!';~ ``~

~~ A~ ~fr

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie, " na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 I SEP. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPt-IAN[eitiffhE GENT

MOd POF 11.1

" (verkort) :

;Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel : Mer elput 1 bus SA :98$0 Aalter

; (volledig adres

Onderwerp(en)akte HERBENOEMEN BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

;Tekst:

"

Op de jaarvergadering van 29 mei 2012 werd beslist om te

herbenoemen als bestuurders voor een periode van zes jaar:  Mevr. Francoise Verhaeghe

Dhr. Harold Van Acker

Mevrouw Francoise Verhaeghe wordt herbenoemd voor een periode van zes jaar als gedelegeerd bestuurder.

Allen aanvaarden het hun toevertrouwde mandaat.

Françoise Verhaeghe , gedelegeerd bestuurder

"

"

qp de Eaatste ó{i; v ti Lûi ï'~'véirnefdéri : '[ ë f~ ; Náëni i3ri'tjó9d©nlgtiéiii vári chi iaii meritéreneté notáris, hetzi#vin dé p~rsó(á}n(érij

H bevoegdi le reehtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa,: Naam Érrf;andtekening.

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 04.09.2012 12555-0478-011
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 28.06.2011 11235-0331-012
15/09/2009 : GE150840
22/07/2009 : GE150840
24/07/2008 : GE150840
18/06/2007 : GE150840
30/12/2005 : GE150840
20/06/2005 : GE150840
21/06/2004 : GE150840
11/06/2003 : GE150840
05/07/2002 : GE150840
13/07/2000 : GE150840
15/06/1999 : GE150840
24/04/1996 : GE150840
01/01/1989 : GE150840
09/06/1988 : GE150840

Coordonnées
LUCRIN

Adresse
MERGELPUT 1, BUS 3A 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande