LUCTOR CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : LUCTOR CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 548.805.511

Publication

25/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

2. Naam: Luctor Consulting

3. Zetel: 9000 Gent, Phoenixstraat 49

4. Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke (beherende) vennoot: De heer Maarten LAGA, wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, David Tenierslaan 3

5. Maatschappelijk kapitaal: ~ 500, volledig volstort door inbrengen in geld, waarvan ~ 1 gestort bij wijze van geldschieting

6. Boekjaar: 1/4 - 31/3

7. Winstverdeling: De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de bestemming van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten. De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit

8. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke derden of beherende vennoten kunnen zijn.

De hiervoor gemelde beherende vennoot wordt aangesteld als zaakvoerder voor onbeperkte duur: De heer Maarten LAGA, wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, David Tenierslaan 3.

Zijn opdracht, die onbezoldigd is tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen, geldt voor onbeperkte duur.

Hij is bevoegd om, individueel handelend, namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig is of dienstig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht en vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om een besluit te kunnen treffen en de vennootschap te vertegenwoordigen.

UITTREKSEL UIT DE ONDERHANDSE OPRICHTINGSOVEREENKOMST D.D. 13 MAART 2014:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Luctor Consulting

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Phoenixstraat 49

*14302884*

Luik B

0548805511

9000

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Griffie

Neergelegd

21-03-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen en treden zij op namens de vennootschap in en buiten rechte, gezamenlijk handelend met twee (2) van hen.

9. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

1) Het verlenen van diensten, advies en begeleiding aan ondernemers in brede zin met betrekking tot op te richten, opstartende en bestaande bedrijven, zowel op het gebied van strategie, busines development, sales, marketing, HR als financiering en subsidies en zulks in de brede zin van interpretatie, Het verlenen van diensten en advies, het onderzoek, de ontwikkeling en opleiding op gebied van hard- en software, alsook het verstrekken van consulting en expertise van informaticasystemen, tevens in brede zin van interpretatie.

3) Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

4) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

5) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

6) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

7) De aan- en verkoop, in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II. Voor eigen rekening:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

10. De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, komt van rechtswege elk jaar samen de eerste vrijdag van de maand september om 9.00 uur, op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

11. Het eerste boekjaar zal aanvangen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel om te eindigen op eenendertig maart tweeduizend vijftien.

12. De vennoten verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen die overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen tot op heden door één van de vennoten werden aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting, bekrachtigt en overneemt en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Voor eensluidend uittreksel

Maarten LAGA

Hoofdelijk aansprakelijke (beherende) vennoot en Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd: exemplaar van de ondertekende onderhandse oprichtingsovereenkomst

Coordonnées
LUCTOR CONSULTING

Adresse
PHOENIXSTRAAT 49 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande