LUMET

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LUMET
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.657.828

Publication

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 31.01.2014 14023-0340-019
29/04/2013
ÿþidod Word 71.1

18 APR, 2013

DENDERMONDE

be a Br st~

IftHIfl II II YIII~II~IIA

>13066979*

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisc i Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

d êlE ;ECHTOANK

KOÇPHANOEL

,a< I--___ ~~.E

J

Ondernemingsnr : 0430.657.828

Benaming

(voluit) : LUMET

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : AVEN ACKERS 7A, 9130 BEVEREN (VERREBROEK)

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMEND BESTUURDER - VOLMACHT

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene veroaderinct der aandeelhouders d.d. 27 maart 2013.

Met eenparigheid van stemmen wordt, met ingang van 1 april 2013, de heer Geert Van den Berghe, wonende te

Stationsstraat 84, 9120 Beveren-Waas, benoemd als bestuurder tot op de gewone algemene vergadering

gehouden in 2018, die vergadert over het boekjaar afgesloten op 30 juni 2018.

Het mandaat van de heer Geert Van den Berghe is onbezoldigd.

De gekozen bestuurder aanvaardt zijn mandaat en verklaart dat er geen maatregel bestaat die zich verzet

tegen zijn benoeming.

Bijzondere vormacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Verschelden  Walkiers & Co, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel (Buro & Design Center), waarbij zij de mogelijkheid heeft:

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

Luc Van den Berghe,

gedelegeerd bestuurder.

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2013
ÿþModWaed 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu

i

ui

Voor-

behouder aan het 8eigisch

Staatsbint

*13036939*

21 FEB. 2013

DEHD:-R i,,;d..íé FLlE

Grue

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : LUMET

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : AVEN ACKERS 7A, 9130 BEVEREN (VERREBROEK)

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMINGEN -- DELEGATIE VAN BEVOEGHEDEN

Uittreksel uit het verslap van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 30 november 2012. Met eenparigheid van stemmen worden, de heer Luc Van den Berghe, wonende te Stationsstraat 84, 9120 Beveren-Waas, de heer Hendrik de Baenst, wonende te Wilgenlaan 16, 9130 Kieldrecht (Beveren) en de heer Peter Van den Berghe, wonende te Stationsstraat 84, 9120 Beveren Waas, herbenoemd als bestuurders voor een periode van 6 jaar, hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden ln 2018, die vergadert over het boekjaar afgesloten op 30 juni 2018.

Het mandaat van de heer Luc Van den Berghe is bezoldigd. De overige mandaten zijn onbezoldigd.

Uittreksel uit het verslap van de raad van bestuur gehouden na afsluiting van de gewone algemene vergadering' der aandeelhouders d.d. 30 november 2012.

De raad van bestuur beslist de heer Luc Van den Berghe, wonende te Stationsstraat 84, 9120 Beveren-Waas,: te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder, bevoegd tot daden van dagelijks bestuur, overeenkomstig de' statuten én met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, overeenkomstig de statuten.

De raad van bestuur beslist de heer Luc Van den Berghe, wonende te Stationsstraat 84, 9120 Beveren-Waas, te herbenoemen tot voorzitter overeenkomstig de statuten.

Luc Van den Berghe,

gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0430.657.828

14/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 11.02.2013 13032-0389-019
08/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ak-e

GRIFFIE RECI__{, ;NK

Ondernerningsnr : 0430.657.828

Benaming

(voluit) : LU MET

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Aven Ackers 7A, 9130 Beveren (Verrebroek)

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Vicky Duymelinck te Beveren-Waas, op twee en twintig december tweeduizend en elf, geregistreerd op het kantoor te Beveren-Waas, op drie januari tweeduizend en. twaalf, boek 452 blad 87 vak 18, ontvangen : vijfentwintig euro, getekend voor de ontvanger, Guido:

" Vercruyssen, fiscaal deskundige,

Blijkt dat de raad van bestuur is samengekomen en bevestigd heeft :

1. dat al de bestaande aandelen aan toonder, hetzij tweeduizend negenhonderd vijfenzeventig (2,975)' aandelen, door de vennoten werden aangeboden aan het bestuursorgaan op zestien december tweeduizend en acht met het verzoek deze in toepassing van artikel 462 van het wetboek van vennootschappen om te zetten in aandelen op naam en dat deze aandelen aan toonder door het bestuursorgaan werden vernietigd;

2. dat al deze aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen op naam van de vennootschap op zestien december tweeduizend en acht;

3. dat naar aanleiding van deze inschrijving in het aandelenregister er aan de vennoten een certificaat werd

overhandigd

En blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist dat :

1. naar aanleiding van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam waarbij één aandeel: aan toonder werd omgezet in één aandeel op naam met inschrijving in het aandelenregister de tekst van artikel: zeven der statuten in deze zin aan te passen.

2. aan de statuten een artikel zeven bis toe te voegen omvattende een regeling tot beperking van de overdracht van de aandelen onder levenden en bij overlijden, als volgt :

Artikel zeven bis"

Behoudens de uitzonderingen die door de wet zijn voorzien, worden de overdrachten en overgangen van aandelen aan derden, niet-aandeelhouders van de vennootschap, onderworpen aan de bepalingen van dit: artikel.

De bepalingen van dit artikel zij op elke overdracht van aandelen van toepassing, zwel de vrijwillige als de gedwongen overdracht, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel in vruchtgebruik als in volle; eigendom als in blote eigendom. Onder overdracht van aandelen wordt eveneens verstaan de overdracht van: de meerderheid van de aandelen van de aandeelhoudster-vennootschap.

Al de betekeningen in uitvoering van dit artikel gebeuren bij aangetekende brief, waarbij de termijnery beginnen te lopen vanaf de uitgiftedatum die door de post is aangebracht op het ontvangstbewijs, van de; aangetekende zending.

De aandeelhouder die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen zal deze wens moeten te kennen geven aan de raad van bestuur met vermelding van het aantal en de nummers van de aandelen die hij: wenst over te dragen, de gevraagde prijs, de identiteit van de kandidaat-overnemer en alle andere voorwaarden: van de overdracht.

Binnen de maand na de verzending van de vraag om goedkeuring, beslist de raad van bestuur, onder de voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid zoals aangegeven in de statuten, over de goedkeuring van de voorgestelde overnemer.

Het besluit van de raad van bestuur wordt niet verantwoord. Het wordt de overlater betekend binnen de acht dagen.

Ingeval de raad van bestuur geen antwoord geeft binnen de voorziene termijn, kan de overdrager vrij de

" aandelen overdragen aan de derde. "

Ingeval van weigering, moet de overdragende aandeelhouder binnen de acht dagen te rekenen vanaf de betekening van de weigering aan de raad van bestuur betekenen of hij al dan niet afzien van zijn voorgenomen. overdracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1Il 1I 11111 II Hil 11I tif Il

+12033757*

1

be

a Bt Ste

Pi

2 6. 01, 2E112

DENDERMONDE Griffie

Annëxës dü-Nlômfeur7ièlgè

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-' !ç Ingeval de overdrager niet afziet hiervan, ontstaat er een recht van voorkoop in het voordeel van de mede-

aandeelhouders. Dit recht heeft betrekking op de aangeboden aandelen en de raad van bestuur licht de aandeelhouders hierover onmiddellijk in (binnen de drie dagen na het verstrijken van de termijn in voorgaande alinea).

Binnen de vijftien dagen van deze inlichting door de raad van bestuur, laten de aandeelhouders weten of zij al dan niet hun voorkooprecht wensen uit te oefenen, met opgave van het aantal aandelen dat zij wensen te verwerven. Geen antwoord binnen de gestelde termijn van vijftien dagen staat gelijk aan een verzaking aan het voorkooprecht.

De uitoefening van het voorkooprecht moet betrekking hebben op het geheel van de aandelen dat door de overdrager aangeboden is.

De aandeelhouders oefenen hun recht van voorkoop uit in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen

Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgeno-+men, kan door de raad van bestuur een andere ovememer worden voorgesteld. De vennoot-'schap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

In elk geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist zijn, zoniet zal de weigering van aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden aandeelhouders te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde ovememer, Deze overdracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernamen worden.

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager of de erfge-'namen en de raad van bestuur elk een deskundige aanstellen om de werkelijke waarde van de aandelen te laten vaststellen.

Deze regeling is eveneens mutatis mutandis van toepassing op de overgangen bij overlijden. De rechthebbenden van de overleden aandeelhouder zullen aan de raad van bestuur vragen om hun toetreding goed te keuren of om het voorkooprecht uit te oefenen; zij zullen de hoedanigheid van erfgenaam of legataris dienen te laten kennen binnen de vijf maanden na het overlijden.

3. de tekst van artikel twee der statuten integraal te schrappen en aan te passen aan de beslissing van de raad van bestuur van achtentwintig oktober tweeduizend en acht tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 9130 Beveren (Verrebroek), Aven Ackers 7 naar 9130 Beveren (Kieldrecht), Aven Ackers 7A. De tekst van artikel twee der statuten wordt aangepast in de zin zoals opgenomen onder punt drie van de agenda.

4. de tekst van artikel zesentwintig der statuten integraal te schrappen en te vervangen door de tekst zoals opgenomen onder punt vier van de agenda.

5. de tekst van artikel negentien der statuten aan te passen in die zin dat de verwijzing naar aandelen aan toonder wordt geschrapt.

6. de artikelen twee, zeven, negentien en zesentwintig van de statuten aan te passen aan de genomen

beslissingen.

Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt

Artikel twee

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9130 Beveren-Verrebroek, Aven Ackers 7A.

Deze zal bij beslissing van de raad van bestuur mogen overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats

in België.

Iedere verplaatsing van de maatschappelijke zetel moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad door toedoen van de raad van bestuur. De raad van bestuur is gemachtigd beheerszetels,

bijhuizen, agentschappen of stapelplaatsen, zo in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel zeven

De volledig volgestorte aandelen zijn op naam.

Een register wordt gehouden voor aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar

aanleiding van de \inschrijving in zulk register wordt aan de aandeelhouder of hoi, der van het effect een

certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

[n het register van aandelen worden volgende gegevens aangetekend:

a) nauwkeurige, gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede., het getal van de hem toebehorende aandelen;

b) de gedane stortingen;

c) de overdrachten en de overgangen van aandelen, met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer, in geval van overdracht onder de levenden, door de raad van bestuur en door de rechtverkrijgenden, in geval van overgang wegens overlijden.

Er dient eveneens een register te worden gehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties. Bij de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer

Artikel negentien

De jaarvergadering wordt rechtens gehouden in de maatschappelijke zetel, de laatste vrijdag van de maand november te negentien uur; indien deze datum een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt deze verlengd naar de eerstvolgende werkdag.

Zij wordt samengeroepen door de bestuurders.

Iedere bestuurder mag buitengewone algemene vergaderingen doen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

Om tot de vergadering~

te worden toegelaten zullen de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Artikel zesentwintig

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde : expeditie akte en gecodrdineerde statuten.

Voor

behouden áan he Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 01.12.2011 11626-0003-018
03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 29.12.2010 10650-0288-018
31/03/2015
ÿþnood wod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behoud aan ht Belgisi

Staatsb



Ondernemingsnr : 0430.657.828

Benaming

(voluit) : LUMET

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : AVEN ACKERS 7 A, 9130 BEVEREN (VERREBROEK) (BELGIË) (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit het verslap van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 28 november 2014

De vergadering neemt kennis van het ontslag, met ingang van 1 juli 2014, van de heer Hendrik de Baenst, wonende te Wilgenlaan 16, 9130 Kiefdrecht (Beveren), als bestuurder van de vennootschap. De aanwezige aandeelhouders verlenen hem met eenparigheid van stemmen kwijting voor de uitoefening van het mandaat.

Luc Van den Berghe,

gedelegeerd bestuurder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i. ~--~-~-~ 3

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

19 DART 2015

AFDELING DEleregONDE

17/02/2009 : DE044402
14/01/2009 : DE044402
25/01/2008 : DE044402
23/01/2008 : DE044402
05/11/2007 : DE044402
10/04/2007 : DE044402
22/01/2007 : DE044402
29/12/2005 : SN044402
31/12/2004 : SN044402
13/01/2004 : SN044402
08/07/2003 : SN044402
22/05/2003 : SN044402
27/01/2003 : SN044402
10/03/2001 : SN044402
08/02/2000 : SN044402
01/01/1997 : SN44402
24/05/1996 : SN44402
01/01/1996 : SN44402
01/01/1995 : SN44402
19/10/1994 : SN44402
18/01/1994 : SN44402
06/11/1992 : SN44402
30/05/1991 : SN44402
01/01/1989 : SN44402
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 19.02.2016 16048-0128-018
04/04/1987 : SN44402

Coordonnées
LUMET

Adresse
AVEN ACKERS 7, BUS A 9130 VERREBROEK

Code postal : 9130
Localité : Verrebroek
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande